![]() |
#1681 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
współczuję nocki
my dajemy 1 nowa rzecz na tydzień Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Zia dużo zdrówka dla Roba mam nadzieję że już troszkę lepiej. Karmie cały czas piersią aczkolwiek jedną porcję dostaje mm ale oba dużo tego nie wypija, na szczęście jeszcze mam 3 miesiące do podania leków,ciężko mi idzie to przestawianie jej,tak mi jest wygodniej szczególnie teraz jak jestem w trakcie przeprowadzki Buu oby wam się wakacje udały pogoda dopisała i żebyś odpoczęła ![]() Alunia współczuję nocki i dnia nie fajnie masz z małolatą ale do grze jej powiedziałaś oby tylko zrozumiała Witam nową mamuśkę ![]() No a u mnie dzisiaj nocka do dupy i dzień nie zapowiada się lepszy od 3 w nocy tz jest z synem na szpitalu obudziły go silne bóle w klatce piersiowej jak by mu ktos ją miażdżył jest 5 s my na razie nic nie wiemy ja z Agatą w domu siedzę jak na szpilkach a jeszcze o 8 przyjadą drzwi montować maskra ledwo patrzę na oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Konto usunięte
|
Ewa jak syn?
kciuki żeby szybko do domu wrócił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Rozeznanie
|
Kurcze Ewa mam nadzieję, że to nic poważnego
![]() ![]() U nas też dziś kiepska noc. ..cóż-wczoraj było super, dziś przeciwnie; tak to jest. ..nie śpi znów od szóstej tyle że nie zasnęła jak zwykle po godzinie tylko nie śpi do teraz ...już zrezygnowałam z dosypiania z nią ale stwierdziłam że mam wszystko gdzieś i się kładę. ..należy mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Raczkowanie
|
Hej, daaaawno mnie tu nie bylo... a czemu tu taka cisza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
plusia co u Ciebie? u Was?
![]() |
#1688 |
Raczkowanie
|
U nas ogolnie bardzo dobrze. Dzisiaj byla kiepska noc bo mala pi 3 stwierdzila ze nie bedzie spala i zasnela przed 6. Wzielam ja do lozka i drzemalam.a ona gaworzyla i sie przekrecala. 14 czerwca malutka miala chrzciny, i jak na zlosc cala mszr przemarudzila, a tak to zawsze spala na mszy albo sie rozgladala, ale widocznie musiala zaznaczyc ze to jej swieto
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Jest cicho bo wiekszosc z nas przeniosla sie na fb
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
plusia- ojej a powiedz mi jak u Was się objawiala ta nietolerancja?
bo my z tym chyba ciągle walczymy. i fajnie że Mała się tak dobrze rozwija. ![]() ile już waży? ![]() no i tak jak Ilonka napisała. z czasem przeniosłyśmy się na fb. tam nam było wygodniej.
![]() |
#1691 |
Zadomowienie
|
Oooooo zajrzalam zeby zobaczyc co u Was, posypac glowe popiolem i poprosic o przyjecie z powrotem corki marnotrawnej
![]() widze ze Madzia tu zaglada ![]() Madziu jak Julcia sie czuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Zadomowienie
|
Plusia cześć gratulacje postępów małej
![]() Monia hej co u ciebie słychać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Raczkowanie
|
Pewnie nie mam co liczyc na fb skoro malo sie udzielam?:-(
Nietolerancje wykryl nam pediatra jak mala miala 3 tygodnie. Nie chciala cycka, byl problem z dostawieniem a jak jadla to max 5 minut, caly dzien byla marudna placzliwa, starsznie plakala przy kupkach i robila takie strzelajace. Bo przy kolce to dziecko tez ma takie objawy ale na ogol o stalej porze dnia i trwa 2-3 h a u nas trwalo to 24 h na dobe. Pojechalismy do pediatry i przepisal na debridat czy jakos tak i brala to przez miesiac dodatkowo infacol i delicol plus sciaganie za kazdym razem ok. 5 cm mleka bo zawiera najwiecej laktozy, no i zero nabialu. Nabial moglam pojedynczo wprowadzac dopiero po 3 tyg bo ponoc tyle trwa gojenie chyba jelit. Zaczelam wprowadzac pomalu i nie moglam przez dluzszy zas jesc sera zoltego i mleka. Ale teraz juz jem to normalnie. Jakis miesiac temu odstawilam stopniowo infacol a dwa tyg. temu delicol, teraz stopniowo odstawiam latator i poki co mala jest szzesliwa i nic jej nie dolega. Od prawie miesiaca tez zaczelan jesc doslownie wszystko i nic malutkiej nie szkodzi ![]() Ninka obecnie wazy 6 kg i ma 63 cm, jest drobniutka ale miarowo tyje wiec jest w porzadku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ola rosnie jak na drozdzach, wazy juz 7220 i kompletuje jej juz garderobe na 74 ![]() ![]() A co u Was slychac? ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
plusia- a jak kupki wyglądały?
Monia- u nas różnie ![]() wyszło na to że ma nietolerancje laktozy, kazali mi odstawić od piersi.. a ja tego bardzo nie chciałam. kazali przejść na mm. w ogóle długo by opowiadać ![]() a jeśli chodzi o fb to nie wszystkie dziewczyny się zgadzają już na przyjmowanie..
![]() |
#1696 |
Zadomowienie
|
Plusia super ze udalo się wyjść z nietolerancji :-D
Monia a już mięsko. .. ah nasze najmłodsze dzieciątko rośnie jak na drożdżach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
tutti- widzę też tu często zagląda
![]()
![]() |
#1698 |
Zadomowienie
|
Madzia tak. Nie używam apek tylko normalnie przez przeglądarkę wiec mam otwarte kilka kart na telefonie i zaglądam to tu to tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
aaa też tak kiedyś robiłam, ale ciężko mi się pisało
![]() |
#1700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda ze juz nie przyjmujecie na fb bo szczerze mowiac brakuje mi Was... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Wtajemniczenie
|
Hej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Wtajemniczenie
|
O jej! Co tu porobili
![]() Monia,Plusia ale Was dawno nie było.. Przez te upały ja zwariuję ![]() Jedyny czas kiedy wychodzę to na wykłady lub na jazdę. A dziś robiłam nalewkę truskawkową Ewek z Twojego przepisu,tylko proporcje troszkę inne bo nie miałam litra spirytu. Ciekawe jak wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Fakt,przeszły my na fb ale część z nas dalej tu pisze. Ja nie potrafię się rozstać z tym miejscem. Czasem wracam na wcześniejsze wątki i wspominam.hmmm no i nie wszystkie dziewczyny przeszły... ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Ale głupio wywala na pierwszą stronę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Kupki miala zielonkawe, czesto pieniste, sluzowate. Teraz ma pomaranczowo-zolte, ale tez sa takie ciagnace.
To dobrze, ze jeszcze tutaj czesc osob zaglada ![]() U nas tez pogoda straaaszna, bylam z mala na spacerze ale po godzinie wrocilysmy bo straaaasznie goraco. A podobno w niedziele ma byc najgorzej:-/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Zadomowienie
|
U nas pogoda dzis jeszcze byla znosna ale boje sie co bedzie w nastepnych dniach. Ale i tak na spacery teraz nie chodzimy, siedzimy tylko na tarasie w cieniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
|
Ala mi siętez ccoś pozmieniało na wizażu telefonie ale wróciłam do poprzedniego widoku. Ja używam normalnie przeglądarki na tel bo lubię mieć wizaż jak w kompie
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Tz ma w tym tygodniu drugie zmiany wiec rano chodził na spacer ![]() a ja po 17 na chwile na taras do cienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Wtajemniczenie
|
Tutti ja też normalnie z przeglądarki i lipa stratszna. Nie wiem jak wrócić do poprzedniego stanu
![]() Plusia, moja A też ma dużo śluzu w kupce. Dziś to był jeden wielki glut ![]() Aaaa!! Ja też chcę taras.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
plusia- bo my też się z tym męczymy. u nas od początku był śluz w kupce. mała też krzyczała ciągle. to było straszne.
w końcu kazali mi ja od piersi odstawić ![]() w końcu dałam. ale się uparłam że będę laktacje utrzymywac. dawałam mm. prawie 2 miesiące ale w kupce i tak był śluz. w końcu poszłam do alergolog która powiedziała że może niepotrzebnie była odstawiana od piersi.'teraz walcze żeby znowu chciała piers. 'śluzu znowu więcej przez moje mleko. ale zachowuje się normalnie więc chyba nic ją nie boli. mi też się trudno rozstać z wizazem ![]() cieszę się że wróciliłyście my na spacer wyszliśmy dzisiaj dopiero o 19.30 haha. no ale my kąpiemy dopiero o21. ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- a i zazdroszczę tarasu ![]()
![]() |
#1709 |
Rozeznanie
|
To my z kolei na tarasie tak do drugiej, bo później jest słońce. A i ja tu zaglądam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Zadomowienie
|
Taras fajna rzecz ale mnie rozleniwia
![]() ![]() My juz wstalysmy, po sniadanku, maz w pracy, teraz Mala spi znowu a ja z kawka mam chwilke dla siebie, ehhh uwielbiam takie poranki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.