|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Cytat:
zwracamy się z uprzejmą prośbą o przesłanie do nas skanu swojego dowodu tożsamości, ponieważ istnieje uzasadnione podejrzenie, że jest pani klonem uprzednio zbanowanej wizażanki. Prosimy również o wysłanie skanu dokumentu wszystkich członków rodziny i psa, jesli tylko jest dostatecznie duzy, by dosięgnąć klawiatury, ponieważ naszym obowiązkiem jest sprawdzenie wszystkich możliwości. Jeżeli ma Pani papugę, która wydziobuje okruszki chipsow z klawiatury prosimy również o dokument z nią związany, gdyż jej dziobnięcia mogą układać się w logiczne ciągi zdań. Uprzedzamy, że w przypadku niezastosowania się do prośby w przeciągu 7 dni Pani konto zostanie zbanowane Z wyrazami szacunku, Redakcja Wizaz.pl |
|
|
|
|
|
#1682 | |
|
BAN stały
|
Pozdro z podłogi xD
Na TapTalk z antycznego telefonu ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Na TapTalk z antycznego telefonu |
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1684 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To był taki fajny wątek
A teraz mamy trolla- rozwalacza.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1685 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1686 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja na miejscu trolla nie podałabym personaliów, szczególnie jakbym miała normalne konto...
|
|
|
#1691 |
|
BAN stały
|
Powiem wam szczerze , że śmieszy mnie poddjrzenie,że jestem trollem , gdybym nim serio była to zaśmieciłabym całe to forum w jeden dzień i to bez większego problemu i to z różnych kont i różnych komputerów a nie pisała na jednym koncie i się z kimś tam użerała, ja tam zabawę z rozmachem lubię xD
Na TapTalk z antycznego telefonu ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- A tak to pospolicie msm trudny charakter . Kompromitacja :/ Na TapTalk z antycznego telefonu ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Jeszcze lepsze jest stwierdzenie,że rozwalam wątki jak robią to za mnie osoby,które skręca coś,że się tu udzielam i muszą same mnie zaczepiać xD To trochę jakbyście się same trollowały . Na TapTalk z antycznego telefonu |
|
|
|
|
#1692 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Konto usunięte
|
polecam wątek "Czy ludzie na wizazu są niemili"
tam tez była jedna taka ze stałym tekstem "a podobno to ja rozwalam wątki" w ogóle tamten wątek był kwintesencją mocno |
|
|
|
|
#1694 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Na TapTalk z antycznego telefonu Edytowane przez MalarskiSen Czas edycji: 2015-10-05 o 00:55 |
||
|
|
|
|
#1695 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1696 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
No ok. Koniec kazania, bo to też może drażnić ![]() Niech mi ktoś poprawi te cholerne przecinki
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#1697 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Na TapTalk z antycznego telefonu |
||
|
|
|
|
#1698 | ||
|
Kawaii strona mocy
|
Co jak paczę, co ja paczę, chwilę mnie nie było a taki mały pościk tyle kontrowersji wywołał
Cytat:
![]() Cytat:
Moją ulubioną formą rozrywki z walce z nimi jest banowanie w chwili gdy zakładają konto, sprawia mi to wiele radości Do innych postów o systemie się nie odniosę, tylko przypomnę, że od decyzji moderatorów można się odwołać wyżej, więc jeśli ktoś uważa, że nie jest klonem, tylko oddzielnym bytem i został niesłusznie zbanowany, ma taką możliwość. Problem jest tylko w tym, że musi faktycznie udowodnić swoją "oddzielność"
|
||
|
|
|
|
#1699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
...ale w wątku o prostytutkach odpowiedziałaś autorowi dopiero wtedy, kiedy był już zbanowany :] |
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1701 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ze pojawia sie klon i BAM! Zbanowany zanim jeszcze zdazyl zalozyc temat czy napisac gdzies posta. Kolejny raz probuje i BAM! Juz go nie ma to musi byc ekstra. Chcialabym zobaczyc miny tych karaluchowatych typow ![]() Send from my mind using the Force. |
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Też bym chętnie zobaczyła ich miny, bo wiem jaką mam w momencie blokowania I radochy co nie miara |
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Polecam w wejście w profil takiego zbanowanego karalucha - nierzadko w miejscu gdzie mowa o ostatniej aktywności, widnieje informacja: "X zakłada wątek". Wizualizuję to sobie, jak ktoś fizycznie zakłada wątek i raptem dopada go ręka Sprawiedliwości Wizażowej, i ten ktoś tak nieruchomieje w trakcie czynności, już for ever na zawsze
.
|
|
|
#1705 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie widziałam, na tap talku jego konto wyglądało normalnie zresztą co to za różnica? To był żart. |
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Konto usunięte
|
...no jeśli ktoś lubi się bawić, to szuka zabawy - jest różnica, kiedy
napiszesz, bo zbanowany nie ma szansy zripostować. Dobra, eot. |
|
|
|
|
#1707 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam odpowiedzi na temat - dziewczyna zakłada wątek, prosi o adresy sklepów, w których może kupić spodnie biodrówki i pierwsza (i jedyna na razie) odpowiedź
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny zadała pytanie, a ktoś zamiast jej normalnie odpowiedzieć odpisał, że dobrze, ze takich spodni nie ma po sklepach. Przecież nie może być tak, że cale społeczeństwo będzie chodzić ubranie w jednym i tym samym. Każdy ma swój styl. Ja nie lubię jeansów, wole materiałowe spodnie, Mam raptem jedne jeansy w szafie. Wiele osób uwielbia jeansy. I przez to, że jeansów nie lubię mam być krytykowana albo ja mam krytykować kogoś kto je lubi
|
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam krytykowana, że uwielbiam dzwonowate spodnie i praktycznie tylko w takich chodzę, a nie znoszę rurek
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

A teraz mamy trolla- rozwalacza.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
azurki: