|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ewusia dzielnego masz Synka super ze Konradek dobrze znosi rehabilitacje!
Ale właśnie co do lapania nog to Jasiek też na razie nie wykazuje zainteresowania hmm Ewula pochwal sie jak mata przyjdzie ![]() U nas dzis mega mega upal spadlo pare kropel deszczu i dalej to samo, takze spacer zaliczony. W ogole dzis duzo biegania mialam ale jeszcze tylko jedna rzecz skocze zalatwic do galerii jak Mlodego odloze do łóżeczka i wolny wieczór ![]() A Kamilka gratuluję Wam zabka ![]() Malwi do listopada jeszcze troche będzie ci zjadal coraz wiecej na pewno! Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1682 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Magdusiaaa wow jestem w szoku, że pamiętałaś
![]() ![]() No i wszystkim Wam również dziękuje za wszystkie życzenia ![]() ![]() Magda Ty też z 17 czerwca ? ![]() ![]() ![]() Dotka - tkanina rewelacyjna ![]() kasia01987 Dorian jaki przystojniak ![]() ![]()
Żona 27.12.2014 ![]() Adaś 15.10.2015 25tc[*] ![]() Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*] ![]() Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018 ![]() Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Karen ja do listopada chce juz byc niecycowa. Zalozyc sukienke i sie nie martwic, ze trzeba sie z niej wyplatac.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1684 | ||
Zakorzenienie
|
Ze sie je bardzo obciaza codziennym bieganiem, zwlaszca jak kg troche za duzo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam kawalek do przekopania i sie zbieramy do tego od 2 mcy... A trzeba przekopac,bo jest nierowno i chcemy wyrownac, posiac traawe zeby sie dobrze kosilo,bo teraz sie kosiarka tam wiesza okrutnie i kosa el. trzeba kosić. Ufff, u mnie dzis byla mama, wlasnie pojechala. Witek spal rano 2h ![]() Szok, szok. I od pon tak ladnie spi. Te skoki to chyba jednak prawda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Rozeznanie
|
Jak przyjdzie mata i ją rozłożymy to się pochwalę
![]() Malwi ja też bym chciała do października odstawić kp ,a max do roku karmić. .. przez 4 miesiące zmieni się bardzo dużo także nie ma co jeszcze panikować. Mój też zje dużo a drugiego dnia nic. Dosłownie nawet łyżeczki nie oblize. Dziś dwa razy kaszkę jadłam po nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Aaa ja w koncu olalam i maty wcale nie kupuje
![]() Mata to by musiala byc na caly pokoj, bo ze wszystkiego wylazi, wiec slaby biznes ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Aaa Magda i Kruszynka- wszystkiego najlepszego! Na imprezę z Jackami to bym sie nadala,bo TZ dostal na urodziny same whisky i to stoi i stoi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Casaa ![]() I też narzekałam na spanie Korneli, a ona dzisiaj rano godzinę, na spacerze 40 min, i popołudniu 2h!!! W szoku jestem. Chociaż, żeby przespala te 2h to się musiałam postarać, bo po 30 min się obudziła ale zauważyłam że oczka trze i wygląda na senna, więc dalam smoczek i się polozylam obok niej, przytulilam i zasnela znowu.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2016-06-17 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Boże.. Spał cały dzień może godzinę! Od 6 rano
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1689 | ||
Wtajemniczenie
|
będzie coraz lepiej! musi!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
chodź chodź spożytkujemy to whisky. Witek się przed babcia popisywał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
To tak jak Wojciech, po wielkich bojach noszenia, bujania w wozku/ w hamaku, noszeniu w chuscie, spal cale 40 minut na dwie raty
![]() Mamy orkiestre za 2,5 tys ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Wtajemniczenie
|
super Malwi...mogę być przypadkowym wedrowcem na waszym weselu??
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Glupie pytanie :-D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szyj nie patrz na cenę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Babka u mnie na wsi powiedziala, ze za tysiaka mi uszyje, a te ktore szukalam to min. 500 plus przerobki :-/ wiec w najlepszym przypadku 700 zaplace. Tz powiedzial, ze mi dolozy 300 i mam sobie uszyc, nooo ale juz 2 stowki ugralismy na orkiestrze :-D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 | |
Rozeznanie
|
Ech a mi kolano wysiadło więc na razie przestój w ćwiczeniach
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Rozeznanie
|
Malwi super !!
ja Szyłam za 1500zl 5 lat temu ale to była najlepsza decyzja bo miałam taką jak chciałam. Magda łącze się w bólu i trzymam kciuki za jeszcze odrobinę cierpliwości ... Mój też dziś dziwny , wszystkie drzemki i teraz zasypianie tylko na rękach i jęczenie. .. pierwszy raz widzę skok. Poprzednich nie widziałam bo jeszcze dobrze nie znałam syna ale teraz od prawie tygodnia jest masakra ze spaniem .. Oby szybko minęło. .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Malwi szyj nie marudz! Mi się moja podoba ale mam takie odczucia że mogło to być wszystko lepiej zrobione i tak dziwnie mi z tym że jeden z najpiękniejszych dni w życiu i na nim mega oszczedzalismy i czuję taki niedosyt.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie musi jeszcze łapać nog, chodzi o to żeby się do tyłu nie wyginal ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie chciał stracić ani minuty z urodzin mamy ![]() Konradek nawet dziś spał trochę, oczywiście głównie na mnie, ale dał się nawet na jakiś czas odłożyć więc dobry dzień ![]() Teraz odkladam śpiocha i idę do gości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Wtajemniczenie
|
a mój jak nigdy jeszcze wojuje...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Magda jak zaczelam przegladac katalogii 2016, to stwierdzilam, ze hmm a moze jednak sie szarpnac. Pozniej zadzwonilam do krawcowej u mnie na wsi i z 2 sukienek zrobi i mi jedna
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
Magda dasz rade
![]() Moj tradycyjnie wojuje 😉 ciekawe czy noc bedzie taka jak poprzednia... Oby nie ☹ Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
Moja mała po kąpieli i cycku padła o 20:30. Mam nadzieję że już nie zrobi sobie pobudki żadnej aż do karmienia. Tym bardziej że jestem sama bo TŻ na piwko poszedł.... nie chciałoby mi się samej wojować.
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Casaa, Kasia, kciuki za szybkie uśnięcie!
![]() |
#1707 |
Rozeznanie
|
Magda wszystkiego najlepszego !!! Dopiero teraz jakoś doczytałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Magda no to widze, ze nie jest tak zle
![]() Zasnal. Pytanie na jak dlugo, jak czesto w nocy zrobi pobudke i czy z placzem... Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Wtajemniczenie
|
Casaa będzie dobrze^^
Magda wciągaj za mnie jednego^^ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Malwi trzymam kciuki zeby sie udalo
![]() ![]() No i suknie będziesz miec ta jedyna wymarzona ahhh ![]() Dotka nooo to Ci Witold zafundował mily dzionek ![]() Mój Jan skok nie skok śpi jak kamien, ale dzis rano do TZ przyjechali kumole z pracy to Mlody zrzekl sie swojej standardowej drzemki od 8 do 10 i ostro zabawial gości konwersacja ![]() Magda , Kruszynka oczywiście dziewczyny dolaczam moje najlepsze życzenia! Ja nie whiskowa ale jakies zimne piwko bym z luboscia obalila ![]() U nas dzis dziwnienz zasypianiem - standardowo uspalam przy cycu o 19, poszlam do galerii wracam a tam w oknie nie kto inny jak TZ z panem Janem ![]() Ponoc ledwo wyszlam jak sie obudzil tak na amen - pierwszy raz tak zrobil. Dalam cyca i zasnal elegancko czyzby wyczul ze matka sie wymknela z domu? ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.