|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Meridia
No pewnie że tak...życzę miłego wyciskania siódmych potów
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
aaa podczas krojenia warzywek na zupe sobie przypomnialam :P
dziewuszki..jak chce wam sie cos popodgryzac to marchewka w reke..ma ujemna ilosc kalorii..czyli ze zjadajac ja spalimy wiecej niz ona nam dostarczy a i zdrowa na skore i oczka
|
|
#1683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sorrki ale bylam dlugo na diecie south beach i mam teraz lekki odchyl jesli chodzi o indeks glikemiczny. ps. zabijcie mnie!!!!!!! zjadlam taki wielki obiad ze sie ruszac nie moge ;/ ja chyba nie schudne nigdy, mialam sie isc dzis wazyc ale nie poszlam b boje sie ze nie schudlam wiec wole nieswiadomosc i glupia nadzieje ze jednak chudne niz fakt ze nie schudlam lub co gorsze rpzytylam ;/ w ogole wczoraj bylam na festynie i mialam nie pic bo raz ze nie mialam ochoty a dwa to dzis do pracy szlam wiec nie lubie tak, ale kolezanka prwie ze zmusila mnie do picia i tym sposobem wypilam chyba 3 piwa i nie dosc ze dzis cierpialam to w ogole jakos tak dziwnie sie czulam ze nie wiedzialam czy jest mi niedobrze czy jestem glodna ;/
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
no maja maja na indeksie tez sie znam,ale fakt faktem lepsza marchewka niz chipsy nie?:P hehe
oooj tam ja makaron bede pozerac zaraz takzeee ine martw sie :P a tez nie mam jak sie wazyc a do tesciowej nie chce mi sie isc:P taaakze zyjemy w nieswiadomosci blogiej
|
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ochotę taki ugotować ale specjalnie nie wiem jak ![]() Cytat:
A ujemne kalorie ma też woda z lodówki, nie dość, że nie dostarcza kalorii, to żeby organizm sobie ją ogrzał musi zużyć swoją energię
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
ano rosolek vege to taki bez miesa bo ja miecha nie jem tylko ryby i owoce morza
takze taki rosolek to praktycznie tak samo jak zwykly..czyli por pietrucha marchewka seler no i kostki warzywne..nie zadne z krowy czy ze swini tylko warzywne ze 4..zalezy jaki garnek duzy sie ma no i juz marchewki wedle uznania ja lubie duzo
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem szczerze, że rosołku wege to ja jeszcze nie jadłam. Pogrzebałam też trochę w necie i znalazłam wydaje się, że fajny rosołek http://www.uwielbiam.pl/przepisy/prz...bez-miesa.htmlMam nadzieję, że linki zewnętrzne można wstawiać
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
mozna mozna
![]() ja wymyslam rozne inne potrawy zapiekanki warzywne i takie tam ale w zupach jestem tradycjonalistka :P choc moj Tż mowi ze moja jarzynowa najlepsza na swiecie :P:P no a ten przepis to jak moj praktycznie..tez czasem daje lisc wloskiej no i przyprawy takie jak sa wypisane tez jak to w sumie do kazdej zupy hehe
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
ale wy normalnie jestescie wariatki, ja tu sie katuje jaki grzech popelnilam bo sie objadlam a wy w sumie nie lepsze hahaha
fajnie z wami jest
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
No a co, jedzonko dobre jest
|
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
Ech, i ja pobiadolę - zeżarłam przed chwilą michę płatków z chudym mlekiem
![]() Może jutro już mnie całkiem odrzuci od jedzenia ... |
|
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
fajnie to brzmi w ustach osoby ktora sie odchudza ;p
ide sie lepiej kapac ps. poza tym ja jestem przed okresem to moze sie zwaze dopiero po okresie?
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz wiedziala przynajmniej jak Twój organizm zatrzymuje wodę
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Nico..platki sa baardzo niewskazane bo to sam cukier i weglowodany wiec lepiej ich unikaj na przyszlosc
![]() pewnie ze jedzonko dobre ejst przeciez nie bedziemy jak te anorektyczki pisaly ze jedzenie to nasz wrog :Pto nasz najlepszy zgubny przyjaciel bym powiedziala:P
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Candy, a płatki Fitness?
Co ja mam w takim razie jeść? My God...
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie platki sa oszukane..maja pelno soli w sobie i innych...niby sa fit a tu du..a takze lepiej ich nie jesc bo sie z celem mijamy bo sol wiadomo wode trzyma a do tego te weglowodany niekorzystne.
co masz jesc..wszelkiego rodzaju warzywa..mozesz zapiekanki warzywne.biale sery i wszelkie nabialy...ser zolty tu jest wyjatkiem bo jest tlusty. no i nie nabierajcie sie na te "light" rzecz bo to niby ma mniej kalorii a ma wiecej innych niedobrych skladnikow takze nie ma sensu sie lightowac bo mozg i tak wie ze to oszukanstwo ![]() wszelkie ryze brazowe twarde makarony i kasze..to jest dobre bo ma blonnik makaron oczywiscie tez nie za czesto
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie płateczki to ja sobie wcinam z rana na śniadanko, w końcu węgle są nam też potrzebne Oczywiście wszystko w granicach rozsądku
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
ooo tak rybki owoce morza i soja
to lubieeee i wszelkie inne straczkowe..dlugo sie trawia i nie chce sie jesc a jak cos sie dlugo trawi to zuzywa energie czyli dobrze
|
|
#1699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to jem wszystko, tzn faktycznie jakos na slodycze ostatnio mam mniejsza chetke ale jesli chodzi o inne rzeczy to jem normalnie ale mniej bo mi sie nie chce tyle co kiedys
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie tak a ja lubię sobie jeszcze trochę maślaneczkę popić w ramach przekąski
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
no bialko jest wazne bardzo bo i przyspiesza regeneracje miesni i metablizm i trawienie i wszystko
![]() gorzej jak sie ma skaze bialkowa jak ja i co bym nie zjadla to mam straszliwa zgage..oprocz mleka bo ma inna kwasote ale sery czy jogorty to zapomnij..jedynie activie moge ale ta do picia choc i tak ostatnio po naturalnej mialam zgage 2 dni :Pa mleka juz w naszym wieku nie powinno sie pic bo go nie trawimy od mniej wiecej 2,3 roku zycia ![]() aaale na zgage manti i jade z serkami wiejskimi bo cos bialego trza jesc ![]() aaa jeszcze skoro to wszystko ladnie wiemy to skad nasze problemy hehe :P tbooo to wszystko w teorii fajne a na zywo by sie pizze zjadlo czy cos inszego zakazanego :P
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiejszy posiłek zjadłam dopiero kolo 15 bo nie czulam potrzeby wczesniej. Na obiad 2 ziemniaki na malym talerzu noga od kurczaka i surowka a na kolacje pieczywo chrupkie Sonko z roznosciami (pomidor, papryka, ser bialy) i jedna kromke tego pieczywa z dzemem-nie smakowal mi;/ a ja uwielbiam dzemy.. Jakos mialam odrzut od sklodkiego.. I nie wypilam dzis ani jednej kawy, a u mnie to rzadkosc-zielona herbatka starczyla
waga stoi, ale co te 2,5kg zeszlo to zeszlo, przynajmniej wiem ile moje cialko zatrzymuje wody na okres;pMilusich snow moje kochane
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze objawy stosowania Meridii mnie zaskoczyły - niespodziewana senność, do takiego stopnia że przyłapałam się na "majaczeniu" podczas czytania
![]() I odleciałam na chwil kilka - co w moim przypadku o godzinie 22-23 graniczy z cudem, bo wcześniej niż 1.00 i to z czystej przyzwoitości - nie idę spać .
|
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie masz problemu ze wstaniem rano?? Mnie osobiście Meridia w dzień zamula, tzn spać mi się po niej chce, wieczorem długo nie mogę zasnąć, a rano późno wstaję, zazwyczaj ok 10 ![]()
|
|
|
#1705 |
|
Zadomowienie
|
ja natomiast wstaje o 5.30 bo do pracy chodze na 7
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
A no to co innego
Jak ja jeszcze pracowałam i brałam Meridię to wstawałam o 4.30 i też było dobrze
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
ja wlasnie tez chodze spac pozno kolo 1, ale problemu ze wstaniem nie mam, a w dzien ospala nie jestem. Chyba przestane sie wazyc codziennie bo to sensu nie ma;/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
hahaha tez mam rozne dziwne sny i to wlasnie takie niby realne ale takie jakies inne.
|
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

i wszelkie inne straczkowe..dlugo sie trawia i nie chce sie jesc