![]() |
#1681 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
A i zaczęłam ćwiczyć... blizna ok, nie boli jak ćwiczę, dzisiaj 50 brzuszków poszło później drugie tyle trzasne i na razie wystarczy, za dwa tygodnie zwiększenie ilośc i chyba wieczorami będę biegać 30minut
Wysłane z mojego EM63 przy użyciu Tapatalka
#1683 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() Ja sama, pomimo ze sie wyspalam , to senna jestem przez pogode. ![]() Cytat:
![]() Tez musze zaczac ćwiczenia jakies ![]() ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() W um pan mnie zaskoczył bo mi mowi ze wdl niego jest różnica w pitach. Tz ze w roku 2014 jeszcze gdzieś indziej pracowalam bo wdl zus miałam odprowadzane dodatkowe składki z innej firmy. Umówiłem się ze sprawdzę pit 37 i wysle mu mailem. I co tylko mam jednego pita 2014 i z niego się rozliczylam i do tej pory -2 lata żadnego pisma z us nie otrzymałam z informacja ze się źle rozliczylam itp. Facet ma wniosek na 500+ puścić dalej i wdl niego powinnam to świadczenie otrzymac. Mam czekać na decyzje. W zusie bez problemu załatwiłam sprawe i pani mnie poinformowała ze w mojej sprawie jest postępowanie. Dokumenty co mi dala mam dostarczyc co up i oni powinni mi jako osobie bezrobotnej wypłacić zasilek a zus po rozstrzygnięciu sprawy przelac mi różnice. 16 jade do up i zobaczymy co mi tam powiedza. Nie licze na nic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz będę się cieszyć jak chociaz te pieniądze dostane. Po wszystkich zalatwieniach pojechaliśmy na dzialke po warzywa: 7 kg ogórkow 4 kg pomidorów 8 dużych cukin 1 litra jeżyn ![]() 2 kg buraków 1 litr białych porzeczek Kapusta czerwona Iiii moje ukochane kwiaty: MIECZYKI ![]() Dzisiaj zrobie kompot z porzeczek i barszcz czerwony ![]() Jutro bede robila leczo ![]() Maja na dzialce usnela na świeżym powietrzu ![]() Troszeczkę marudzila w samochodzie to cycusia dalam i usnela na mnie- dobrze ze nie daleko mieliśmy do domu. Z dobrych wieści to huśtawka wczoraj przyszla i dzisiaj juz Maja sie bujala ![]() ![]() 1470751616992.jpg1470751635332.jpg ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-08-09 o 15:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Ehh zdublowalo zdjęcia:/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-08-09 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Ehhh coś się popsulo:/ juz nic nie ruszam
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
No niedogodzisz... ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Dzień marudy... Spala 3 minuty
![]()
#1694 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My we wrześniu lecimy do Pl i trochę jestem przerażona jak to będzie z dwójką Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Miłego wypoczynku! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Moj w nocy po jedzeniu tak się rozbudza, że czasami jemy np. 40 min. A usypiamy się z 1,5 godz. Nie wiem dlaczego tak ma. W pokoju półmrok. Cisza a i tak najczęściej mamy około 2 godz. przerwy. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63947201]U nas dzisisj lepsza noc. Obudziła się o 2 i 4.30 o Bąki męczą dopiero od 6.30 Jak mąż jest w domu to gwiazdy ładnie śpią. Jak idzie do pracy na 6 to Hania wierci sie już od 5 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- A jeszcze co do częstotliwości karmienia... starsza z października i nie karmiłam jej tak często. Bardzo szybko się uregulowala i w dzień jadła co 3h. Z tym że ona dkugiy mi na piersi wisiała. A z Hania to.nigdy nie wiadomo. Czasem karmimy się co godzina, czasem wytrzymuje dłużej, ale ona popije z 2minuty i koniec. Może to ta pora roku i dzieciom po prostu chce się pić? Tak się zastanawiam ostatnio. Wychodzę dzisiaj na jakieś półtorej godziny ale mleko muszer zostawić bo Hania jest bardzo nieprzewidywalna Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] U mnie podobnie. Że starszym było prawie regularnie po kilkanaście minut. Teraz b.roznie i dlatego póki co, jeśli nie muszę to nie jeździmy z młodszym nigdzie bo problem z nakarmieniem. Byliśmy raz i niby było ok bo karmiłam w samochodzie czy restauracji ale po kilku minutach był bunt bo jeszcze chciał. W domu cycujemy się na żądanie i leżymy jak długo chce. Czasem ucina sobie drzemkę podczas jedzenia. A na wyjeździe wiadomo, raz dwa i do wózka. I naprawdę było nerwowo. Za tydzień mamy usg bioderek czyli wyjazd i pewnie znów będą nerwy. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
I też mam dość bo czasami chciałabym się wcześniej położyć a Panicz czeka do magicznej godziny. I też nie pomaga kąpiel itp. Wczoraj próbowaliśmy bo zasnął ok. 21 i liczylismy, że obudzi się tylko na jedzenie i dalej w kime. A Kubus się wyspal i potem był problem z zaśnięciem. Chyba poczekam aż będzie mniej spania w dzień to może wtedy będziemy próbować przesunąć zasypianie na wcześniejszą godzinę zwłaszcza, że starszy synek zasypia około 20.30 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj kazde karmienie konczylo sie placzem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Spacer trwal 10 min ulewa. Zmoklam na maksa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- A w wózku byl płacz i krzyk ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Chłopaki pojechali na zakupy, maluszek śpi a ja w końcu mam labe.
Nie robię nic! Siedzę za domem chociaż mamy tylko 16 st.i delektuje się cisza Potrzebuje tego, bo starszak jest mocno absorbujacy i ma teraz bunt i fazę na nie a więc w domu ciągle histerie, wyklocanue itp. A do tego ogólnie niczym się nie bawi i całe dnie spędza przy mnie. Mózg mi paruje... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | ||
Ania
|
miszka- masz rację! odpocznij
![]() Dziewczyny, kupowała któraś z Was odcisk stópki? możecie polecić konkretne? bo ja raz kupiłam i nam nie wyszło..;/ A chcę mieć ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko z kapustą nie przesadz żeby Maje brzucholek nie męczył. Ja dostałam od koleżanki buraki czerwone z jej mini działeczki. Zrobiłam parę słoików z chrzanem. Ma jeszcze sporo do rozdania ale nie mam pomysłu co mogłabym jeszcze z nimi zrobić tzn.jakue przetwory. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu mam tylko Jego! Musze dbać! Tyle nam wszystkiego urosło ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi Maja teraz usnela to zjem cosik ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Do końca tygodnia będę miała informacje czy mi się należy 500+.Proszę trzymać kciuki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
Haneczka,a konsultowalas się z pediatra? Bo ja właśnie przeczytałam ze nutriton trzeba stosować pod kontrolą lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też od tej koleżanki biorę wszystko co daje z myślą o Starszaku. Ostatnio przez 2 godz. szatkowalam pietruszke zieloną do zamrożenia. My tutaj mamy słaby dostęp do warzyw, zakupy robimy raz w tygidniu i to w markecie (nienawidzę warzyw i owoców z marketów) i mam wyrzuty sumienia, że daje takie swinstwo dziecku ale nie nam wyjścia Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku i tak mniej Wszystkiego mamy bo nie miał kto zbierać i pare owoców się zniszczylo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Bright stars hybrydowa safari ingenuity Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Ania
|
Nie... a w czym miałoby to zaszkodzić? widzę poprawę, wszystko jest ok, więc podaję. Zapytam lekarza o to jak pójdę na szczepienie..
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Rozeznanie
|
Boze ale mam dzien marudy. Odkad wstal to ryczy ciagle. Moze pospal lacznie godzine, czyli. 20 min na spacerze a potem ryk ze pierwszy raz zwatpilam i wrocilam do domu, 20 przy usypiance, i raz probowalam uspuc przy cycku. Raz nawet polezal grzecznie z pol godziny, a tak to ryk. Przy cycku tez wojna. Najpierw ciumka ladnie a potem albo usypia i zaraz budzi sie z rykiem, albo wyrywa mi suty co tez konczy sie placzem. Juz dawno tak nie bylo.
Do tego ma pelno suchych krostek na budzi, glowie i karku. Lekarz powiedzial ze to normalne i zeby nawilzac. Ale oczywiscie kazdy do okola mowi ze pewnie cos zjadlam nie takiego i dlatego go wysypalo. Juz malo co jem bo sie boje ze tylko gorzej bedzie wygladac jego twarz. Dzis zdecydowanie mam dosc wszystkiego. Jeszcze troche jego placzu, potem kapiel i jedzenie i usypianie. W ogole jak usypiacie swoje dzieci na noc i na dzien? Bo moze ja gdzies robie blad ze on na dniu nie sypia. Na noc usypiam go ok 22 na rekach ze smoczkiem i pieluszka przy odglosie okapu bo spiewanie kolysanek mija sie z celem jeszcze gorzej go rozbudzaja. Spi tak 4-6 h, cycki ok 1 h, sen 2 h, cycki 1 h itd. Gdzie tez kolysze go na rekach. Czasami tak pospi do 9 czy 10. I juz potem ciezko ze snem. Widze ze jest zmeczony, tule go, spiewam, usypiam szumem okapu, utulankami. Pospi po 20 min a czasami nie. Na spacerze czasami spi, czasami ma otwarte oczy, czasami beczy ale da sie uspokoic. Czesto jak juz mam dosc chodzenia, bo oczywiscie nie da posiedziec w parku, to wchodzac do domu usypia w wizju na godzine. Wiec cale dnie to loteria. Czy Wasze dzieci grzecznie chodza spac? Bo mojemu bardzo ciezko usnac. Jeszcze ani razu sam mi nie usnol. Zawsze kolysze na rekach. Moze czas to zmienic? Nie wiem nie mam pomyslu na niego totalnie.
#1710 |
Konto usunięte
|
U nas też dzień marudy... i jeszcze w laboratorium mi powiedziali że wyniki moczu są złe i mam je jak najszybciej odebrać i iść do lekarza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.