|
|
#17191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
![]() Za 1000 :pije my: ![]() TRI!! Dajesz foty!! ![]() AAAA!!! BRAWO!! BRAWO!! BRAWO!! ![]() Co do Leosia to w najnowszym Teletygodniu jest cały artykuł o nim... Ale nic nowego sie nie dowiedziałam. Wszędzie jest to samo, że on tam zaj***isty trener że dzieki niemu Polska ma szanse na ME 2008, że dzieki niemu również mamy ME 2012 razem z Ukraina i tam o druzynie Trynidadu i mundialu itd ![]() Znaczy nic ciekawego ![]() Podobał mi sie jeden cytat Leosia. Jak na Mundialu ktos się go zapytał "jakim cudem tym egzotycznym piłkarzom z Trynidadu udało się dostać na Mundial?" A nasz Leoś Zawodowiec kochany\: "To nie był żaden cud. Przylecieliśmy samolotem" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: I jeszcze mi sie chciało smiać. Bo obok tego artykułu i zdjęć Leonka jest reklama PERMEN- Meskość pierwsza klasa ![]() ![]() ![]() ![]() Zreszta same zobaczcie
|
|
|
|
|
#17192 |
|
Zadomowienie
|
Ebi strzela gole a Oni chca sie Go pozbyć...Pfff ja nie wiem czym oni się kieruja!
Chyba musial im zaleść za skóre i tyle Jeee goooooooool kto strzelił? Edit: Juz wszystko jasne: Valdez |
|
|
|
#17193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() omg Leon rządzi Cytat:
za gol Ebiego za gol Valdeza za Dolla za kolejne zwycięstwo ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#17195 |
|
Zadomowienie
|
Za Ebiego
Za Valdeza I za całą Borussię Która z Was to była kjk?
|
|
|
|
#17197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
TeleZbliżenia??
|
||
|
|
|
#17198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze ten dzióbek, co do mnie zrobił na meczu A ten PERMEN, to chyba tak a propo tego, że ja kiedyś planowałam być z Leosiem, a bawić się z Ebim Cytat:
I niby Ebi jest dopiero czwarty do gry w BVB?
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-05-05 o 17:59 |
||
|
|
|
#17199 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze jak oglądam to Ebi nie strzela, jak nie oglądam to strzela ...
![]() Muszę częściej nieoglądać Za Ebiuszka ![]() Ps: Wrzućcie brameczkę Ebiego na youtube to obejżę
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Ale zaraz będę mieć tą bramkę ![]() Edit2: Ktoś był szybszy: http://www.youtube.com/watch?v=Ymw88k2rVok |
|
|
|
|
#17201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: Borussia na 10 miejscu ![]() Za to drużyna Krzynówka bliska spadku! |
|
|
|
|
#17202 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4280710]
Mam problem...W lipcu mogę iść do pracy na cały miesiąc, cieszę się, bo sobie zarobię, ale jak w lipcu będzie mecz BVB-Wisla Kraków to nie pojadę!! Ja szukam sobie pracy jakiejś na wakacje, ale właśnie martwi mnie ten meczyk... bo jak będzie to pewnie nie bede dala rady isc mimo iz Kraków mam pod ręką... Za gola Ebiego ![]() Za BVB ![]() i za Valdeza (za którym nie przepadam ) ![]() PS: Juz to widze jak gadam z pracodawcą Ja: mogłabym dostac dzien urlopu w dniu.... Pracodawca: Z jakiego powodu Ja: Wie PAn. Mój mąż przyjeżdża z Dortmundu i chciałabym się z nim zobaczyć...
Edytowane przez syska1311 Czas edycji: 2007-05-05 o 20:03 |
|
|
|
#17203 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie oglądałam podsumowanie dzisiejszej kolejki na ARD
bramka Ebiego po prostu cudo, wyrolował obrońce na całego Valdez to samo! chociaż go nie lubie i Doll (jakie mięśnie ) jak się fajnie cieszył hihitylko coś mi sie wydaje, że Ebi nie podbiegł do Valdeza po jego golu generalnie ładny mecz, aż musze to oblać ![]() |
|
|
|
#17204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17205 |
|
Raczkowanie
|
Hehe śliczna brameczka ...
Dzięki Meg ( znaczy Magdallen, ale będę mówić krócej )Cudnie, a ja bym się cieszyła jakby Ebiusz przeszedł do Man City i byłby w swojej upragnionej Premierschip a później by go zauwazyli i byli by nim zachwyceni i przyszłość spędziłby w ManU hehehe
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Milanie!!
|
|
#17207 |
|
Raczkowanie
|
Znaczy bo, ja tesh nie zabardzo lubię ManU ale to najlepszy Klub w Premiership i Jak Ebi tam by był to bym polubiła ...
|
|
|
|
#17208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniec świata!!!! moja Wiesłka przegrała 2:1 z Odrą, wygrywając do przerwy 1:0 ale całą drugą połowe musiała grać w 9 |
|
|
|
|
#17209 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślałam, że z roweru spadnę ![]() Ja już też obmyślałam plan, jakby tu się ulotnić na jeden dzień na mecz (pracy jeszcze nie dostałam, a już kombinuję Cytat:
Niech zostanie w BVB, mi się wydaje, że to tylko plota z tym odejściem...nie bierzmy tego serio, a zwłaszcza tego z Rubiniem Kazań (srał pies, czy dobrze napisałam..)...Ebi tam nie chce iść, a wołami go nie zaciągną ![]() Sys, Sys, weź się walnij w czerep! Do ARSENALU!! |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#17210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niech idzie do Milanu, grzeczniutki chłopiec - Kaka' się nim zaopiekuje i może nawet pokaże, do czego służy różaniec |
||
|
|
|
#17211 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4283682]
Sys, Sys, weź się walnij w czerep! Do ARSENALU!![/quote] Do Milanu!! Magda jest ze mną... Prawda?! Jesteśmy w większości
|
#17212 |
|
Raczkowanie
|
Wow !!! Dwóch zawodników za burtą, no to trudno było wygrać w takiej sytuacji...
![]() Ale nie martw się Tri! będzie Ok Ja chyba tesh wam dam swoje zdjątka ... Tylko jutro po kościółku jak będę odpicowana
|
|
|
|
#17213 |
|
Konto usunięte
|
Nie nie nie....ja z Premiership lubię Arsenal i ewentualnie ManU! Do żadnych makaroniarzy go nie puszczę! A jak się uprze, to się z nim rozwiodę
|
|
|
|
#17214 |
|
Raczkowanie
|
Ej no co wy ze mnie jakąś robicie fankę ManU ?!
![]() Ja kibicuję MILANOWI !!!!!!!!!!!! ![]() I kto wyra Lm ? Milan, Milan, Milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aan
|
|
|
|
#17215 |
|
Raczkowanie
|
W Arsenalu by sobie z Fabianem pogadał, bo jak wiadomo Fabian przeszedł do Arsenalu ...
|
|
|
|
#17216 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4283729]Nie nie nie....ja z Premiership lubię Arsenal i ewentualnie ManU! Do żadnych makaroniarzy go nie puszczę! A jak się uprze, to się z nim rozwiodę
[/quote]Tym on się zbytnio nie przejmie, bo jemu jedna żona mniej czy więcej raczej różnicy nie zrobi. A jak się przeniesie do Milanu i będzie się tam dobrze spisywał, to ja z Sys go jeszcze ładnie nagrodzimy |
|
|
|
#17217 |
|
Rozeznanie
|
ja przyszłam wypić za wygraną
|
|
|
|
#17218 |
|
Raczkowanie
|
Ej no !
Ja też go nagrodzę ... ![]() Tylko nie powiem jak bo powiecie że was gorsze A tak apropos ... Ebiego ponoć sfaulowali - proszę o relację i podanie nazwiska tego deb*la ( haha debla wyszło )
|
|
|
|
#17219 |
|
Raczkowanie
|
Hej Foczka_89 !
Dlaczego ja cie nie znam
|
|
|
|
#17220 |
|
Konto usunięte
|
Magdallen "Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz" - jak mnie nie będzie to dopiero zobaczy, jak mu było ze mną dobrze
Nie nie, do Milanu nie!Nie lubię jakoś tego Milanu, mimo że fajną nazwę mają ![]() Idę na spacer (kurde, wali mnie, 3 dni pod rząd?) A ja w poniedziałek jeszcze mam wolneee!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

no ale zaczyna sie nowa, nie
:pije my: 

I niby Ebi jest dopiero czwarty do gry w BVB? 

) jak się fajnie cieszył hihi