![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Czeko taa tez bym juz leciała a tak w ogole to krecik nie był chlopcem??? Cooo za bajkaaa
![]() ![]() Kp chce rok. To dla mnie sama wygoda. Ma mysl o rozbudzaniu sie do robienia w nocy butelki mnie telepie. No chyba ze gryzienie przerosnie moje mozliwosci ale oby nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
ja chce napewno do konca tego roku, z jednej strony w nocy to wygoda, bo mala spi z nami, ale nigdzie nie moge wyjsc na dluzej, bo nikt malej nie nakarmi. na 1 czy 2 wyjscia nie bede kupowac laktatora. no ale zobaczymy jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie jest tak za każdym razem ale się zdarza i wystarczy nakarmić i już się robi 5kg więcej nie siadamy jeszcze bo nie siedzi pewnie niestety myślę że spróbujemy za tydzień może 2, myśleliśmy żeby pierwsza przymiarke zrobić po niedzieli. Może lalkę meetoo jeśli nie macie albo te cudne puzzle piankowe z allie czarno białe 😃😃 albo cała serię ulicy czeresniowej do pokazywania, na wiosnę miałaby już niezła zabawe albo i wcześniej.Może jakieś daj je Cytat:
ps. do mam mających córki...i starsze i młodsze co myślicie w temacie przekluwania uszu?kiedy itd?ja się przyznam że miałam przebite uszy w gimnazjum I nie było to miłe a pielegnowanie takich małych bolacych puszek byłoby chyba dla mnie trauma
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Ja juz dziś w nocy przy 7 mej pobudce i memlaniu pustych cyckow z bólu miałam łzy w oczach więc mam coraz więcej wątpliwości, w końcu też jestem istotą ludzką, odczuwającą co nieco
#1716 |
Zakorzenienie
|
Bioderka super
![]() Ja chciałam karmić rok. Teraz przez tą dietę i inne sprawy zaczynam mieć wątpliwości czy tyle wytrwam. Ja też nie wiem co inni mają kupić Mateuszowi na święta. W ogóle nie mam pomysłów. Mia, dużo zamawiasz z tego alli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1717 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
Jakos niemowlaki Z kolczykami mnie przerazają 😱 a wiecie ze w ogole nie powinno sie robic dziur w uszach tymi pistoletami. Tylko igła.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1719 |
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Dzięki dziewczyny. Agassek pierwsze słyszę o takim sklepie
![]() ![]() ![]() Ja do roku karmić będę, tak myśle, ale u nas to jest 5 min i najedzona. Nie zdarzyły nam się nocki z wiszeniem na piersi. U nas by to nawet nie przeszło bo nienawidzę karmić na leżąco ![]() ![]() A uszy ja sama nie wiem, jak będzie taki straszek jak matka to świadomie nigdy nie przebije ![]() Edytowane przez ola0605 Czas edycji: 2016-11-18 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1721 | |
Zadomowienie
|
Przynajmniej się facet stara ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zadomowienie
|
Kolczyki - nie mówię nieee, ale jeszcze nie teraz, mimo że Ala dostała już swoje pierwsze złote i śliczne na chrzciny. Sama mam przekłute uszy i noszę kolczyki cały czas od swojej komunii. Ale podstawowym argumentem dlaczego z przekłuwaniem uszów Hubci się wstrzymuję jest to, że jak będzie płakała, bo będzie boleć, ropieć czy coś tam się paskudzić to nawet nie będę wiedziała, że płacze z powodu uszek, więc nie chce sobie na dzień dzisiejszy przysparzać powodów do zmartwień, a Małej powodów do płaczu. Jak będzie kumata to czemu nie - generalnie kolczyki mi się podobają.
A niech ten kolczyk jej sie odepnie, wepchnie go do buzi ... aaa ja to mam zawsze czarne scenariusze przed oczami. Cytat:
![]()
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Aaaa sto lat dla półroczniaków
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Ja tak myślałam koło komunii może...czyli ile to jest...10lat?A ostatnio mnie Chrzestna Emilki zagiela bo mówi że chce jej kupić złote kolczyki i kiedy przebijemy...w ogóle o tym nie myślałam wcześniej i mnie totalnie zaskoczyła. A pamiętam ten ból...zwłaszcza przy spaniu skoro jako nastolatka to tak mocno czułam to co czuje małe dziecko, które jeszcze np zabkuje brrrrr
czemu przekluwanie pistoletem jest zle? ze względu na to że kolczykiem?
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1728 |
Rozeznanie
|
A my właśnie wracamy od lekarza, wojtus od poniedzialku ma troche katar, ale wolalam pojechac dzisiaj bo jednak teraz weekend i lepiej byc spokojnym. Cos sie tam dzieje, dostalismy inhalacje masc majerankowa i cos tam jeszcze, w poniedzialek do kontroli...
Byle żeby nic się z tego nie rozwinęło :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zadomowienie
|
Post o treściach drastycznych
![]() Robią u nas przed domem chodniki. Po zaawansowaniu robót wnioskuję, że wiosną, pod warunkiem, że te puzzle chodnikowe przetrzymają zimę, to będziemy mieć na osiedlu autostradę do śmigania wózkiem, nooo super ... okno uchylone bo u nas dzisiaj ciepło i słoneczko i tak mi coś zaleciało .... hm myślę, pewnie przy kanalizacji coś grzebią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27 kwietnia - ♥ Alicja ♥ Edytowane przez czekooladki Czas edycji: 2016-11-18 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Temat przekłuwania uszu jest kontrowersyjny, już było
![]() Karmić będziemy do roku na pewno, może do dwóch lat (na noc, w nocy), zobaczymy ![]() Monika, zdrówka dla Wojtusia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-18 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Czy mi sie snilo czy ktos cos kiedys mowil o jakichs slodyczach bezpiecznych przy diecie powietrznej z lidla bodajrze? Galaretki czy cos??? Błądze???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przekłuwanie uszu będzie wtedy jak sama mi powie że chce i będzie swiadoma ze to się łączy z bólem. Tylko nie u kosmetyczki broń Boże. Karmienie piersią do oporu tzn.do kolejnego dziecka jak się szybko uda to może będę karmić dwoje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
żelki owocowe candi z biedry i od wczoraj są w promocji 500g za 7.99 tylko upewnij się czy składu nie zmienili w sensie wiosna jak kupowalam to w składzie byly same soki owocowe ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Mia jak nie u kosmetyczki to gdzie?sama?serio pytam bo mnie zaciekawilas ps.chyba skok rozwojowy który się zaczął miesiąc temu dobiegł kona bo emi ma już dziś 2 drzemke i śpi od godziny, wczoraj też były 3 drzemki...nareszcie wróciło moje dziecko
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-11-18 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Monika, zdrówka dla Wojtusia. U nas znowu charczenie w nosie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mogę poświadczyć, ze szkieletor w Krakowie jeszcze stoi. ostatnio rozbierają częściowo konstrukcję, bo na bazie tej starej mają wybudować wieżowiec. Swoja droga jak byłam na studiach (moja uczelnia była sąsiaduje ze szkieletorem), to chodziła anegdota, że szkieletora rozbiorą jak pierwsza dziewica skończy studia na ekonomicznej ![]() U nas po nocy też masakra, tylko że u nas wychodzi jakieś 12 godzin... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś natomiast okazało się, że rano miał przebitego drugiego zęba. Wychodzi na to, że u nas w ramach ząbkowania jest siedzenie na cycu. ![]() Cytat:
Na początku natomiast, gdy zaczynałam od marchewki, to praktycznie cała wychodziła. Nawet się do męża śmiałam, że w sumie wystarczy wziąć z pieluchy i można na talerz wrzucić bo różnicy w wyglądzie nie ma ![]() A propos ali, czy któraś z Was korzysta dodatkowo z jakiś refunderów, czy innych tego typu cashbacków? Najlepszego dla Wojtusia, Michasi, Igorka i Tosi ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Ula dzieki. Musze dorwac.
Dobrze ze mam syna to przekluwanie mam z glowy. Gdybym miala core to przeklulabym na stowe dopiero kiedy sama by chciala i kumala ze to boli i ze trzeba uwazac. Niemowleta i male dzieci z kolczykami nie wygladaja dla mnie fajnie. Ot takie stare malenkie jak chlopcy w garniturach do chrztu. Mdleje... ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Jeszcze raz dziekujemy za zyczenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było tu już na ten temat sporo i sporo jest na internecie o przekluwaniu dzieciom uszu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Czytam trzy po trzy forum. Caly dzien spedzilysmy na podwórku.
Taka piekna pogoda. Co do kolczyków to tylko u piercera. Mówie to wam ja- mam 12 dziurek w ciele ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.