|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Przepraszam, że sie wtrącam, ale pixelka nie ma szans byś zmieściła się w 100zł jeśli chodzi o królika. Królik kosztuje 40-50 zł, klatka musi mieć minimum 100 cm bo królik rośnie i musi mieć w klatce swobodę. Taka klatka to wydatek 150 zł. Do tego, kuweta, poidełko, sianko, granulat itd. Musisz mieć miniumum 250 zł
![]() A jeśli chodzi o prezent dla TŻta to chyba kupię mu jakiś sweterek ![]()
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w mieście królik kosztuje własnie w okolicach 50zł, ale kupując zestaw tzn. krolika, klatkę itd. Pani policzyła mi cene "promocyjna" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój chłopak dostał kiedyś królika (ale nie ode mnie). Uważam, że kupowanie zwierzaka ma sens tylko wtedy kiedy wlasciciel bedzie mial dla niego czas. Królik, wbrew pozorom, też wymaga sporo uwagi.
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zadomowienie
|
Ale powiedz mi jakiej wielkości będzie ta klatka? Czy Twój chłopak zna się na potrzebach królików? Np żywieniu?
Jak znam sklepy zoologiczne to Ci wcisną najmniejszą klatkę, bo 100cm napewno Ci nie dadzą a właśnie taką klatkę musi mieć królik.
#1716 |
Przyczajenie
|
Podczytuję ten wątek od początku. Sama mam problem z wybraniem prezentu dla męża. Po paru latach wyczerpałam już zapas pomysłów. Mój małżonek jest informatykiem i właściwie poza komputerem ma jeszcze inne zainteresowania ale i tak to "cudo" techniki je przyćmiewa ;/
Mogę za to polecić tą stronkę http://www.wyjatkowyprezent.pl/?gclid=CN2WweHhhZcCFQFbtA od4zEo9w Kiedyś zamówiłam tam taki karnet dla mojego z masażem, sauną etc. To był na walentynki, Ł był zachwycony. A jemu na prawdę cięęęęęęęężko dogodzić pod względem prezentów. |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Wtajemniczenie
|
znalezione na cogdziezaile:
DLA AKTYWNEGO (1) maska na twarz Rossignol, 70zł, (2) słuchawki Skullcandy, 299zł, (3) gogle Dragon DX Vice 329zł (supersklep.pl), (4) kask R.E.D. Trace, 199zł, (5) torba Rossignol, 55zł, (6) czapka Billabong, 59zł, (7) okulary Rossignol vintage 1907, wzór, (8) piersiówka Billabong, 39zł, (9) aparat Panasonic G1, 2399zł, (10) koszulka termoaktywna Rossignol, 230zł, (11) ochraniacze na nadgarstki R.E.D. 199zł, (12) śrubokręt Bakoda Jimmy 49zł (supersklep.pl), (13) rękawice Burton Pipe Glove 179zł, (14) deska Ride Concept TMS 159, 2039zł, (15) buty snowboardowe Burton Freestyle 669zł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Wtajemniczenie
|
DLA MŁODEGO CHŁOPAKA
(1) marynarka H&M, 199zł, (2) różowe szelki H&M, 49.90zł, (3) okulary przeciwsłoneczne Porsche Design, 1239zł (Deluxury.pl), (4) czapka Fendi CF-02, 789zł (Deluxury.pl), (5) torba wykonana z pasów bezpieczeństwa, model GUGGEN Mo'bag, 220zł (ZoomZoom.pl), (6) zegarek eTIC, Neckermann, 69zł, (7) rękawiczki Emporio Armani REA-01, 649zł (Deluxury.pl) (8) iPod nano IV generacji Apple, 539zł w wersji 8GB (699zł w wersji 16GB), (9) chłodziarka Ariete Football Cooler, 251zł, (10) bokserki Intimissimi, 79.90zł, (11) zestaw Cool Kick, Nivea For Men, 76zł, (12) Dart - tarcza elektroniczna dla 2-8 graczy (czarna) 129.99zł (merlin.pl), (13) ramka do zdjęć Gift Company Milano Vegetable 10x15cm, 175zł (CzerwonaMaszyna.pl), (14) pomarańczowy zegarek Rosato, Neckermann, 259zł DLA PRAWDZIWEGO FACETA (1) zestaw gier Sagaform, 139.90zł (CzerwonaMaszyna.pl) (2) spinki do mankietów, Neckermann, 99zł, (3) portfel Top Secret, 79.90zł (4) pościel Getzzz Horses (200x200cm), CzerwonaMaszyna.pl, 339zł (5) torba w stylu vintage Rossignol (seria 1907), wzór, (6) magnetyczny album na 15 zdjęć Rocky Mountain Philippi, 380zł (CzerwonaMaszyna.pl), (7) zegar-kostki Areaware, projekt Jonasa Damona, 323zł (ZoomZoom.pl), (8) breloczek z kompasem Philippi, 37zł (Czerwonamaszyna.pl), (9) bokserki w ozdobnej torebce, Neckermann, od 25zł (2 szt.), (10) zegarek Dolce & Gabbana Unique, 949zł (Deluxury.pl), (11) spa dla mężczyzn: żel, balsam, mydło i ręcznik, Sagaform Wellness, 63.90zł (CzerwonaMaszyna.pl), (12) mucha H&M, 39.90zł, (13) koszula H&M, 119zł, (14) zestaw do czyszczenia butów Sagaform, 99.90zł (Fide.pl), (15) obcinacz do cygar Philippi, 114zł (CzerwonaMaszyna.pl).
![]() |
#1719 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
Ja w tym roku postanowiłam mojego TŻ kupić piersiówkę pokrytą prawdziwą skórą. Istnieje też taka opcja, że można coś wygrawerować ( do 18 znaków) i tu pojawia się problem, bo zupełnie nie wiem co. Może macie jakieś pomysły? Myślę też o breloczku do kluczu, też z czymś wygrawerowanym. |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chłopak miał kiedyś świnke, która wytrzymała u niego 8 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Przyczajenie
|
pzezent dla chlopaka
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam nie lada problem
![]() ![]() ![]() AgaZ, ta bombonierka bardzo mnie zaciekawiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
na drugie mam Irena
|
Dot.: pzezent dla chlopaka
wyszukiwarka
#1724 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
a gdzie taki breloczek można zamówić co do napisu może- wypij za moje zdrówko
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pzezent dla chlopaka
na pierwszej stronie 2 obszerne wątki na ten temat a i tak trzeba trzecim zaśmiecić...
#1726 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent na swieta
Mam ten sam problem.
6 grudnia - Mikołajki 24 grudnia - Wigilia 25 grudnia - nasza 2 rocznica 6 stycznia - jego 19 urodziny Nie za bardzo wiem, co kupić. Może macie jakieś pomysły?, bo jak widać wszystko będę miała od siebie w krótkim odstępie czasowym... Aha... myślę, że pod choinkę i na rocznicę zrobię jeden większy prezent. Pomocy dziewczyny! ![]() Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2008-11-21 o 20:16 Powód: zapomniałam czegoś napisać |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
a ja mam tak :p
6 grudnia - Mikołajki ; ) 24 grudnia - święta + imieniny jego ; ) 2 stycznia - urodziny jego ; ) a na rocznice to sobie nie kupujemy prezentów na szczęście;p bo dziś mieliśmy 32msc ![]()
![]() Edytowane przez cameleon91 Czas edycji: 2008-11-23 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Rozeznanie
|
na allegro np/
a co do napisu to moze 'na samotne chlody'
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zaproponowali jakieś mniejsze do grania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1730 |
Rozeznanie
|
to facetom sie kupuje roze? ni eiwedzialam ze tak mozna, zdziwilo mnie to troche..
a ja sie pochwale^^ upolowalam szalik^^kurcze prezent z dodatkami kupiony i zapakowany 2 tyg PRZED mikolajkami moj zyciowy rekord zapobiegliwosci przed kupnem na ostatnia chwile...XD
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Rozeznanie
|
Akurat mam w domu okaz typowo romantyczny
![]() ![]() ![]()
#1732 |
Raczkowanie
|
No więc ja wam podrzuce parę pomysłów, mam nadzieję ze komus się przydadza
![]() Więc tak, Mojemy TŻ podarowałam nast. rzeczy: * szalik własnoręcznie robiony z barwami ukochanego klubu ( jeśli Wasz TŻ nie ma owego moze być jednolity czy po prostu jakieś kolorki zebrać ![]() *portfel skórzany brązowy, baaardzo fajny i pożyteczny! *bluzę w paski taką a'la sweterkową *bokserki w krówki ;D *koszulę ( która zawsze sie przyjade! ) *koszulkę ''SUPERchłopak'' ![]() *fotki z okresu 1,5 roku odkąd jestesmy razem zebrane na wielkim papierze fotogranicznym [ prawie każdy fotograf Wam to zrobi ![]() *kubek z serii Sheep (; * no i w tym roku zamierzam Mu kupić takie ciapki pluszaki ;D i podarować ksiązkę [ to na Wigilie] A na Mikołajki postanowilismy sami sobie coś zrobić więc uszyję poszewkę w ciekawe wzorki [ motyw Kotka- Bo On jest moim Kociakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Przyczajenie
|
![]()
ufff nie jestem sama.... dziekuje za odpisy dziewczyny!
hmmmm ostatnio wpadlam na pomysl ze na mikolajki kupie cos malego tak wiec ja mam takieg mikolajka z sprezyny zrobionego (jakby ktos chcial foto to dam) a moj Misio to lasuch, ktory uwielbia ostre jedzonko wiec polacze te 2 rzeczy i kupie---> czekolade z chili ![]() ![]() Jesli macie inne faje pomysly PISZCIE!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Przyczajenie
|
Droga ''muchahahaha'' a czy kwota jest dla ciebie wazna? Bo moze moglabym ci podsunac kilka pomyslow? Powiedz czym sie twoj luby interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Przyczajenie
|
droga ''cameleon91'' czy wymyslilas juz cos? Pochwal sie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Hej dziewczyny
![]() Mam pytanko ![]() Zbliżają sie Mikołajki,jestem ze swoim TŻ dopiero od miesiąca,ale chce kupic mu coś fajnego,ale nie przesadzonego,wiadomo jestesmy razem krótko..brak wspolnych zdjęc itd ![]() TŻ uwielbia filmy,co Wy na to,aby kupić bilety do kina wlozyć w ładną kartkę,dokupić do tego sok imbirowy za ktorym szaleje i jakąs *******ke slodką,ktora bedzie mu się ze mną kojarzyc?
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
A ja robię kalendarz z wspólnymi zdjęciami
![]() Kupuje się w tym celu jakiś ładny papier, najlepiej czerpany, drukuje się fotki i już ![]() Wszystkie rocznice czy ważne wydarzenia można zaznaczyć w takim kalendarzu samemu ![]() ![]() Bardzo fajnie prezentuje się taki kalendarz jak przemyci się w nim trochę scrapbookingu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dzis w Biedronce kupilam kubek z miskiem dosc sporym za.. 4.99 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1739 |
BAN stały
|
Napis na kuflu z piwem - szukam natchnienia :D
Właśnie kompletuje prezent gwiazdkowy dla Lubego. Wymyśliłam, że jednym z nich będzie szklany kufel do piwa, z wygrawerowanym jakimś fajnym tekstem i ewentualnie obrazkiem. Myślę, że będzie zachwycony, bo swojego nie ma, a piwo lubi
![]() Swoja drogą, gdyby komuś się spodobał pomysł, można nabyć takowy na Allegro i zamówić grawerowany, dowolny napis http://www.allegro.pl/item485281939_...paka_logo.html Poszukuję natchnienia, żeby stworzyc jakis napis, albo moze tylko "pozyczyc" ![]() ![]() Jakbyscie Dziewczyny znaly cos takiego, to napiszcie prosze! Szukam od 2 dni w Internecie, i same takie glupawe teksty są, ze glowa boli. Marzy mi się jakiś obrazek + fajny tekst ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Anecka, jaki to program,możesz podać nazwę ![]() Ja to bardziej myślałam,żeby to potem zanieść do fotografa wydrukować albo do papierniczego (znajomy sprzedawca) bo tam facet robi różne takie cuda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.