|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
Cytat:
Sorry Salman ale to bylo moje 1 skojarzenie.Czyli on taki zapatrzony w siebie??miesnie ,lasery,przeszczepione cebulki no no i na co to wszystko .My i tak nie padniemy z zachwytu. |
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak mu sie zrobia takie kędziorki to wiadomo :padła porażona wymyslona przez siebie wizją: BĘC |
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
I mogę się założyć, że miał trwałe usuwanie owłosienia z klaty. Ciekawe co teraz robi Szaruczek |
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
nooo ciekawe ktora tam godzina.Pewnie nam Aeterna powie
w koncu do niej dzwoni |
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Tam mają chyba środek nocy. hoho, to już sobie wyobrażam co tam się dzieje
Czy aby na pewno Aeterna jest teraz w Polsce? ![]()
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Noo, usuwał se z klaty i od razu przeszczepiał na głowę, coby się nic nie marnowało...
![]() bess, Twoje podejrzenia sa tak przerażające, że nie chce nawet sobie tego wyobrazić. NIE CHCĘ
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze jestem sama w pokoju bo rże jak koń Ale o tym nie pomyslalam,a to takie ekonomiczne rozwiazanie |
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Och, wiedziałam, że powychodzą z Was wstrętne zazdrośnce. Pfff.
Jakie to typowo polskie....
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie jest w Polsce i robi to o czym myslimy, tzn stoi pod brama Szarukowej twierdzy to pożałuje. Ze nas nie zabrała. Zawsze to lepiej w kupie (bez domysłów i dopowiedzeń proszę) pod ta brama posterczeć
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Justin ja wlasnie nie wiem czy ona z Polski pisze,bo nigdzie nie moge tego wysledzic.Ale moge podejrzewac ze koczuje w namiociku pod jego domem z laptopkiem na kolanach.
Wiecie on ponoc ulitowal sie nad niemieckimi fanami ,ktorzy tydzien tam koczowali w porze deszczowej i w koncu ich przyjal u siebie Takze zawsze mozna probowac brac na litosc ,trzeba tylko sprawdzic jego grafik zeby byl w domu... Bo Gauri na pewno sie nie zlituje |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Bleee Gauri
No nic ja się zbieram do wyrka i jak to kiedyś powiedziała Aeterna-"bądźcie poszaruwione" ![]() |
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jeśli (teoretycznie a nawet bardzo teoretycznie)
Aete czy któras z nas byłaby teraz z Szaruczkiem, to czy siedziałaby przy kompie i klepała bzdury???!!!
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
moze Luba w przerwach kiedy on wychodzi na balkon na fajke.A ze pali jedna za druga to siedzi tam caly czas
Sliczny dekolcick ale ja nie o tym.Czy mi sie zdaje czy Kajol wyglada jakby miala dopiete wlosy |
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę, bo mój osobisty Szaruczek mi zasnie I niech Szaruczek bedzie z Wami!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Niech Szaruczek bedzie z Toba Luba
![]() A teraz przedstawie kolejny dowod ,ktory znalazlam No i gdzie mu ta reka tam schodzi gdzie?? musze w koncu w calosci obejrzec ten koncert ale z tego co widzialam to jjak Rani wystepowala razem z nim oczywiscie usmiechali sie do siebie bardziej niz normalnie.Ona szczegolnie ![]() A na tym 2 jak ładnie wyszedl,Saif zreszta tez.A zdjecie zwyczajne,oni nieupozowani wiec faktycznie na zywo musi byc jeszcze lepiej. Nie wiem czy to 3 bylo ale mysle ,ze przyda sie do fotostory
|
|
|
|
#1727 |
|
Rozeznanie
|
Bess juz sobie zachowalam zdjatko nr3 bo widze w nim duzy potencjal ze wzgledu na ten "obiekt"na glowie Szaruka
|
#1728 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze was to strach na tym forum zostawic na 5min bo jak sie rozkrecacie to pozniej siedze i czytam i mysle ze my to jednak nienormalne jestesmy!!!Justin a jak obejrzysz juz Dona to daj znac czy ci sie podobal bo ja to mam fisia na punkcie tego filmu
a raczej glownego aktora w tych ciemnych okularach i rozpietych koszulach z tym wrednym usposobieniem i nieziemskimi spojrzeniami ..... no i juz sie nakrecilam
|
#1729 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem jak wy ale jak ja zobaczylam to zdjecie to byal moja pierwsza mysl
high1429420.jpg "I'm too sexy for my shirt, too sexy for my shirt..."
|
#1730 |
|
Rozeznanie
|
Troche zdjec na rano dla tych co beda pierwsze
normal_cdisets_021.jpg ph-10968.jpg TA JEST PIEKNA ![]() normal_cdisets_136.jpg Troche pupci shahrukh43.jpg normal_c5cbe1c1.jpg i troche usmiechu na dobry poczatek dnia i czegoz potrzeba wiecej??? 093.jpg Oczywiscie troche golego cialka
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak pupcia Szaruczka na dobry początek dnia ![]()
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję za poprawienie mi nastroju, wstałam dzisiaj jakaś skwaszona (chyba pogoda mnie dołuje) a tu takie odstresowywacze.
![]() bess, na tym Twoim ostatnim zdjeciu to co on m,a na głowie?! o ludzie... ![]() edycja: jak ja lubię jak Szaruczek tak z ta flagą biegnie
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesteście po prostu nieziemskie
Niestety nikt mi się dzisiaj nie śnił Ale to pewnie dlatego że byłam zmęczona po wczorajszym wieczorze Zdjęcia wymiatają.....a ten filmik z tą koszulą rozpiętą....o matko... ![]() A jeśli chodzi o Rani i Szaruka....to ja myślę ze oni mają taki bardzo skryty romans. założę się że gdzieś w ciemnym cichym zakątku na planie filmowym pod gwiazdami Szaruk romantycznie ja musnął wargami Ale mi sie rymnęło ![]() Dodaje moje ulubione zdjęcie z DONa.......normalnie bym go zgw.....a jak bym tam właśnie była... ![]() don_gallery_13_470x320.jpg grrrr..........
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Marika, udało Ci się załączyć fotkę tak jak Klucha
Jak to zrobiłaś?
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Justin tez Ci nie wychodzi tak jak mnie?????
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
No, hehe
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie mam i w ogole nie mam gdzie wstawic tego kursora
I mam takie zdjecie z Dona,szkoda ze takiego plakatu nie mam |
|
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
Za 15 minutek wkleje wam dokładną instrukcję
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Mariko instrukcja jak widac nie daje tej gwarancji,ze cokolwiek z niej zrozumiem
|
|
|
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
Dobra dziewczyny....macie tu instrukcje.....myślę że już lepiej wytłumaczyć nie można....
![]() bess jak krowie na granicy?? U mnie mówi sie jak krowie na rowie ![]() INSTRUKACJA OBSłUGI 10.gif Ja nie odpowiadam przez szybką odpowiedz tylko tą u góry więc może dlatego nie możecie dodać tych zdjęć ? No to po pierwsze kilkamy na odpowiedz (strzałka wskazuje kolejne ruchy) ![]() 1. 1.gif pojawia się okienko do odpowiedzi ![]() 2. 2.gif włączamy zarządzanie plikami 3. 3.gif wybieramy upragnione zdjęcie Szaruczka które chcemy dodać. 4. 4.gif ładujemy je przez chwilkę, chyba ze ma większy rozmiar to komputer troche sie muli 5. 5.gif zamykamy okienko z dodanym zdjeciem cd nastąpi....
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

Ale całkiem możliwe, on jest z takimi rzeczami obcykany, bo miał też chyba przeszczep włosów. Albo to rzepa, w każdym razie już nie łysieje 

dobrze ze jestem sama w pokoju bo rże jak koń

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale to pewnie dlatego że byłam zmęczona po wczorajszym wieczorze

Jak to zrobiłaś?