|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Bunnybe - ja tosty robię ze zwykłego chleba, najlepszy taki wczorajszy żeby się nie zmarnował 😀 ale bułeczka też pycha!
Z tym pytaniem za pół miliona poszalała, ryzykantka ale udało się a faktycznie pytanie za milion było okrutnie trudne!A ten koleś hmm.. nawet ja pamiętam dzięcieline pałe z Pana Tadeusza 😀 Misja - bardzo ładny ten kocyk 😍 superaśne kolorki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1712 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie smoczki i butelki dali na szkole rodzeniaWysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez CamomileS Czas edycji: 2017-03-15 o 21:24 |
|||
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz na pewno wywalam te buteleczki, zreszta dwie juz i tak kupilam z Lansinoh, a mam zamiar kp. Dostalam tez od niej dwa staniki do karmienia i to sa mega antyseksy
TZ wrocil z pracy, mowi, ze nie wie kiedy mu czas zlecial i ze nowa dziewczyna spoko, ale jeszcze sie myli i klientow myli I juz mi mowi, zebym jutro tez zostala w domu, chociaz chcialam isc do pracy pozalatwiac co nieco zaleglego i juz sama nie wiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
Misja - bardzo ładny kocyk, ten żółty odcień śliczny. A jak się szyje minky? w sensie nie technika, tylko Twoje odczucia? bo się naczytałam że nie jest to łatwa i przyjemna tkanina jeśli chodzi o szycie.
|
|
|
|
#1715 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ojj tak bede odpoczywać ile wlezie ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
Effpe moj maz tez kocha ten keczup
faktycznie jest smaczny i ma dobry sklad
|
#1717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny to dopiero pierwszy uszytek, i mimo wielu niedoskonałości to i tak cieszę się, że z niego myślę, że zostanie jako "kołderka" do łóżeczka, doszyję jeszcze ochraniacze, bo mi zostało materiału trochę i może organizer. Ale najpierw muszę poczekać aż małż wróci i maszynę naprawi
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochote na budyn :ehm:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadlam pizze i popilam piwem bezalkoholowym które od wiekow czekalo w lodowce.
jestem wielorybem
|
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
Fartuch co spojrzę w lustro to się czuję jak orka ... strach nad morze jechać, żeby nie wezwali greenpeace
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale nosimy w sobie zywe, rozwijajace sie istotki, i tak zaslugujemy na pomnik, nawet jak wygladamy jak orki
![]() . Ja wlasnie macham nozka, coraz ciezej mi sie cwiczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1722 |
|
Rozeznanie
|
Vikunia no co do lokatora w brzuszku narzekam bom w nim już zakochana
brzuszek też mi się podoba, bo to jego lokum ale cała reszta niestety sprawia, że źle się czuję w moim ciele ...
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Dziewczyny, ale nosimy w sobie zywe, rozwijajace sie istotki, i tak zaslugujemy na pomnik, nawet jak wygladamy jak orki
![]() . Ja wlasnie macham nozka, coraz ciezej mi sie cwiczy. Ups, podwojny post. Sorki nabijam sobie, zeby byc top gadula hahahhaWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Juz kiedys poruszalysmy ten temat. Mowilysmy, ze mimo, ze naszym cialom teraz daleko do tych z okladek magazynow, to takie szczegoly jak ladna fryzura, manicure, zrobione brwi czy henna na rzesach, a nawet zadbane stopy (niewazne, ze ich nikt nie widzi!) sprawiaja, ze jakos nam lepiej i mamy do siebie wiecej sympatii. Nie wiem jak wy, ale ja po ciazy mam zamiar wygladac lepiej niz przed taki bojowy nastroj mam w tej kwestii.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam resztę wczorajszego wrapa, dopchnelam krokietem z mięsem i grejpfrutem, ostatnio non stop bym jadła cytrusy.
Ale juz za mną chodzą szparagi, w Wawie sa zawsze tak cholernie drogie a u rodziców można kupić za grosze... ponoć z truskawkami bedzie trzeba uważać podczas karmienia i z cytrusami, ale zobaczymy jak to bedzie. Mój brzuch w porównaniu do innych jest mały albo mi sie wydaje. Wg wtorkowego usg młody tez wagowo odpowiada niecałej 31 tygodniu. Nie martwię sie tym, bo i ja byłam mała zreszta ma czas zeby przytyć. Porobiły mi sie rozstępy juz na 2 cycku :/ całe szczęście brzuch ocalał ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#1725 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będziemy super laski Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to nie przeszkadza, bo i tak stanik to zakryje ale bardzo długo miałam tylko na jednej piersi a teraz sie pokazało na 2
Czy której z Was tez do tej pory nic z piersi nie wyciekło? Bo u mnie Sahara. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
Talusia to Ciebie głowa dzisiaj boli? łączę się w bólu, mnie też rozsadza trochę. Może mnie zawiało, dzisiaj taki wiatr wredny był :P
Vicunia podziwiam samozaparcie tak ładnie ćwiczysz w domu. Ja tak nie umiem, to nie dla mnie kurde. Ja muszę wyjść z domu, pojechać na siłownię i wteedy się wkręcam. Ale... znalazłam jakiś zestaw ćwiczeń przygotowujacych do porodu na yt i mam zamiar od 32 tygodnia zaczać go robić. Liczę że dzięki niemu będę się czuła silniejsza Mam nadzieję że wizja porodu mnie zmotywuje ![]() Piękne rzeczy robicie dziewuszki Będą śliczne pamiątki później
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez zadnej siary. A rozstepy na piersiach okropne, na szczescie od spodu. Brzuszek narazie ok, na biodrach stare z okresu dojrzewania.
Dzizas, ogarnialam Bozene po 3 tygodniach i to byl koszmar. Lusterko poszlo w ruch. A jeszcze mlody niezadowolony, bo go chyba uciskalam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie przejmujcie się rozstępami, one potem bledną i nie będą wam tak przeszkadzać.
Mi wyciekło jakoś hmm w listopadzie czy grudniu ? od tamtego czasu juz nie miałam takiego wycieku. Czasami tylko jakby takie pojedyncze małe grudki ale to baaardzo rzadko.Czytałam że siara może sie w ogóle nie pojawić przeed porodem i nie trzeba się tym martwić |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuje za info, bo tak sie zastanawiałam czy wyciek jakiejś siary w czasie ciąży ma wpływ na kp.
Na sr chciałam dopytać, ale pary z którymi chodze maja tak debilne pytania ze dałam sobie spokój. Nawet położna pózniej udawala, ze nie słyszy tego xd chciałam sie wiecej dowiedzieć o kp po cc, ale uspokoila mnie ze wtedy położne przychodza do kobiety i pokazują i układają dziecko tak aby nie drażniło rany i robią wszystko zeby karmić piersią. Ostatnie spotkanie mamy w sobotę juz ze szkoły rodzenia, mamy przynieść ubranka i kocyk Ew rożek, wiec znowu będę musiała te rzeczy puścić w pralce. Będziemy ubierać lalki, pokażą nam jak kapać, pierwsza pomoc dla noworodków i kalendarz szczepień. Najbardziej to interesuje mnie pierwsza pomoc, bo resztę to moge poczytać ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#1732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ech ... chciałam Wam pokazać filmik ciąża: oczekiwania vs rzeczywistość, ale ciemna jestem jak tabaka i nie wiem jak to zrobić :/ Jakby któraś chciała zobaczyć to jest na fb na "popularne" ![]() Edytowane przez misja0181 Czas edycji: 2017-03-15 o 23:07 |
|
|
|
|
#1733 |
|
Rozeznanie
|
Zbieram się do spania, dobranoc
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja umieran, zgaga wypala mnie doszczętnie
|
|
|
#1735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam wlasnie ten filmik, uśmiałam sie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, "przytulacie sie" jeszcze z tztami?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1737 |
|
Zadomowienie
|
Gornek - mnie też jeszcze nic nie wyciekło z piersi
Bambi - oj tak, głowę mi rozsadza od wczoraj, raz mniej raz bardziej ale coś strasznego! Tabletka nie pomogła ale mam nadzieję, że już jutro będzie dobrze łączymy się w bólu. Misja - widziałam ten filmik na grupie Rodzę w 2017 na fb 😀 uśmiałam się. A tak w ogóle ktoś jeszcze z Was jest w tej grupie? Ja raczej się nie udzielam ale podczytuje i oglądam zdjęcia Mnie złapało i musiałam iść do wc na posiedzenie.. aż mnie brzuch boli o.O Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zakaz od grudnia wiec u nas celibat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
Fartuszku taki filmik instruktażowy
część tych ćwiczeń miałam też na sr |
|
|
|
#1740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm niby mi się chce a nie chce.. Sama nie wiem 😅 muszę dostać jakiś konkretny popęd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-03-16 o 00:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

a faktycznie pytanie za milion było okrutnie trudne!

ja tylko owoce.

Ja nie jestem gotowa
u mojej gin straszne kolejki zawsze. Też jestem ciekawa, czy mój dzidziol przekroczy już 2 kg, choć obstawiam jeszcze ok 1900 g

jestem wielorybem

. Ja wlasnie macham nozka, coraz ciezej mi sie cwiczy.