Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-06, 11:23   #1711
Fasolka10
Zakorzenienie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy <3

A mnie dużo. Bo schudłam po ciąży po 2 tyg ważyłam o 2 kg mniej niż przed ciążą ... a od jakiś 2 mc zaczęłam tyć ... fakt popuscilam sobie okrutnie myśląc że przecież przy kp się chudnie i co ... tym sposobem musze zrzucić 5 kg 😭😭😭😭 nigdy tak źle nie wyglądałam. .. dlatego 5 posiłków i zero podjadania i pilnuje żeby dużo pić bo to moja pięta Achillesa niestety. Po 3 dniach 0.7 kg mniej 😄

Mi się dużo wody zatrzymuje ... nie wiem dlaczego ale jak nie sole i dużo pije to szybko waga leci... wracam do starych nawyków i bummm

Nigdy wcześniej tak nie miałam ... w tej ciąży mi się tak woda zaczęła zatrzymywać ...

A I skacze na skakance po kilkaset razy i małe conieco ćwiczę na ile mi troll pozwoli

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez WKasiarr Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie że te dziewczyny które "połknęły" FB mogą nie przejść już na inne forum. Może sie mylę...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pewnie masz rację a szkoda ...

Mikołaj- 16/10/2016 3650g 55cm

Stary 2017-05-06, 11:48   #1712
morrigan1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fasolka10 Pokaż wiadomość
A mnie dużo. Bo schudłam po ciąży po 2 tyg ważyłam o 2 kg mniej niż przed ciążą ... a od jakiś 2 mc zaczęłam tyć ... fakt popuscilam sobie okrutnie myśląc że przecież przy kp się chudnie i co ... tym sposobem musze zrzucić 5 kg 😭😭😭😭 nigdy tak źle nie wyglądałam. .. dlatego 5 posiłków i zero podjadania i pilnuje żeby dużo pić bo to moja pięta Achillesa niestety. Po 3 dniach 0.7 kg mniej 😄

Mi się dużo wody zatrzymuje ... nie wiem dlaczego ale jak nie sole i dużo pije to szybko waga leci... wracam do starych nawyków i bummm

Nigdy wcześniej tak nie miałam ... w tej ciąży mi się tak woda zaczęła zatrzymywać ...

A I skacze na skakance po kilkaset razy i małe conieco ćwiczę na ile mi troll pozwoli

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Pewnie masz rację a szkoda ...

A nie miałaś w ciąży problemów z tarczycą? Przy niedoczynności masakrycznie zatrzymuje się woda.

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 12:46   #1713
Lunus
Wtajemniczenie

Dziewczyny gdzie wy nad tym morzem jesteście bo my właśnie fo Świnoujścia mkniemy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 12:48   #1714
WKasiarr
Zakorzenienie

Miłych wypadów dziewczyny!!

WKasiarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 13:21   #1715
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Fasolka10 Pokaż wiadomość
Ja zamiast apki wizażu i apki bb mam Tapatalka ... jedna apka gdzie mam bb i wizaz tylko sobie przełączanie fora i mam subskrybowane wątki

Ja to nie umiem obsługiwać tapatalka... kiedyś ściągnęłam i się zgubiłam.
Cytat:
Dzięki dziewczyny. Ja już głupieje i kompletnie nie wiem czy to zęby tylko są przyczyną. Może ten skok rzeczywiście? W dzień jest super dziecko zero objawów ząbkowania i innych... W poniedziałek wyniki, zrobiłam kał i mocz. Zobaczymy.

Powiem Ci że u nas wczoraj w dzień bardzo płakała i marudziła a nic już spokój i dziś też. Prawa jedynka się przebiła ale lewa jeszcze nie.
Moja tydz młodsza i jeszcze żadnych jazd nie było, kiedy u was się to zaczęło?
Stary 2017-05-06, 13:37   #1716
paula1010
Zadomowienie

Dla mnie ta apka tez spoko, tutaj też cały czas zaglądam ale nie dodaje zdjęć.

Jadowita pocieszające z tym libido ja po dwóch miesiącach odstawiłam tabletki, bo seks mógłby dla mnie w ogóle przestać istnieć. Teraz jest trochę lepiej, ale szału nie ma.

Co do wagi to zrzuciłam wszystko, ale wyglądam paskudnie taki flak z tłuszczem na brzuchu, przed porodem dużo ćwiczyłam, mięśnie też więcej ważą. Muszę się na nowo wziąć w garść i skończyć ze słodkim, bo jestem od tego uzależniona...

paula1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 13:45   #1717
megilla
Zakorzenienie

Ja tez strasznie jem słodkie. Dziś na pewno z tym nie skończę, bo jedziemy do teżeta babci na imieniny i będzie ciasto jak mi przykro

megilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-06, 14:26   #1718
WKasiarr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Ja to nie umiem obsługiwać tapatalka... kiedyś ściągnęłam i się zgubiłam.

Powiem Ci że u nas wczoraj w dzień bardzo płakała i marudziła a nic już spokój i dziś też. Prawa jedynka się przebiła ale lewa jeszcze nie.
Moja tydz młodsza i jeszcze żadnych jazd nie było, kiedy u was się to zaczęło?

U nas zaczęło sie jakieś 8-10 dni temu. Nie zarejestrowałam dokładnie bo myślałam że to jednorazowe będzie...

Stary 2017-05-06, 14:39   #1719
ana909
Erudycja

Cytat:
U nas zaczęło sie jakieś 8-10 dni temu. Nie zarejestrowałam dokładnie bo myślałam że to jednorazowe będzie...

Hmm czyli jakby na tym etapie co Ala jest teraz. No nie pomogę, mojej nic takiego się nie dzieje. Nawet ten lęk 29-30 tydz przeszła spokojnie.
Stary 2017-05-06, 14:41   #1720
WKasiarr
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm czyli jakby na tym etapie co Ala jest teraz. No nie pomogę, mojej nic takiego się nie dzieje. Nawet ten lęk 29-30 tydz przeszła spokojnie.

Czekam jeszcze na wyniki, będą w poniedziałek. Chciałabym jednak, aby były dobre!!

Stary 2017-05-06, 15:25   #1721
ana909
Erudycja

Cytat:
Czekam jeszcze na wyniki, będą w poniedziałek. Chciałabym jednak, aby były dobre!!

Oby mu przeszło.
U nas był spokój 24h, jedna jedynka się przebiła ale chyba właśnie drugą zaczyna bo coś zaczęła nagle płakać... oby nie na noc ehh

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-06, 15:46   #1722
28Justyna89
Przyczajenie

Ja 3 kg mniej niż przed ciążą. A najlepsze, że waga mi spadła i się utrzymuje, jak już Małego nie karmię piersią😆
28Justyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:14   #1723
WKasiarr
Zakorzenienie

Cytat:
Oby mu przeszło.
U nas był spokój 24h, jedna jedynka się przebiła ale chyba właśnie drugą zaczyna bo coś zaczęła nagle płakać... oby nie na noc ehh

Ja chyba zauważyłam wybrzuszenie w prawej górnej jedynce... Nie jestem pewna, sprawdzę jeszcze.

Stary 2017-05-06, 16:17   #1724
jaadowita
Zakorzenienie

Ja w sumie nie wiem jakim cudem mi ta waga spada, bo nie ćwiczę, a słodycze są u mnie na porządku dziennym
Przed ciążą ważyłam 56 kg, a w dniu porodu 69 kg
Cieszyłam się, że mi się nie pojawiła na wadze siódemka z przodu i w sumie 13 kg to tak w normie, ale po porodzie mi spadło tylko 5 kg i na 64 kg stanęło i tak stało, stało i stało
Nawet parę razy weszłam na orbitreka, ale stwierdziłam, że sobie odpuszczę intensywne ćwiczenia przy kp i jakoś samo ruszyło w dół
Dzisiaj jak się ważyłam rano na czczo to było 57,5 kg, a teraz pod wieczór 58,2.
Chciałabym uzyskać wagę 54-55 kg przy wzroście 164 cm. Liczę na dłuższe spacery tak jak dzisiaj
W ogóle dzisiaj się poczułam jak na wakacjach, turystów po majówce jeszcze sporo i budy pootwierane z lodami, goframi, kebabami i rybami. Te zapachy jednak nie służą diecie
jaadowita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 16:55   #1725
ana909
Erudycja

Cytat:
Ja chyba zauważyłam wybrzuszenie w prawej górnej jedynce... Nie jestem pewna, sprawdzę jeszcze.

Ja nie zauważyłam nic oprócz tego że dziąsło zrobili się białe.
Stary 2017-05-06, 16:57   #1726
słonik
Zakorzenienie

Cytat:

Kasiu, oby u Was jak najszybciej się poprawiło

Cytat:
Napisane przez jaadowita Pokaż wiadomość
Ja w sumie nie wiem jakim cudem mi ta waga spada, bo nie ćwiczę, a słodycze są u mnie na porządku dziennym
Przed ciążą ważyłam 56 kg, a w dniu porodu 69 kg
Cieszyłam się, że mi się nie pojawiła na wadze siódemka z przodu i w sumie 13 kg to tak w normie, ale po porodzie mi spadło tylko 5 kg i na 64 kg stanęło i tak stało, stało i stało
Nawet parę razy weszłam na orbitreka, ale stwierdziłam, że sobie odpuszczę intensywne ćwiczenia przy kp i jakoś samo ruszyło w dół
Dzisiaj jak się ważyłam rano na czczo to było 57,5 kg, a teraz pod wieczór 58,2.
Chciałabym uzyskać wagę 54-55 kg przy wzroście 164 cm. Liczę na dłuższe spacery tak jak dzisiaj
W ogóle dzisiaj się poczułam jak na wakacjach, turystów po majówce jeszcze sporo i budy pootwierane z lodami, goframi, kebabami i rybami. Te zapachy jednak nie służą diecie
O mamo, ja bym nie mogła mieszkać w takiej nadmorskiej miejscowości, codziennie bym wsuwała gofry

Co do wagi to ja jestem zachwycona - na początku się martwiłam, bo bardzo szybko spadała, w takim niezdrowym tempie. Ale nagle się zatrzymała, ważę tyle, co w liceum i jestem przeszczęśliwa Wszystkie wyniki w normie, więc ok
Ale najlepsze jest to, że choruje przewlekle i przed ciążą ciągle byłam chora, miałam zaostrzenia i generalnie było kiepsko. Jak tylko zaszłam w ciążę - wszystkie objawy jak ręką odjął i tak jest do teraz. Już zapomniałam, co znaczy moja choroba. Nic tylko w ciążę zachodzić
słonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:38   #1727
intense2103
Rozeznanie

Dot.: Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy &lt;3

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Kasia współczuję tych nocek. Ciekawa jaka jest przyczyna.

Co do dołączsnia na fb to chyba najszybciej to napisać na fb do KC Karolajna ona tam akceptuje chyba zaproszenia.
A możecie na fb poruszyć temat zaproszenia nowych chętnych dziewczyn z wizażu so grupy? Ja nie będę pisać do Karolajny, bo przecież mnie nie zna, podobnie jak np. Smerfetki, która też pytała co trzeba zrobić, żeby dołączyć.

U nas zęby przeszkadzają bardzo, widać, że Niunia się męczy. W dodatku dzisiaj cały dzień porzadkowalismy z TŻ pokój po remoncie i Ola siedziała z ciocia. Drzemki wszystkie rozstrojone, nie wiem jak wrócimy do starych nawyków .

U mnie libido średnie. Niby mi się chce, ale trochę mi wstyd koszmarnie obwislego biustu i rozstępów na brzuchu. Wróciłam do wagi, która miałam przed ciążą, ale flaczek nadal jest. Jednakże, jak już do czegoś dojdzie z mężem, jest super przyjemnie, na pewno bardziej niż wcześniej. Ale te cycki... macie do polecenia coś na obwisly biust? Jakiś dobry balsam ujędrniający?

Edytowane przez intense2103
Czas edycji: 2017-05-06 o 17:40
intense2103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 17:58   #1728
jaadowita
Zakorzenienie

Kasia, Ana ja podejrzewam, że te marudzenie to na zęby bo jak jej smaruje to robi taką błogą minkę i ogólnie wszystkie zabawki tak mocno gryzie, ale jak próbuje jej zajrzeć do buzi to nic nie mogę wypatrzeć, ani zgrubień, ani czegoś bielszego, pod palcem też nic nie czuję, więc sama nie wiem

Słonik, na szczęście tych pokus nie ma przez okrągły rok, bo mi też trudno sobie odmówić

Intense, weź nawet nie pisz, podejrzewam, że moje piersi, jak skończę karmić będą jak skórki po bananie
Ktoś zna jakiś cudowny środek na ujędrnienie powyższych?

Edytowane przez jaadowita
Czas edycji: 2017-05-06 o 18:06
Stary 2017-05-06, 18:05   #1729
WKasiarr
Zakorzenienie

Jadowita, u nas w dzień jest super, jest radosny i zero oznak ząbkowania. W ogóle jakby problemu nie było. Tylko te noce przeklęte.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-06, 18:09   #1730
jaadowita
Zakorzenienie

Cytat:
Jadowita, u nas w dzień jest super, jest radosny i zero oznak ząbkowania. W ogóle jakby problemu nie było. Tylko te noce przeklęte.

Kasia, ale u nas to samo, w dzień jedyną oznaka jest gryzienie wszystkiego, a w nocy taki płacz przeraźliwy jakby ją bolało
Dlatego się zastanawiam czy to na pewno zęby, czy te bodźce o których pisałaś.
Stary 2017-05-06, 18:13   #1731
WKasiarr
Zakorzenienie

Październikówki 2016 to stan umysłu! Już trzeci wątek jako Mamy &lt;3

Cytat:
Kasia, ale u nas to samo, w dzień jedyną oznaka jest gryzienie wszystkiego, a w nocy taki płacz przeraźliwy jakby ją bolało
Dlatego się zastanawiam czy to na pewno zęby, czy te bodźce o których pisałaś.

Szymek tez wszystko gryzie, jasne. Bardziej myślałam o takich uciążliwych oznakach.

Wczoraj Szym mocno szalał, dzisiaj spróbuje zrobić tak by nie wariował bardzo i zobaczę jaka będzie noc. Już kombinuje na wszystkie sposoby.

Edytowane przez WKasiarr
Czas edycji: 2017-05-06 o 18:14
Stary 2017-05-06, 18:58   #1732
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez intense2103 Pokaż wiadomość
A możecie na fb poruszyć temat zaproszenia nowych chętnych dziewczyn z wizażu so grupy? Ja nie będę pisać do Karolajny, bo przecież mnie nie zna, podobnie jak np. Smerfetki, która też pytała co trzeba zrobić, żeby dołączyć.

U nas zęby przeszkadzają bardzo, widać, że Niunia się męczy. W dodatku dzisiaj cały dzień porzadkowalismy z TŻ pokój po remoncie i Ola siedziała z ciocia. Drzemki wszystkie rozstrojone, nie wiem jak wrócimy do starych nawyków .

U mnie libido średnie. Niby mi się chce, ale trochę mi wstyd koszmarnie obwislego biustu i rozstępów na brzuchu. Wróciłam do wagi, która miałam przed ciążą, ale flaczek nadal jest. Jednakże, jak już do czegoś dojdzie z mężem, jest super przyjemnie, na pewno bardziej niż wcześniej. Ale te cycki... macie do polecenia coś na obwisly biust? Jakiś dobry balsam ujędrniający?

Dziewczyny ale napiszcie po prostu do Karolajny swoje dane z fb w pw bo grupa jest tajna i tylko ona może wysłać zaproszenie. Przecież my nie znamy Waszych danych to co mamy zrobić? Nie trzeba się przecież prosić o dołączenie, to że jesteście krótko to ma mniejsze znaczenie niż to czy rzeczywiście się udzielacie. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Stary 2017-05-06, 20:08   #1733
Fasolka10
Zakorzenienie

Morrigan nie właśnie ... tsh 1.14 miałam w ciąży ... Ale teraz wyniki musze porobić

Lunus ja Kołobrzeg ...

Mikołaj- 16/10/2016 3650g 55cm

Stary 2017-05-06, 20:40   #1734
intense2103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale napiszcie po prostu do Karolajny swoje dane z fb w pw bo grupa jest tajna i tylko ona może wysłać zaproszenie. Przecież my nie znamy Waszych danych to co mamy zrobić? Nie trzeba się przecież prosić o dołączenie, to że jesteście krótko to ma mniejsze znaczenie niż to czy rzeczywiście się udzielacie. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Gosia, dzięki za odpowiedź. Napiszę do Karolajny, może mnie zaprosi . Chodziło mi tylko o to, żeby wiedzieć, czy nikt nie będzie czuł się źle z powodu tego, że nowe osoby, nota bene nieznane, dołączają. W końcu tam jesteście wszystkie zżyte, ujawniłyście swoje dane itp.

Stary 2017-05-06, 21:18   #1735
ana909
Erudycja

Cytat:
Kasia, Ana ja podejrzewam, że te marudzenie to na zęby bo jak jej smaruje to robi taką błogą minkę i ogólnie wszystkie zabawki tak mocno gryzie, ale jak próbuje jej zajrzeć do buzi to nic nie mogę wypatrzeć, ani zgrubień, ani czegoś bielszego, pod palcem też nic nie czuję, więc sama nie wiem

Słonik, na szczęście tych pokus nie ma przez okrągły rok, bo mi też trudno sobie odmówić

Intense, weź nawet nie pisz, podejrzewam, że moje piersi, jak skończę karmić będą jak skórki po bananie
Ktoś zna jakiś cudowny środek na ujędrnienie powyższych?
Moja na masowanie reaguje śmiechem ale ogólnie niczego nie gryzie. Ja jej daje gryzak, wsadzam do buzi i pokazuje co ma robić a ona mnie powstrzymuje 😂
Stary 2017-05-06, 21:33   #1736
Lunus
Wtajemniczenie

Dziewczyny jesteśmy na miejscu uff mieliśmy przygody ale juz sobie odpoczywamy wygodnie młody śpi na łożku rozwalony jak dzika świnia a mu sie zastanawiamy gdzie my spać będziemy w każdym razie bede was katować relacjami nadmorskimi nie pamietam czy pisałam my jesteśmy w swinoujsciu myślałam ze padnę ze śmiechu przy przeprawie promem nie mogłam uwierzyć ze tu nigdzie mostu nie ma

U mnie libido tez średnio ale co zrobić jak matka po nocy bawi sie z bobasem i zmęczona to myśli tylko o śnie
A apropo słodyczy to ja rzuciłam ale wróciłam na zła ścieżkę ponownie jak moj maz postanowił zrobić czystki w słodyczach pod katem kończących sie terminach ważności

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 21:50   #1737
WKasiarr
Zakorzenienie

Lunus wypoczywajcie! Katuj relacjami, katuj

Kolejna noc przed nami...

Edytowane przez WKasiarr
Czas edycji: 2017-05-06 o 21:52
Stary 2017-05-06, 22:22   #1738
basiczek24
Wtajemniczenie

Co do libido to u mnie b kiepsko wręcz tragicznie, po ciąży może z 5 razy się przytulał odmy. No, nie chce mi się.
Jadowita, nastrajasz pozytywnie że może będzie u mnie też lepiej... Zobaczymy.

Co do wagi, to ja z tych co ważą mniej niż przed ciążą, na szczęście na -3 kg się zatrzymało i tak jest od dobrych 3 miesięcy. Nie chciałam schudnąć no ale, co zrobić jak organizm sam za siebie zdecydował

Też bym chciała wiedzieć jakim balsamem czy kremem czy czymś tam jeszcze można smarować piersi żeby nie opadły gdy skończę kp. Najlepiej jeszcze taki którym przy kp mogłabym smarować 😊

Cytat:
Napisane przez 28Justyna89 Pokaż wiadomość
Ja 3 kg mniej niż przed ciążą. A najlepsze, że waga mi spadła i się utrzymuje, jak już Małego nie karmię piersią😆
Ja jeszcze karmię, może jak przestanę to trochę tuszy mi przybędzie 😁

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość
O mamo, ja bym nie mogła mieszkać w takiej nadmorskiej miejscowości, codziennie bym wsuwała gofry

Wszystkie wyniki w normie, więc ok
Ja też...
Ja robiłam jakieś 2 miesiące temu to też mam dobre wyniki oprócz cholesterolu-240 aż. I nikt mi nie powie że cholesterol to mają ludzie otyli i wsuwajacy golony i inne tlustości, aż brzydzę się takim jedzeniem, ble 😱

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteśmy na miejscu uff mieliśmy przygody ale juz sobie odpoczywamy wygodnie młody śpi na łożku rozwalony jak dzika świnia a mu sie zastanawiamy gdzie my spać będziemy w każdym razie bede was katować relacjami nadmorskimi nie pamietam czy pisałam my jesteśmy w swinoujsciu myślałam ze padnę ze śmiechu przy przeprawie promem nie mogłam uwierzyć ze tu nigdzie mostu nie ma

U mnie libido tez średnio ale co zrobić jak matka po nocy bawi sie z bobasem i zmęczona to myśli tylko o śnie
A apropo słodyczy to ja rzuciłam ale wróciłam na zła ścieżkę ponownie jak moj maz postanowił zrobić czystki w słodyczach pod katem kończących sie terminach ważności

Super, odpoczywajcie i miłego pobytu 😁
Cytat:
Lunus wypoczywajcie! Katuj relacjami, katuj

Kolejna noc przed nami...

Oby była lepsza i kolejne również 😊

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Co do libido to u mnie b kiepsko wręcz tragicznie, po ciąży może z 5 razy się przytulał odmy.
"Przytulał odmy?" No super,ten słownik! "Przytulalismy" miało być 😂

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 22:27   #1739
WKasiarr
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robiłam jakieś 2 miesiące temu to też mam dobre wyniki oprócz cholesterolu-240 aż. I nikt mi nie powie że cholesterol to mają ludzie otyli i wsuwajacy golony i inne tlustości, aż brzydzę się takim jedzeniem, ble

Z cholesterolem i tłustym jedzeniem to rzeczywiście jest guzik prawda. Koleżanka ma wysoki cholesterol a odżywia się dobrze, nie je tłusto, śmieciowek, fast foodów etc. U niej wyszło, że to uwarunkowania genetyczne. Często też złe emocje, stres na podwyższenie wpływają.

Cytat:
Oby była lepsza i kolejne również
Dziękuje. Ciekawa jestem i trochę znów się boje. Zjadł mi przy ostatnim karmieniu tylko 60 ml!! Zazwyczaj wsuwa 210, czasem 180... Zasnął tak twardo z butlą, że nie wiedział totalnie co sie z nim dzieje. Śpi spokojnie na razie. Przypuszczam że jeśli nie przez zęby to na jedzenie może sie obudzić.

Cytat:
"Przytulał odmy?" No super,ten słownik! "Przytulalismy" miało być

Jakie doznania z tymi odmami? 🤣🤣🤣

Edytowane przez WKasiarr
Czas edycji: 2017-05-06 o 22:32
Stary 2017-05-06, 22:59   #1740
InSaniTy_620
Raczkowanie

Widzę że temat zębów się przewija. U nas chyba też jest coś na rzeczy. Mała od 2 tygodni zrobiła się marudna, zdarza się że wybudza się z płaczem, w między czasie złapało ją jakieś przeziębienie. Dodatkowo zaczęła nagle często ulewać i gardzić butlą - podobno to też może być objaw wychodzenia zębów bo już kombinowaliśmy że to przez przejście całkiem na mm, próbowaliśmy zmiany mleka i póki co zero efektów, więc mam nadzieję że to to.

Także kciuki za wszystkie ząbkujące maluszki.

Lunus udanego wypoczynku.

Co do fb to mam podobne odczucia jak Intense - ja dopiero co zaczynam się tu udzielać a Facebook nie jest już tak anonimowy jak wizaż i boję się że nie każdemu z tamtej grupy pasowałoby by dołączyły nowe osoby

Ślub: 22.08.2015 r.
InSaniTy_620 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości