![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
hehe jakos sie nie boje
![]() ![]() A Alienka z Wiką to bym chetnie na żywca spotkała ![]() ![]() Kostko bidulko a gdzies sie tak zaprawiła - może na tym basenie, co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Wiesz, nawet nie myślałam gdzie, a może faktycznie na basenie
![]() ![]() Ja też z miłą chęcią spotkałabym się z Wami na żywca ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Wtajemniczenie
|
Meme robotą zawolona. Mam z nią stały kontakt. Filip super gość próbuje już wstawać
![]() Kasiulka super że Oliwka tak wygrzeczniała aż ci zazdroszcze ![]() Kostka kuruj się ![]() Kupiłam dzisiaj Julce biszkopty bezglutenowe. Ale wcinała. Nie zazdroszcze jak ktoś jest na takiej diecie. Takie produkty są koszmarnie drogie.
#1714 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Ale się na sprzątałam jeszcze tylko jedno okno mi zostało, ale dziś mi się już nie chce ide zaraz na spacerek bo dziś jeszcze nie byłyśmy a taka ładna pogoda ![]() ![]() Joasiaa a to jakieś specjalne dla dzieci te biszkopty? Bo widziałam kiedyś jakieś dla dzieci ale od 10 miesięcy. A dajecie już może chrupki kukurydziane bo ja jeszcze nie próbowałam ale musze kupić i spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Wtajemniczenie
|
Hania od 10 miesiąca są Miśkopty bobovity, one są z glutenem. Te co ja kupiłam to są normalne biszkopty tyle że bezglutenowe, wprowadza się je jak dziecko toleruje żółtko. Ja się raczej stosuje do schematu żywienia bo miałam przypadek wśród znajomych, że dziecko czteromiesieczne dostało bułkę i jest bezglutenowcem do końca życia
![]() Julka słabo gryzie więc z chrupakim jeszcze nie próbowałam. Jak się nauczy mielić na biszkoptach to kupie jej chrupki.
#1716 |
Zadomowienie
|
hej mamusie,
U nas wszystko w porządku ![]() ![]() ![]() ![]() Joasiu - ślicznie JUlcia wygląda w czapeczce do chrztu. Już sobie wyobrażam ją w dniu chrztu. CZekamy na fotki z utęsknieniem ![]() Kostko ![]() Idę się zdrzemnąć trochę, bo nie daję rady ![]() buźka
#1718 |
Wtajemniczenie
|
Ale czad Kasiulka
![]() ![]()
#1719 |
Zadomowienie
|
Ale super czapunia
![]() ![]() ![]() ![]()
#1720 |
Zakorzenienie
|
czapka jest firmy Broel (polskiej) - kupiłam ją na allegro za pare groszy uzywaną, ale własnie weszłam na strone firmy (tylko trzeba sie zarejestrowac) i zwariowałam na widok tych czapek
![]() ![]() www.broel.com.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Kasiu
![]() ![]()
![]() |
#1722 |
Wtajemniczenie
|
hello kobietki. kasiulka narzeka ze cisza ale jakos tak tez to zauwazylam. no ze mna jest coraz gorzej. TZ wraca zmeczony do domu i wychodzi tak ze sama zajmuje sie domem, dzieckiem czyli wszystko na mojej glowie. a jeszcze w tym tygodniu jeszcze tesciom robie spis roczny towarow z faktur. jest tego troche a biorac pod uwage ze robie to u nich na komputerze w domu i biegajaca Wikule to normalnie dziwie sie ze jeszcze chodze na wlasnych nogach. Wiki niby nie zasypia pozno bo na ogol o 21 jest juz uspiona ale nauczyla sie ze w nocy tak o 4 budzi sie i do tej pory kreci i mruczy w lozeczku az ja do naszego lozka nie przeloze. efekt jest taki ze TZ rozwalony wygodnie spu Wiki oczywiscie tez a ja tylko glowa i tylkiem na lozku bo reszta w powietrzu.dopiero o 6 jak TZ wstanie do pracy przekladam Wiki na duza poduche i wreszcie moge polezec jak czlowiek bo juz i tak o snie nie ma mowy. a o 8 Wiki juz po glowie i brzuchu mi skacze.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulka swietne foty Oliwki w czapce
![]() Tiaara ![]()
#1725 |
Zakorzenienie
|
no i masz d*pa blada, zas sama siedze w wątku. Wyrabiam za Was 500 % normy. Co Wam dzieci płaczą czy jak?
![]() ![]() Eeeeee ide sobie paskudy, nie bede pisała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
Kasiulko, kapitalną Oliwcia ma tą czapuchę
![]() ![]() ![]() Te czapy są świetne, bardzo mi się podobają ![]() Odgapiłam od Ciebie pomysł i też obfotografowałam Natalkę w misiach które ostatnio dostała od babci (biały) i cioci z Bielska (niebieski). Prócz tego zdjęcie po jedzonku i podczas drzemki (niech ci nawet nie przyjdzie do głowy ściągać kocyka, bo się obudzę ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Wtajemniczenie
|
no przyznam szczerze ze Wikula miala na poczatku swego zycia kombinezonik a'la krolik. mial przyszyta marchewke z przodu i krolicze uszy na kapturku, byl przesliczny. a teraz juz nie ma takich strojow dla starszych pociech. Kasiulka nie zlosc sie ze na s nie ma. dziewczyny po kolei wtryniaja sie do pracy a inne maja dzieci diabelki. tylko ty chyba masz spokoj i nie zapeszam ale gratuluje. bo moja Wiki to istny diabelek sie zrobila , od dwoch dni nerwowa jakas. ale stawiam to na wine zebow. zadkie kupki lekka temperatura i maruda straszna. normalnie rozpieszczone dziecko. ale coz trzeba by znalesc jakis poradnik dla matek dzieci starszych i zaczac czytac. alebo zaczac ogladac na tvn od niedzieli super nianie. jak ogladalyscie na dwojce to ten na tvn ma byc cos w tym stylu. ale znajac zycie polskie nie bedzie tak ciekawe. pozyjemy zobaczymy.
dobrych snow kobietki. EDIT a ja taka sama czapeczke tyle ze rozowa kupilam za 23 zł na bazarkach w tamtym roku, i jeszcze miala przyszyte dwa kwiatuszki na przodzie.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
Ksiulka super te czapusie
![]() Kostko Natalia super na tych zdjęciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zadomowienie
|
To ostatnia sesja Patrycji podczas zabawy w łóżeczku
![]() Musze się wam pochwalic ide z koleżankami na chippendelsów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Heh Tiaaro ja sie wcale nie złoszcze, tylko chce was troche zmobilizowac do pisania zrzędzeniem
![]() ![]() ![]() Kostko boski Twoj mały miś ![]() ![]() Haniu Twoja Pati juz sliczna duża dziewczynka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko ile razy na dobe Twoja Natalka je pokarm cyckowy? Oliwka je 3 razy bo noce ostatnio całe przesypia, zastanawiam sie czy to nie za mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
Ja staram się codziennie coś skrobnąć, no ale to już nie to samo jak się w domciu siedziało. Teraz piszę z pracy bo mam krótką przerwę.
Kostko - NAtalcia, trudno mi znaleźć oryginalne słowa, więc napiszę tylko ślicznie wygląda. A ta poważna mina jak je to mnie rozwaliła ![]() ![]() RZeczywiście HAnia wygląda na dużą dziewczynkę. BArdzo ładna i jak ladnie siedzi - ja nie mogę się już doczekać, aż KAmil będize siedział i bawił się samodzielnia. No i umiał usiąść z pozycji leżącej. Teraz siedzi, ale muszę go asekurować bo traci równowagę jeszcze. Dziś moje chłopaki zostały razem w domu. Mąż wziął dzień urlopu i został z Kamilkiem. Ale im zazdroszczę. Dzwonię do domu, a tam FAsolki na cały regulator ![]() ![]() trzymajcie się ![]()
#1732 |
Zadomowienie
|
Agiko -- nie wiem czy czegoś w powietrzu nie ma bo mój Mateuszek ma katar, kaszel i lekką gorączkę. Wczoraj byliśmy u lekarza, dostalismy kilka leków i dziś jest już dużo lepiej. Ale dużo dzieciaczków jest zakatarzonych.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za komplementy w imieniu Natalki
![]() Kasiulko Natalka dostaje cycka 4 razy. Zamiast jednego dostaje zupkę i kolejnego, owoce (mus). Jak się przebudzi nad ranem - cycek, o 8-mej - cycek. o 11-ej - mus, o 14-ej - zupka, o 17-tej cycek i o 19:30 cycek ![]() Haniu, Pati duża śliczna dziewczynka ![]() ![]() A Natalka wydaje mi się, że złapała katar ![]() ![]() Jeśli nie będziemy mogli, to chcę odstąpić wejściówkę którejś z koleżanek z dzidziusiem, żeby wejście nie przepadło. Szkoda byłoby nie pojechać ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zadomowienie
|
Kasiulka jak nie zapomne aparatu to zdjęcia napewno pokarze
![]() Fakt Patrycja bardzo ładnie już siedzi ![]() ![]() ![]() Agika Patrycja jest duża waży prawie 9kg a może już i ponad i ma70 cm duża z niej kobitka rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Czy karmiąc piersią mogę skorzystać z solarium i jak często :?: Jeśli tak, to jak zabezpieczyć piersi a jeśli nie to może polecicie mi jakiś sprawdzony balsam brązujący lub samoopalacz :?: Zależy mi przede wszstkim na wyrównaniu koloru na dekoldzie bo mam białe paski na ramionach od biustonosza :?:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
chaga z tego co ja wiem to niema przeciwskazań, ja karmie i tez chodze na solarium a raczej chodziłam przed wakacjami tak 2-3razy w tygodniu po 10minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny widziałyscie ta najnowszą reklame Pampersów? Rany jak mnie smieszy ten dzidzior z wystającym brzuszyskiem, ma zęby jak wiewiór
![]() ![]() Wiem, wali mi na dekiel, ide se już... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zadomowienie
|
Ch_aga z tego co wiem nie ma przeciwwskazań - więc korzystaj
![]() KAsiulek jeszcze nie widziałam tej reklamy - muszę przyczaić ![]() Byliśmy u pediatry dziś i KAmilek ma lekkie przeziębienie, albo jak się pani doktor wyraziła początek przeziębienia. Dostał 2 syropki i wapno. Mam mu też oczyszczać nosek i zakrapiać solą morską. Kupiłam tą FRidę i naprawdę nieźle wyciąga katarek ![]() ![]() Muszę się wam pochwalić, bo jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu ![]() ![]() ![]() Idę kąpu kąpu. Miłego weekendu
#1739 |
Zadomowienie
|
Agika -- działeczka, super sprawa
![]() My też mamy miejsce na działce obok rodziców ale niestety funduszy brak ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zadziera tylko tyłek i do przodu, ale jeszcze nie potrafi przy tym podnosić główki ![]() ![]() Joasiu udanych i spokojnych chrzcin ![]() Agiko tylko pogratulować ![]() ![]() ![]() Kostko zdrowiej ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz napisze co u nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja daje rano mleczko(pije bardzo mało czasmi nawet starcza mu 50ml ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.