![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko w 2020 roku :)
Ja też już siedzę w domu starań nie porzucamy. Obecnie zabieramy się za remont kuchni, pokoju bo sypialnie skonczylismy
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie ft3 i ft4 zawsze w normie. (Robiłam w grudniu). Atpo i atg poza skalą. Liczby czterocyfrowe zawsze. Pod opięką endo jestem już jakieś 4-5 lat. Tylko nigdy aż tak mi nie skakało bez powodu,nic nie zmieniałam szczególnie (pdstawiłam anty i zaczęłam przyjmować witaminy dla kobiet starających się). Wièc nie wiem skąd taka zmiana :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
💑🐱📚👶
|
A w ogóle to zamówiłam termometr owulacyjny, tylko ciekawe kiedy do mnie przyjdzie...
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Dokładnie za oknem pięknie a jakoś tak wszYtako przygnębia .. mnie łapie frustracja co do planowania ślubu , mogłabym już mieć datę a tak się wahamy . Dziś dzwoniłam się popytać Yo wesela z kwietnia maja poprzeglądane ale jakieś jeszcze terminy są na lipiec , sierpień , wrzesień ale czy sens jest ? Jestem myśli ze już wtedy będzie dobrze ale .. to takie okropne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Konto usunięte
|
Hejo mało mnie co Zawirowania mąż ma urlop że względu na wirusa nadrabiamy ogród córcia wymaga uwagi ale 13 dc owu sie zbliza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W podobnym momencie cyklu jesteśmy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
💑🐱📚👶
|
U mnie 21 dc, a wiec niedlugo zawita @. Ten cykl starań uznaje za nieudany bo nawet jakos nie mialam ochoty na starania...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
Theali
Nie chcemy dużego .. tzn z najbliższymi wyszło nam 64 osoby . Poczekamy chyba te 1,5 tyg . I zadecydujemy ![]() Malami A co tam u Ciebie Kochana ? Czy Twój już wrócił z Niemiec ? ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Źle nadusiłam 54 osoby ![]() Beatka a co tam u Ciebie ? 😘 |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak. Ostatnio mialam zmniejszona dawke bo juz wpadalam w nadczynnosc. Takze pewnie wroce do starej dawki. Tak, moj endo przyjmuje normalnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]To działajcie u mnie dziś 13 DC i wykorzystany go wieczorem na Maksa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jak jechałam dziś do pracy widziałam bociany. Mam nadzieję że to dobry znak. Poza tym jakiś psychicznie mi gorzej staram się nie dawać ale są gorsze i lepsze dni. Dzwoni mi w uchu już od stycznia. Miałam wcześniej już takie epizody ale nie trwały nigdy tak długo. Dobija mnie to strasznie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Ja jak jechałam dziś do pracy widziałam bociany. Mam nadzieję że to dobry znak. Poza tym jakiś psychicznie mi gorzej staram się nie dawać ale są gorsze i lepsze dni. Dzwoni mi w uchu już od stycznia. Miałam wcześniej już takie epizody ale nie trwały nigdy tak długo. Dobija mnie to strasznie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Lilou wszystko będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Lilou wszystko będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() 26.06. planujemy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale ogółem macie już sale zarezerwowana ? Ja się kurka boje nawet tak sierpnia rezerwować , że to się nie wyklaruje i nie będzie można nadal robić imprez. Bo wszytskie z kwietnia i maja ogółem są przekładane jak się dowiaduje od organizatorów wesel , chociaż tak bardzo pragnę juz mieć Datę i cieszyć się na ten dzień ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Ale ogółem macie już sale zarezerwowana ? Ja się kurka boje nawet tak sierpnia rezerwować , że to się nie wyklaruje i nie będzie można nadal robić imprez. Bo wszytskie z kwietnia i maja ogółem są przekładane jak się dowiaduje od organizatorów wesel , chociaż tak bardzo pragnę juz mieć Datę i cieszyć się na ten dzień ![]() ![]() ![]() ![]() A Salę mamy już wybrana, tylko nie możemy na razie umówić się na domowienie szczegolow bo wszystko pozamykane... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Salę mamy już wybrana, tylko nie możemy na razie umówić się na domowienie szczegolow bo wszystko pozamykane... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] aaaa no to tak a my chcemy tego roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko w 2020 roku
![]() Cytat:
Mam niedoczynność i też walczę.. Brałam 50 - TSH 2,4, więc chciałam nieco obniżyć i przy dawce 75 - nagle 0,084 ![]() Upierdliwa sprawa z tą tarczycą. Mam nadzieję, że w tym cyklu i tak coś zatrybi... Chociaż chyba coraz luźniej do tego podchodzę, jakoś tak nie wierzę, że może się za szybko udać. Może i dobrze? ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
No i nie wiem, czy zachodzenie w ciążę teraz to dobry pomysł... Ten cały wirus, a ja pracuję (w zamkniętym biurze, ale jest nas tu ok 12 osób, więc ryzyko jest zawsze). Mam wątpliwości, nie chcę przerywać starań, ale może i wyjdzie lepiej, jeśli jednak nie wyjdzie? Jestem rozerwana |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A niedawno było parę miesięcy, kiedy byłam całkiem bez leków (parę głupot się na to poskładało) i początkiem roku startowałam od TSH ponad 8. Od razu dostałam 75 Letroxu, zobaczymy jak wyjdzie. Musiałabym w miarę niedługo zrobić badania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Hej, u nas kolejny ładny dzień się zapowiada.
U mnie dziś 17dc, ale test owu negatywny. Jeszcze ma parę dni ta owulka, ale pewnie nie będzie. Sprawdzałam klinikę, zapisy wstrzymane więc chcąc nie chcąc nie możemy się starać ![]() Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Dzis słyszałam w Tv, jak mówili , że PODOBNO , choroba ( korona) nie przechodzi na dziecko w czasie ciąży jak i porodu. Ale wiecie jak to jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
o tym własnie mówie... jedni jedno drudzy drugie.. :/ dlatego napisałam PODDONO.. i bądź tu mądrym w tym wszytskim.. dlatego ja staram się słuchać tyle o ile bo człowiek i tak nie wie co jest prawda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zadomowienie
|
Starania o dziecko w 2020 roku
![]() Cytat:
Ja wczesniej bralam 6x 137 i 1x75 Teraz 2x 150 i 5x 125. Nie wiem czy odstawienie anty moglo miec wplyw :/ Teraz jak potrzebna dobra tarczyca to ona jak na zlosc sobie nie dziala ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Enigvaa Czas edycji: 2020-03-18 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Tzn. zdaniem mojej endo podczas brania anty jest większe zapotrzebowanie na hormony tarczycy (czy gorsza wchłanialność?) - w każdym razie, na ogół w czasie stosowania anty potrzebne są wyższe dawki. Jeśli teraz potrzebujesz wyższej dawki, to może zwyczajnie postępuje uszkodzenie tarczycy. Pisałaś chyba o bardzo wysokim poziomie przeciwciał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.