|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. 23
Cytat:
![]() Jak dla małolat to dobrze, że nietrwały akurat. Generalnie próbuję wyjść z prezentów, to już nie dzieci, ale drobnostke... A odkąd ma stwierdzona cukrzycę, słodkości odpadły. Tylko żeby doszło do świąt Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tak dla informacji, odpowiedziała mi Natala odnośnie anulacji zamówienia i punktów
"W imieniu firmy Yves Rocher serdecznie dzi�kuj� za kontakt. W odpowiedzi na Pani zg�oszenie informuj�, i� nie jeste�my przywr�ci� Pani punkt�w za wygenerowany i niewykorzystany kod klubowy, gdy� jest to niezgodne z regulaminem Klubu Yves Rocher." i super, dzięki temu kupuję na vinted a nie w sklepie
|
|
#1713 |
|
Rozeznanie
|
Się zabezpieczyli regulaminem, cóż... Chcą strzelać sobie w kolano i tracić zamiwienia-ich wybór
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz robie mniejsze zamowienia niz 2 czy rok temu, to widza w systemie ze juz nie to samo...
|
|
#1715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
woda z koła, tak?
|
|
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez sensu Mnie w styczniu zwrócili punkty, fakt faktem, trwało to ponad miesiąc, zamówienie zostało anulowane przez ich błąd w systemie i kazano mi czekać na punkty 40 dni, potem się upomniałam ponownie i "w drodze wyjątku" przyznano mi na powrót punkty. Dobrze więc wiedzieć, że już wyjątków nie robią
|
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
Dzwoniłam na infolinię, nie gwarantują dostawy przed świętami. Zrezygnowałam
Boję się, że nie dotrąWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z kodu urodzinowego jest mleczko. A woda Tropicale T była wczoraj w nocy i rano prezentem za I próg - na stronie pomylili prezenty za progi
|
|
|
#1719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio wysyłałam przesyłkę i następnego dnia już była do odbioru w Paczkomacie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1720 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie woda bardzo slaba ale świeża i taka "na chwilę" - dobra dla wczesnej nastolatki ![]() Cytat:
![]() I jak ten zapach??? Czuć tam świeże kiwi czy raczej takie słodkie? Nie wiem czemu ale ta seria przypomina mi troche serie "maracuja " albo juz cos z glowa mam na stare lata
|
||
|
|
|
|
#1721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://www.vinted.pl/kobiety/perfumy/59819974-woda-toaletowa-hello-printempsWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Dziewczyny
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1723 |
|
Konto usunięte
|
Mam już paczkę - zmarnowałam tylko punkty na zestaw kiwi...
Woda pachnie jak owocowy szampon na włosów (typu fructis - te klimaty), i oczywiście zapach jest ledwie wyczuwalny ( i jednonutowy). Hello printemps to przy tym szczyt kunsztu perfumiarskiego ![]() Olejek Hp ładnie pachnie, ale ma zepsutą pompkę, i to narzekało kilka osób w recenzjach. Pompka po prostu nie działa, trzeba odkręcać i wylewać olejek na rękę. Czekałam prawie rok aż do przecenią i sam produkt spoko, szkoda, że spieprzyli opakowanie
|
|
|
|
|
#1724 |
|
🦄
|
Czyli kiwi nie warte punktów?
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Rozeznanie
|
Ja akurat fructis zapach lubię ale żeby zaraz taki zapach wypuszczać
![]() ![]() Kurcze, trzebabylo reklamować tą papkę bo szkoda kasy i produktu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Liczę, że będą rozdawać wodę za darmo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
Mam paczkomat w wiosce to sobie kluknelam małe zamówiono żel kiwi i kosmetyczkę. A co tam najwyżej dziecię przerobi na pianę do wanny albo jakiegoś pachnącego ślina.
Wysłane z mojego QUEST przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
Ale zepsuli nowy eyeliner 😭😭 poprzedni był moim ulubieńcem, widziałam ze zmienili na nowy i nowy pędzelek jest króciutki, gruby i sztywny... na szczęście nie wyrzucałam starego i moge zamienić zakrętki ale kiedyś i ta się zużyje...
MATIN BLANC to moim zdaniem najpiękniejsze ich perfumy, a mam ich już sporo 😍 aż ciężko je opisać |
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1ce31337bafe4ce50f62519 e721d2985132c01a5_6111b3a 307338;88612118]Mam już paczkę - zmarnowałam tylko punkty na zestaw kiwi...
Woda pachnie jak owocowy szampon na włosów (typu fructis - te klimaty), i oczywiście zapach jest ledwie wyczuwalny ( i jednonutowy). Hello printemps to przy tym szczyt kunsztu perfumiarskiego ![]() Olejek Hp ładnie pachnie, ale ma zepsutą pompkę, i to narzekało kilka osób w recenzjach. Pompka po prostu nie działa, trzeba odkręcać i wylewać olejek na rękę. Czekałam prawie rok aż do przecenią i sam produkt spoko, szkoda, że spieprzyli opakowanie[/QUOTE]Szczyt powiadasz przy nim HP... to wolę sobie tego cuda nie wyobrażać... covidowekiwi sprzedaż im ożywi
|
|
#1730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Raczkowanie
|
Przyszedł mój box urodzinowy. Melduję, że zawartość bez zmian
![]() Przy poniedziałkowym zamieszaniu takie zamówienie wyklikałam Żel-krem intensywnie nawilżający 48h KOD: 42155 19,90☠zł Lekki krem łagodzący Sensitive Camomille KOD: 59197 19,90☠zł Woda perfumowana Tropical TENTATION KOD: P12596 0,01☠zł Razem: 49,76 zł Zastanawiam się czy warto, bo kto to widział za przesyłkę płacić krem hydra mam i lubię, a jak ten z rumiankiem, polecacie?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale potrzebuje sztuk dwie i chciałam dziewczynom kupić w zestawie z kosmetyczkąWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1733 |
|
Rozeznanie
|
Nie warto
lepiej wziąć z kodem Voucher20 za 39 zł i ew. żelem za punkty... Zapach chłodnej lemoniady z nutą słodyczy brązowego cukru ... latem moze spełnić swoją rolę. Imbir bardzo delikatnie wybrzmiewa po ok. 20 minutach. Zależy co kto lubi ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------
"Jesteśmy tak zajęci wypatrywaniem tego, co przed nami, że nie poświęcamy czasu na cieszenie się z tego, gdzie jesteśmy teraz." ~ Calvin & Hobbes Edytowane przez kuba222 Czas edycji: 2021-03-31 o 14:02 |
|
|
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1ce31337bafe4ce50f62519 e721d2985132c01a5_6111b3a 307338;88612118]Mam już paczkę - zmarnowałam tylko punkty na zestaw kiwi...
Woda pachnie jak owocowy szampon na włosów (typu fructis - te klimaty), i oczywiście zapach jest ledwie wyczuwalny ( i jednonutowy). Hello printemps to przy tym szczyt kunsztu perfumiarskiego ![]() Olejek Hp ładnie pachnie, ale ma zepsutą pompkę, i to narzekało kilka osób w recenzjach. Pompka po prostu nie działa, trzeba odkręcać i wylewać olejek na rękę. Czekałam prawie rok aż do przecenią i sam produkt spoko, szkoda, że spieprzyli opakowanie[/QUOTE]Mam i ja, na szczęście szamponu nie wyczuwam, wielka ulga! Sam zapach w porządku, zieloność podbita lekką słodyczą (raczej w domysle, bardziej chodzi o to, że to nie jest zieleń cierpko-kwasna tylko łagodna) , w zieloności można dowąchać się kiwi, ale to jak się wie czego szukać Niczego wiecej nie spodziewałam się wiec nie jestem rozczarowana. Na dodatek dostałam (pewnie pomyłkowo) większy żel, 400 ml nie 200, generalnie jestem zadowolona ![]() Na fotkę załapała się paczka z innego sklepu
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obok na papierku siedzi nowy rosiek i na tę chwilę jest jakby przyjemniejszy? Taki czysty letniak, odświeżający, ten będzie na 30+ |
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że to taka koszula biznesowa w świecie zapachów - bieluteńka, idealnie wyprasowana. .. Jeszcze raz dziękuję Ciekawość zaspokoję w pełni, próbując zapach CS. A Rośkowe kiwi jest całkiem miłe. Tego typu zapachami lubię okulary czyścić. Ładnie pachną na nosie
|
|
|
#1738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam jakąś niespodziewaną przesyłkę z Niedurnego. Wczoraj nadana przez PP.
Zamówienie to żadne nie jest, nic nie prosiłem, a raczej ulotek to chyba nie wysyłają jako przesyłki rejestrowane? Urodzin i imienin też nie mam ![]() Jakieś sugestie co to może być?
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

i dla mnie ten zapach jest swietny! Szkoda tylko, że tak nietrwały 

woda z koła, tak?
Mnie w styczniu zwrócili punkty, fakt faktem, trwało to ponad miesiąc, zamówienie zostało anulowane przez ich błąd w systemie i kazano mi czekać na punkty 40 dni, potem się upomniałam ponownie i "w drodze wyjątku" przyznano mi na powrót punkty.
Boję się, że nie dotrą

ostatnio wysyłałam przesyłkę i następnego dnia już była do odbioru w Paczkomacie. 

06.09.2014

aż ciężko je opisać