|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Moja kuzynka ma termoloki i ostatnio tez mi zakrecila i bylo super
Fryzjerka jej powiedziala, zeby mieszala grubosci walkow - wychodzi przeslicznie: ]tez zastanawialam sie nad termolokami na studniowe, ale dlatego ze mam wlosy ze sklonnoscia do kręcenia, chyba zrezygnuje z tego pomyslu skonczylam sie uczyc z historii, przemeczylam Polske Piastow i teraz zadanko trzeba odrabiac, ale na wizazu bede sie meldowac co jakis czas wklejajcie baby zdjecia ze studniowek lubei sie patrzec na sukienki i fryzury
|
|
|
|
#1712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tancze poloneza z wychowawca, tylko, ze ten moj to taki jajcarz, ze przez jego zarty ciagle sie myle Jesli chodzi o film, to moja klasa nie ma tego problemu, zrezygnowalismy z plyty i byc moze jakis rodzic przyjdzie jako opiekun i nas pokameruje, bynajmniej bedzie za darmo, a tak chcieli 50 zł od plyty .... co wydaje mi sie nie lekka, ale wielka przesada, bo zwykla plyta kosztuje 2 zł,kamerzysta naje sie na studniowce, a robota przy montazu nie jest przeciez ciezka....
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
jennuś własnie wróciłam i zdaję relację jeżeli chodzi o opaski:
Jeżeli chodzi o ogólną ilość to jest ich bardzo dużo, ale.... Patrzyłam na takie z materiału i nie. materiałowe są takie średnie, większość jest pokryta cekinami. Te plastikowe też są tylko problem jest z grubością. Bo jeżeli są takie szerokei jak Ty chcesz to nie są srebrne tylko szare. A jak są srebrne to są węższe, mają około 2 cm szerokości. |
|
|
|
#1714 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja sobie niedawno kupiłam srebrną nawet grubą.. ale nie mogłam wytrzymać i noszę ją do szkoły zamiast czekać do studniówki Cytat:
|
|||
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziewczynki załączam jedno zdjęcie. Nie przestraszcie się, bo było robione już w drugiej części imprezy więc nie wyglądam za dobrze
Grzywka mi się dość skręciła. A na zdjęciu jestem z moim Tż
|
|
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
hawrodytko, no nieźle zdzierają :/ u nas 40 zl :/
|
#1717 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładnie wyszlas na zdjeciu.. Boze ja tez chce na studniowke juz..., ja nie wytrzymam do 26 stycznia.....ja chce juz juz juz
|
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokaladnie zdzieraja za ta plyte jak nie wiem! w tamtym roku jak byla studniowa mojego TŻ, to na filmie bylam przez 5 sekund kiedy pokazywal wszytskich przy kolacji. A tak ani razu siebie nie ujrzalam na filmie, mimo ze z TŻ nie schodzilismy z parkietu. Jakby byl konkurs to pewnie wygralibysmy na najbardziej roztanczona pare studniowki
A jesli chodzi o film, to bylam bardzo zawiedziona, bo byly tylko znajomi kamerzysty kamerowani.... Ogladanie tych samych twarzy przez dwie godziny bylo nudne... Lepsze sa zdjecia naprawde!
|
|
|
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie razem wygladacie Szkoda tylko, że całej siebie nie pokazałaś, razem z sukienką
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko będę miała zdjęcie na którym widac sukienkę to Wam pokaże
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, czekamy
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklejam już nie wiem po raz ktory linka do bransoletki, ktorą zamowilisymy z boszenkąhttp://www.allegro.pl/item155812978_bransoletka _z_cyrkoniami_jennifer.ht ml mówicie ze loczki, cholera, musze sie ubrac od stop do glow, zrobic probe makijazu i zrobić trzy fryzury na chybcika, zeby wreszcie zdecydować oj ciezko bedzie ciezko wiem ze marudzę, ale fryzura odgrywa bardzo duzą role w wyglądzie an takich imprezach, wiec dlatego sie boje, chce wybrać najladniejszą
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie, że może chociaż troszke pomogłam. Jakbyś chciała jeszcze cos wiedzieć to pytaj! a może zrobisz sobie te loczki jeszcze raz i wleisz fotkę
|
|
|
|
#1725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A płaciłaś przy odbiorze? Jedna tylko została, podoba mi się bardzo.. ale sama nie wiem czy brać. Cena zachęca
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
zrobie je w środę, bo w srode bede miec wiecej czasu to od razu zrobie probe makijazu i zaloze sukienkę iz obacze jak bedzie calosc wyglądała, bo jutro to nawet nie mam kiedy tego zrobić
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapakowana byla bardzo szczelnie i bezpiecznie wiec nic sie nie stalo po dordze, naprawde polecam aukcje tego kolesia, on wogle ma samą biżuterię
|
|
#1729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taaa.. tylko ja konta bankowego nie mam A tak u niego można płacić. No cóż .. Nie kupię jej, bo mama mi nie będzie chciała tego załatwiać przez swoje konto.
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki..wrocilam..
)dzis dwie godziny uplynely pod pkrzykiem "poloneza czas zaczac".. po raz trzeci zmienili nam uklad..na jeszcze bardziej skomplikowany.. w srode o 11 proba godzinna wszystkich klas..o 16 proba z partnerami.. na solce bylam-poszlam na wiecej niz pani mowila ze mozna.. ![]() ale przynajmniej widze efekt..![]() ![]() wzielo mnie na sentymenty i chcialam pograc w simsy.. zainstalowalam wszystkie czesci i jakis error porabany i wyskakuje i nie moge grac buuu..
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
siema dziewczyny! ja też juz niedlugo 100dniowka razem z hawrodytką bo my z jednej szkoły heheh dzisiaj se zrobilam seksi zdjęcie z podwiązką hahaha masakra :P ale ze mnie brzyyydaaal umieszcze je na momencik to mi dacie moze jakies rady ;D co moge jeszcze dodać do sukienki i jak wam sie ogolnie podoba co nie aha co do płyty to nasza klasa sie zdecydowała i wlasnie kamerzysta ma przyejchac w srode robic scenki w klasach ale bedzie porażka ;P
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-01-10 o 20:07 |
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))a jakis lancuszek jeszcze bedzie delikatny?
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie wiem a pasowałby...? bo mi sie wydaje ze nie bardzo ale spróbujemy
a jak nie to se wysmaruje dekolt czyms swiecącym hhehe
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo z tak daleka to malutko widać, ale z tego co widać( ) to mi się podoba
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
oo..no mi pasowaloby cos delikatnego, krotkiego..
albo p[opmysl z jakims brokacikiem tez dobry..
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w prawdzie jeszcze nie dostałam, ale już sięnie mogę doczekać http://www.allegro.pl/item156191652_...i_sopelki.html
|
|
#1737 |
|
Zadomowienie
|
Kurde umowilam sie do kosmetyczki w ostatniej chwili i nie dziwne,ze nie miala praktycznie czasu.Wcisnela mnie na...9 rano
![]() Dobre,co? ![]() No to bedzie wyzwanie chodzic caly dzien w makijazu.No ale ta babka powiedziala,ze mi spryska twarz jakąś mgiełką utrwalającą make-up. Co o tym myślicie?
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie wczoraj zdenerwowałam bo okazało się ze przyszła pani fotograł z gazety "dziennik zachodni" i robila nam klasowo zdjęcia do gazety zeby potem je opublikowac w dodatku specjalnym. wszytko byloby fajnie gdyby nie to ze mogli komus dac wczesniej znac a nie ze wszyscy wiadomo jak to w poniedzialek ledwo zywi po weekedzie
ale spoko mam nadzieje ze jakos bede wygladac a dzis kolejna przymiarka u krawcowej juz z moimi butami nieszczesnymi, ale sadze ze bedzie dobrze, w koncu musi byc dobrze
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga...
mam kryzys!!!!!!!!!!!!! nie mam butow i torebki.. mam ochote usiasc i plakac.. bez kitu..:/:/ nic nie ma w tych sklepach...albo ja jestem jakas porabana..
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw sie, ja tez nie mam butów, a bedzie z tytm duzy problem...
mam rozmiar 41 i do tego musze miec bardzo niski obcas lub wrecz plaskie... wiec szukaj wiatru w polu jak to mówią :/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

Fryzjerka jej powiedziala, zeby mieszala grubosci walkow - wychodzi przeslicznie: ]tez zastanawialam sie nad termolokami na studniowe, ale dlatego ze mam wlosy ze sklonnoscia do kręcenia, chyba zrezygnuje z tego pomyslu

ale co tu dużo móić, mam bardzo dobrą fryzierkę

wiem ze marudzę, ale fryzura odgrywa bardzo duzą role w wyglądzie an takich imprezach, wiec dlatego sie boje, chce wybrać najladniejszą