![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnio testowałam...
![]() ![]() W zasadzie to nie wiem po co powstał, bo do klasyka jest bardzo podobny. Za bardzo. Tak bardzo, że nie widzę sensu zakupu i jego i klasyka. ![]() Ale ładny oczywiście. Jakby bardziej kwiatowy, bardziej wibrujący, na początku lżejszy, potem identyczny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
spin doctor
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
spin doctor
|
Baby Doll- nastawiłam się na słodki, soczysty lekko grejpfrutowy zapach, a tymczasem...słodycz jakaś taka kwaśna, zero grejpfruta, słowem megarozczarowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Dorwałam świeżo przybyłego od Bjeaty
![]() ![]() ![]() ![]() Kocham już je obie. ![]() Edit. Dodam po wielu godzinach z tym zapachem, że wcale nie jest tak słaby, na zgięciu łokcia mam go już 9 godzin. ![]() I podsumowując mogę powiedzieć, że jest lżejszą wersją edp, bez nuty pudrowej i bez lepkiej słodyczy The Parfum. Bardziej wytrawna, z nutą świeżości, rzeczywiście wiosenno-letnia. ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-07-03 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Dolce Gabbana Light Blue męskie , z blotterka. wejście bardzo soczyste ,świeże, lekko zielone. bardzo piękne. Dawno nie wąchalam w perfumach tak soczytej nuty. Po jakiejs pół godzinie do głosu dochodzi zmysłowy rozmaryn z lekko pierzną nutką w tle.
Czekam na ostatnią fazę ![]()
#1716 |
Raczkowanie
|
Wlasnie przed chwila mialam nieszczescie przetestowac L'Air Du Temps i o zgrozo chyba nigdy nie wachalam nic tak duszacego smierdzacego i przywodzacego na mysl stechlizne... wracalam trzymajac nadgarstek za oknem zamochodu a jak wrocilam to nie pomoglo zadne, najdokladniesze nawet szorowanie - pozbylam sie tego koszmaru dopiero po spryskaniu sie Cristobalem... nigdy wiecej L'Air Du Temps
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis testowalam April violets po raz 2. - fiolki to nie dla mnie, chyba, ze we flakoniku
![]() Poza tym jakas lawende rowniez Yardleya dorwalam - nietrwala, lekko meska i troche pod Avon podchodzi. Czekam na nowosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
W międzyczasie zapatrzenia (zawąchania
![]() ![]() ![]() ![]() Kadzidło, kadzidło, drewno, kadzidło... fajny zapach na kadzidełko do zapalenia na imprezie, nie na perfumy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ha ha ha, mówiłam, uprzedzałam ![]() ![]() a ja po ostatnich testach............ wpadłam w sidła " chcę, muszę to mieć ![]() ![]()
![]() |
#1720 |
Wtajemniczenie
|
Ja testuję próbeczki od Eenax (
![]() Bulgari Black - Jestem w totalnym szoku ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc bardziej podoba mi się od G2 - intensywność Gaultier 2 wręcz zabija, a Black jest piekny. Ma to co podobało mi sie w G2 w udoskonalonej formie... Nie, ja po prostu w to nie wierzę... chyba mam omamy węchowe... Muszę przetestować go znowu o normalnej godzinie, a nie w nocy przed snem...
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2007-07-06 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1722 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Il Profumo Chocolat ( z własnej 50ml flaszki
![]() ![]() Wielbicielom tego zapachu na pewno się spodoba, zapach jest jeszcze mocniejszy od Angela, z czasem jednak trochę łagodnieje i się zmienia... Dalsza część ,,recenzji'' ![]() ![]()
#1723 |
Zakorzenienie
|
Trochę się tego nazbierało od ostatniego razu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1724 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj testowala Glow after dark J.lo zapach bardzo przyjemny! i dlugo utrzymuje sie na skorze.
Testowalam rowniez Versace WOman w rozowym kartoniku- jak dla mnie swietne, slodki zapach i atrakcyjna cena;-)
#1725 |
Zadomowienie
|
Ostatnio testowałam Gaiac Micallef'a. Mimo, że nie jestem entuzjastką słodkich zapachów, Gaiac mnie bardzo ujął. Może własnie tym, że to nie jest taka cukrowana słodycz. A to wszystko za sprawą drzewa gajakowego. Tworzy się swoista drzewna słodycz. Gaiac kojarzy mi się z Fumerie Turque. Nie jest to może jakiś wyrafinowany zapach, ale bardzo mnie ciągnie do niego. Cały czas wracam do próbki. Idealny na niższe temperatury.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Raczkowanie
|
Dziś testowałam Hypnotic Poison i Tendre Poison. HP bardziej mi się spodobało (chociaż TP też ma jakiś urok...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może kiedys zagości u mnie na stałe?Jak dobrze jest marzyc. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie testy zapachow L'Artisan:
![]() Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-07-09 o 21:46 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
D&G - The One... a to niespodzianka....nigdy bym nie przypuszczała że będzie się tak ładnie rozwijał... Początkowe nuty świetne - owocowe,świeże,z znutką goryczy. Następne nuty bardzo słodkie,a nawet duszące,ale pachną...elegancją
![]() Jednym słowem - czuję,że muszę go mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#1734 |
Zakorzenienie
|
Polazlam do Douglasa a tam na półeczce z nowościami buteleczki proste lekko staroświeckie po ok.460zl. 8 rodzajow zapachów Gardenia, Mandarine, Vanilia i Ambre d'Or i inne .
Oto one ![]() http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=28903 Mandarynka tkwi na ręce, typowa czysta mandaryna reszta na bloterkach , strasznie trwale, niezmienne ale czemu takie drogie.
#1735 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Eenax za próbeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1736 |
Zakorzenienie
|
Liberte Cacharel - niestety na mnie pachnie ciężko, jak woda kolońska zmieszana z jakimś piżmem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
ostatnio testowałam Samsarę - test nie wyszedł pomyślnie, nie lubię zapachów, które są ulotne i mało wyczuwalne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Raczkowanie
|
Wczoraj na wolnocłówce same litowanki
Emerald Dream Estee Lauder: z początku taki morsko-ozonowy(podobny do Coolwatera)potem wietrzeje Benghal Lancome:same owocki,zero jakichkolwiek "indyjskich przypraw,zero charakteru(ubiegłoroczny Tropique był o wiele lepszy) Tropical Green Tea Elizabeth Arden-początek owocowy(wyczuwam litchee za którym nie przepadam),reszta jak w klasyku Mediterraen Elizabeth Arden(będzie w stałej sprzedarzy):następny w kategorii kwiatowo-owocowej,bardzo nietrwały,pozbawiony jakichkolwiek śródziemnomorskich akcentów czyli nędza panie,nędza
#1739 |
Wiedźma
|
Poza całym asortymentem Guerrilla Store (o którym pisałam już na "zdobyczach") testowałam:
L de Lolita Lempicka - okrutny, mdły ulep bez jaj. Wybaczcie. Moja skóra wysładza zapachy i to, co zrobiło się z tych perfum było bardziej mulące, niż aromat do ciasta saute. Addict - łomatko! I ja tego tak strasznie pragnęłam? Może to był zły dzień, ale zapach jest po prostu nijaki. Muszę do niego podejść jeszcze raz, bo to niemożliwe, by był taki, jakim mi się dziś zdawał. Tulipankę za dobre rady będę na rękach nosić (jeśli mi pozwoli). ![]() Słonika Kenzo - tu przyznaję, zapach interesujący i z osobowością. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-07-17 o 00:55 Powód: literówka w nazwie |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
L'EAU PAR KENZO - Bardzo odswiezajacy, pachnie mi swieza herbatka z cytryna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.