Rossman.. cz. II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-08, 19:38   #1711
paulinka3110
Wtajemniczenie

Dot.: Rossman.. cz. II

Cytat:
Napisane przez Rosiczka_Przeżuwacz Pokaż wiadomość
Próbowała juz któraś z Was ten nowy szampon Isana med?? a może szampon Super Hair Repair ?? jakie są Wasze opinie na ich temat?

Jak mam szampon Isana Med...Całkiem zwyczajny szamponik! Oceniam go neutralnie...fajnie sie pieni, jest "poślizg"...Nie szkodzi i za bardzo nie pomaga.

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 19:45   #1712
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wąchałam dzisiaj nowy żel pod prysznic Isana- waniliowo pomarańczowy. Cudowny zapach
I oczywiście wszystkie żele Isana były w promocji za wyjątkiem tego
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-08, 20:26   #1713
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
Wąchałam dzisiaj nowy żel pod prysznic Isana- waniliowo pomarańczowy. Cudowny zapach
I oczywiście wszystkie żele Isana były w promocji za wyjątkiem tego
U mnie też tak wyglądało na półce ale przy kasie zapłaciłam 2,99 za sztukę, sprawdziłam na rachunku
Stary 2008-01-09, 20:53   #1714
2016070150903
Konto usunięte

trwam w mocnym postanowieniu wykończenia wszystkich żeli pod prysznic, które mam na stanie, ale może jak pojadę do domu to sobie kupię tę limitowankę isany.

jestem na odwyku od zakupów kosmetycznych, planuję tylko zakup niezbędników, które się kończą- szamponu (chyba Dove Hairfall Control) i toniku- nie wiem tylko, czy kupić Bielendę ogórek&limonka, czy coś innego to cery tłustej i mieszanej. może coś polecacie?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 21:05   #1715
istari
Paul's girl

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
trwam w mocnym postanowieniu wykończenia wszystkich żeli pod prysznic, które mam na stanie, ale może jak pojadę do domu to sobie kupię tę limitowankę isany.

jestem na odwyku od zakupów kosmetycznych, planuję tylko zakup niezbędników, które się kończą- szamponu (chyba Dove Hairfall Control) i toniku- nie wiem tylko, czy kupić Bielendę ogórek&limonka, czy coś innego to cery tłustej i mieszanej. może coś polecacie?
ja polecam L'oreal Pure zone, akurat jest w promocji za 12,99
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-09, 21:23   #1716
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
ja polecam L'oreal Pure zone, akurat jest w promocji za 12,99
o, dzięki, popatrzę na ten tonik w KWC.
Stary 2008-01-10, 10:39   #1717
żurawinka
Zakorzenienie

TŻ stwierdził że ten żel isany pachnie jak... serek waniliowy. No i czar prysnął
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 10:53   #1718
Emilkaa
Zadomowienie

mam pytanko co sadzicie o tych plastrach do depilacji firmy rival de loop?
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 14:51   #1719
Ani@1987
Rozeznanie

Ja też mam ten szampon ISANA MED-taki do włosów normalnych i przetłuszczających się (a nie przeciwłupieżowy) zawiera ekstrakty z 7 ziół(w składzie umieszczone są na samym końcu) ale i tak szampon bardzo fajny a cena śmieszna 3 zł Oceniam go bardzo dobrze!!! Jest wydajny, gęsty, przyjemnie się pieni i bardzo ładnie delikatnie pachniedo tego włoski bez nałożenia odżywki super się rozczesują i tak bardzo nie przetłuszczają Mam jeszcze krem do rąk Isana Med-taki z błękitym zamknięciem (a nie granatowym) i gdyby nie drażniący zapach tez byłby fajny-bo pozostawia ochronna warstwę na dłoniach, która sie nie lepi, ale super wygładza dłonie i tez wydajny, lekki, czuć że działa
Stary 2008-01-11, 15:35   #1720
Iwona 25
Zakorzenienie

Hej dziewczyny czy Któras z Was ma nowa gazetkę Rossmana,bo zdaje sie,że w sobote ma być
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 15:51   #1721
2016070150903
Konto usunięte

ja mam pytanie dotyczące gazetki nr 1- na pierwszej stronie jest zestaw z lakierem Taft, co to jest ten 'reflex fin' dołączony do niego?
Stary 2008-01-11, 16:11   #1722
Iwona 25
Zakorzenienie

umbra to jest lakier z "reflexami"-brokatem srebrnym delikatnym
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 16:15   #1723
2016070150903
Konto usunięte

aha. dziękuję, Iwona!
Stary 2008-01-11, 16:45   #1724
Kachulec
Zakorzenienie

Muszę olecić rossmanowski produkt. 4 miesiące temu planowałam kupić żel do mycia twarzy,ale jakieś taki pustki dziwne były na półkach, nic co by mi odpowiadało i jak zrażona jestem rossmanowskimi produktami do twarzy tak myślę sobie, czemu nie? Kosztuje to mało, ja w domu nie mam nic poza mydłem, mydłem do rąk i żelem pod prysznic, to biorę.
Kupiłam żel synergen rossmanowski do wrażliwej skóry. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Używam go stale i nie narzekam.
Służy mi nawet do demakijażu oczu,które mam bardzo wrażliwe na większość środków do demakijażu, dobrze oczyszcza buzię, jest delikatny.
On jest dobry, a ja w szoku

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 18:55   #1725
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

jaki błyszczyk w "tubce" byście mi poleciły, ale bez efektu chłodącego?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-12, 19:40   #1726
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
żel isany o zapachu waniliowo pomarańczowym.
Cytat:
Napisane przez telbuh Pokaż wiadomość
To jest seria limitowana na zimę - tak jak w zeszłym roku był sławetny orzech z czekoladą
O! A ja akurat dopiero dzisiaj zaczęłam nowy żel Nivea, a w szafce stoi jeszcze St. Ives oraz Palmolive efekt łaźni tureckiej. Orzecha z czekoladą jakoś mi nie żal, bo nie przepadam za tymi aromatami, ale wanilia z pomarańczą może być całkiem całkiem... zwłaszcza, że to limitowanka na tą zimę.

Wczoraj kupowałam 400 ml balsamu Garniera brązującego za chyba 15,99 zeta, ale przy kasie zwróciłam lakier Miss Sporty - cena przy płaceniu oczywiście wyższa niż przy produkcie. Czy w Rossmanach nie słyszeli o tym, że klient ma prawo w takiej sytuacji domagać sie kupna produktu za cene niższa, tą, która była obok produktu? A ponieważ pani na kasie nie może wycofac zakupu, czekałam grubo ponad 10 minut, aż ktos gdzies na zapleczu to zrobi. Czyzby mialo to zniechęcac ludzi do zwrotó?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:04   #1727
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny czy Któras z Was ma nowa gazetkę Rossmana,bo zdaje sie,że w sobote ma być
dobre pytanie ale chyba nikt nie ma

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:16   #1728
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Cytat:
Napisane przez lir391 Pokaż wiadomość
dobre pytanie ale chyba nikt nie ma
Zaglądałam dziś do Rossmanna i nadal obowiązuje ta gazetka od 4 I
Może nowa promocja będzie za tydzień? Na stronie ze skanami gazetek bez zmian
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:24   #1729
Izaluka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość

Wczoraj kupowałam 400 ml balsamu Garniera brązującego za chyba 15,99 zeta, ale przy kasie zwróciłam lakier Miss Sporty - cena przy płaceniu oczywiście wyższa niż przy produkcie. Czy w Rossmanach nie słyszeli o tym, że klient ma prawo w takiej sytuacji domagać sie kupna produktu za cene niższa, tą, która była obok produktu? A ponieważ pani na kasie nie może wycofac zakupu, czekałam grubo ponad 10 minut, aż ktos gdzies na zapleczu to zrobi. Czyzby mialo to zniechęcac ludzi do zwrotó?
Tak samo kiedyś miałam
Wzięłam dwa żele pod prysznic Palmolive w pakiecie i przy kasie zorientowałam się, że cena jest wyższa. To powiedziałam, że rezygnuję z tego zakupu.

No i zaczęła się szopka Że jakim prawem, że nie mogę, że co ja wymyślam... Kasjerka nie mogła tego wycofać to poprosiłam kierownika. I tu jeszcze gorzej Musiałam jej tłumaczyć, zaprowadzić i pokazać, że cena na półce mnie zmyliła i że produkt ten wydawał mi się tańszy.

Babka mnie zjechała, że od tego są czytniki cen Niby rozumiem, ale z drugiej strony po to są ceny na półkach, żeby nie trzeba było biegać do czytnika i wszystkiego sprawdzać.
Kierowniczka zaczęła zrzędzić. Powoli już mi się odechciało zwrotu tych głupich zeli. Dobrze, że był ze mną TŻ i wpłynął jej na ambicje kulturalnie mówiąc w czym problem, że przecież to prosta czynność i bez gadania powinni mi pomóc. No i w końcu z zniesmaczoną miną zaprowadziła mnie na zaplecze, kazała podpisać jakiś kwit o zwrocie i tyle.

Ogólnie cała sprawa była dla mnie nie miło załatwiona. Ale mam nauczkę i teraz dokładnie sprawdzam te ceny. Co nie zmienia faktu, że wtedy na półce zasugerowałam się ceną żelu z mydełkiem, a cena dwóch żeli w pakiecie nie była podana wcale
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:25   #1730
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
O! A ja akurat dopiero dzisiaj zaczęłam nowy żel Nivea, a w szafce stoi jeszcze St. Ives oraz Palmolive efekt łaźni tureckiej. Orzecha z czekoladą jakoś mi nie żal, bo nie przepadam za tymi aromatami, ale wanilia z pomarańczą może być całkiem całkiem... zwłaszcza, że to limitowanka na tą zimę.

W PL to robią jakieś niestworzone problemy
Będąc ostatnio w UK kupiłam róż Bourjois, w innym kslepie zobaczyłam inna fajna rzecz ale nie miałam przy sobie wtedy więcej pieniędzy więc wróciłam do tego sklepu i oddałam róż. Pani się uśmiechneła i powiedziała że nie ma żadnego problemu ze zwrotem

Oczywiście nei wszędzie robią problemy - kupiłam kiedyś w Deichmannie portfel, ale po powrocie do domu okazało się że jest bardzo niepraktyczny. Oddałam bez problemów

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:26   #1731
Emilkaa
Zadomowienie

o kurcze ja nie wiedzialam,ze oni robia takie problemy...cale szczescie u mnie nie ma roznic cenowych z tym co jest napisane na polkach,ale tez bym sie uwziela,ze chce oddac,bo w koncu takie jest prawo klienta...
no,ale przykra sytuacja i ja juz bym sobie zrobila zdanie o takim rossmanie
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 20:31   #1732
nutka85
Wtajemniczenie

Mi (a wlasciwie kolezance, ale byłam z nią wtedy w sklepie) tez sie tak zdarzylo w Rossmannie w Saspolu....

Cena przy maszynkach do golenia było 4,90 a w kasie sie okazalo, ze trzeba zaplacic 12,99 :/
Stary 2008-01-12, 20:35   #1733
Izaluka
BAN stały

Ja rozumiem, że jakieś procedury muszą być i wszystko im się musi w kasie i systemie zgadzać. Ale zostałam naprawdę nie miło potraktowana. Z taką wielką łaską i jeszcze na koniec otrzymałam ''pouczenie'', żebym uważniej patrzyła na ceny

Patrzyłabym uważniej, gdyby w ogóle były na niektórych półkach...
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 21:13   #1734
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
Zaglądałam dziś do Rossmanna i nadal obowiązuje ta gazetka od 4 I
Może nowa promocja będzie za tydzień? Na stronie ze skanami gazetek bez zmian
bardzo możliwe. szkoda, że wcześniej nie umieszczają na tamtej stronie skanów

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 21:23   #1735
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

kupilam eyeliner z lovely za niecale 6 zl jak dla mnie dobry ładna kreska i nie rozmazuje sie
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 22:06   #1736
Kachulec
Zakorzenienie

Dziś będąc w rossku gawędziłam sobie z koleżanką. Rozmawiam z nią i tak patrzę a tu cała półeczka nowych cieni lovely.
I mówię: ooo! nowość jakaś!
Na co koleżanka sprwadziła mnie na ziemie i mówi,że oni stale mają takie nowości, że zmieniają tylko opakowania nowe. Ale kolory fajne były A półeczka jeszcze nie była przeczesana.

Stary 2008-01-12, 22:49   #1737
2016070150903
Konto usunięte

Kachulec, a jakie to opakowania?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-12, 23:21   #1738
Rosiczka_Przeżuwacz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Jak mam szampon Isana Med...Całkiem zwyczajny szamponik! Oceniam go neutralnie...fajnie sie pieni, jest "poślizg"...Nie szkodzi i za bardzo nie pomaga.
Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Ja też mam ten szampon ISANA MED-taki do włosów normalnych i przetłuszczających się (a nie przeciwłupieżowy) zawiera ekstrakty z 7 ziół(w składzie umieszczone są na samym końcu) ale i tak szampon bardzo fajny a cena śmieszna 3 zł Oceniam go bardzo dobrze!!! Jest wydajny, gęsty, przyjemnie się pieni i bardzo ładnie delikatnie pachniedo tego włoski bez nałożenia odżywki super się rozczesują i tak bardzo nie przetłuszczają Mam jeszcze krem do rąk Isana Med-taki z błękitym zamknięciem (a nie granatowym) i gdyby nie drażniący zapach tez byłby fajny-bo pozostawia ochronna warstwę na dłoniach, która sie nie lepi, ale super wygładza dłonie i tez wydajny, lekki, czuć że działa
Dzięki dziewczyny w takim razie chyba się skusze tym bardziej za taką cenę

Rosiczka_Przeżuwacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-12, 23:23   #1739
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
Kachulec, a jakie to opakowania?
m in takie bezowe

Stary 2008-01-13, 00:22   #1740
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

z tymi cenami to jest tak, ze jesli jest jakas promocja to teraz prawo zapewnia nam iż w tym terminie maja byc tylko produkty za dana cenę, a jesli chodzi o inne ceny , to jesli nazwa, pojemnosc i kod kreskowy sie zgadzają z tą napisaną to rownież powinni sprzedać za takowa...a że nie chca, to mozna spytac o nazwisko kierownika sklepu i delikatnie powiedzieć, ze rzecznik do spraw konsumenta napewno sie tym zainteresuje ... z tego co wiem taki argument na nich działa

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości