|
|
#1711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Cytat:
Jak mam szampon Isana Med...Całkiem zwyczajny szamponik! Oceniam go neutralnie...fajnie sie pieni, jest "poślizg"...Nie szkodzi i za bardzo nie pomaga.
|
|
|
#1712 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wąchałam dzisiaj nowy żel pod prysznic Isana- waniliowo pomarańczowy. Cudowny zapach
![]() I oczywiście wszystkie żele Isana były w promocji za wyjątkiem tego |
|
|
|
#1713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1714 |
|
Konto usunięte
|
trwam w mocnym postanowieniu wykończenia wszystkich żeli pod prysznic, które mam na stanie, ale może jak pojadę do domu to sobie kupię tę limitowankę isany.
jestem na odwyku od zakupów kosmetycznych, planuję tylko zakup niezbędników, które się kończą- szamponu (chyba Dove Hairfall Control) i toniku- nie wiem tylko, czy kupić Bielendę ogórek&limonka, czy coś innego to cery tłustej i mieszanej. może coś polecacie? |
|
|
|
#1715 | |
|
Paul's girl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ stwierdził że ten żel isany pachnie jak... serek waniliowy. No i czar prysnął
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1718 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanko co sadzicie o tych plastrach do depilacji firmy rival de loop?
|
|
|
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
Ja też mam ten szampon ISANA MED-taki do włosów normalnych i przetłuszczających się (a nie przeciwłupieżowy) zawiera ekstrakty z 7 ziół(w składzie umieszczone są na samym końcu) ale i tak szampon bardzo fajny a cena śmieszna 3 zł
do tego włoski bez nałożenia odżywki super się rozczesują i tak bardzo nie przetłuszczają Mam jeszcze krem do rąk Isana Med-taki z błękitym zamknięciem (a nie granatowym) i gdyby nie drażniący zapach tez byłby fajny-bo pozostawia ochronna warstwę na dłoniach, która sie nie lepi, ale super wygładza dłonie i tez wydajny, lekki, czuć że działa
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny czy Któras z Was ma nowa gazetkę Rossmana,bo zdaje sie,że w sobote ma być
|
|
|
|
#1721 |
|
Konto usunięte
|
ja mam pytanie dotyczące gazetki nr 1- na pierwszej stronie jest zestaw z lakierem Taft, co to jest ten 'reflex fin' dołączony do niego?
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
umbra to jest lakier z "reflexami"-brokatem srebrnym delikatnym
|
|
|
|
#1723 |
|
Konto usunięte
|
aha. dziękuję, Iwona!
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę olecić rossmanowski produkt. 4 miesiące temu planowałam kupić żel do mycia twarzy,ale jakieś taki pustki dziwne były na półkach, nic co by mi odpowiadało i jak zrażona jestem rossmanowskimi produktami do twarzy tak myślę sobie, czemu nie? Kosztuje to mało, ja w domu nie mam nic poza mydłem, mydłem do rąk i żelem pod prysznic, to biorę.
Kupiłam żel synergen rossmanowski do wrażliwej skóry. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Używam go stale i nie narzekam. Służy mi nawet do demakijażu oczu,które mam bardzo wrażliwe na większość środków do demakijażu, dobrze oczyszcza buzię, jest delikatny. On jest dobry, a ja w szoku
|
#1725 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jaki błyszczyk w "tubce" byście mi poleciły, ale bez efektu chłodącego?
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj kupowałam 400 ml balsamu Garniera brązującego za chyba 15,99 zeta, ale przy kasie zwróciłam lakier Miss Sporty - cena przy płaceniu oczywiście wyższa niż przy produkcie. Czy w Rossmanach nie słyszeli o tym, że klient ma prawo w takiej sytuacji domagać sie kupna produktu za cene niższa, tą, która była obok produktu? A ponieważ pani na kasie nie może wycofac zakupu, czekałam grubo ponad 10 minut, aż ktos gdzies na zapleczu to zrobi. Czyzby mialo to zniechęcac ludzi do zwrotó?
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba nikt nie ma
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wzięłam dwa żele pod prysznic Palmolive w pakiecie i przy kasie zorientowałam się, że cena jest wyższa. To powiedziałam, że rezygnuję z tego zakupu. No i zaczęła się szopka Że jakim prawem, że nie mogę, że co ja wymyślam... Kasjerka nie mogła tego wycofać to poprosiłam kierownika. I tu jeszcze gorzej Musiałam jej tłumaczyć, zaprowadzić i pokazać, że cena na półce mnie zmyliła i że produkt ten wydawał mi się tańszy.Babka mnie zjechała, że od tego są czytniki cen Niby rozumiem, ale z drugiej strony po to są ceny na półkach, żeby nie trzeba było biegać do czytnika i wszystkiego sprawdzać.Kierowniczka zaczęła zrzędzić. Powoli już mi się odechciało zwrotu tych głupich zeli. Dobrze, że był ze mną TŻ i wpłynął jej na ambicje kulturalnie mówiąc w czym problem, że przecież to prosta czynność i bez gadania powinni mi pomóc. No i w końcu z zniesmaczoną miną zaprowadziła mnie na zaplecze, kazała podpisać jakiś kwit o zwrocie i tyle. Ogólnie cała sprawa była dla mnie nie miło załatwiona. Ale mam nauczkę i teraz dokładnie sprawdzam te ceny. Co nie zmienia faktu, że wtedy na półce zasugerowałam się ceną żelu z mydełkiem, a cena dwóch żeli w pakiecie nie była podana wcale ![]()
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będąc ostatnio w UK kupiłam róż Bourjois, w innym kslepie zobaczyłam inna fajna rzecz ale nie miałam przy sobie wtedy więcej pieniędzy więc wróciłam do tego sklepu i oddałam róż. Pani się uśmiechneła i powiedziała że nie ma żadnego problemu ze zwrotem ![]() Oczywiście nei wszędzie robią problemy - kupiłam kiedyś w Deichmannie portfel, ale po powrocie do domu okazało się że jest bardzo niepraktyczny. Oddałam bez problemów
|
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
o kurcze ja nie wiedzialam,ze oni robia takie problemy...cale szczescie u mnie nie ma roznic cenowych z tym co jest napisane na polkach,ale tez bym sie uwziela,ze chce oddac,bo w koncu takie jest prawo klienta...
no,ale przykra sytuacja i ja juz bym sobie zrobila zdanie o takim rossmanie |
|
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi (a wlasciwie kolezance, ale byłam z nią wtedy w sklepie) tez sie tak zdarzylo w Rossmannie w Saspolu....
Cena przy maszynkach do golenia było 4,90 a w kasie sie okazalo, ze trzeba zaplacic 12,99 :/
|
|
#1733 |
|
BAN stały
|
Ja rozumiem, że jakieś procedury muszą być i wszystko im się musi w kasie i systemie zgadzać. Ale zostałam naprawdę nie miło potraktowana. Z taką wielką łaską i jeszcze na koniec otrzymałam ''pouczenie'', żebym uważniej patrzyła na ceny
Patrzyłabym uważniej, gdyby w ogóle były na niektórych półkach... |
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1735 |
|
Konto usunięte
|
kupilam eyeliner z lovely za niecale 6 zl
jak dla mnie dobry ładna kreska i nie rozmazuje sie
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś będąc w rossku gawędziłam sobie z koleżanką. Rozmawiam z nią i tak patrzę a tu cała półeczka nowych cieni lovely.
I mówię: ooo! nowość jakaś! Na co koleżanka sprwadziła mnie na ziemie i mówi,że oni stale mają takie nowości, że zmieniają tylko opakowania nowe. Ale kolory fajne były A półeczka jeszcze nie była przeczesana.
|
#1737 |
|
Konto usunięte
|
Kachulec, a jakie to opakowania?
|
|
|
|
#1738 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
w takim razie chyba się skusze tym bardziej za taką cenę
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
z tymi cenami to jest tak, ze jesli jest jakas promocja to teraz prawo zapewnia nam iż w tym terminie maja byc tylko produkty za dana cenę, a jesli chodzi o inne ceny , to jesli nazwa, pojemnosc i kod kreskowy sie zgadzają z tą napisaną to rownież powinni sprzedać za takowa...a że nie chca, to mozna spytac o nazwisko kierownika sklepu i delikatnie powiedzieć, ze rzecznik do spraw konsumenta napewno sie tym zainteresuje ... z tego co wiem taki argument na nich działa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Mam jeszcze krem do rąk Isana Med-taki z błękitym zamknięciem (a nie granatowym) i gdyby nie drażniący zapach
tez byłby fajny-bo pozostawia ochronna warstwę na dłoniach, która sie nie lepi, ale super wygładza dłonie i tez wydajny, lekki, czuć że działa

w takim razie chyba się skusze