![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Płatku za drugim razem na pewno zdasz. Ja 27 marca będę zdawac po raz piąty, wiec wyobraź sobie jak ja się muszę stresowac. W poniedziałek za tydzień ide troche pojeździc, dokupiłam godziny. Na razie mam wrażenie, że cel jakim jest zdac prawo jazdy jest dla mnie nie do osiągnięcia
![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kostko dasz rade ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co się stało, gdzie się wszystkie podziewacie
![]() ![]() Nawet nie mam się kogo zapytać czy macie jeszcze śpiwory w wózkach jak tak jest ciepło na dworze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Płatku, Jupi urodziła tydzień temu śliczna Hanię
![]() Tu masz link ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3958
#1715 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Doridee za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
Płatku -- odpowiadając na Twoje pytanie to mój Matiś w wózku nie jeździ już od kilku miesięcy, wszędzie na piechotkę ale widziałam, że dzieci w wózkach jeszcze są w śpiworkach lub pod kocykami.
Jupi -- przyjmij proszę moje gratulacje ![]() A co u mnie -- no cóż, jestem przybita i smutna, nie mam już maleństwa w brzuszku - poroniłam ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boze Ch ago, tak mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bozzze Ch_ago co Ty piszesz!!! Co to się stało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
Chaga, tak bardzo mi przykro...
![]() ![]()
![]() |
#1720 |
Wtajemniczenie
|
Chaago kobietko trzymaj sie. wiem ze zadne slowa pocieszyc nie moga matki w takiej chwili. mam nadzieje ze ty czujesz sie dobrze. teraz prosze dbaj o siebie teraz tym bardziej.
![]() ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Chago
![]() ![]() ![]() Trzymaj sie Kochana.
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
Bardzo Wam dziękuję
![]() W niedzielę zaczęłam krwawić ale już wcześniej czułam, że coś jest nie tak, jeszcze rano powiedziałam do Tżta, że wogóle nie czuję się jakbym była w ciąży, normalnie czułam pustkę, przytłaczające echo ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zadomowienie
|
Chago, bardzo mi przykro. Nawet nie wiem co napisać. Dbaj o siebie, Mateuszek, twój mąż i wiara pozwolą ci znów się uśmiechać.
#1724 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
chciałam wam powiedzieć cześć, ponieważ nie czuję się już dobrze na wątku, postanowiłam, że nie będę dłużej pisać. Dziękuję za prawie dwa lata wspólnych przeżyć. Dałyście mi bardzo dużo. Przesyłam mnóstwo buziaków z okazji nadchodzących drugich urodzin naszych pociech. Jeśli którakolwiek chciałaby się e mną skontaktować - zapraszam. Dziękuję i buziolki. ![]()
#1725 |
Zakorzenienie
|
ja własciwie juz jakis czas temu myslałam zeby napisac to samo. Jednak nie napisałam i nie napisze "fajnie było ale juz sobie idę" bo choc od dłuższego czasu miałam wrazenie ze nikogo nie interesuje co piszę, mimo wszystko czułam i czuje sie z Wami zwiazana.
Jest mi smutno i przykro ze watek umarł bo w spedziłam tu moje najpiekniejsze ale i najtrudniejsze chwile i nieraz byłyscie dla mnie wsparciem bo nie mialam sie komu wyżalic i wypłakac - tylko Wam. Miałam nadzieje ze latem sie spotkamy - widac nie starczyło zapału i energii zeby to dalej ciagnac, a moze tylko mi sie wydawało ze jestesmy ze soba zwiazane. Nie wiem. Ja nie wyłaczam subskrybcji, jesli bedzie tu choc jedna osoba ktora szczerze i autentycznie chce tworzyc watek to ja tez tu bede. Przyznam ze podłapałam dół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
To chyba kilka z nas ma podobne odczucia. To juz nie to samo co kilka miesiecy temu. Ja przynajmniej mam wrażenie że przez ostatni czas wszystko było na siłę, a to przeciez nie o to chodzi. Fakt, było bardzo miło, ale jak widac nic nie stoi w miejscu. Bardzo Was polubiłam.
Dziewczyny trzymajcie się, życzę Wam wszystkiego dobrego, niech Wasze Pociechy rosną i rozwijają sie zdrowo. Jesli któras z Was będzie miała ochotę ze mną porozmawiac, to zapraszam na gg. Mój numer w profilu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
|
Z ogromnym żalem i ja muszę się do Was dołączyć
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie Wszystkie Dziewczyny, które pisały razem ze mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ch_ago zintyrygowałaś mnie tym pamiętnikiem ![]() ![]() Kasiulko nie popadaj w dół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, wiem, że nie jestem zżyta z Wami tak jak Wy, ale bardzo Was polubiłam i chętnie tu zaglądam i Was czytam
![]() Fakt, pusto tu się jakoś zrobiło ostatnio i smutno, bo przeważnie każda rozmowa jest o tym dlaczego nikt się nie odzywa. Mój nr gg też jest w profilu ![]()
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem zła i rozżalona
![]() To ze ostatnio mało piszemy, no cóż kazda ma swoje sprawy problemy (ja ostatnio z pracą ![]() Wiecie co jakbym miała jak tobym Wam tyłki przetrzepała ![]() ja nie mam gg wiec jesli kogokolwiek kiedys interesowała moja skromna osoba to moze znaleźć mnie tutaj (obym tylko sama ze soba nie musiała to gadac) |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
Płatku -- pamiętnik jest dosłownie w tej formie w jakiej piszę posty, kopiuję je ddo worda razem z datą i godziną, żebym wiedziała kiedy pisałam. Narazie zaczęłam więc niewiele tego ale to żmudna robota, chociaż myślę, że warto, niesamowita pamiątka
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Ch_ago to się napracujesz troszkę
![]() ![]() Kasiulko co tam w pracy co masz za zmartwienia? Ja miałam gości na weekend i między innymi rówieśniczka Mateuszka Julka tyle, że z lipca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co dziewczyny bardzo brakuje tutaj zdjęć naszych dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zadomowienie
|
Płatku -- Mateuszek ma dalej taką samą śliczną buźkę, tylko troszkę doroślejszą
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Płatku napisze z domu i wkleje jakas Oliwke
![]() ![]() ![]() ![]() DZiewczyny jak zmusic Agike do powrotu? ![]() ![]() ![]() Płatku ogladalas taniec z rozgwiazdami? Jak Ci sie Pudzian podobał? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko włączyłam na taniec z gwiazdami choć sobie obiecałam, że więcej już tego nie bede oglądać, ale widziałam tylko jak czarna mamba płakała
![]() ![]() No ja czekam na zdjęcia i Ch_ago licze, że Ty też wstawisz Mateuszka bo Twoja odpowiedź mi nie wystarcza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to mysle, ze takie nawoływanie do pisania jak ostatnio robiłyśmy jest bezsensu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja pije kawkę ![]() ![]() Ch_ago lepiej już się czujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Płatku nie wiem czy to co robił Pudzian można nazwac tancem
![]() ![]() ![]() A jaki rozmiar Mati teraz nosi? Oliwka 92 a niektóre ciuszki 98 - wielka baba z niej ![]() Co do pisania to masz racje, ja jak sobie pomyslałam ze miałabym przestac tu wchodzic, nie pisac i nie wiedziec co u Was to normalnie chyba by mnie pokręciło. Nie umiem odejsc i nie chce. Ale teraz juz spadam bo mnie z roboty wywalą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zażyczyłam sobie dla Mateuszka na urodziny namiot do pokoju by się tam chował i bawił, ale te na allegro tak srednio mi się podobają, a musi być jednak mały, może wiecie gdzie kupie taki namiot? Może jakiś markiet? Patrzyłam tylko w Auchan, ale nie było u nas.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem i choć nie piszę ostatnio za często to zaglądam i odchodzić nie zamierzam
![]() ![]() ![]() ![]() Z pracą mi się troche namieszało i narazie siędze w domciu ![]() Płatku ale Mateusz rozbawiony za kierownicą samochodu ![]() ![]() Kasiulko Oliwka ma 10 zębów, Pati jak narazie ma 8 jeszcze jej 5 nie wyszły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Płatku, super foteczki
![]() ![]() A dlaczego nie dajesz Matiemu krowiego mleka? Ja robie to już od dłuższego czasu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.