![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
za dwie zaplaciłam 80 zł, ale dlatego, że chyba do wczoraj była taka promocja, że dwie bluzki za 80 zł. ale możesz się przejść, może u Ciebie ta promocja jeszcze będzie?
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
http://www.pinkmarzipan.com/ - jakie fajne ciuszki, ale drogie....
![]() ja zamówiłam dziś dwa staniki na brastopie. jak przyjamniej jeden nie będzie dobry to wrrr ![]() a zamówiłam takie dwa: all_bra.jpg allgreen_bra.jpg
#1715 |
Zakorzenienie
|
urocze te staniczki, ja też potrzebuję nowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Rozeznanie
|
Śliczne te staniczki - zakochałam się
![]() Swoja drogą to nie fair - rozmiary typu 75B zawsze są tańsze i ładniejsze... a jak już większy to namiot od razu... Całe szczescie ja zapas mam na jakis czas - jeden stres z głowy. Stres obecny - kiecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
sa tansze bo wiekszosc kobiet ma taki rozmiar, konkurencja wieksza, ceny idą w dol...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie prawda, że większość kobiet ma taki rozmiar. większości kobiet wmawia się, że mają taki rozmiar ostatnio przechodziłam 2 razy obok sklepu słynnej Pani Hani, tej wrednej dobierającej staniki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1719 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ładne ![]() Jak przyjdą, to napisz proszę jak się sprawują ![]() Ostatnio zamówiłam sobie stanik w sklepie internetowym. Taki: http://www.undercoverexperience.co.u...roducts_id=155 Mam nadzieję, że będzie dobry. Mierzyłam ostatnio w sklepie stanik firmy Anita. Świetnie leżał, cena była wysoka: 209 zł ![]() Cytat:
![]() Wolę też, żeby nie oszczędzali na materiale. Zdarzyło mi się widzieć takie staniki, gdzie ewidentnie trzeba było dodać 1-2 cm,żeby dobrze leżały. Cytat:
A propos wrednej pani Hani... Gdzieś czytałam, że może ona i dobrze dobiera staniki, ale źle robi, każąc je przerabiać, np zwężać obwody. Taki stanik ze zwężonym obwodzie nie lezy tak jak powinien. Czytałam, że ma dość drogie rzeczy, więc nie wiem, czy sama bym kupiła przerabiamy stanik za sporą kasę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ladny ten stanik z undercoverexperience, tylko drogi troszke. a przesylka ile? bo na brastopie do konca maja jest za darmo, jak sie wpisze odpowiednie haslo ![]()
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
a tak po ludzku to 38 to jaki to obwód? w cm
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wzięłam 38G, jestem tak pomiędzy 38G lub 38GG. Zależy od modelu. Mam nadzieję, że będzie dobry. Była promocja do 26 maja. Wszystkie Freye były 25% taniej i tam nie doliczają kosztów wysyłki. Limonatko, podaj to hasło ![]() Gdzie je trzeba wpisać? 85 ![]() Tu jest tabela rozmiarów brytyjskich: http://docs.google.com/View?docid=df..._1fjkt4n&pli=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
kurde ja jakoś nie umiem zamawiać z zagranicznych stron ;/ nie znam się, nie wiem jak zapłacić, jak to wygląda.. ehh
Dziękuję, za info margaretko |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
to jest promocja tylko dla Polek (fajnie, nie?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale coś mi się zdaje, że z tym zwężaniem to jest w przypadku osób, które potrzebują np 60-65, a nie 85 ![]() ![]() ma drogie, bo ma np Feline ale muszę powiedzieć, że ostatnio kupiłam sobie na Allegro stanik - 85G z Marks&Spencer i narazie uważam, że jest idealny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam nawet na takie nie stac wiec chodze w zamalym.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie stanik za 16 funtow wyniosl jakies 75 zł, co jak dla mnie, na staniki jest w miare tanio, bo w sklepach jak sa w moich rozmiarach, to zawsze powyzej 100, a nawet 200 ![]()
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Mary_Q, skąd jesteś?
![]() któraś mówi że wkurza ja jak zamiast 90DD djają jej np 85E. Ja mam na odwrót: zamiast 80E dają mi np 90C ==" a takim 90C to ja sie ze dwa razy owinę XD
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
A! czyli jest jakaś strona do przeliczania :d Bo ja się zawsze zastanawiałam, jak Wy to obliczacie
![]() LimonatkaAle kochana jak płacisz kartą, tzn np ja mam konto internetowe, mogę przez nie w złotówkach przelać równowartość? synesthesia - pisałam tak, jak ty że potrzenuję 85, a dostaję 90, źle przeczytałaś ![]() Ale wiecioe co na polskich stronach też są biustonosze w cenie 50-90 zł. Choć przyznam, ze może nie zawsze takie bajeczne, jak na brastopie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dokładnie! ja mam konto w mBanku, w zł. jeśli w brastopie mam zapłacić np. 33 funty, idę na waluty.onet.pl, przeliczam sobie dokladnie ile to będzie złotówek i załadowuję moją eKartę (kartę do zakupów interneowych) na tyle złotówek ile mi onet podał i potem na Brastopie wpisuję nr tej karty, CV2, datę ważnośći itp. ale jeśli posiadasz normalną kartę, tzn jeśli jest to Visa albo chyba Maestro, to normalnie, podajesz nr karty, nr CV2, datę ważności karty i wsjo ![]() a zmieniając temat, jestem załamana ![]() ![]() ![]() na wesele pójdę nago. albo w stroju kąpielowym. albo w pareo tylko. i koniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak zacznę zarabiać, zmniejszę go sobie, definitywnie ![]() gdzie jeszcze mogę znaleźć jakieś ładne sukienki na terenie woj. śląskiego? ![]() doła załapałam na tych zakupach ![]() ![]()
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Kochana mam to samo ;/ Sukienka mis ię już śni po nocach
![]() Ale za to kupiłam dziś spodnie, a mamuśka mi marynarkę do nich sprezentowała imieninową ![]() I boskie stroje kompielowe do 50 zł widziałam i już planuję zakup na przyszły miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Ojj miskowa nie zgodzę się,t o akurat zależy od fasonu i krawcowej, czy leży dobrze, czy nie, no i nie zawsze ma się kasę na szycie
![]() Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-05-28 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Rozeznanie
|
Szycie jest ryzykowne - wiem bo sama żyję w stresie co mi z tej kiecki wyjdzie. Co prawda kobietka podobno szyje fajnie i wydawała się oblatana w temacie, ale nigdy nie wiadomo...
A cenowo - wychodzi tyle samo co za kupioną sukienkę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
chilanes, a gdzie takie tanie stroje kąpielowe widziałaś? i jakie? jedno czy dwu- częściowe?
przeszło mi przez głowę szycie, ale... ja nawet nie wiem, jaki materiał bym chciala, ba, nawet za bardzo nie jestem przekonana co do fasonu.. myślałam, o jakiejś bez ramiączek wogóle, ale czy by mi pasowała? pójdę nago, i już ![]()
#1738 |
Rozeznanie
|
To bedzie nas dwie
![]() Ja rowniez intensywnie poszukuje jakiejs kiecki na wesele w czerwcu. Ostatnia sobote spedzialamw jenym z najwiekszych centrow handlowych - 7 godzin, przymiezone z 20 sukienek i NIC - Mission Impossbile. Od razu dodam ze tu gdzie obecnie mieszkam problemu z rozmiarem nie ma zadnego. 14 i 16 w kazdym butiku, ale te kroje...Prz mojej budowie ciala odpadaja cienkie ramiaczka, wzorki, kwiatki, okragle dekolty, falbany - a TU wszytsko takie, wrrryy..czasami czuje sie jak slonica...
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
porownajmy ile kobiet ma rozmiar B A C czy nawet D..a ile H J G ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
guantanamera - co za różnica, materiału dużo więcej nie schodzi, a nawet jeśli, to żeby chociaż one ładne były,a nie jakieś namioty kurde, a takie mi łaskawe panie w sklepach proponują, bo? Innych nie ma!
![]() Sukienka - tak mission impossible! Kostiumy w osiedlowym sklepie, jedn i dwuczęściowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.