![]() |
#1711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sposoby Japonek na piękną cerę.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabyś spróbować powiedzieć, co zawierają takie tabletki? Cytat:
Ja teraz używam naturalnego z nanosrebrem, ale póki co nie widzę poprawy. No ale to dopiero tydzień. Też muszę pozamawiać na BU. Moja cera krzyczy z rozpaczy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, uważajcie na ten cynamon. On może poparzyć. Jestem tego przykładem...
Któraś tu zauważyła zaczerwienienie po nim i to sygnał! A tak poza tym to robię sobie naturalny puder glinkowy dzięki wam ![]()
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co polecacie na rozszerzone pory? niby cera nie przetłuszcza mi się ostatnio ale za to pory robią sie wielkie
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
nie, ale nie używam codziennie, raczej awaryjnie jak mam przesuszoną skórę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Raczkowanie
|
Znalazłam na eBay'u ten zestaw kosmetyków Nivea wybielający.. Niestety nie stać mnie na to, jeden balsam kosztuje, bagatela, ok. 70zł... Bez przesady;p
![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie interesuje skład tych tabletek wybielających, bo kto wie, może niektóre składniki można dostać bez problemu w Polsce? Ciekawe, czy dają jakieś widoczne efekty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
marzą mi się te balsamy nivea
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co to są helfy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
“Ten, kto przeniósł górę, zaczął od małych kamyków.” ![]() ![]() ![]() Edytowane przez PanzerKitty Czas edycji: 2010-06-06 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też muszę popić skrzyp, piłam, ale się skończył, a jakoś nie po drodze mi do ogródka nazbierać ![]() ![]() Jeśli chodzi o poprawę, to u mnie była po kilku miesiącach stosowania Atredermu, ale znowu koszmar powrócił. Picie drożdży też pomogło, w tamtym roku piłam pół roku bez przerwy i była duża poprawa, ale potem wakacje, odstawiłam. Ja cały czas jestem wysypana, więc nie wiem, czy to po jakimś konkretnym produkcie. Ale zmieniłam dietę, zobaczymy. Jedyne, z czego nie zrezygnuję, to piwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sato Hakubi White C contains ingredients including: L-Cysteine Vitamin C Vitamin B6 Calcium pantothenate sources of these ingredients? L-Cysteine It is a protein which is usually obtained from high protein food like eggs,milk, garlic, onions possible to come from a non-animal souce. It aids in the detoxification and in formation of skin as well as the repair of hair and nail tissue. It is used in producing antioxidant, and works in the liver to protect the body from harmful substances like alcohol and smoke.It protects the body from damage caused by radiation Vitamin C Think this is one of the most popularly known Vitamins in the woman's world. Its a ascorbic acid. Antioxidant anitoxidant anitoxidant! ![]() Vitamin B6 Essential for red blood cell metabolism or synthesis of proteins. Present in meat like fish and poultry, or potatoes and tomatoes..so for Hakubi White C, I wouldnt know if they extract B6 from animals or plants Calcium Pantothenate or Vitamin B5 It is a component of coenzyme A (CoA).Administration of pantothenic acid orally and application of pantothenol ointment to the skin have been shown to accelerate the closure of skin wounds and increase the strength of scar tissue in animals. It could be found in meat, eggs, legumes..so that in,we wouldnt know if the source are from animals or plants too.. Okazjonalnie łykam te tabletki od jakiegoś czasu, bo świetnie nadają skórze blask. Ale żeby zadziałały, to trzeba brać po x2 trzy razy dziennie! Kiedyś stwierdziłam, że czas się zdyscyplinować i łykać regularnie, ale nie powiem żebym "zbladła" więcej niż o ton. Może to trochę niemożliwe jak się mieszka 100 km od równika :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że właśnie te tabletki raczej wpłyną na kondycję skóry niż na bladość, patrząc na składniki. I pewnie właśnie nadadzą skórze blask. Wydaje mi się, że z tymi składnikami nie byłoby problemu w Polsce. BTW dobrze, że na samym końcu jest napisane, że calcium pantothenate to wit. B5, bo sama bym w życiu tego nie znalazła ![]() ![]() W ogóle odwiedziłam Twojego bloga i bardzo mi się podoba, będę go odwiedzać regularnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Wtajemniczenie
|
PanzerKitty, na rozszerzone pory spróbuj ocm
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Shlipa, pokochałam Twojego bloga! ![]() Mam do Ciebie takie pytanie: w jakiej cenie są te soczewki? ![]() Ogólnie fajnie by było gdybyś przy poscie opisującym jakiś produkt, podawała cenę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Wtajemniczenie
|
metoda oczyszczania twarzy za pomocą olejów.
![]() ![]() tutaj jest filmik: http://www.youtube.com/watch?v=-iQo60y912g ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
zainteresowało mnie to bardzo, chyba zaraz z miejsca wypróbuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nakłada się tę mieszankę olejów na buzię i masuje się w każdym miejscu bardzo dokładnie i starannie. Do 'wytarcia' tego potrzebny jest ręcznik, który moczymy w gorącej wodzie. Przykładamy go do twarzy i trzymiemy. Gdy ostygnie ja robię powtórkę z gorącym ręcznikiem. Potem też moczymy ręcznik, ale tym razem w lodowatej wodzie ![]() No i gotowe ![]() Na filmiku, który wcześniej wkleiłam jest pokazane jak robi to dziewczyna ![]()
![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam cerę mocno przetluszczającą się, z wypryskami. Przede wszystkim to nie potrzeba żadnych żeli ani mleczek do demakijazu, bo OCM sprawdza się super. Dodatkowo buzia jest taka nawilżona, ujędrniona no i pory są coraz mniej widoczniejsze (wg mnie moje pory mają się lepiej po tygodniu OCM, niż po długich kuracjach kwasami) No i zauwarzyłam, że stany zapalne są złagodzone ![]() Ale tak jak mówiłam- każdy typ skóry ma swoje proporcje olejów. ![]() Nic nie szkodzi, cała przyjemność po mojej stronie, że się na coś nadaję ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez paspartu Czas edycji: 2010-06-06 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taką samą cerę, leczę u dermatologa (jutro idę do niego, pewnie mnie ochrzani, że znowu przerwałam leczenie z wygody ![]() cały dzień dzisiaj miałam ochotę na jakieś 'twarzowe' bajery, od rana zastanawiałam się jaką nałożyć maseczkę czy z czym innym się może pobabrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale jesli nie przekonuje Cię recznik, to słyszałam, ze mozna jeszcze zrobić parówkę, a potem obmyc twarz zimną wodą. Chodzi o to, zeby najpierw otworzyc pory (ciepło), a potem je zamknąc (zimno) ![]()
![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy w przypadku naczynkowej cery bedzie ok? Wiem że pewnie nie masz naczynkowej, ale jakie masz odczucia, po tym cieplym reczniku, skora robi sie bardziej czerwona? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
skończyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Łosz matko mam se tak tłuścić gębe
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.