|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Uuu,a kawa zatrzymuje wodę w organizmie
?
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
tak słyszałam
ja też dziś przegięłam i z kawą i z solą i czuję się "napęczniała", ajjj
|
#1713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
obie będziemy młode i piękne na starość2zdjęcia,podanie i życiorys ![]() oczywiście ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
O,to może zrezygnuję z kawy
nie lubię mieć wydętego brzuchola![]() a dziś pomieszałam tyle smaków,że potwornie się czuję,a brzuch jak balon
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Ja tez wygladam na mniej lat niz mam, ale jakos mnie to specjalnie nie martwi
.
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na film,mam nadzieję,że moje uczucie napęczniałego brzucha przejdzie do rana
![]() Dobranoc
|
|
|
#1717 | ||
|
Zadomowienie
|
otóż to kochana, otóz to ![]() ![]() ![]() ja właśnie planuję odwyk od kawy i zupek w proszku bo widzę, że ostatnimi czasy pochłaniam ich coraz więcej a to niedobrze Cytat:
a ile masz lat? Mnie to martwi póki co, za parę lat może przestanie albo dopiero w późnej starości :PNajwiększa beka jest gdy jestem ze znajomymi w klubie i kupujemy alko, a mnie pytają o dowód ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1718 |
|
Zadomowienie
|
oj nawet nie wiecie jakbym chciala zaczac zdrowo sie odzywiac i co najwazniejsze........schu dnac
![]() ![]()
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Baby-ja tez ja tez
![]() niczka0@buziaczek.pl Mykam spac bo padam na pyszczek, jutro napisze więcej!;
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
babyyy tez chce
![]() endaa@o2.pl
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
hm mam 17(nieskończone)
. No tak może to czasem przeszkadza, że wyglądam na młodszą, ale jak pomyślę o tym, że za te 20 lat nadal będę wyglądać na młodszą to jakoś mnie to pociesza . Oo no i zawsze cieszy mnie fakt chodzenia za rok po sklepach i pokazywania wszystkim sprzedawcom, patrzącym z niedowierzaniem, dowodu .
|
#1722 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki
Poczytuje was regularnie, aczkolwiek znam siebie i wiem ze nie bede systematycznie pisac, bo brak mi wytrwalosci i sumiennosci Na dodatek zbyt szybko sie zniechecam. Szukalam was na N-K i wiekszosc chyba znalazlam, jednak nurtuje mnie Baby, bo za nic nie moge jej znalesc... hmm... Baby jezeli nie masz nic przeciwko to przeslij mi na maila swoje dane na N-K blacklulu100@o2.pl Zzerala mnie ciekawosc co do waszego wygloadu i muslalam poszperac, mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle ![]() A tak poza tym to nie przewidywalam ze te Święta obeda sie bez wyrzutow sumienia i tym podobych. A jednak udalo sie. czuje ze zyje i ze powrocilam calkowicie do normalnosci w relacjach ja- jedzenie jedzenie-ja.... ![]() Życze Wam wizazanki w trwajace juz swieta duzo zdrowka, samoakceptacji, pokochania siebie, a przede wszystkim trzymiania sie dewizy ze swiat jest piekny
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
Póki co przywitam się świątecznie ![]() Mimo,że poranek zaczął się średnio na jeża,sprzeczką z matką (ta moja wybuchowość ) reszta dnia była milsza.Śniadanie i obiad były dość skromne ze względu na mój brak apetytu i ból/ stan zapalny czegoś guzo-podobnego w pyszczku ,potem udałam się do kościoła _^_ W sumie jak zwykle księża z parafii sie postarali i wystrojem i przekazem mszy... Prezentu jako takiego nie było wszakże są inne wydatki związane z prywatnymi badaniami et.c więc się obejdę I tak o 17 wybrałyśmy się do sędziwego wujka na imieniny. Spotkanie przebiegło w miłej atmosferze rozmowy,z kuzynami/wujostwem dużo śmiechu. Lol niby tacy spokojni ludzie i abstynenci na co dzień,a co niektórzy poszaleli z ilościami wypitego alko (w sumie nie było tego po nich widać A propos menu, same pyszności *_____________* Córa stryja i lubi i potrafi gotować,także z zawodu więc się postarała (także widać to po niej )W przeciągu dwóch godzin wszamałam ok 2000 kcal ![]() ![]() ![]() ![]() + Lekko pobolewa mnie żołądek,acz niebotyczna ilość kropli żołądkowych zadziałała ![]() Wkurzać może pogoda, 5 stopniowy mróz i cholerna pełnia ,ale co tam xD Jutro kolejny świąteczny i lepszy [sic!] dzień. No to dobranoc wszystkim Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-03-23 o 22:10 Powód: korekta |
|
|
|
#1724 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aczkolwiek mi po 3 latach juz sie troszke nudzi ![]() Cytat:
i dziekuje za życzenia ![]() A w ogole, zlaaa kobieto - jak juz podpatrujesz na n-k to bys dala namiary na siebie i pokazala sie nam też ![]() ![]() ![]() schism - ejże, pełnia była bodajże w pt czy czw przecież a co do "dziadków po alku" to to jest świetny widok
|
|
#1725 |
|
Rozeznanie
|
Się robi, madame
Wysle Ci na PW
|
#1726 |
|
Zadomowienie
|
od jutra chce zaczac jakas dietke
|
|
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
Madame-- czyżbym miała zwidy
Wracam taksówką z matką, wyglądam przez okno,a na niebie takie duże okrągłe coś ;P Ta na to,że to księżyc,dziwiła się ,że nie rozpoznałam Echh,ma się tą słabą głowę....
|
|
|
|
#1728 |
|
BAN stały
|
Treść usunięta przez moderatora - nieopłacona reklama.
|
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby było milej to w czwartek mam następnego kolosa ![]() dokładnie ![]() Cytat:
też o tym nie wiedziałam ![]() dobranoc dziewczynki
|
||
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() właśnie jestem strasznie zaspana ale postanowiłam jeszcze zajrzeć Baby - Piękna jesteś ![]() Aguś - współczuję awantury ![]() Jabłuszko - witaj w klubie ja tam nie wiem co ciasta świąteczne w sobie mają, bo na co dzień nie przepadam za słodyczami, ale w święta mogłabym cały czas ![]() Lolcia - ano młodziutko wyglądasz, ale nie jest tak źle, myślę że dałabym Ci ok 16 (zwłaszcza ze jesteś podobna trochę do mojej siostrzenicy która ma właśnie 16 lat )schism - nie ma to jak porządna impreza rodzinna fajnie w sumie, u mnie już niespotykane jest takie zjawisko... ![]() Tamo - coś mi się wydaje że Tobie ten brzuch to się śni tylko u mnie plotkowanie na całego odbyło się a później jeszcze posiedziałam z rodzicami przed tv z lampką wina ^^ a teraz zasypiam już na siedząco dosłownie ![]() więc życzę dobrej nocki |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tylko zeby potem sie wlasnie szybko nie zestarzała A Tobie Karolinko spokojnie dałabym tyle lat ile masz Spaza: A dzien dobry ![]() MySSaaa: No to trzymam kciuki za madra i racjonalna diete ![]() Black-lulu: Poszło mailem wszystko ![]() schism_: O jak fajnie ze dobrze sie bawiłas z rodzinka No i ze apetycik tez byl A dzis tez spedzasz dzien z rodzina?Kurcze a jak ta kawa zatrzymuje wode w org. to ja oszaleje. Kiedys wogole nie pilam teraz pije nagle 2 kubki dziennie. Ale chyba nie zrezygnuje Ale śniezyca Wczoraj byl taki piekny sloneczny dzien. W kosciele bylam w zakieciku i szpileczkacha dzis trzeba bedzie w kozorach zadylac A po obiadku ide do dziadkow |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki, Dzień Dobry!
![]() Rany booskie, tożto to zima za oknem A dzis lany poniedzialek, to choć nadzieje ze lać przed kościołem nie będą Nie wiem jak u Was ale u mnie sniegu jest naprawde duzo.Nie wiem co z ta imprezą dziś..jakos nie chce mi sie isć... Wczoraj miałam małe spięcie z TZ, ale jkuz jest ok. Nie zgadniecie gdzie mnie wczraj zabrał Do swojej babci taka posiadówa rodzinna z mamą tatą dziećmi wujkiem ciotką babcią i dziadkiem Czułam sie strasznie skrępowana ale potem było śmiesznie Bo zaproszenie było i dla Niego i dla mnie, bo babcia mnie jego zaprosiła.Jak sie go zapytałam dlaczego tak, jak przeciez swoich poprzednichdziewczyn nie brał napenwo do babci na swieta, i zamknął mi buzka słowami ze jestem jego ostatnia juz dziewczyna, wyjątkową i w ogóle Ojej jak fajnie![]() Ale wiecie co, troche mi sie przykro zrobiło, bo u nas w domu, zwłaszcza jak mamy nie ma to swieta to juz nie jest to samo, nie ma tego bakcyla swiat, bedac tam u rodziny TZ zobaczyłam jak nasza moja rodzina nigdy nie swietowala i swietowac zapewne ni bedzie.. a w ogóle to sniła mi sie dzis matura ze nie zdazyłam rozwiązac jakis zadan Hehe, chyba dzwonek zeby cos sie pouczyc.Do szkoły ide dopiero w cwartek bo w srode mam wizyte u p.psycholog..Własnie zjadłam owsianke z jabłkiem i cynamonem, pycha.Ide sie ubrac , i jako tako zrobic na czlowieka(tzn puder , i obudzic TZ![]() Odezwe sie niedługo Dziewczynki! Miłego snieznego dyngusa ![]() A Tobie Baby, juz napisałam w mailu ze jestes przesliczna
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ehhh sama już nie wiem Ewusiu... ![]() Cytat:
Przecież az tak to napewno tej wody nie zatrzymuje, trzeba by bylo pić ją litrami... Ja tam nie zrezygnuje z niej. O napewno nie Cytat:
Kochane, a ja idę zaraz z Babcią do Kościoła, zajrze do Was jak wróce. Udanego dnia i mokrego dyngusa ![]()
|
|
|
#1735 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Śmingus Dyngus i nawet słońce wyszło xD Dzień spędzam bardziej spokojnie. Za pół godziny lekkie śniadanie (heh trzeba oszczędzać żołądek Kurczę blade,czemu ten czas tak szybko leci... ![]() Baby-jeśli można tez poprosiłabym o fotkę, mail: adrzuk@wp.pl
|
|
|
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
hej wszystkim
wlasnie przeszukuje forum ,poszukuje fajnych cwiczen Musze sie w koncu jakos zmobilizowac.... za oknem zima... nic sie nie chce
|
|
|
|
#1737 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1738 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Bonjour kochane
Za oknem słoneczko i jakoś tak wiosennie nawet Ja już po sniadanku ![]() olaboga , trzymaj się biedaku ![]() Cytat:
![]() a Ty co tak wcześnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I mam nadzieje, ze ten śnieg - to tylko chwilowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do imprezy - wiadomo, nic na siłę, jednak zachęcam Cię do pójścia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale spoko, na pewno zdążysz się nauczyć ![]() obudzić TZ? Pomieszkujecie razem czy masz na mysli budzenie telefonem? ![]() Cytat:
Ale ja nie lubię rubensopodobnych klimatów więc nic dziwnego Na środę muszę napisać z niej komentarz więc jak wrócisz to napisz kilka uwag może je wykorzystam bo moje własne średnio nadają się do upubliczniania ![]() no właśnie też mnie to zastanawia... Ten rok zleciał mi MASAKRYCZNIE szybko! Dopiero co były wakacje, a tu juz kolejne się zbliżają... Wollllnieeeej!!! ![]() Cytat:
![]() Patrzę tak za okno i na ulicach nie ma ANI JEDNEGO małolata biegającego z wiadrem wody...co za czasy! Pamietam jak byłam jeszcze w podstawówce to całe tłumy latały po mojej ulicy i scigały kogo się da z wiadrami. Nie żebym żałowała, że teraz można spokojnie wyjśc - co to to nie Tylko tak jakoś dziwnie...![]() Może w takim razie uda mi się czmychnąc znow na spacerek, pogoda zachęcająca... ![]() Buziaki i miłego dnia kochane
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Właśnie sobie herbatkę ziołową zrobiłam,bo czuję się jakaś taka pełna i jakby większa Nienawidzę takiego uczucia![]() Black - lulu - Prześlij mi też swoje dane na NK ![]() Orzeszku - Ale masz super TŻ-ta Idź na imprezę i baw się dobrze W ogóle spałam dzisiaj do wpółdo jedenastej,i teraz taka zaspana siedzę A za oknem też jakoś nie widać latających z pistoletami na wodę,albo wiadrami dzieciaków
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
u mnie kropi deszcz, więc będę mieć śmigusa jak tylko ruszę się z domu ![]() Orzeszku - widać że TŻ Cię traktuje poważnie skoro Cię zaprosił na rodzinne świętowanie ![]() Moniczko - ja jestem pewna że Ci się ten brzuch śni bo sama też tak mam, że mi się wydaje jak na siebie patrzę że mi coś niecoś odstaje, ale nie mogę tego głośno mówić bo bym dostała od kogoś po głowie ![]() schism - wystawa - fajny pomysł spędzenie świątecznego popołudnia miłego dzionka Wam wszystkim życzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

?

Mi niedługo stuknie 21, a większość ludzi daje mi 16 więc...

a ile masz lat?
Mnie to martwi póki co, za parę lat może przestanie albo dopiero w późnej starości :P

ale Cię męczą na tej uczelni
współczuję awantury