|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
takie jak do dowodu czyli z uchem
ja dzis zapłaciłam |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
a jak to sie płaci , bo mi sie pokazał ten druczek czerwony jak do zaplaty i z tym na poczte isc ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o zdjęcie trzeba robić jak ja tego nie lubię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
ja zapłaciłam przez internet
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Wtajemniczenie
|
a ja do dupy a nie na wakacje pojade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
a sami nie możecie jechać??MOże choć na parę dni, ale taki wyjazd dużo daję i trzeba odpocząć choć trochę od codzienności.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was wszystkie
![]() Nie mogłam znaleźć odpowiedniego tematu do mojego "zapytania" więc pisze do Was ![]() Poszukuje piosenek które tekstem jak i klimatem nawiązują do takich utworów jak : Pezet-Niegrzecza Wzr-Bogini sexu Czy ktoś zna może takie piosenki? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Wtajemniczenie
|
jak to mowi moj R. "a co my ta sami bedziemy robic? sam to ja bede z zona i dziecmi wyjezdzal"...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę właśnie jak najwięcej czasu ze mną spędzić. hmmm to nie wiem, ale może spróbuj z R porozmawiać bo to troszkę dziwne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Wtajemniczenie
|
rozmawialam.. i juz wiecej nie bede rozmawiac bo to nie ma sensu.. moze wyciagne go na weekend na wies do babci i tyle...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Wypożyczyc jakies ksiązki, ale późneij stwierdziłam, ze mi sie nie chce
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na stronie mojej szkoły jest napisane, że zdjęcie ma być legitymacyjne. To chyba nie musi być odsłonięte ucho, co? ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
a mnie to sie tak nie chce zalatwiac tych studiow...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Ja też już sama nie wiem i pewnie jutro sama zadzwonię na swoją uczelnię i się dopytam. Niestety, nei mam kilku kroków by jeździc w tą i z powrotem
![]() U mne jest napisane "4 jednakowe zdjęcia LEGITYMACYJNE". A do legitymacyjnych nie musi być odsłonięte ucho przecież...
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
u mnie piszę tak "4 fotografie o wymiarze 37 x 52 mm," najlepiej pójdę do fotografa on raczej się w tym orientuję, a Tż mój nawet dzisiaj się nie odezwał o której przyjedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
a u mnie jest napisane ze zdjecia dokładnie takie jak do dowodu, moze kazda uczelnia inne ma wymagania
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Ale jestem zmeczona ![]() Ogolnie na wsszystkich pracujacych w tym sklepie tylko 2 babki sa fajne i 3 chlopakow:/ O reszcie sie nie bede wypowiadac,bo szkoda slow:/ ja nie wiem kto takie wredne szma.ty tam przyjal :| W pewnym momencie juz mialam wszystkiego tak dosc,ze az sie poryczalam ![]() Tak nie chce taam wracac;/ nóg nie czuje,tyle chodzenia,od magazynu do magazynu,po stoiskach,z towarem po polkach..masakra Niestety musze sie tam przemeczyc conajmniej 2 miesiace,tak jak wczesniej gosciu kazal,ze to jest minimum
#1729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wklej mi tu jakie masz do wyboru a ja ci swoje pokaże ![]() Av specjalnie na prośbę wywloczki- ten który miałam zmienić jak nie zdam matury ![]() Cytat:
![]() Ja tam samo miałam jak poszłam pierwszy raz do pomocy na weselu, tylko zapier.dalałam za 3 osoby a tamci pili sobie kawkę i gadali a ja latałam z talerzami i innymi rzeczami do jadła;/ Ale jak już poszłam 3 raz na obsługę i ten kolo mówi do mnie, żebym poszła i coś tam zrobiła to mu powiedziałam: ze ja tu jestem tylko do pomocy, a nie do przynies zanies i nie bede robiła wszystkiego za niego, bo ja tylko pomagam wiec jak bedzie kroił chleb to mu koszyk podam, a jak on bedzie miał przerwę i bedzie wpier.dalał na krzywy ryj w kuchni po kryjomu zupe to ja też będę ![]() Już nigdy mi nie powiedział co mam robić ![]()
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powiem, że potrzebne mi do papierów na studia.. fotograf sam będzie wiedział najlepiej... a poza tym ucho wcale nie jest im potrzebne.. więc jak pisze że takie jak do dowodu to raczej chodzi im o format.. a jak się zastanawiacie to na www uczelni na pewno jest podany tel.. więc wystarczy zadzwonić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Wtajemniczenie
|
haha katerina i bardzo dobrze xD Patus ja tez jak poszlam za pierwszym razem to myslalam ze sie porycze.. mialam siedziec dwie gora trzy godz z kims zeby sie nauczyc a siedzialam 6 z czego 4,5 h sama... a wlasciwie malo umialam i duzo problemow przez to bylo.. az sie babka z kasy glownej na mnie wkurzala ale co poradzic jak mnie sama zostawily na tyle czasu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Patusia nie martw sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Wtajemniczenie
|
te mlode to byly wredne, jedna byla fajna tylko a te stare to rowne babki zawsze sa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Sam poczatek byl ok.. kierownik "dał" mi mojego Aniola stroza-taka babeczke,ktora mi tam tluamczyla,jak metkowac,jak rozkladac towar,bo skoiki,kartony,puszki,tor ebki-to wszystko inaczej sie uklada...zapoznala mnie z kilkoma osobami..pozniej zaczely dochodzic osoby z drugiej zmiany-to wlasnie wtedy przyszly te babska wstretne i nie mile... reki nie podaly,nie odpowiedzialy na "cześć"... to co sie bede;/..pozniej byl taki mooment ze tych dwoch babek juz mozna uznac kolezanek
![]()
#1735 |
Zakorzenienie
|
Patuś dasz radę.. początki są zawsze najtrudniejsze...
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja to nie wiem jak z moim ślubem... rezygnuję ze studiów w tym roku, mój tż choć zarzekał się ciągle że beze mnie nie rusza się nigdzie poza częstochowę, składa papiery do 6 różnych miast... więc nie wiem jak nasz związek to przetrwa... cieszę się, że nie chce tutaj zostać, że chce realizować swoje marzenia - u nas nie ma perspektyw, ale przykro mi jak cholera... co do zdjęć na studia - ja jestem obcykana w tym, bo miałam ogromne plany więc wszystko musiałam wiedzieć - każda uczelnia ma inne wymagania... trzeba dokładnie to sprawdzić w zakładkach "wymagane dokumenty" na stronach uczelni ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zadomowienie
|
Pati a wiesz dla czego one takie sa? bo sie boja, przyszla ladniejsza, mlodsza i zdolniejsza i ich dupa jest zagrozona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Zmachałam sie jak dziki koń. Wszystko w Biegu na Polibudzie sie okazało że indeks który wygrała moja koleżanka nie jest ważny ona załamana i jeden wielki cyrk. Przez to nie byłam na UG ale Gosia w czwartek jadę złożyć papiery wiec na pewno sie zapytam o to co obiecałam
![]() Później już było troche lepiej kupiłam sobie butki do latania po mieście i czapeczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Wtajemniczenie
|
jutro ma byc sloneczko to sie chyba na basen wybiore poopalac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
sioko dzieki ze o mnie pamietasz, oczywiscie podpytaj jak bedziesz miec czas, bo jak nie to sie mna nie przejmuj
![]() poka co kupiłas ![]() karolcia widze ze mamy taki sam problem z TZ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.