Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-21, 20:46   #1711
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Dziewczynki dodzwonilam sie do bursy przy ul. Jagiellonskiej i cena za pokoj 1 os.to-25zl!
wiecie moze jakie tam sa warunki?
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 08:33   #1712
ewson13
Raczkowanie

musze wam powiedziec pojechalismy wczoraj po wodke i miał byc Pan Tadeusz albo Smirnoff ale pan w sklepie bardzo namiawiał nas na Żołądkową czytą że bardzo dobra wodka bo nowa i że boiorą teraz na wesela jak myślicie można kupić taką probował jej ktoś czy rzeczywiście taka dobra i mozna ja postawić na stołach
Stary 2008-08-22, 08:37   #1713
bartolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewson13 Pokaż wiadomość
musze wam powiedziec pojechalismy wczoraj po wodke i miał byc Pan Tadeusz albo Smirnoff ale pan w sklepie bardzo namiawiał nas na Żołądkową czytą że bardzo dobra wodka bo nowa i że boiorą teraz na wesela jak myślicie można kupić taką probował jej ktoś czy rzeczywiście taka dobra i mozna ja postawić na stołach
Ja będę miała tą wódkę i jeszcze któraś z wizażanek. Wcześniej o niej pisałam.
Według oceny znajomych, bo już jej wszyscy próbowali to bardzo dobra wódka. Ja też jej próbowałam i jestem tego samego zdania, jeżeli wogóle można powiedziec, że wódka może byc dobra.
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 08:42   #1714
LENKA1988
Przyczajenie

Dokładnie, ja też myslałam o Żołądkowej...Ludzie mówią, że to bardzo dobra wódka, nie wiem wierzę na słowo ale chyba będe musiała spróbować...
Mam take pytanie, organizjecie może wieczór panieński?
W którym lokalu jest tak w miarę fajnie?????
LENKA1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 08:52   #1715
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dodzwonilam sie do bursy przy ul. Jagiellonskiej i cena za pokoj 1 os.to-25zl!
wiecie moze jakie tam sa warunki?
No to naprawdę bardzo tanio wychodzi. Z tego co mi znajoma mówiła to warunki są tam przyzwoite, bo podobno niedawno to wszystko remontowali.

Cytat:
Napisane przez LENKA1988 Pokaż wiadomość
Mam take pytanie, organizjecie może wieczór panieński?
W którym lokalu jest tak w miarę fajnie?????
Ja zamówiłam lożę w Efekcie Motyla. Mogłam wnieść jedzenie, ale alkohol musiałam kupować w barze. Było bardzo sympatycznie, dostałam śmieszne prezenty od szefa lokalu, bawiłyśmy się do rana
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:18   #1716
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Polecam. ta wódka jeszcze nie jest aż tak znana, ale jest OK. Powiem szczerze że jak ostatnio ją piłam i rano wstałam nie bolała mnie głowa, to chyba dobrze.

Dziewczynki co myślicie o tym:
http://images6.fotosik.pl/177/3543877f02010b7cmed.jpg
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 09:32   #1717
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Polecam. ta wódka jeszcze nie jest aż tak znana, ale jest OK. Powiem szczerze że jak ostatnio ją piłam i rano wstałam nie bolała mnie głowa, to chyba dobrze.

podoba mi sie to przystrojenie...my kupiliśmy naklejki, bede musiała siedzieć i obklejać 100 butelek

wczoraj bylam w Dworku zobaczyc co i jak, zdrożała oplata za osobe ale na szczęście tylko o 5 zl..chociaz tu 5 tam 5 i sie troche uzbiera...ale doszlo duzooo nowych dan
dzisiaj jade tez do kamerzysty , udalo mi sie znalezc kogos w tak krotkim czasie i nie drogo zobaczymy co tam oferuja...
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 09:49   #1718
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
podoba mi sie to przystrojenie...my kupiliśmy naklejki, bede musiała siedzieć i obklejać 100 butelek

wczoraj bylam w Dworku zobaczyc co i jak, zdrożała oplata za osobe ale na szczęście tylko o 5 zl..chociaz tu 5 tam 5 i sie troche uzbiera...ale doszlo duzooo nowych dan
dzisiaj jade tez do kamerzysty , udalo mi sie znalezc kogos w tak krotkim czasie i nie drogo zobaczymy co tam oferuja...
fajnie że ci się podobają, znalazłam jeszcze na allegro takie ze zdjęciem młodych na kalce w kształcie rombu fajne mi sie podobają , ale one są takie żeby je zawiesić na butelce- na szczęście

Dziewczynki pamiętam że niektóre z was robią same zaproszenia znalazłam na allegro fajne takie dodatki może którejś się spodobają
http://photos01.allegro.pl/photos/or...9/37/422893796
Stary 2008-08-22, 10:26   #1719
gosikk_s
Zakorzenienie

Eveelin, bardzo Ci współczuję przejść ze studiem Ella. Ja szczerze mówiąc na umowie nie miałam nazwiska ani kamerzysty ani fotografa i nie wnikałam co to za ludzie a szkoda Jeśli chodzi o montaż filmu to był przyzwoity z tym że my zdaliśmy się na właściciela, praktycznie nie dawaliśmy mu żadnych wskazówek. Też zachwycona nim nie jestem, zwłaszcza początek jest żenujący (nasze ponure buźki może dałoby się znaleźć lepsze ujęcia ale nie wnikałam...) a sala to jak dla mnie już dłużyzny i nuuda. Ale ja akurat filmem specjalnie sie nie przejmuję, obejrzałam raz i może jeszcze kiedyś sięgnę. Niemniej jednak skoro mieliście zastrzeżenia to właściciel zachował się chamsko, ostatecznie klient ma chyba prawo do własnych uwag a on powinien się dostosowywać do zyczeń a nie na odwrót. Ale ten Pan jak zauważyłam robi to wszystko raczej na odwal się, fakt że materiału ma mnóstwo więc i czasu pewnie mało. Ja nie zdołałam nawet doprosić się kolorowej wiązanki na jedynym czarno - białym zdjęciu które wybraliśmy, pan stwierdził że nie ma czasu na pierdoły Hmm gdybym mogła cofnąć czas noga moja by tam raczej nie postała...
Bartolina, my kupiliśmy soki Garden i trochę Tymbarków. Na codzień takie pijemy więc zdecydowaliśmy się na nie.
Ustalać godzinę w kościele lepiej jak najwcześniej, zwłaszcza w tych większych i bardziej obleganych. Ja w pierwszej chwili chciałam brać ślub w św. Jadwidze ale jak poszłam na początku grudnia ustalić termin na koniec czerwca została tylko 14. A proboszcz powiedział że przychodzi się rok wcześniej... wtedy jeszcze nie myśleliśmy o ślubie

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:02   #1720
kasiaher
Wtajemniczenie

Wszystkim dziewczynką które zostaną jutro żonami życzę dużo szczęścia, miłości i oby ten dzień był dla was najpiękniejszy. Trzymam kciuki

Oczywiście czekamy na relacje PO...
Jeszcze raz wszystkiego NAJ .....
Stary 2008-08-22, 11:21   #1721
bartolina
Raczkowanie

Wiecie może gdzie w Kielcach mogę kupic czerwone balony w kształcie serca?
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 11:30   #1722
spcola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

Również miałam przyjemność pić Zołądkową -rewelacja naprawdę człwoeik rano wstaje bez żadnego bólu głowy, samopoczucie naprawdę niezłe Polcema sama ja kupie na swoje przyjęcie
spcola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:40   #1723
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam lożę w Efekcie Motyla. Mogłam wnieść jedzenie, ale alkohol musiałam kupować w barze. Było bardzo sympatycznie, dostałam śmieszne prezenty od szefa lokalu, bawiłyśmy się do rana
Ja też tam miałam panieński, w czerwonej loży i też dostałam prezenty od szefa
Polecam gorąco
Stary 2008-08-22, 11:43   #1724
spcola
Raczkowanie

Ultra Violet jeszcze niektórzy chwalą. Osobiście tam nie byłam więc niestety nie wypowiem swojego zdania na temt organizacji tam panieńskich wieczorów. Ale z opinii znajomych wynika , że tez jest fajnie..ile w tym prawdy? Może niebawem któraś z nas to potwierdzi
spcola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 11:50   #1725
EVEEELIN
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Eveelin, bardzo Ci współczuję przejść ze studiem Ella. Ja szczerze mówiąc na umowie nie miałam nazwiska ani kamerzysty ani fotografa i nie wnikałam co to za ludzie a szkoda Jeśli chodzi o montaż filmu to był przyzwoity z tym że my zdaliśmy się na właściciela, praktycznie nie dawaliśmy mu żadnych wskazówek. Też zachwycona nim nie jestem, zwłaszcza początek jest żenujący (nasze ponure buźki może dałoby się znaleźć lepsze ujęcia ale nie wnikałam...) a sala to jak dla mnie już dłużyzny i nuuda. Ale ja akurat filmem specjalnie sie nie przejmuję, obejrzałam raz i może jeszcze kiedyś sięgnę. Niemniej jednak skoro mieliście zastrzeżenia to właściciel zachował się chamsko, ostatecznie klient ma chyba prawo do własnych uwag a on powinien się dostosowywać do zyczeń a nie na odwrót. Ale ten Pan jak zauważyłam robi to wszystko raczej na odwal się, fakt że materiału ma mnóstwo więc i czasu pewnie mało. Ja nie zdołałam nawet doprosić się kolorowej wiązanki na jedynym czarno - białym zdjęciu które wybraliśmy, pan stwierdził że nie ma czasu na pierdoły Hmm gdybym mogła cofnąć czas noga moja by tam raczej nie postała...
Bartolina, my kupiliśmy soki Garden i trochę Tymbarków. Na codzień takie pijemy więc zdecydowaliśmy się na nie.
Ustalać godzinę w kościele lepiej jak najwcześniej, zwłaszcza w tych większych i bardziej obleganych. Ja w pierwszej chwili chciałam brać ślub w św. Jadwidze ale jak poszłam na początku grudnia ustalić termin na koniec czerwca została tylko 14. A proboszcz powiedział że przychodzi się rok wcześniej... wtedy jeszcze nie myśleliśmy o ślubie
No to widze masz dokładnie takie samo odczucie w stosunku do tego pana jak i ja!!!! Z czystym sumieniem mowie to wszystkim dziewczynom ktore mysla o tym studio - nie warto!!! Przemyślcie sprawe zeby nie czuc sie poźniej oszukanym tak jak my poczuliśmy sie oszukani. Dla mnie jest to nie do pomyslenia ze mozna w czasach takiej konkurencji wogole nie dbac o klienta. Widac nie dla kazdego haslo " klient nasz Pan" jest aktualne..
EVEEELIN jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 11:51   #1726
marysia_258
Zadomowienie

Ja też miałam panieński w Efekcie Motyla Było prze super!!! Nigdy nie zapomnę tego wieczoru W tym dniu było tam aż 5 wieczorów panieńskich i był striptizer Każda z nas przyszłych mężatek z nim tańczyła. Na mnie padło smarowanie olejkiem jego ciałka Mój mąż do tej pory o niczym nie wie hahaha

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 12:12   #1727
martyna_martyna
Rozeznanie

Cytat:

ewson my tez mamy ta wodke na wesele ale nikt nam nie polecal my sami wiemy ze jest super)) atrakcyjna cena a smakiem dorownuje tym drozszym wodkom polecam))
Stary 2008-08-22, 12:14   #1728
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

hmm to moze ja też się zdecyduje na tą żołądkową.
to jest jakiś nowy produkt bo wiem że żoładkowa jest na rynku tylko ona ma taki śmieszny zółtawy kolor i do tego jest słodka. i ja jej nie lubie. to jest to samo ??
Stary 2008-08-22, 12:20   #1729
agunia82
Zakorzenienie

madzia to nie jest to samo, tamta jest żołądkowa gorzka, a ta jest czysta

A tak szczerze to mi ta wódka w ogóle nie podpasowała, piłam ją na weselu koleżanki i jakoś tak nie za bardzo mi podchodziła

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 12:21   #1730
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
madzia to nie jest to samo, tamta jest żołądkowa gorzka, a ta jest czysta

A tak szczerze to mi ta wódka w ogóle nie podpasowała, piłam ją na weselu koleżanki i jakoś tak nie za bardzo mi podchodziła
aha to teraz już rozróżniam
Stary 2008-08-22, 12:49   #1731
DORIS0208
Rozeznanie

http://sklep.slubinfo.pl/pokaz_produ...p?idpodkat=142

dziewczyny,czy ktoras z Was sie orientuje jakie sa rozmiary tych bolerek na tej stronie?chodzi mi o to ze stojka z krotkim rekawkiem?czy rozm.38 to faktycznie 38-nie sa zawyzone lub zanizone?
ktoras z dziewczyn(sorry ze nie pamietam)kupuje lub kupila podobne w Katarzynie(albo widziala )tylko zmienia na rekawek3/4?

juz wiem kto-oniaczeq
Stary 2008-08-22, 13:08   #1732
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

wiecie dziewczynki. chcialam wam sersecznie podziękować za słowa wsparcia i akceptacji. dziś juz wiem ze moja suknia to jest to i jak ogladam to jedno jedyne zdjecie to wiem ze dobrze zrobiłam
ale to dzieki wam moje myślenie się zmieniło
dlatego ....
Stary 2008-08-22, 13:12   #1733
Daysys85
BAN stały

GG do Daysys85

bartolina
Myślę , że te balony możesz kupić w hurtowni DANDA
.KIELCE, ul. Żniwna 15
Czynne 8 - 18 sobota 8 - 14

tyle,że trzeba mieć NIP na firmę ale ceny maja bardzo korzystne tam można kupić wszystko! balony, zaproszenia, świece, sztuczne kwiatki, fajerwerki itp.
Daysys85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-22, 13:24   #1734
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

jak coś to ja nip moge komuś pożyczyć. co prawda to nip fimry budowlanej ale to jest mało ważne
Stary 2008-08-22, 13:34   #1735
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
wiecie dziewczynki. chcialam wam sersecznie podziękować za słowa wsparcia i akceptacji. dziś juz wiem ze moja suknia to jest to i jak ogladam to jedno jedyne zdjecie to wiem ze dobrze zrobiłam
ale to dzieki wam moje myślenie się zmieniło
dlatego ....

no nareszcie gadsz jak czlowiek

a co moim pytankiem?

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2008-08-22 o 14:03
Stary 2008-08-22, 14:12   #1736
martyna_martyna
Rozeznanie

no dziewuszki to moj ostatni tydzien,nie wiem kiedy tak zlecialo, co prawda mam wiele watpliowsci co do tego czy wesele sie uda, czy bedzie pogoda, czy goscie zadowoleni beda, czy suknia odpowiednia, czy uszesza mnie i umlauja tak jak sobie wymarzylam i wiele innych obaw ale wszystko to jest niewazne wazne ze slubujemy zmilosci na dziej dzisiejszy zostalo mi ustalenie z dj i wodzirejka szczegolow zabawy, kupno napojow, kupno owocow ,aa i musze przejechac sie do fotografa. W poniedzialek idziemy zaplacic za gosci. Jutro mamy robic jakis taki wieczorek paniensko-kawalerski laczony)) z tym ze nie w zadnym klubie ale na dzialce, bo sie znajomi domagaja

a zapomnialam dodac ze tearz juz codziennie mam koszmary zwiazane ze slubem, a malo tego gadam do TZ nad ranem przez sen, zadaje mu pytania bardzo glupie z resztapo czym malo z tego pamietam

z tego calego stresu osttanio poklocilam sie z TZ o to ze poszetka/ chusteczka przy kieszonce zle przyszyta ,ze za malo wystaje, z malego problemu zrobila sie duza klotnia) na szczescie juz wszystko dobrze, tesciom tez sie oberwalo:P dobrze ze to jzu nie dlugo bo moglabym sie sklocic z calym swiatem)
Stary 2008-08-22, 14:53   #1737
DORIS0208
Rozeznanie

Martyna-Wszystkiego Najlepszego z Okazji Waszego Slubu!Zycze wam aby wszystko bylo tak jak sobie wymarzyliscie!!
Przede wszystkim nie denerwuj sie i nie stresuj(wiem latwo powiedziec)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 14:58   #1738
martyna_martyna
Rozeznanie

Cytat:
Martyna-Wszystkiego Najlepszego z Okazji Waszego Slubu!Zycze wam aby wszystko bylo tak jak sobie wymarzyliscie!!
Przede wszystkim nie denerwuj sie i nie stresuj(wiem latwo powiedziec)

Doris Dziekuje
Stary 2008-08-22, 15:52   #1739
kasiaher
Wtajemniczenie

martyna_martyna udanego panieńskiego
Stary 2008-08-22, 15:55   #1740
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
http://sklep.slubinfo.pl/pokaz_produ...p?idpodkat=142

dziewczyny,czy ktoras z Was sie orientuje jakie sa rozmiary tych bolerek na tej stronie?chodzi mi o to ze stojka z krotkim rekawkiem?czy rozm.38 to faktycznie 38-nie sa zawyzone lub zanizone?
ktoras z dziewczyn(sorry ze nie pamietam)kupuje lub kupila podobne w Katarzynie(albo widziala )tylko zmienia na rekawek3/4?

juz wiem kto-oniaczeq
A wiem ja kupiłam właśnie rozmiar 38 w Kiarze, rozmiarowka sie zgadza 38 to typowe 38
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości