|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Ja sie normalnie boje o ten pepek jakby mialo mnie wciagnac do srodka nieprzyjemne to jest i absolutnie zadne szybkie wstawanie bo boili krzyz jak cholera
![]() ![]() ![]()
#1712 |
Zakorzenienie
|
Jakiś kaszkiecik? Hm sama nie wiem. Daj zdjęcie to coś wymyślimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iza chyba bym padła jakby nam się teraz udało. Bo ja nie dopuszczam myśli że może się nie udać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Madzia Ty masz rudasne wloski ja bym do tej czerwieni machnela czarny szal i rekawiczki i piekny kapelusik
![]()
#1715 |
Zakorzenienie
|
Zmykam kobietki. Może jak bedę mieć czas zajrzę później
![]() Iza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Oj Olivka wierze wierze
![]() ![]() ![]() ![]()
#1717 |
Rozeznanie
|
Witojcie
![]() madziwnia ![]() ![]() U mnie taka pogoda dziś jak w maju... od rana siedziemy pod kwiaciarnią i się dogrzewamy ![]() A i małż wyraża coraz więcej zainteresowania sprawami poczęcia.... ![]() pozdrawiam ![]()
#1718 |
Zakorzenienie
|
czesc Strusiu Piwusiu
![]() ![]() ![]()
#1719 |
Zakorzenienie
|
Mischoko super ze znowu sie cosik dzieje trzymam kciuki
![]() ja w piatek znowu do gina z beta bo cosik sie jemu moja fasolka nie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
A co mu się nie podoba?
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blondyneczko co sie takiego twojemu ginowi nie podoba napisz bo mnie zmartwilas ![]() Witaj Tolus jak sie masz ![]()
![]() |
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki i modle sie zeby z twoja fasolka bylo wszystko ok ![]() Mischoko no no, powiem ci ze i mi podobaja sie twoje objawy ![]() Madzia ja do czerwonego plaszczyka szukalabym czegos w kolorze bialym. Wydaje mi sie ze bialy ladnie sie komponuje z czerwienia. Kathi wciaz nie rozumiem o co chodzi z tym szwem??? Dziewczyny plemniki tz zbadane, wyniki ok wiec tylko sie starac ale nie! moj maz chce sie jeszcze wstrzymac zeby jechac z nimi do lekarza do polski! wkurza mnie to bo wlasnie jestem w trakcie dni plodnych, w dodatku po hsg wiec latwiej zajsc a on mi wywala jeszcze z wyjazdem do ginekologa i to w przyszlym tygodniu kiedy bede juz po owulacji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
to ze ciaza wyglada na mlodsza mogla sie owu przesunac.jesli teraz sie nie potwierdzi ze jest ok czeka mnie zabieg
![]() cały weekend mialam do d..... przez ta wiadomosc teraz powoli zaczynam myslec pozytywnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wwwiem coś o tym ... miesiac temu przechodziłam to samo... ale bedzie dobrze zobaczysz!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Kathi to ja zrozumialam zalozenie szwa na szyjke macicy nie wiem czy tak fachowo sie to nazywa ale moja kuzynka miala cos takiego i zadnego jezdzenia niestety - ja oczywiscie zycze Kasiulce zeby pojechala i siedobrze bawila ale niech sie zastanowi dziewczyna czy nie jest to niebezpieczne. Ale skoro lekarz znow powiedzial ze moze byc to tylko KASIU uwazaj na siebie i badz dobrej myslli my tu kciukaski trzymamy. Co do chlopa no coz - dziwi mnie to skoro tu wyszly badania ok to probujcie a w PL tylko to powierdzicie. Ale co zrobic moj ma czasem tez taki schizy ze nie i juz musi byc na jego tylko ze on nie rozumie ze to dla nas jest strata jednego miesiaca.... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1726 |
Wtajemniczenie
|
Nie no wydaje mi sie ze jesli jest konieczny szew to nie powinnas kasiu nigdzie jechac
![]() Mischoko zycze ci zeby to byly objawy jak najbardziej na fasolke i moze juz teraz pomysl o tym zeby sie nie przemeczac i nie denerwowac bo wiesz ze to moze zaszkodzic. Jakos dziwnie szybko zaczely mnie bolec piersi w tym miesiacu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
zabieg łyżeczkowia
![]() ![]() Powiem Wam ze strasznie sie czuje z Ta mysla tp trzeba przezyc aby wiedziec jakie to straszne uczucie tak zyci i nie wiedziec co dalej bedzie.Weeken byl koszmarny ale mam i Tż mi wszystko wyjasnili i sie bedziej pozytywnie nastawilam ![]() Do gina ide z mama ost bylam z Tż ale bylo 1,5h opoznienia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Syla, To moze uda sie skonsultowac przez telefon to w koncu latwiej i szybciej
![]() Nie no Blondyneczko moja kochana bedzie ok zobaczysz.... na pewno bedzie ok trzymam kciuki baardzo mocno. Ja wiem co czujesz ja mialam zabieg w osmym tygodniu juz tak bardzo sie nakrecilam, Madzia tez to rozumie doskonale. Ale nie martw sie co ma byc to bedzie. Ja wczoraj rozmawialam z mezem i on mi powiedzial ze jesli jeszcze raz przez to bedzie trzeba przejsc to przejdziemy bo on mnie kocha i zrobi wszystko bym byla szczesliwa i nie pozwoli mi sie obwiniac bo to nie jest niczyja wina - ja to sobie tlumacze ze organizm lepiej wie i natura wie lepiej i widocznie tak musi byc. Ja wole zeby tak bylo niz zeby dzidzius mial byc chory na przyklad. Naprawde z calego serca trzymam kciuki to czekanie jest straszne ale wierze ze bedzie ok.
#1729 |
Zakorzenienie
|
Madzioa doskolanle cięrozumiem ja 2 tygodnie zyłam niby z nadzieja...alewgłebi duszy ja czułam że juz koniec.. mąz nie on do kocna wierzył że bedzie dobrez...Kochana musisz być silna... bo stres ci nie pomoże
![]()
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
ja w glebi duszy czuje ze bedzie ok ale jak wyszlam z gabinetu bylam w takim szoku ze plakalam jak glupia.
![]() 2 tyg temu jak bylam u gina nie bylo nic widac a teraz ciaza jest w 100% pewna ale wyglada na mlodsza bo zarodka brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
BAN stały
|
Blondynko
![]() Iza ![]() Ja dzisiaj poodwiedzałam rodzinke, byłam na grobie dziadka (szkoda ze go nie znałam), poparzyłam palca woskiem od znicza. W Rudzie ciepełko. Jutro rano wyjeżdzam do domu, 7 godz drogi ![]() Wieczorem biorę ostatnia tabletkę luteiny, a właściwie to ją sobie wetknę. Na wieczór kupiłam sobie kawowe karmi, bo codziennie jasne piwko. Kwasik mi sie skonczył ale zapomniałam kupić. Byłam wczoraj w Smyku, chciałam kupic maleńkie skarpetki..ale pomyslałam sobie ze po co ![]() Tak jak w maju kupowałam gazety dla kobiet w ciązy...leżą sobie przeczytane i co i tyle.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Wtajemniczenie
|
Mysle wlasnie nad tym tlf, ale komorki nie mam a w szpitalu ciezko go zlapac. No nic, bede probowac.
Laski, zalozylam sobie w koncu konto na nk wiec jak ktoras chcialaby dolaczyc do moich znajomych to bede zaszczycona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zuzia a ty sie w koncu starasz czy nie? Bo juz sama nie wiem na czym stanelo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Syla szybko mi podaj nazwisko i imie to cie zaprosze na pw oczywiscie dane;p
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Blondynko, trzymam kciuki za Twoją fasolkę, trzeba być dobrej myśli
![]() ja jutro idę do gin, dziś jest 28 dc, zgubiłam termometr i nie mogłam dziś rano zmierzyć temp ![]() ![]()
#1736 |
Zakorzenienie
|
ja jak zamówiłam prenumerate M jak mama u nas w kiosku ruchu tak co miesiac dalej mi pan odkłada i nie zrezygnowałam bo nawet dla starających sie jest duzo informacji.. pismo najlepsze chyba w polsce jak dla mnie
Ps. dzis dopiero 9 dc a mnie strasznie lewy jajnik kłuje...
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Ala a wczoraj jaka temp mialas? ile dni maja twoje cykle?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
LAseczki ja mam wizyte we czwartek i jesli bedzie konieczny szew to go machniemy a jak lekarz powie nie jechac nie pojedzemy wiec wszystko zalezy od gina apropos tym razem TZ wybiera sie ze mna
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio to miałam spore opóźnienie, bo na żadnych lekach nie byłam. Ale normalnie jak biorę leki (w tym cyklu też biorę) to mam 28 dniowe cykle. Temp ostatni raz mierzyłam w sobotę rano i wynosiła 37,1. Ale to był 26 dc dopiero. A w niedziele rano nie mierzyłam bo balowałam na weselu w Elblągu, więc z przyczyn technicznych nie mogłam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.