Ostatnio testowałam cz.II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-05, 14:03   #1711
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnio testowałam cz.II

o kurcze.....to Ci dopiero ...istnieje szansa ,że ja będę odczuwała go inaczej......opis mi się bardzo podoba ,skład też ale jak to by "wyglądało" na skórze..... W każdym razie muszę najpierw powąchać i zrobić "testa"

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 15:14   #1712
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
o kurcze.....to Ci dopiero ...istnieje szansa ,że ja będę odczuwała go inaczej......opis mi się bardzo podoba ,skład też ale jak to by "wyglądało" na skórze..... W każdym razie muszę najpierw powąchać i zrobić "testa"
Ciekawe czy Ci się spodobają i czy poczujesz fiołki? Ja już zaczęłam wątpić, czy wiem jak fiołki pachną, ale spokojnie, w Meteorytach je czuję, tylko tu mi nos coś psikusa robi.
A bez testa ani rusz (choć ja sobie chwalę zakupy w ciemno ) - podaj adres na PW
Mnie szara flanela całkiem przypadła do gustu i testuję ją z czym się da , tu też o niej napisałam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post13596293
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 15:28   #1713
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy Ci się spodobają i czy poczujesz fiołki? Ja już zaczęłam wątpić, czy wiem jak fiołki pachną, ale spokojnie, w Meteorytach je czuję, tylko tu mi nos coś psikusa robi.
A bez testa ani rusz (choć ja sobie chwalę zakupy w ciemno ) - podaj adres na PW
Mnie szara flanela całkiem przypadła do gustu i testuję ją z czym się da , tu też o niej napisałam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post13596293
a w meteorytach czuć je ,owszem idę czytać co jeszcze napisałaś a potem piszę PW

Stary 2009-08-05, 19:56   #1714
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Ange ou Demon Le Secret - Givenchy
Nuty: żurawina, zielona herbata, nuty cytrusowe (mandarynka), jaśmin, peonia, orchidea, yalng ylang, lilia wodna, paczula, nuty drzewne (palisander, dąb), piżmo.
A gdzie można przetestować ta nowość? Bo ja jeszcze tego nie widziałam.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 20:37   #1715
Pin up girl
Zakorzenienie

Czy wiecie, czym różni się YSL Paris Jardins Romantiques od zwykłego Paris...?
Bo na KWC nie widzę recenzji tego pierwszego...

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2009-08-05 o 20:58
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 22:23   #1716
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A gdzie można przetestować ta nowość? Bo ja jeszcze tego nie widziałam.
Jeszcze wczoraj go nie bylo, dzisiaj sie pojawily w Debenhamsie.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 22:56   #1717
zapalka
Zadomowienie

GG do zapalka

Dziś w Rossmanie poszłam w niższą półkę:
- "Sunflowers" E. Arden: rzeczywiście, kojarzy mi się ze słonecznikami, sierpniem, i ciepłym popołuniem ze schyłku lata. Dość cięzki jak na letni zapach. Na początku nawet nieco duszący. Bez szału.
- "Masumi" Coty: pamiętam ten zapach z dzeciństwa - przyjaciółka miała roll - on. Kojarzyłam, że jest śliczny, natomiast okazało się, że niesamowity śmierdziuch !!!
_ "Darling" Kylie Minogue: no i niech mnie ktoś zabije, niech mnie linczuje za brak gustu i dobrego smaku, ale utwierdzam się w miłości do tego zapachu ! Śliczny, kobiecy, kwiatowy, ciepły i świetnie zgrywa się z moją skórą! Co z tego, że banalny ! Jako przyjemniaczek na codzień - jak znalazł !
- Jakaś lżejsza wersja "Ange au Demon" Givenchy (i to nie ta nowość wspominana kilka postów wcześniej)- powtórka z rozywki? Pachnie prawie identycznie jak oryginał, wcale nie lżejszy, doszła jedynie jakaś brydka nuta...
Stary 2009-08-06, 06:25   #1718
aliś
Zadomowienie

Szybkie testy Gwai-kowych Demeterków
Fig Leaf - to pierwsze figa jaką wąchałam. Dziwna. Myślałam, ze figa będzie bardziej orzeźwiającą i zieloną. Nie uwiodła mnie. Zostawie ja sobie, ale coś mi w niej przeszkadza. Czuje tam liscie, ale raczej takie mleczne i coś męcząco słodkiego. Przypomina mi trochę jednego ze STR, tych męskich dezodorantów, któym obficie zalewał sie jedne z moich kolegów i do tego zapachu mam uraz
Brownie - na początkuj czuje tłustość...a zaraz potem bardzo maślane ciasto czekoladowe. Nie jadłam nigdy klasycznego Brownie, a jedynie polskiego "murzynka" i potem Brownie zaczyna tak pachnieć, tylko bardziej puszyście. Zostawiam. Nie wiem czy będe uzywać globalnie, zobaczę czy najdzie mnie ochota w zimne dni, ale jako nadgarstkowy umilacz - Trwały.
Sugar Cane - własnie mam na nadgarstku. Kompletnie nie mój zapach. Może i czuję tam jakiś cukier i jakis alkochol, którego wolałam uniknąć, ale generalnie ten zapach pachnie jak Lizol, taki w starych szkolnych łazienkach. Poójdzie na targowisko albo inną formę wymianki.
Creme Bruelle - znów nie znam smaku deser, ale próbowałam sobie wyobrazić. Miałąm też świeczki o tym zapachu i były wyjątkowo mdłe. Ten jest znośny. Jest słodko, mlecznie, trochę czuję coś przypalonego, ale w tki pozytywny sposób. Niestety chyba polezy u mnie a nigdy nie będzie użyty globanie.
Z całej 4 zostanie wiec u mnie najprawdopodbniej tylko Brownie.

aliś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 10:04   #1719
zania
Matka buldoga

Dzis mi przyszla paczka z Diorissimo edt. Wlasnie sie psiknelam i...80% na tak, 20% na nie.
Pierwszy niuch - sliczne konwalie, dopiero co zerwane. Swieze. Jednak jak zblizam nos do nadgarstka to czuje cos gumowego (siostra czuje plastik). Sa dosc intensywne. Ogon jest ladny, jednak w zblizeniu cos mnie w nich drazni.

Do paczki mialam dolaczona probke Musk by Alyssa Ashley (edt). Jeszcze jej nie otworzylam, a tylko powochalam fiolke i juz wiedzialam, ze to nie moja bajka. Od razu na mysl mi przyszlo "Byc moze", chociaz nawet tego zapachu juz nie pamietam ;-) Zapach jest dla mnie ciezki, kojarzy mi sie z wymuskanymi damami ok 60-tki (i w gore), ktore nosza perly na szyji i maja zrobiona trwala (nie wiem skad taka wizja u mnie). Oczywiscie jesli kogos urazilam to przepraszam Przypominaja mi intensywny zapach mydla z czyms jeszcze. sa jakby kwiatowo-orientalne.
Z probki na pewno nie skorzystam. Skropilam nadgarstek kropelka tego zapachu i od razu polecialam do lazienki zmyc to, bo mnie zaczelo dusic. Reke szorowalam az zrobila sie czerwona, taki killerek z tego zapachu.
Stary 2009-08-06, 18:45   #1720
angel 310
BAN stały

GG do angel 310

od jakiegoś czasu -kupione w ciemno Miroir des Envies Thierry Muglera-jest to jeden z serii, na stronie TM jakoś nie doczytałam się opisu nut zapachowych(no ale mój ang pozostawia wiele do życzenia)
flaszeczka piękna, do tego pudełko do przechowywania z "lusterek"
a sam zapach... cóż pierwsze nuty urzekające- orzechy laskowe polane słodką śmietanką, odrobina mlecznej czekolady, ech gdyby to mogło trwać...później niestety dochodzą do głosu lekkie kwiatowe nuty,odrobina róży ale dominuje jaśmin ( w strawnej dla mnie postaci)
rzadko tak dzielę zapachy ale ten jest dla mnie typowo dzienny i letni,
z pewnoscią oryginalny, ludziom się podoba i wszyscy pytają czym pachnę
trwałość jak to u TM zadziwiająca-po 12 godz w pracy ciągle je czuję
zobaczymy jak sprawi sie w jesienne i zimowe dni
w sumie zapach na 4, zużyję z niewielką przyjemnością ale drugiego chyba nie kupię
angel 310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 18:58   #1721
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

Premier Figuier oj niee. Spodziewałam się czegoś soczystego, słodkiego, a dostałam najbardziej badylasty zapach jaki znam. Zapach chłodny, ot taka soczysta zieloność. Ja młodej fidze mówię nie!

Timbuktu jestem jak najbardziej na tak! Tylko na mnie strasznie słabo wyczuwalny dlatego nie zakupię, a szkoda.

Turkus Durbano na papierku boski Delikatne kadzidełko w świeżej oprawie. Siedzi teraz na moim nadgarstku i co czuję? Spoconego faceta, który przed chwilą wylał na siebie litr taniej wody kolońskiej Na serio oddam chyba próbeczkę mojemu facetowi.

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW

Edytowane przez studentkaAM
Czas edycji: 2009-08-06 o 21:19
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 21:42   #1722
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez studentkaAM Pokaż wiadomość

Turkus Durbano na papierku boski Delikatne kadzidełko w świeżej oprawie. Siedzi teraz na moim nadgarstku i co czuję? Spoconego faceta, który przed chwilą wylał na siebie litr taniej wody kolońskiej Na serio oddam chyba próbeczkę mojemu facetowi.

Mi oddaj Moge nawet zostać Twoim facetem.
Na serio bardzo chcę. Mam dużo próbek. Nie pożałuję. Chętnaś na jakąś wymiane?

A żeby nie było OT: przypomniałam sobie dzisiaj Eloge du Traitre Etat Libre d'Orange i aż się sama zdziwiłam. Czyżbym dorastała do zapachów Etatowych? Jak testowałam ich zapachy dobry czas temu, to niewiele mi się podobało. Takie trudne i męczące. A teraz co? Trudne i męczące w dalszym ciągu. Ale nie moge nie docenić.
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 21:52   #1723
studentkaAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwaihally Pokaż wiadomość
Mi oddaj Moge nawet zostać Twoim facetem.
Na serio bardzo chcę. Mam dużo próbek. Nie pożałuję. Chętnaś na jakąś wymiane?

A żeby nie było OT: przypomniałam sobie dzisiaj Eloge du Traitre Etat Libre d'Orange i aż się sama zdziwiłam. Czyżbym dorastała do zapachów Etatowych? Jak testowałam ich zapachy dobry czas temu, to niewiele mi się podobało. Takie trudne i męczące. A teraz co? Trudne i męczące w dalszym ciągu. Ale nie moge nie docenić.
Gwai bardzo chętnie bym się na coś wymieniła , ale moje kochanie odkąd skazany jest na łażenie po perfumeriach ze mną, sam powoli łapie bakcyla i zawsze mi podkrada próbki. A jak pani w Quality o nim zapomni to chodzi zły przez pół dnia

Na drugi nadgarstek zapodałam Gaiac. Oj tak to jest to co tygryski lubią najbardziej W końcu znalazłam idealne, słodkie drewienko. Gajak dla mnie ma to czego brakuje Kashminie, czyli trwałość i słodycz dzięki obecnej wanilii. Muszę go mieć w każdej ilości
EDIT: Zapomniałam dodać, że nietrwałe to drewienko. Na mnie tylko 2 godziny. Ale i tak się skuszę, bo bosssski jest

Czas edycji: 2009-08-08 o 21:31
Stary 2009-08-07, 20:30   #1724
beyza
Perfume Lover

Mam takie pytanie do szczesciar, ktore testowaly CB I hate perfume. Gdzie dorwac? Bylam na oficjalnej stronie internetowej, cena za 2ml probke, jest dla mnie poki co zaporowa <10$>, w liscie sklepow nie figuruje zadna pozycja z Polski czy UK, na allegro wiatr hula i nic wiecej. Na luckyscent rowniez nic. Jak?? Gdzie?? Kiedy??

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 21:02   #1725
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie do szczesciar, ktore testowaly CB I hate perfume. Gdzie dorwac? Bylam na oficjalnej stronie internetowej, cena za 2ml probke, jest dla mnie poki co zaporowa <10$>, w liscie sklepow nie figuruje zadna pozycja z Polski czy UK, na allegro wiatr hula i nic wiecej. Na luckyscent rowniez nic. Jak?? Gdzie?? Kiedy??
dawniej na pewno były na lucky, ponadto wiele wizazanek posiada rózne "ihapki" a jeszcze wiecej rózne próbki ihapków (np. ja miałam kilka i widze ze nadal cos mam)) ale uprzedzam ze jak dla mnie to nie ma się na co napalać...

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-08-07 o 21:05
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 10:43   #1726
Pin up girl
Zakorzenienie

Mauboussin EdP i EdT - zdecydowanie wolę tą pierwszą jest gęstsza, bardziej zawiesista, intensywniejsza i bogatsza. Piękna naleweczka liwkowa z biegiem czasu przekształcająca się w śliwki w czekoladzie, na jesień idealne
Stary 2009-08-08, 19:28   #1727
agnyska81
Zakorzenienie

Garść szybkich wrażeń:
Ambre Fetiche - to jest zdecydowanie to, co tygrysy lubią najbardziej Słodka ambra, duuużo kadzidła, skórka i orientalne dodatki. Całośc tańczy, zmienia się, kusi. Wszystko co napisała Mitsouko w recenzji KWC to prawda Mitsouko, to właśnie Ty rozbudziłaś moją chęć na poznanie tego zapachu

Myrrhe Ardente - coś mi ten zapach przypomina Jakiś taki miły, przyczajony, inaczej zapamiętałam mirrę. Ładny jest, to fakt.

Automne - początek z kwaśnych czerwonych owoców zapowiada się nieźle. Szkoda, że po czasie ciągle czuję to samo...

Black Sea - początkowo to Black Cashmere z dodatkiem delikatnych kwiatów, później zamiast kwiatów jest to dodatek czegos świdrującego w nosie. Nie mam pojęcia kto wymyślił, że to kategoria szyprowo - skórzana

Eau de Charlotte
- krem Nivea z dodatkiem lekkich kwiatów. Ładne i skandalicznie nietrwałe.

Vanille Aoud - aoud jest tylko na samym początku, nawet nie godzinę, a później już tylko waniia. Ładna, ale mnie wanilia usypia i nudzi.

Musc Maori - na mnie akurat pachnie czekoladą , początkowo taką alkoholizowaną, truflową, później mleczną. Bardzo trwały, śliczny zapach. Niestety chyba nie dla mnie, bo zmęczył. Może w niższych temperaturach.

Tobacco Vanille Toma Forda - mnie nie zachwycił: wanilia i dużo sianowatego czegoś; dałam M. powąchać nadgarstek, nie mówiąc co to, M: "mmm, tytoń fajkowy!". Na nim pachnie dużo lepiej, tytoń nie układa się sianowato, tylko jakoś charakterniej, naprawdę ciekawie, z dodatkiem miękkiej wanilii. Diabelsko trwałe i na mnie i na nim.

Eau d'Italie - normalnie klon Demeter Firefly

Baume du Doge - testowałam już ładnych parę razy i ciągle nie mam zdania, ładny, ciepły, lekkie przyprawy, paczula

Rose Muskissime - ładna róża, z tych wiosennych, ale nie zbyt świeżych.

Secret Melange - wszystkie możliwe przyprawy świata, łącznie z tymi znienawidzonymi przeze mnie (goździki, ziele angielskie), a do tego mydłoooo.

Vanille noir du Mexique - w porównaniu z Vanille Aoud jest nieco sztucznawy i z jakimis zakłócającymi dodatkami.

Onyx - kto by pomyślał, że Onyx będzie kokosowy?

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-08-09 o 08:21
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 11:41   #1728
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ange ou Demon Jasmin Sambac 2008 - ciekawa bardzo byłam tego zapachu, a że nie w każdej Sephorze je mają, to dopiero udało mi się dopaść tester w Galerii Dominikańskiej we WRO.
Po spryskaniu i powąchaniu nadgarstka pierwsza myśl to : "ukochana lilia z edp, muszę to mieć! ".
Druga myśl, po godzinie :" Kurcze, gdzie ta lilia jaśmin sam, ale wcale nie taki znów porywający jak w Alien. Eeee, nie chcę tego".
Trzecia myśl, po 2 i więcej godzinach :"Znowu boska lilia! O jeee CHCĘ to mieć".
Reasumując po 2 dniach od testów : mieć czy nie mieć?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 14:36   #1729
Tsukichan
Rozeznanie

Habanita Molinard: zdecydowane nie. Ciężki, duszny, zupełnie nie w moim stylu.

Aloha Tiare CSP: Kolejny niezbyt udany test, kwiatowy, lekki, ale zupełnie niezauważlany.
Tsukichan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 15:33   #1730
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Onyx - kto by pomyślał, że Onyx będzie kokosowy?
A mozesz cos wiecej napisac? Bo samo slowo onyx nic mi nie mowi
Stary 2009-08-10, 16:17   #1731
studentkaAM
Zakorzenienie

Przyszły wspólne zakupy i tak:
LN - Wish. Dla mnie to strasznie banalny zapach Brałam w ciemno, bo nigdzie nie mogłam uświadczyć testera. Pierwsze moje skojarzenie po zapodaniu na rękę - lekko rozwodniony i mniej intensywny Apparition. Potem zapach się wysładza i na prawdę jest taki jakich wiele. trwalość słabiutka. Może zużyję te 10 ml co mam, a może puszczę potem w świat. Jeszcze pomyślę

PN - Shaal nur. Psikam i... RATUNKU!!! Uwolnijcie mnie od tego! Nie wiem może dlatego, że mam remonty w domu, od razy skojarzył mi się z woda z wiadra, którą przed momentem umyłam zakurzoną podłogę. Chyba wiecie o jaki smród mi chodzi ale potem cudowne kadzidlano-pieprze drewienko No nic, będę musiała za każdym razem pomęczyć się te 15 minut. Trwałość przyzwoita
EDIT: Trwałość nie przyzwoita, a szokująca!!! Od 16 ciągle gości na moim nadgarstku mimo kąpieli i zmywania naczyń!

Czas edycji: 2009-08-10 o 22:01
Stary 2009-08-10, 20:55   #1732
Pin up girl
Zakorzenienie

Flower by Kenzo - dziwny to puder... przez cały czas drażni mnie jedna nuta, podobnie jak przy L'Instant Magic Guerlaina (może to głóg...), gdyby ją wyrzucić, byłoby OK. A tak, to otwarcie ostre, lekko kwaśne, ale pudrowe. Potem zapach łagodnieje, puder bardziej dochodzi do głosu, ale ten głóg... dyskwalifikuje go u mnie :/
Rose Essentielle - nie podoba mi się ta różyczka... niby jest świeża, zroszona, aksamitna... ale z drugiej strony taka jakby sztuczna... jestem na nie...
DKNY Night - początek nawet nawet, jest pomelo, cytruski, coś tam jszcze, nie wiem co... ale, ale - z czasem jest coraz gorzej - najpierw trochę męskawo, a na końcu wręcz odnoszę wrażenie, że te perfumy są przeterminowane... też na nie...
Insolence EdT - dośc podobny do EdP, faktycznie na początku bardziej od niego "trzeźwiejszy", nie otumania aż tak bardzo... Jest fiołek, jest puder, jest malinowy niuansik... który po pewnym czasie bardziej daje o sobie znać. No i tego pudru jakby mniej niż w EdP... ogólnie podoba mi sie jednak
Stary 2009-08-10, 22:46   #1733
skarbiatko
Zakorzenienie

Coco Mademoiselle -fajny lekki zielony wiosenny zapach, po Chanel 5 jest to drugi Chanelek jaki testuję...

Grey Flannel-początek ostry i drażniący-podetknęłam pod nos mojemu J skrzywił się i usłyszałam:nie obraź się ale ja tam wole te których używam,ale po paru minutach zapach złagodniał i stał się taki miękki i ciepły, i obojgu nam się podobafajnie przytulic sie do mężczyzny pachnącego Grey Flannel W planach zakup

Stary 2009-08-10, 22:54   #1734
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:

PN - Shaal nur. Psikam i... RATUNKU!!! Uwolnijcie mnie od tego! Nie wiem może dlatego, że mam remonty w domu, od razy skojarzył mi się z woda z wiadra, którą przed momentem umyłam zakurzoną podłogę. Chyba wiecie o jaki smród mi chodzi ale potem cudowne kadzidlano-pieprze drewienko No nic, będę musiała za każdym razem pomęczyć się te 15 minut. Trwałość przyzwoita
EDIT: Trwałość nie przyzwoita, a szokująca!!! Od 16 ciągle gości na moim nadgarstku mimo kąpieli i zmywania naczyń!
Przyzwyczaisz sie Tez tak mialam na poczatku, a kilku testach to juz byla milosc...
Moja mamuska tez krzyknela z rozpaczy pomieszanej z obrzydzeniem

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 23:33   #1735
KasiaxQ
Zakorzenienie

Molecule 01 - liczyłam na ten zapach, ale dla mnie to cień Pereł, a tych znieść nie mogę

KasiaxQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 07:06   #1736
aliś
Zadomowienie

Cytat:
Przyszły wspólne zakupy i tak:
LN - Wish. Dla mnie to strasznie banalny zapach Brałam w ciemno, bo nigdzie nie mogłam uświadczyć testera. Pierwsze moje skojarzenie po zapodaniu na rękę - lekko rozwodniony i mniej intensywny Apparition. Potem zapach się wysładza i na prawdę jest taki jakich wiele. trwalość słabiutka. Może zużyję te 10 ml co mam, a może puszczę potem w świat. Jeszcze pomyślę
Wiesz, że mam podobne odczucia Dawno testowałam w perfumeri...ale gdzieś w natłoku zapachów, jako n-ty testowany zaginął. Kojarzył mie się z jakąś mocną słodyczą, ale dostałam próbkę, i zrobiłam szybki teścik. Taki sobie, słodycz jest ale właśnie zbliżona do Apparition, którego się pozbyłam. Taki słodki sok owocowy z wodą + cukier. A myślałam, że będzie to coś pokroju Angel+Pink Sugar, czyli mniej pazurowaty od Angela i mniej cukierokowy od PS. Jeszcze wypróbuję globalnie.

aliś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 07:45   #1737
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Przyzwyczaisz sie Tez tak mialam na poczatku, a kilku testach to juz byla milosc...
Ja się nie przyzwyczaiłamMiałam ze trzy podejścia i za każdym razem odlewka wędrowała w świat. Nie dałam rady
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-11, 08:23   #1738
studentkaAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
miłość już jest, ale dopiero po 20 minutach Najgorsze jest to, że mój ojciec się na niego czai bo z niego to nie pies na baby, a pies na zapachy

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
Wiesz, że mam podobne odczucia Dawno testowałam w perfumeri...ale gdzieś w natłoku zapachów, jako n-ty testowany zaginął. Kojarzył mie się z jakąś mocną słodyczą, ale dostałam próbkę, i zrobiłam szybki teścik. Taki sobie, słodycz jest ale właśnie zbliżona do Apparition, którego się pozbyłam. Taki słodki sok owocowy z wodą + cukier. A myślałam, że będzie to coś pokroju Angel+Pink Sugar, czyli mniej pazurowaty od Angela i mniej cukierokowy od PS. Jeszcze wypróbuję globalnie.
No to cieszę się, że nie jestem odosobniona Ja również chciałam znaleźć tu słabszą wersję Angela i coś bardziej słodszego Dobrze, że nie brałam flakonu w ciemno

Stary 2009-08-11, 16:05   #1739
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Ostatnio testowałam odświeżoną piątkę
Za pierwszym razem zupełnie mnie odrzuciło (strach pomyśleć, jaka byłaby reakcja na klasyka), przy drugim teście miałam jedno skojarzenie - szampon Johnson's baby (którego zresztą nie miałam okazji wąchać od jakichś 15 lat)! Całkiem przyjemne to skojarzenie, ale myślę sobie "wielka piątka i szampon?" - trochę słabo
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 17:40   #1740
monikadr1
Raczkowanie

Cytat:
miłość już jest, ale dopiero po 20 minutach Najgorsze jest to, że mój ojciec się na niego czai bo z niego to nie pies na baby, a pies na zapachy
Pierwsze chwile z Shaal Nur rzeczywiście są ciężkie. Zapach zmienia się jednak ogromnie i z początkowych nut nie zostaje nic. Potem jest już cudownie miękko, kobieco
monikadr1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości