Galerie artystyczne w internecie cz. II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 22:39   #1711
substytut
Zakorzenienie

Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II

Cytat:
Napisane przez kassia27 Pokaż wiadomość

sorry Darkling i Sub ale nie mam zamiaru z powody byle Pakamery zmieniać swojego zamiłowania do WW!!

Uważasz Substytut, że się nie wysilam? Że to co robię to pestka? To po to by się dostać do Paki mam zacząć się wysilać i tworzyć hamburgery z fimo??? To do mnie jakoś nie trafia.

Nie chcę nikogo obrażać ale uważam, że zrobienie skomplikowanego kompletu w technice WW wymaga więcej wysiłku, czasu, a często i talentu aniżeli ulepienie ciastka, pączka czy zrobienie .... i tu się zamknę.
Ktos Ci kazal przestac robic wrapy? Masz frajde to baw sie nimi dalej - proste!
Swoja droga -z paczkami i ciastkami juz Cie nie przyjma raczej - juz kogos maja

Cytat:

Nie będę porównywała też Waszych prac bo zrobiłabym Wam BYĆ MOŻE przykrość.
Ale co chcesz porownywac? Czyz nie masz watkow wielu osob z ich tworczoscia na wizazu? I czy na pewno na porownywaniu by sie skonczylo? Bo sadzac z podkreslenia w Twojej wypowiedzi jedyne na co byloby Cie stac to "zjechanie" prac tej czy innej osoby.

Cytat:
Widzę, że na tym forum jest więcej zawiści niż wsparcia i otuchy. A szkoda.
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dlaczego zawsze się pisze, że jad, zawiść i zazdrość?
.
Nudziaro - niestety na wizazu jest tak, ze jakiekolwiek obiektywne, nie zawsze mile dla kogos zdanie z ochami i achami jest odbierano jako zawisc i zazdrosc. Jak piszesz - zycie to nie telenowela.

Smiano sie tutaj z biglo-kolczykow z pracowni zlej kobiety, ale jakos nie widzialam by ktokolwiek wspomnial o jej pozostalych, jakze rozbudowanych pracach. To dopiero jad i zawisc...
substytut jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 00:32   #1712
Candi
Rozeznanie

jestem pewna, że właściciele Pakamery oglądają wszystkie zgłoszenia, które do nich przychodzą - nie rozumiem, czemu kilka osób zakłada, ze tego nie robią? to, że jest to ten sam mail to nic dziwnego - stosowanie odpowiedzi z szablonu jest jedyną opcja przy takiej ilości zgłoszeń.
Candi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 07:31   #1713
kassia27
Raczkowanie

GG do kassia27

Ja nie zakładałam, że Paka nie ogląda zdjęć ze zgłoszeń Candi.
Mnie chodziło o coś innego. O to, że mają już wszystkiego pod dostatkiem i zaironizowałam o papierze.
No niestety zostałam podciągnięta pod tę, która jest zła na Pakę bo Jej nie chce i oskarża o nie przeglądanie zgłoszeń.
I jeszcze skrytykowano moją pracę.
Echhh szkoda gadać w ogóle.
Stary 2009-08-31, 09:07   #1714
magdaka13
Wtajemniczenie

ponawiam pytanie:

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
ello

ciekawa jestem waszych opinii o galerii unikatownia.pl. Dostalam sie tam niedawno - jakies 1,5 tyg. temu - oczywiscie wystawilam swoje prace: 5 naszyjnikow i jak na razie mam wrazenie, ze ruchu ni ma...
Czy ktoras z was sie tam wystawia? Czy ta galeria ma dobra fame, dobrze sie promuje?

pozdrawiam, magdaka
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 10:09   #1715
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
oczywiscie wystawilam swoje prace: 5 naszyjnikow i jak na razie mam wrazenie, ze ruchu ni ma.
A jaką Ty chcesz mieć sprzedaż, skoro wstawiłaś tam całe 5 rzeczy, z drewnianych i szklanych koralików?

(teraz są dwie opcje:
1. obrazisz się
2. porównasz swoją ofertę z ofertami dostępnymi w innych galeriach i wyciągniesz konstruktywne wnioski)
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:21   #1716
magdaka13
Wtajemniczenie

nie obraze sie bynajmniej-nie boj zaby....
wystawilam 5 - bo akurat tyle mialam [reszte ok.25 sztuk] udalo mi sie sprzedac w realu] - a co do materialow - kazdy robi z czego lubi. ja nigdy nie twierdzilam, ze pociagaja mnie materialy szlachetne...

bardziej interesuje mnie zdanie tych, ktore sie tam wystawiaja/wystawialy - jak im idzie sprzedaz - jaka jest odwiedzalnosc galerii, itp?
Borysek ur. 05.04.2013

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-08-31 o 11:23
Stary 2009-08-31, 12:15   #1717
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

"Nigdy nie wierz tym, którzy mówią, że osiągnełaś już wszystko, że nie warto iść dalej. Granice są tam, gdzie sama je sobie wyznaczysz"

Mam ten cytat powieszony nad łóżkiem i Wam też polecam
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 13:22   #1718
kassia27
Raczkowanie

GG do kassia27

Cytat:
Napisane przez substytut Pokaż wiadomość
Ale co chcesz porownywac? Czyz nie masz watkow wielu osob z ich tworczoscia na wizazu? I czy na pewno na porownywaniu by sie skonczylo? Bo sadzac z podkreslenia w Twojej wypowiedzi jedyne na co byloby Cie stac to "zjechanie" prac tej czy innej osoby.

Nudziaro - niestety na wizazu jest tak, ze jakiekolwiek obiektywne, nie zawsze mile dla kogos zdanie z ochami i achami jest odbierano jako zawisc i zazdrosc. Jak piszesz - zycie to nie telenowela.
Jeszcze nigdy nie "zjechałam" niczyjej pracy! Tak się składa, że Twoich projektów broniłam kiedy dziewczyny jak hieny rzuciły się na Twoje zegarki. Skrytykowałam Cię? Chyba mi coś umknęło. I żeby nie było - nie liczę na wdzięczność z Twojej strony! Bo już oczyma wyobraźni czytam jak mi to odpalasz z ripostą.

Podkreślenie dotyczyło zdolności do empatii. Czytaj ze zrozumieniem.

Nie liczyłam na ani ochy ani achy, które tu sugerujesz. Niby czego miałyby się tyczyć??

Poza tym czyż nie zdenerwowały Cię krytyczne zdania pod adresem właśnie Twoich zegarków na Twoim wątku??? Jak się wtedy czułaś? Pamiętasz? Chyba już nie.

Na tym wątku nie liczyłam na ani pocieszenie ani pogłaskanie! Chciałam napisać tak jak inni, których zgłoszenia odrzucono bo widzę, że dziewczyny piszą tutaj gdy tak się stanie więc nie rozumiem o co Ci chodzi? Jak i Darkling.

Poza tym. Chcą się dziewczyny poużalać to czemu nie pozwalacie im na to? To jakaś zbrodnia?

Kończę ten temat bo nudny się stał a do porozumienia i tak chyba nie dojdziemy.

Edytowane przez kassia27
Czas edycji: 2009-08-31 o 13:23
kassia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 14:01   #1719
Sol89
Zadomowienie

GG do Sol89

Cytat:
Smiano sie tutaj z biglo-kolczykow z pracowni zlej kobiety, ale jakos nie widzialam by ktokolwiek wspomnial o jej pozostalych, jakze rozbudowanych pracach. To dopiero jad i zawisc...
Po tej wypowiedzi poczułam wyrzuty sumienia i przejrzałam trochę prac pzk. Wyrzuty zniknęły jak ręką odjął. Rzeczywiście, jest trochę dobrych prac. Jest i parę wybitnych.
Ale przerażająca większość to prace w rodzaju tego co nazwałaś 'biglo-kolczykami' - łyse bigle, łyse sztyfty, bigle/sztyfty + jeden koralik. A wszystko to za astronomiczne (zważywszy na koszt materiałów i nakład pracy) kwoty.

Ciekawe, że wszędzie widzisz jad i zawiść.

Wyraziłam swoje zdanie - takie kolczyki mi się nie podobają, a wystawianie ich za takie ceny uważam najdelikatniej mówiąc za nieprofesjonalne.
Ale gdzie tu jad i zawiść? pzk ma prawo robić takie kolczyki i z tego prawa korzysta. Jak znajdą się kupcy to super, nie czarujmy się, każda z nas chce zarobić.
Ale to, czy się komuś takie prace podobają czy nie to z kolei indywidualna sprawa tej osoby.

Jeśli jakimś sposobem wywnioskowałaś z mojej wypowiedzi, że zazdroszczę pzk, bo wystawia prace w Pace (trudno mi znaleźć inny możliwy powód do wskazanej przez Ciebie zawiści) to trochę się zagalopowałaś.
Stary 2009-08-31, 14:08   #1720
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

Cytat:
nie obraze sie bynajmniej-nie boj zaby....
wystawilam 5 - bo akurat tyle mialam [reszte ok.25 sztuk] udalo mi sie sprzedac w realu] - a co do materialow - kazdy robi z czego lubi. ja nigdy nie twierdzilam, ze pociagaja mnie materialy szlachetne...

bardziej interesuje mnie zdanie tych, ktore sie tam wystawiaja/wystawialy - jak im idzie sprzedaz - jaka jest odwiedzalnosc galerii, itp?
bo tam nie ma ruchu
Jest coś takiego, że pomimo iż coś się oficjalnie sprzeda, ale to bardziej rezerwacja niż sprzedaż
Klient ma tydzień na ostateczną decyzje i opłatę, jeżeli nie zapłaci, produkt wraca znów na pólkę
Ja miałam taką sytuacje 3 razy z tymi samymi kolczykami i zrezygnowałam...
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 14:49   #1721
clementinne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sol89 Pokaż wiadomość
Po tej wypowiedzi poczułam wyrzuty sumienia i przejrzałam trochę prac pzk. Wyrzuty zniknęły jak ręką odjął. Rzeczywiście, jest trochę dobrych prac. Jest i parę wybitnych.
Ale przerażająca większość to prace w rodzaju tego co nazwałaś 'biglo-kolczykami' - łyse bigle, łyse sztyfty, bigle/sztyfty + jeden koralik. A wszystko to za astronomiczne (zważywszy na koszt materiałów i nakład pracy) kwoty.

Wyraziłam swoje zdanie - takie kolczyki mi się nie podobają, a wystawianie ich za takie ceny uważam najdelikatniej mówiąc za nieprofesjonalne.
A mnie sie jej prace, a przede wszystkim, jej podejście do projektowania biżuterii, i jej ceny również, bardzo podobają. Wreszcie ktoś, kto robi coś innego niż "nadziejmy kuleczkę i czapeczkę na drucik, koszty materiałów razy dwa i ani złotówki więcej". Wreszcie ktoś bawi się formą i konwencją. Wreszcie ktoś wyceniając pracę wycenia PROJEKT i POMYSŁ, a nie KOSZTY MATERIAŁÓW. To jest jakaś choroba już, zauważyłam - wszyscy przeliczają ceny według kosztów materiałów, wyłącznie. I straszne pretensje do każdego, kto ma odwagę myśleć inaczej. Ba, kto ma odwagę myśleć tak, jak powinien myśleć projektant.

Nie mówię, że chodziłabym w jej biżuterii - to trochę nie moja bajka, jeżeli chodzi o to, co ja noszę akurat. Co nie przeszkadza mi zauważać jej pomysłów.

Sorry, jeżeli wyszedł mały offtopic, nie czytałam ostatnich kilku postów w tym wątku, ale ten fragment akurat przeczytałam i akurat było mi z nim po drodze
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 14:51   #1722
magdaka13
Wtajemniczenie

solange-dzieki za konkretna odp. - takie mialam cos dziwne wrazenie co do tej galerii - bo obserwowalam rowniez prace innych, czesc zdecydowanie lepszych od moich, i tez jakos slabo sie sprzedawaly. Mialam swoja teorie - ze moze ceny za wysokie albo za malo rozreklamowana. No nic pozyjemy, zobaczymy...jeszcze jedna galerie mam do przetestowania - ale to dopiero gdzies za tydz. powinnam miec nowe bizutki do wrzucenia.
Jak nie wyjdzie - zawsze pozostaje szuflada i wlasna szyja lub szyje znajomych:p
Borysek ur. 05.04.2013

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-08-31 o 14:54
Stary 2009-08-31, 15:23   #1723
Sol89
Zadomowienie

GG do Sol89

Cytat:
Napisane przez clementinne Pokaż wiadomość
A mnie sie jej prace, a przede wszystkim, jej podejście do projektowania biżuterii, i jej ceny również, bardzo podobają. Wreszcie ktoś, kto robi coś innego niż "nadziejmy kuleczkę i czapeczkę na drucik, koszty materiałów razy dwa i ani złotówki więcej". Wreszcie ktoś bawi się formą i konwencją. Wreszcie ktoś wyceniając pracę wycenia PROJEKT i POMYSŁ, a nie KOSZTY MATERIAŁÓW. To jest jakaś choroba już, zauważyłam - wszyscy przeliczają ceny według kosztów materiałów, wyłącznie. I straszne pretensje do każdego, kto ma odwagę myśleć inaczej. Ba, kto ma odwagę myśleć tak, jak powinien myśleć projektant.

Nie mówię, że chodziłabym w jej biżuterii - to trochę nie moja bajka, jeżeli chodzi o to, co ja noszę akurat. Co nie przeszkadza mi zauważać jej pomysłów.

Sorry, jeżeli wyszedł mały offtopic, nie czytałam ostatnich kilku postów w tym wątku, ale ten fragment akurat przeczytałam i akurat było mi z nim po drodze
Tak jak pisałam wcześniej - każdy ma w końcu prawo do własnego zdania

Miło, że są też osoby, które potrafią je przedstawić nie rozpoczynając od razu batalii
Stary 2009-08-31, 16:53   #1724
ree
Raczkowanie

Cytat:

Ciekawe, że wszędzie widzisz jad i zawiść.

Ale gdzie tu jad i zawiść? pzk ma prawo robić takie kolczyki i z tego prawa korzysta. Jak znajdą się kupcy to super, nie czarujmy się, każda z nas chce zarobić.
Ale to, czy się komuś takie prace podobają czy nie to z kolei indywidualna sprawa tej osoby.

Jeśli jakimś sposobem wywnioskowałaś z mojej wypowiedzi, że zazdroszczę pzk, bo wystawia prace w Pace (trudno mi znaleźć inny możliwy powód do wskazanej przez Ciebie zawiści) to trochę się zagalopowałaś.
czytając ten watek na temat prac bzk muszę stwierdzić ze przejrzałam prace tej Pani i sądząc po tym ze ma swoj znak cechowy(co przynajmniej do niedawna bylo mozliwe tylko po ukonczeniu odpowiedniej szkoly z tytulem artysty jubilera a dawniej technika zlotnika). Po pracach stwierdzam, że najprawdopodobniej jest to jubiler dyplomowany robiacy typowa bizuterje jaka wykonuje sie w szkole, gdy ja robilam dyplom to wlasnie takie prace byly wymagane i nie chce tu obrazic nikogo poniewaz obrazalabym sama siebie zarazem i to co robie obecnie, ale gdybym zaniosla mojemu promotorowi projekt typu ww lub koralik na druciku to by mnie wysmial i nie dopuscil do dyplomu z takim projektem. Wiec nikt tu z nikogo nie powinien sie smiac i sobie docinac bo to nie ma najmniejszego sensu sa gusty i gusciki i cieszmy sie ze tak jest bo inaczej swiat bylby nudny.
ree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:18   #1725
ggagatka
Zakorzenienie

GG do ggagatka

Hmmm... Pakamera pracuje nad Pakamerą exclusive. Narazie wiadomo tylko, że będzie to bardzo ekskluzywna galeria i tylko niektórzy twórcy z Pakamery zostaną zaproszeni. Wyznacznikiem przedmiotów które mogą się tam znaleźć będą też ceny i tu np. cena minimalna dla kolczyków to 300 zł. I tak się zastanawiam, bo w Pakamerze obecnie jest tylko 18 przedmiotów spełniających to kryterium, w tym taki rodzynek rudej klary ;P
http://www.pakamera.pl/kolczyki-moje...o-nr227490.htm

Mnie na pewno nie wezmą pod uwagę bo moje najdroższe kolczyki kosztowały nieco ponad 200zł (zresztą już nie są w Pakamerze). I teraz nie wiem, czy zawyżać ceny prac wykonanych w wire-wrappingu żeby w ogóle mnie wzięli pod uwagę czy sobie dać spokój i nawet nie myśleć o tak ekskluzywnym towarzystwie.

Tak w ogóle to bardzi jestem ciekawa jak to wszystko zorganizują i jak ta galeria będzie wyglądać.
Stare dzieje:
+ debiut
+ gliniaki

ggagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:24   #1726
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

No cóż, nie wiem, czy będzie dużo chętnych... 300zł to dużo jak na kolczyki z paki, a nowi, ekskluzywni twórcy chyba nie będą chcieli przyjść do nastepnej galerii. Nie wiem co o tym sądzić...
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:24   #1727
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez ggagatka;14045381w tym taki rodzynek rudej klary ;P
[URL
http://www.pakamera.pl/kolczyki-moje-serducho-nr227490.htm[/URL]
że....że cooooo? czy ja dobrze widzę?
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:31   #1728
maweth
Rozeznanie

GG do maweth

Może będą chcieli pozyskać trochę artystów z Trendymanii, tam są na ogół wyższe ceny, ale i tak 300 zł za kolce to dużo.
Stary 2009-09-02, 18:57   #1729
rusa1ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
że....że cooooo? czy ja dobrze widzę?
chyba jej się ta nieszczęsna 9 tam wcisnęła
Ja wczoraj - po około dwóch miesiącach - zorientowałam się, że jedna z moich par kolczyków wisi w galerii pod nazwą "ŻÓŁTE", a wykonane były z kwarcu różanego i ametystów

"Trzeba robić to, co się lubi, i wtedy robi się to dobrze" - Andrzej Zaucha

rusa1ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-02, 19:02   #1730
substytut
Zakorzenienie

o pace exclusive bylo wiadomo juz jakis czas temu - maly bannerek stii na stronie od ilus miesiecy.
Stary 2009-09-02, 19:08   #1731
M0N1K4
Zakorzenienie

GG do M0N1K4

Cytat:
Napisane przez ggagatka Pokaż wiadomość

Mnie na pewno nie wezmą pod uwagę bo moje najdroższe kolczyki kosztowały nieco ponad 200zł (zresztą już nie są w Pakamerze). I teraz nie wiem, czy zawyżać ceny prac wykonanych w wire-wrappingu żeby w ogóle mnie wzięli pod uwagę czy sobie dać spokój i nawet nie myśleć o tak ekskluzywnym towarzystwie.
Nie jesteś sama ja również się nie łapię w ten przedział cenowy. Dla mnie trochę dziwne to kryterium, no ale w sumie to nie moja sprawa.
Nie wiem czy jest sens zawyżania cen.... choć z drugiej strony, zachęta do "cenienia się". Przecież są osoby jak Alabama ( której prace są piękne i bardzo je lubię) bez problemu sprzedaje i kolczyki za 600 zł Więc widać,że można

A o pace "eksluzif" to już mówiono krótko po tym, jak się do Paki dostałam ;]
M0N1K4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 21:26   #1732
Sol89
Zadomowienie

GG do Sol89

Cytat:
Napisane przez rusa1ka Pokaż wiadomość
chyba jej się ta nieszczęsna 9 tam wcisnęła
42 to i tak dużo, jak na kolce z metalu i akrylu...
Stary 2009-09-02, 21:37   #1733
rusa1ka
Zadomowienie

Cytat:
42 to i tak dużo, jak na kolce z metalu i akrylu...
wiem, ale innego rozwiązania nie widzę

"Trzeba robić to, co się lubi, i wtedy robi się to dobrze" - Andrzej Zaucha

rusa1ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-03, 09:16   #1734
maximaa
Zadomowienie

łaa właśnie chciałam sobie wleźć na ellefant.pl i... zobaczylam wielka czerwona strone z napisem, witryna zablokowana z powodu atakow, ale im ktoś klopsa zrobił, chyba się nie zabezpieczyli odpowiednio :|

tak czy siak, chyba bardzo malo rzeczy tam się sprzedaje
maximaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 09:29   #1735
substytut
Zakorzenienie

Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków - to troche roznica
Stary 2009-09-03, 09:35   #1736
maximaa
Zadomowienie

Cytat:
Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków - to troche roznica
racja ;] szybko uciekłam jak zobaczyłam i dlatego tak tak czy siak, niefajnie się stało
Stary 2009-09-03, 12:10   #1737
ellefant
Raczkowanie

no właśnie, to dziwne, ktoś nam zrobił klopsa, mimo że mało sprzedajemy
tak czy owak do galerii można się już dostać przez explorera i operę, czekamy na weryfikację google.

pozdrawiam
ellefant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 12:13   #1738
maximaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ellefant Pokaż wiadomość
no właśnie, to dziwne, ktoś nam zrobił klopsa, mimo że mało sprzedajemy
tak czy owak do galerii można się już dostać przez explorera i operę, czekamy na weryfikację google.

pozdrawiam
to może zajmijcie się rozpromowaniem galerii... reklama.. reklama.. reklama... wtedy i artysci będą zadowoleni i wlasciciele ;]
Stary 2009-09-03, 13:03   #1739
Achnes
Zadomowienie

Może to trochę.. niemiłe, ale dlaczego ktoś ma reklamować jakąkolwiek galerię w szczególny sposób? Niektórzy mają linki do niej ze swoich blogów, czy stron i styka... Bo to jednak jest konkurencja przez inne prace. Jak galeria tak bardzo chciała powstać, to powinna liczyć się z tym, że reklama jest konieczna. Tak jak ArsNeo, które reklamę ma świetną. I nie w naszym interesie leży promowanie czegoś, co jest zajęciem dla właścicieli. Przecież ktoś może równie dobrze pokazać sdjęcia swoich prac (jeżeli dla znajomych) czy link do bloga i sprzedać bez prowizji. A reklama wszędzie jest płatna, np na wizażu czy innych serwisach tego typu.
Achnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 13:07   #1740
maximaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ellefant Pokaż wiadomość
czekamy na weryfikację google.

pozdrawiam
oj czasem trwa to długo....

Cytat:
Napisane przez Achnes Pokaż wiadomość
Może to trochę.. niemiłe, ale dlaczego ktoś ma reklamować jakąkolwiek galerię w szczególny sposób? Niektórzy mają linki do niej ze swoich blogów, czy stron i styka... Bo to jednak jest konkurencja przez inne prace. Jak galeria tak bardzo chciała powstać, to powinna liczyć się z tym, że reklama jest konieczna. Tak jak ArsNeo, które reklamę ma świetną. I nie w naszym interesie leży promowanie czegoś, co jest zajęciem dla właścicieli. Przecież ktoś może równie dobrze pokazać sdjęcia swoich prac (jeżeli dla znajomych) czy link do bloga i sprzedać bez prowizji. A reklama wszędzie jest płatna, np na wizażu czy innych serwisach tego typu.
dokładnie tak zdecydowanie się zgadzam szczerze mówiąc to niebardzo wiem po co istnieją galerie, które się nie reklamują a co skutkuje tym, że nie sprzedają.. przecież to się nie opłaca.. utrzymywanie serwera, domeny itd.. bezsens
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości