|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Maluś thiospotuj sie z uporem maniaka..jeszcze nie mineło 1,5 m-ca..a nóż obudzisz sie ,pewnego wiosennego dnia i doznasz szoku-brak plamek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dobranoc plameczki ![]() ja tyż zaraz pigmanorm na czółko, może jutro troche twarzy mi odpadnie? ![]() oby efekt był ![]() Maallaa ja po winku to tyż piękna jestem ![]() a po piwku toż normalnie cud świata ![]() zaraz musze się w lusterku obcykać bo martini popijam ![]() dziewczynki weeeeeekeeeeend przed nami hura, hura, wasze zdrówko śpioszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
No i poszly spac,a tak sie darly ,ze piatek
![]() ![]() Iklen 49 Euro kosztuje,ale zaczekajcie z kupnem.Musze przetestowac,czy wogole dziala.
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() plameczki gdzie Wy się znowu podziałyście wszystkie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Znowu nie ma komu, dzień dobry powiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Wtajemniczenie
|
Hej Michelko
Po 3-4 dniach a potem po paru dniach mnie spaliło oj spaliło ale uwaga Cassata też sie pigmanormiła ale ona tak niedostrzegalnie się łuszczyła i wcale buraka nie miała........ ![]() ![]() Cienie są i będą chyba wrrrwrrr zobaczymy co Buczus powie na efekty iklena a jak nie to sam cosmelan bo na maskę się nie pisze naczynka tego nie wytrzymają..... Ale generalnie jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Hej kobiety!!! Gdzie jesteście? Z kawą przyszłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Raczkowanie
|
Zgłaszam się. Z kawą, bo jakoś tak ciemmno ponuro na dworze. Dziecko dzisiaj wstało o 5.30, poszalało i już poszło spać, więc ja wcześniej dzisiaj zawitałam na forum.
Dziewczyny łuszcze się a właściwie obażę ze skóry. Od 1,5 doby ponownie smaruje się cos2 (po krótkiej przerwie na wygojenie placków i podrażnień). Na noc cała buzia w dzień plamy. Musze przyznac że wcześniej nie miałam takiego obłazenia, tylko zuszczanie a dziś zrzuciłam prawie całą skóre ![]() ![]() Edytowane przez agam1977 Czas edycji: 2009-03-16 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Nusia,Malla,Winni..gdzie jesteście? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Raczkowanie
|
[quote=Michell72;11465460]Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie teraz jest najlepszy czas na cosmelan, jestem na wychowawczym, gdybym pracowała to pewnie bym wzięła 2 tyg urlopu a jak widać w moim przypadku to by było za mało. Siedze w domu już miesiąc (od 16 lutego), nie wychodze na ulice, do sklepów, czasem wieczorem na spacer jak jest już ciemno. A dziś cała gęba oblazła ze skóry więc nie wiem ile jeszcze to potrwa. Zaświtała we mnie myśl żeby powtórzyc maske, ale cosmelanki odradziły, że za wcześnie, po podrażnieniu i że żylaków na twarzy dostane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
[quote=agam1977;11466100]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Aga jezeli mogę Ci doradzić..proponuję..zaci ęcie..skupienie sie na..diecie!!! teraz czujesz sie mało kobieca i nieatrakcyjna w środku tego cosmelanu,więc..postaw na schudniecie..Jedz jajka..maja tylko 70 kal(gotowane)a białko podkręca metabolizm,duzo wody pij..i ogólnie zapychaj brzusio owocami i warzywami..Efekt ucieszy,doda sil w walce z plamami..a i przyda sie na komunie i roczek,wygladać o 2 rozmiary mniej ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Gdzie jest reszta dziewczyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aguś - jak się łuszczysz to chyba znak, że finisz coraz bliżej - widze światełko w tunelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Nusia dziekuję za paczuszkę
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
Czoło mi sie łuszczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drapac chce ![]() ![]() ![]() ![]() agam,no widzisz ! Zaczyna sie cos dziac.Bedzie wszystko dobrze ![]()
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Nuśka gdzie jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szczerz mówiąc to ja sobie najpierw platkami z pilingiem robiłam ale za bardzo drażniło i pilingime enzymatycznym cieniutko smarowanym te skorki likwidałam.......z BU Jak kremik wcierałam to tak je rolowałam ale poczekaj niech sie połuszczy troche to spóbuj enzymatycznym je rozpuścić, albo jak nie musisz to zostaw jak jest ALE BEZ DRAPANIA i ZDZIERANIA Jak ci syfki wylezą to tormentiolem je ale bez wyciskania bo zostanie ślad. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Madziu - szacuneczek - tak wczesna godzinka a Ty już z nami? pewnie teraz do pracy biegniesz, ja już kawkę piję - zapraszam wszystkie śpioszki. Miszelko - super, że coś się dzieje, zdawaj relacje, bo każda z nas ciekawa efektów. A długo trzeba się tym pigmanormem maziać?też dożywotnie jak cosmelanem? Agus - a Twoja buźka jak? Nuśka gdzie jesteś? Buczuś - a Ty to tylko tak nocką nas odwiedzasz???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Raczkowanie
|
U mnie bez zmian, ogólnie plamy jaśniejsze, ale nie wiem czy dlatego, że zima długa czy thiospot pomógł. Wyjdzie słonko to się okaże. musze popracować, zajrzę później
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
O szczypie(zdaje relację)Po nałożeniu thiospotu(wczoraj tez tak zrobilam)szczypie-i dla mnie to pozytywna reakcja ,bo przynajmniej czuję,ze coś sie dzieje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
A można tych balsamów używać? bo samoopalacze odpadają, a pewnie podobne składniki zawierają, wiecie coś na ten temat? ja miałam kiedyś balsam brązujący dove (chyba resztki jeszcze stoją w łazience), ale śmierdział i trochę żółtawa po nim byłam. A po tych 4porach po jednym smarowaniu widać efekt? bo ja jestem biała jak śmierć - szczególnie na dekolcie i nie mogę na to patrzeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Niestety z wymienionych wybielaczy nie miałam żadnego, więc nie znam działania i reakcji skóry na którykolwiek. Co do balsamu brązujacego używałam takiego z Ziaji o nazwie Sopot balsam brązujacy relaksujacy, z przetestowanych ten mi najlepiej odpowiadał, ładnie przyciemnia, nie jest się żółtym i nie robią się mazy, szybko się wchłania. Ja na twarz nie smarowałam tylko resztę ciała, ale z brazujących naprawde polecam. Dzisiaj się nie łuszcze, jestem lekko czerwona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Używam brazera tylko na ciało(na twarz nie)..tez jestem bladzioch..dove,nivea,zia ja,johnson,lirene..ten 4 pory roku-najlepiej sie wchlania..sama bylam zaskoczona(zdobyl laur konsumenta 2007)..Agi moje plamy to wlasciwie cienie i patrze je zlikwidowac w mniej drastyczny sposób
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Magda uzywasz thiospotu?????????????... .powinien teraz miec dzialanie lepsze po pigm... ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Rozeznanie
|
hello
![]() jestem dziewczynki miałam taki niespodziewany smutny wyjazd rodzinny i dopiero wróciłam, torby jeszcze w korytarzu a ja no forum po ratunek- łuszcze się!!!!!!! ![]() czoło mi się sypie, troche szczypie i leeko czerwonawe i co teraz??? ![]() smarować?przyklejać? hi hi hi ale fajnie, Miszka wyczytalam ze Ty też ![]() ale będziemy śliczne ![]() normalnie zgłupiałam ze szcześcia, a najlepsze że to TŻ zauważyl, ze coś dziwnie wyglądam na czole jakoś sucho ![]() Miszka ta maść excipial to jest na to żeby nie wysypywało, na to ją kupiłam. dzialanie ma takie sobie, ale fajnie kryje ![]() ja mam jasny kolorek, jest jeszcze ciemny ![]() do zajączka przyczep sobie żyłke i na okno ![]() a ten kremik - effaclar a.i. to jak juz coś wyskoczytrzebato miejsce smarować -działa ekstra ![]() miałam effaclar k. - on na calą twarz z problemami jest, zadowolona byłam tylko że strasznie wysuszał - jak zwykle coś za coś ![]() Miszelko napisz mi coś o tej bazie z givenchy-dla mnie bomba ![]() ide się rozpakowac, ale będe zagladać cześć Tajga ![]() jak Twoja buźka? i uciekla Tajga - wróć i poopowiadaj ![]() laseczki doczytalam,na ręce jest superowy krem SATIN SPA, kosztuje ponad 30 zl, kupiłam go wogóle w salonie fryzjerskim ![]() ale rewelka, właśnie na takie ręce rolnika ![]() ![]() ide pranie wstawić i grzane piwko z miodem zrobić ![]() za to gubienie skóry na wiosne hihihi ![]() Edytowane przez jedynusia Czas edycji: 2009-03-17 o 19:21 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.