![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Mi piosenka działa
![]() Z TZ widzę się dopiero wieczorem... Ale stresa już mam, przed chwilą uprasowałam sobie nową tunikę, chyba nawet się umaluję na to spotkanie ![]()
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: tylko musze sie TŻ'ta pozbyć a z tym może być problem ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-06 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luffka, odwal sie tak, zeby mu oko zbielalo ! Zeby sie zaslinil na sam widok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo tak.zrob sie na bóstwo.KONIECZNIE. Biska spokojnie spokojnie:P to takie tylko wątki feministyczne dzisiaj ![]() i to juz ostatnie.musialam ![]() POZNAJ PRAWDĘ DLACZEGO CUDOWNIE JEST BY KOBIETĄ ! - KIEDY OKAŻE SIĘ, ŻE JESTEŚMY W CIĄŻY MAMY PEWNOŚC, ŻE TO NASZE DZIECKO :p - NA RANDCE NIE MARTWIMY SIĘ, ŻE ON ZAMÓWI COŚ NA CO NIE BĘDZIE NAS STAC ! - W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI OPUSZCZAMY TONĄCE STATKI ;P HIE - NIE MAMY PROBLEMÓW Z EREKCJĄ W NIESTOSOWNYCH SYTUACJACH - POLKI ŻYJĄ DŁUŻEJ NIŻ POLACY DZIĘKI CZEMU NIE MUSIMY MARTWIC SIĘ GDY PÓŁ DNIA SPĘDZIMY W ŁAZIENCE MAMY PRZECIEŻ SPORO CZASU W ZAPASIE - MAMY SKUTECZNE SPOSOBY OD WYWINIĘCIA SIĘ OD MANDATU - WIELOKROTNY ORGAZM !!!!!!!! - MOŻEMY KRZYCZEC ZE STRACHU OGLĄDAJĄC HORROR I NIKT NIE POWIE ŻE JESTEŚMY CIOTY - KIEDY SIKAMY ZAWSZE TRAFIAMY W MUSZLĘ ;P - LEPIEJ WYRAŻAMY NASZE UCZUCIA I MAMY LEPSZE RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI DOBRZE WIEMY ŻE TAKA PAPLANINA PRZY WINIE NIE JEST TAKA ZWYKŁA - GDY NIEUWAŻNIE ZAPINAMY ROZPOREK MOŻEMY BYC PEWNE ŻE NIC SOBIE NIE PRZYTNIEMY - MAMY PODZIELNĄ UWAGĘ W PRZECIWIEŃSTWIE DO FACETÓW - SZYBCIEJ DOJRZEWAMY - FACECI MYŚLĄ ZE SĄ TACY TWARDZI HOHOHO A POPROŚ SWOJEGO CHŁOPAKA ŻEBY WYDEPILOWAŁ SOBIE NOGI PLASTRAMI WOSKOWYMI ALBO POSŁUCHAJ CO ON WYRABIA U DENTYSTY - UMIEMY ROZMAWIAC Z OSOBAMI PŁCI PRZECIWNEJ NIE WYOBRAŻAJĄC SOBIE ICH NAGO, CO NIE OZNACZA ŻE TEGO NIE ROBIMY :p - W MĘSKICH KOSZULKACH WYGLĄDAMY SEXI NIE TAK JAK ONI W NASZYCH :p - W ŁÓŻKU MOŻEMY ZAWSZE UDAWAC ŻE BYŁO NAM DOBRZE - WIEMY LEPIEJ OD NICH I NA PEWNO CZY ROZMIAR MA ZNACZENIE Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GENIALNE! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
jesssssssuuuuuuuuuu normalnie już nie mogę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dlaczego faceci są tacy tępi, no chyba że tylko mój brat jest taki, tłumacze mu jedną rzecz juz 15 min a on cały czas ma jakieś ale i nie kapuje o co mi chodzi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
dobra. ale tu dziś nerwowo.
a ja mam błogi nastrój. chyba się zakochałam ![]() idę na 14 do pracy na super akcje winiary i chyba tam zdechne ale cóż. skądś muszę mieć na mój zakupocholizm stanikowo majtkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
w końcu załapał, o co chodzi
![]() i teraz przez te nerwy mam lenia, nic mi się nie chce i na nic nie mam ochoty a pasowałoby się ogarnąć i iść do Tesco na zakupy ![]()
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
No dobra, pomarudzilam to teraz moge juz isc cos porobic w koncu dzisiaj
![]() Milego dnia Kobietki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Biska nawzajem.wpadaj potem do nas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
oj żebys wiedziała że tak mówią ale ja sie im tak łatwo nie dam
![]() Teraz siedzę sobie z maseczka na buzi, bo zrobiłam sobie „parówkę” żeby oczyścić buźkę dokładnie. Najlepsze na od stresowanie i poprawienie nastroju ![]() Na promocji nigdy nie stałam, ale raz spotkałam koleżankę, która „reklamowała” jakieś serki, ubrali ją w typowo ludową sukienkę, drewniaki a na głowę założyli jej słomiany wianek wyglądała super ![]() ![]()
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś tu feministycznie się zrobiło
![]() Zaraz się ubieram i lece po kwiatki, moja babcia ma dziś 77 urodzinki ![]() edit: TZ kazał Wam przekazać, że nie jest "księżniczką"... Ktoś nas chyba podczytuje ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-06 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() zapraszamy do czytania,mamy jeszcze wiecej do powiedzenia jesli chetny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
no prosze....ksiezniczka sie oburzyla...
![]() Jak nie jest to czemu sie zachowuje jakby byl??? A niech czyta...troche prawdy nie zaszkodzi ![]()
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to STO LAT DLA BABCI!!! to ja proponuje wieczorem wypić za zdrowie babci luffki!!! wszystkie babcie są takie kochane ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-06 o 12:19 Powód: żeby było lepiej widać :P |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Zmykam kobitki
![]() nie piszcie za dużo ![]() Miłego popołudnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
pewnie i masz rację
![]() ale w sumie dobrze, że podczytuje, może w końcu coś do niego dotrze!! ![]() ![]() i jest jeszcze jeden plus jak luffka się zdecyduje to nie będzie zaskoczony moim telefonem i będę miała okazje przeprowadzić miła i sympatyczną konwersację ![]() ![]() ![]() edit: Tak mi jeszcze przyszło do głowy: "na naukę, dowiedzenie się czegoś nowego, pożytecznego nigdy nie jest za późno” ![]() Jeśli tylko to podczytywanie nas doprowadzi do tego, że będzie się zachowywał jak na faceta przystało i luffka będzie szczęśliwa to niech sobie czyta, nie mam nic przeciwko temu
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-06 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() sanrioo udanej "promocji" ![]() ![]() Grape watpie zeby to cos dalo.juz przeciez kazal zdementowac to ze jest ksiezniczka.mimo ze tak sie zachowuje,ale wiadomo facetowi trudno pogodzic sie z tym ze ma cos z baby haha EDIT: cos dzisiaj sie malo dziewczyn udziela hmm Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak więc jeśli to przeczytasz to miej się na baczności kochanieńki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Raczkowanie
|
dzien doberek kochane panie
![]() czytam to wszystko i kurcze jak mam cos napisac to zapominam co do czego ![]() ![]() kurcze no luffko kochana jestes taka fajna dziewczyna, ze smutno mi sie strasznie robi co ten facet wyprawia ![]() ![]() ![]() i kochana zrob sie na bostwo (tak jak dziewczyny pisaly ![]() ![]() a moj TZ jest po nocce wiec spi ![]() ![]() ![]() dogadujemy sie OK tylko zdenerwowalam sie troche na niego, bo w CKMie poczytal ze 80% kobiet ma erotyczne fantazje z mezczyznami a kilka minut predzej zapytal sie do kogo tak SMSuje i ile ON ma lat ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem jak to bedzie z weekendem, bo wiem, ze dostal zaproszenie na urodziny (chlanie %) do kumpla ktorego nie znosze z calego serca i sie z tym nie ukrywam ![]() ![]() ![]()
#1740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myilussion on bardziej zazdrosny niz to ze Cie zaliczyl do tej 80% zdal sobie sprawe ze jego baba moze byc rozchwytywana:P co do znienawidzonych kumpli TZ-ta ja mialam taka sytuacje i po prostu nie poszlam. a Ty moze dasz rade.przymknij oczy na bubka:P Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-06 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.