Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-06, 10:53   #1711
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Kaczuszki to podstawa ale u nas nie będzie. Zdecydowaliśmy się na musykę antyweselną o ile można ją ominąć z orkiestrą. Repertuar mają tak szeroki, że na pewno coś wybierzemy - mam nadzieję
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:00   #1712
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
witam
O matko cię kochana byłam wczoraj na solarium już trzeci raz i wstałam dzisiaj rano a moja buźka taka czerowna że szok mama myslałam że mam z 40 stopni gorączki
aha dzsiejszą noc tez spędziłam w domu u rodziców, i wyobraźcie sobie że moja teściowa zadzwoniła do mnie o 23 w nocy zapytac o co się pokłóciłam z tż , poniewaz on nic nie chciał jej powiedzieć i nawet krzyknął żeby sie nie wtrącała w nie swoje sprawy więc zadzwoniła do mnie z myślą że jej coś powiem , a ja ją delikatnie spławiłam , mówiąc że to nasza sprawa i jeśli mam z kimś o tym rozmawiać to tylko z tż.

aha kupiliśmy wczoraj gajerek dla tż bardzo ładny czarny ale ponieważ ma 10% jedwabiu to wydaje sie że jest bardziej ciemnego grafitu, ale jest boski , spodnie zostały tylko do zwężenia w pasie, czyli tż schudł bo jak mierzył w styczniu ten gajerek to był za ciasny w pasie, aha kupiliśmy jeszcze koszulę białą , krawat biały z wytłaczanymi kwiatami i z czymś srebrnym, ogólnie koles który nam go sprzedawał to powiedział że muszkiety i kamizelki sa nie modne dlatego tż zdecydował sie na krawat, do tego zapisany jest na dwa guziki i ma obniżony stan oczywiście taliowany. Do tego kupił jeszcze pasek do spodni , spinki, i skarpetki w sumie wyszło go to około 800 zł . Tż jedank zastanawia się nad ta kamizelką i musznikiem bo mówi że jak zdejmie marynarkę to będzie wyglądał jak gośc i raczej od tłumu sie nie będzie odznaczał., najwyżej krawat zostanie mu na poprawiny , ale powiedziałam mu że by sam podjął decyzję , bo ja już sama nie wiem. Zreszta bardzo mi się podobał w tej wersji co kupił , a zostały mu tylko do kupienia buty i tyle, ale jeśli się zdecyduje na muszkiet i kamizelke to będzie jeszcze musiał się liczyć z dodatkowym lataniem i z tym że będzie musiał wydać dodatkowo jakieś 300 zł

sorki że się tak rozpisałam

dziewczynki piękne zdjęcia , poprostu super
Super, ze garnitur już zakupiony A moge wiedziec gdzie kupowaliście bo nie drogo was wyszło.
Stary 2009-05-06, 11:08   #1713
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Super, ze garnitur już zakupiony A moge wiedziec gdzie kupowaliście bo nie drogo was wyszło.
tzn. jesli jesteś z tej samej miejscowości to będziesz wiedzie, kupilismy na Plantach u takiego młodego faceta na pierwszym pietrze , w sumie sama marynarka i spodnie 550 zł
koszula ( 100%) baweła 69 zł
krawat - 39 zł
spinki- 39zł
pasek - 59 zł
skarpetki 2 pary 30zł
w sumie wyszło jakieś =785 zł
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:16   #1714
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Nie matujący. Miałam Revoln Colorstay (tego używam na co dzień) i korektor Iwostin.

diya1983 jak fryzjerka dobrze natapiruje włosy to będzie ich optycznie więcej, bo moje też dość licho wyglądają.
AHA DZIEKI
ale caly czas zastanawiam sie nad tymi chusteczkami bo ja sie w ble ipreze swiece po godznien a na slubei jak potancze troceh to wogole lustro bedzie

co do wlosow to tez mam cienkie i na pwno bedize tapir i mnostwo lakeiru
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:16   #1715
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
tzn. jesli jesteś z tej samej miejscowości to będziesz wiedzie, kupilismy na Plantach u takiego młodego faceta na pierwszym pietrze , w sumie sama marynarka i spodnie 550 zł
koszula ( 100%) baweła 69 zł
krawat - 39 zł
spinki- 39zł
pasek - 59 zł
skarpetki 2 pary 30zł
w sumie wyszło jakieś =785 zł
Dziękujewiem gdzie. Orientuje sie w cenach choc nam jeszcze zostało czasu. A mój TZ własnie niechce kamizelki i tylko krawat
Stary 2009-05-06, 11:24   #1716
kliwia
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaaaaa dziewczynki po ślubie
Prałyście nowozakupione koszule Tż??

Ogladam sobie dzialki budowlane w okolicach mojego miasta
Zakochalam sie w jednej, graniczacej z lasem, 1200 m^2 ale 115 zł za metr!!! koszmar, Ale za to z pozwoleniem na budowe i woda i proadem, tylko trzeba by sie podlaczyc do kanalizacji, bo szamba jakos sobie nie wyobrazam jednak
Ale co mi po tym jak nie planujemy budowy, nawet nas na 1/3 tej dzialki nie byloby stac.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-05-06 o 11:25
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:29   #1717
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

Własnie na ten temat debatowałam z koleżanką z pracy, która mi sie tym zajmie... ja będę chciała mieć coś takiego jak poniżej, tylko na ławkach, z boku tam gdzie jest ten woal, chcę dorzućić 1 kwiatkla - taki jak w moim bukiecie - no i fajnie by było gdyby pod ołtarzem też były takie jak będę miała w bukiecie, albo przynajmniej w tej samej kolorystyce.
szczerze ? strasznie upierdliwa jest taka dekoracja, goscie musza chodzic od prawej strony, eobi sie tlum i zamieszanie przed msza i po mszy, a dziadki narzekaja, a komunia ? jwyobraz sobie jak to bedzie wygadac

bylam na takim slubie, gdzie byla taka dekoracja i zrobilo sie strasznie....
nie chcialam takiego czegos, strasznie jest upierdliwe takie rozwiazanie..

tak, prałam koszule przed ślubem

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-05-06 o 11:36
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:33   #1718
zlotko855
Rozeznanie

witajcie,
wodze, ze rozmawiacie o m.in. o dekoracji kosciola itp. wiec ja chcialabym, zeby wszystko bylo mniej wiecej w tym samym tonie, czyli bukiet, kwiaty na samochodzie, w kosciele, i na sali dodajac do tego swieczki tak jak juz pisalam: uwielbiam je dlatego monigac bardzo podoba mi sie fotka z dekoracja, ktora wkleilas. wklejam fotki, ktore ja mam, moze Ci sie przydadza
wczoraj bylam w ikei i taki pan kupowal caly wozek swiec, normalnie chcialam to samo zrobic wszystkie bezowe i tak sobie pomyslalam, ze sama sie zajme dekoracja stolikow i kosiola na wesele (tzn przynajmniej kupnem swieczek)i wlasnie tam kupie te swieczki a i taniej cos wyjdzie
Planuje, ze moj bukiet bedzie rozowy, wiec chyba w kosciele gdzieniegdzie dodam rozowe kwiatki do tych tiuli i swiec. musze pomyslec, bo nie chce przesadzic i idac za rada naszych doswiadczonych PMek mysle o tym, ze malo kto zwroci na to uwage.
przepraszam, ze sie tak rozpisalam
e1280144bb[1].jpgf616b197f4[1].jpg

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:37   #1719
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
szczerze ? strasznie upierdliwa jest taka dekoracja, goscie musza chodzic od prawej strony, eobi sie tlum i zamieszanie przed msza i po mszy, a dziadki narzekaja, a komunia ? jwyobraz sobie jak to bedzie wygadac

dzieki agus bo i ja o czyms takim mysle... pewnie masz swieta racje. nie bylam na takim slubie i nie wiem jak to sie w praktyce sprawdza. takze bede myslec dalej co z tymi tiulami. pasuje z nich zrezygnowac na rzecz braku zamieszania. dzieki za rade, moze to lepiej, bo mniej tego wszystkiego bedzie

przepraszam za post pod postem

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:37   #1720
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

hejka Kochane

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam dzisiaj do salonu gdzie kupowałam suknie ślubną co z moją przymiarką i babka mi powiedziała, że mogę przyjśc 12 maja o 16:00 Więc tak też umówie się na paróbną fryzurkę, żebym mogła od razu do niej welon dobrać. No i jeszcze kupiłam w końcu dzisiaj buciki takie jakie chciałam Pokazałabym wam zdjęcie, ale aparat mi się zepsuł, a narazie nie mam innego, ale najważniejsze, że znowu jedna rzecz z głowy
12 maja w moje urodzinki

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
właśnie nie mam, znalazlam zdjecie z przygotowań, tam jescze nie było welonu, to troche widać co tam z tyłu wyszło, w sumie i tak tego nie było widać
a po oczepinach sobie rozpielam ten kok, i mialam takie fale + kwiatek we włosach

welon był taki do tej sukni czyli do carrera z annais bridal
długoscia byl prawie do ziemi, tak moze konczyl sie z 10 cm przed
i przed tortem juz sobie go podpielam 2 agrafkami na krótko.
sam welon był bardzo leciutki, trzymal sie tylko na tym grzebyku, bez spinek

a to były storczyki bialo-rozowe z rozowymy plus biale frezje
bardzoi dobrze sie tzrymaly, od niedy to i dzis jescze daja rady

widzicie, nie ma czasu juz na odpalenie kompa, czlowiek jest tak zmeczony tym wszystkim, jescze dzis zalatwialam papiery, te odpisy aktu malzenstwa, wymeldowania od razu itp..
powiem Wam ze cale wesle zlatuje bardzo szybko, zauwazylam ze łapie tez cos takiego jak zobojetnienie- w sensie ze juz nie wazne sa detale, i duzo rzeczy nie pametam, hihi

gratuluję Kochana ślicznie wyglądasz ze swoim mężulkiem

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Odebrałam dziś płytkę od kamerzysty Wszystko jest dobrze nagrane ale niestety zdarzają się małe wpadki Smutno mi, że to już "po" Ślub to jedynie godzinka a wesele cała noc ale to tak szybko minęło : Mąż jeszcze nie wrócił z pracy Muszę dziś po Niego wyjechać a to dopiero gdzieś za 1,5 godzinki a jestem już strasznie śpiąca i nie wiem co zrobić czy się położyć bo jak będzie dzwonił to i tak się obudzę czy nie???
A i mam pytanko dotyczące OBRĄCZKI Bo niestety jest za duża i jak dam Ją do zmniejszenia to zmieni się coś widocznie w Niej? Schudłam sporo i nawet pierścionek zaręczynowy jest za duży a był dobry

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Widzę, że rozmawiacie o garniturach, moj TZ wybrał sobie taki
śliczny Scio robi wrażenie! \

Aguś87 - dużo kaski na dekoracje samochodu wydałaś , ja niestety nie mam tyle kasy na to przeznaczne.

Dziewczyny powiedzcie mi od czego ja mam zacząć by udekorować salę muszę poszukać fotek tej sali może mi coś doradzicie , bo mnie już głowa boli jak to zrobić

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-05-06 o 11:39
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:39   #1721
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
AHA DZIEKI
ale caly czas zastanawiam sie nad tymi chusteczkami bo ja sie w ble ipreze swiece po godznien a na slubei jak potancze troceh to wogole lustro bedzie

co do wlosow to tez mam cienkie i na pwno bedize tapir i mnostwo lakeiru
ja kupiłam sobie te bibułki z Ardeco ( chyba tak sie to piszę ) sa świetne 100 bibułek 28 zł ale podobno jeszcze lepsze są tez CLINIQE( klinik) czy jakos tak- u mnie kosztowały 49 zł tez 100 bibułek, ale ja kupiłam te pierwsze i są genijalne

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Dziękujewiem gdzie. Orientuje sie w cenach choc nam jeszcze zostało czasu. A mój TZ własnie niechce kamizelki i tylko krawat
ja chodziłam sama najpierw żeby się zorientowac, i tak np. ten sklep który jest koło bazarów na pietrzę proponuje garnitury ze sztucznych materiałów i domieszką poliestru czy elastainu albop koszule z takiego samego materiału buty to raczej nie wiem z czego są ale mi się generalnie nie podobały
Stary 2009-05-06, 11:48   #1722
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
wcale nie za duzo ja bede miec na pewno dlugi welon tylko jeszcze nie wiem czy hiszpanski czy taki jak nasza kabimba, bo suknia cala z koronki...

tutaj masz prawdziwa kopalnie pomyslow:
http://www.projectwedding.com/photo/...&thumbs_page=1

zalezy tez jakie masz wloski, ja mam bardzo cienkie i delikatne, do tego leca mi strasznie takze na bank bedzie to koczek na karku
ja mam długie do połowy pleców, i z tyłu falowane a z przodu siano! masakra nienawidze swoich włosów najlepiej, jak mam długość do ramion, wtedy mogę wyprostowac prostownica i w miare jeszcze to wygląda. ale ponieważ boję się iśc z prostymi włosami do ślubu (nie daj Boze będzie wilgotno i mi sie siano zrobi), to chcialabym je zakręcić. Ale ponieważ kręcone włosy się podnoszą, to nie moge ściąć włosów, bo wtedy bym wyglądała jak w dredach wrrrrrrrrr nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów, nienawidze swoich wlosów,................

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:49   #1723
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hejka Kochane
12 maja w moje urodzinki
No to będę przynajmniej pamiętała kiedy masz Jeszcze 12 maja umówiłam się przed przymiarką na próbną fryzurkę No i tego samego dnia mój TŻ odbiera u siebie karteczke z zapowiedzi, bo u niego w tą niedziele pójdą ostatni raz i potem zawieziemy ją do mnie i zapowiedzi będą w mojej parafii
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 11:54   #1724
toyotka1
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki Dawno mnie tu nie było więc nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta Pochłonęły mnie przygotowania ślubne, bo to już za 24 dni A poza tym piszę pracę magisterską...

Azzis, muszę Ci powiedzieć,że ślicznie wyglądałaś Przez całą sobotę (2 maja) myślałam o Tobie i jak tylko w południe wyszło słoneczko to się cieszyłam,że będziesz miała ładną pogodę, bo rano troszkę chmurek było Jak się czujesz jako żonka?

Tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE żYCIA DLA CIEBIE I WSZYSTKICH PM KTóRE OSTATNIO śLUBOWAłY

kabimba, kolanka i Agus
Wy tez wyglądałyście przecudnie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
To może jeszcze ja się wypowiem ponieważ my właśnie robimy obiad na ok 20 osób. Obiad będzie ok. 15.00-15.30 (ceremonia o 14.00), potem tort, ciasta, no a tak ok. 18.00-19.00 ciepła kolacja i to wszystko. Koniec planuję na 20-tą ale mało kto wierzy że tak się skończy.
Tańców nie będzie, muzyka z płyt jakaś spokojna w tle. Z takich tradycyjnych weselnych elementów przewidujemy tylko podziękowania dla rodziców.
Ja jestem zachwycona że udało mi się przekonać wszystkich do takiego "wesela".
Ja też będę miała przyjęcie w podobnym charakterze. Będzie ok 35 osób. Najpierw będzie obiadek, później tort, ciasta, lody, następnie jakieś przekąski i na koniec ciepła kolacyjka ok 18. Też planuję,że skończy sie ok 20. Cały czas w tle będzie puszczona jakaś spokojna muzyczka. U mnie też nie będzie tańców. Nigdy nie marzyliśmy z TŻ o hucznym weselu i oboje chcieliśmy tylko takie uroczyste przyjęcie w gronie najbliższej rodziny i właśnie spełniamy swoje marzenia
Stary 2009-05-06, 11:55   #1725
moniqac
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
dzieki agus bo i ja o czyms takim mysle... pewnie masz swieta racje. nie bylam na takim slubie i nie wiem jak to sie w praktyce sprawdza. takze bede myslec dalej co z tymi tiulami. pasuje z nich zrezygnowac na rzecz braku zamieszania. dzieki za rade, moze to lepiej, bo mniej tego wszystkiego bedzie

przepraszam za post pod postem

włąśnie tez się zastanawiałam nad tym tiulem "blokującym" ławki.
Jak rozmawiałam z dziewczynami to argumenty "za" blokadami są takie:
1. będę wzdłuż ławek miała świece na ziemi - nie ma zagrożenia że ktoś ją nadepnie, kopnie, przewróci itp
2. jak będzie komunia to jak ludzie będą szli środkiem to i tak młodzi (czyli my ) jesteśmy na ich drodze i znowu mnie będą kopać.

ja też nie jestem jakąś fanatyczką takiego rozwiązania, ponieważ wkurzałoby mnie jako gościa obchodzenie dookoła, natomiast uważam że to moje wesele i chce mieć środek dla siebie - tym bardziej tak jak pisałam będą stały świece i obawiam się zeby ktoś sobie krzywdy nie zrobił ani nic nie podpalił (odpukać).
i nie musiałaś się tak aga bulwersować
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 12:07   #1726
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
hejka Kochane

Aguś87 - dużo kaski na dekoracje samochodu wydałaś , ja niestety nie mam tyle kasy na to przeznaczne.

no duzo, ogolnie na kwiaciarnie poszlo prawie 800 zl

kltóraś tam chciała fotke bukietu, proszę

moniaq ależ kochana, ja się w ogole nie bulwersuje, tylko mwoie moja zdanie, bo ja tez kiedys tak chcialam, ale jak to zobaczylam, to sie przerazilam, heh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT9868.jpg (25,4 KB, 87 załadowań)

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-05-06 o 12:13
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 12:09   #1727
kasiaher
Wtajemniczenie

ja to nawet nie wiem jak moja dekoracja będzie wyglądac poniewaz ksiądz zabronił samemu dekorowac bo oni mają swoją dekorację wiec nie wiem jak to wygląda, będe musiała chyba iśc do kościoła w którąś sobote i zobaczyć i ewentualnie poproic księdza o mozliwość dołożenia chociaż kwaitów jesli będzie za mało

za miesiąc o tej porze będe sie juz po mału ubierać

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-05-06 o 12:10
Stary 2009-05-06, 12:14   #1728
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
ja to nawet nie wiem jak moja dekoracja będzie wyglądac poniewaz ksiądz zabronił samemu dekorowac bo oni mają swoją dekorację wiec nie wiem jak to wygląda, będe musiała chyba iśc do kościoła w którąś sobote i zobaczyć i ewentualnie poproic księdza o mozliwość dołożenia chociaż kwaitów jesli będzie za mało

nasz ksiadz tez wolal zeby to byla pani dekoratorka, ktora pracowala u niego na etacie, wiec zadzwonilam do niej bo dal nam nr telefonu i sie umowilam, pokazalam jak chce miec, ona pokazala swoja, dogadalysmy sie i bylo cacy
Stary 2009-05-06, 12:23   #1729
Emilia211
Zakorzenienie

dziewczyny co sądzicie o takiej fryzurce do mojej sukienki ?i drugie pytanko jakie dodatki ??? jaka biżuteria na szyję i kolczyki?
i co sądzicie o rękawiczkach na dłonie?

Jestem brunetką co niektórzy wiedzą jak wyglądam z nk i liczą na Waszą pomoc

aha i moja suknia ma tren

ps.na chwilkę umieszczę sukienkę na forum
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ae8fa92bcb3bbd15aae5008ee8ab38c4_m.jpg (37,2 KB, 93 załadowań)

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-05-06 o 12:59
Stary 2009-05-06, 12:25   #1730
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi zostało jeszcze 55 dni do ślubu A tak niedawno był jeszcze rok i dopiero zaczynaliśmy wszystko załatwiać. Szybko leci ten czas

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
dziewczyny co sądzicie o takiej fryzurce do mojej sukienki ?i drugie pytanko jakie dodatki ??? jaka biżuteria na szyję i kolczyki?

Moim zdaniem fryzurka jak najbardziej pasuje
Stary 2009-05-06, 12:28   #1731
agus87
Zakorzenienie

a my dzisiaj z niecierpliwoscia czekamy na kuriera.....
zamowilismy telewizor do naszego pokoju

jest to pierwszy zakup z pieniazkow weselnych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg D2_medium.jpg (7,9 KB, 29 załadowań)
Stary 2009-05-06, 12:29   #1732
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:

jesli nie masz np. bolerka to nawet by pasowały takie rękawiczki w sumie u kogos mi się to nawet podoba ale sama nie wiem czy bym kupowała w sumie mam bardzo chciała

fryzurka czad
Stary 2009-05-06, 12:31   #1733
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny co sądzicie o takiej fryzurce do mojej sukienki ?
moim zdaniem, fryzura ma pasować w pierwszej kolejności do Ciebie, a dopiero w drugiej do sukni.... szczerze powiedziawszy, do każdej sukni ślubnej pasuje 99% możliwych fryzur a czy się komuś podoba takie czy inne uczesanie, to kwestia gustu i tyle

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-06, 12:35   #1734
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

Na pewno bardzo się cieszycie To taki pierwszy małżeński zakup My raczej nie będziemy nic kupować z pieniążków z wesela, bo zbieramy na mieszkanko, a póki co po ślubie będziemy mieszkać u moich rodziców
Stary 2009-05-06, 12:35   #1735
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
moim zdaniem, fryzura ma pasować w pierwszej kolejności do Ciebie, a dopiero w drugiej do sukni.... szczerze powiedziawszy, do każdej sukni ślubnej pasuje 99% możliwych fryzur a czy się komuś podoba takie czy inne uczesanie, to kwestia gustu i tyle
dokładnie
Stary 2009-05-06, 12:38   #1736
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
jesli nie masz np. bolerka to nawet by pasowały takie rękawiczki w sumie u kogos mi się to nawet podoba ale sama nie wiem czy bym kupowała w sumie mam bardzo chciała

fryzurka czad

mam bolerko z długim rękawkiem

Stary 2009-05-06, 12:48   #1737
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:

Gratuluje pierwszego wspólnego zakupu
Stary 2009-05-06, 12:52   #1738
Emilia211
Zakorzenienie

Jeszcze nie wiem co z tym gorsetem :
chce go ubrać, ale co ramiączkami zrobić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 576963571.jpg (46,2 KB, 29 załadowań)

Stary 2009-05-06, 12:53   #1739
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
mam bolerko z długim rękawkiem
to nawet ci nie będzie widać tych rekawiczek, no chyba że na weselu nie będziesz w bolerku i wtedy będziesz mieć rękawiczki, w sumie to juz sama nie wiem
a ramiączka nie są odpinane ??
Stary 2009-05-06, 12:55   #1740
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

KASIA, JA TEZ
Cytat:

aha i moja suknia ma tren

PIEKNA FRYZURKA I DZIEWCZYNA MA BOSKIE KOLCZYKI
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości