![]() |
#1711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki
ja ostatnio bylam na takim weselu gdzie świadkowa miała białą sukienke, w takie drobne czarne wzory prawie niewidoczne
![]()
#1712 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne obrączki
![]() ![]() My ze względu na pracę mojego TŻ postawiliśmy na zupełnie gładkie i klasyczne, nie chcemy żeby się zniszczyła...a zwykłą można szybko wypolerować i odnowić...kupimy za to grubsze i szersze...mam oczywiście nadzięję, że odnawianie nie będzie konieczne ![]()
#1713 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem dziewczyna ktora ubiera sie w biala suknie na czyjes wesele oprostu chce sie pokazac
![]() ![]() ![]() A jeszcze mam takie pytanko ![]() ![]()
#1714 |
Zadomowienie
|
my też wstępnie stawimy na gładkie obrączki
co do zaproszeń to mielismy w planach rozwozić w czerwcu, ale jeszcze ich nie mamy a i niestety w czerwcu już wiemy że nie damy rady :/ więc będziemy jeździć pewnie w lipcu zaraz na początku
#1715 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() my bedziemy jezdzić z zaproszeniami i wysyłać pod koniec czerwca, nie jesteśmy na co dzień w PL, więc musimy to teraz załatwić ![]()
![]() |
#1716 |
Rozeznanie
|
no my chcemy zapraszac w czerwcu - zaproszenia zamowione i podobno byly wyslane w srode ale jeszcze nie doszly
chyba napisze maila bo cos dlugo to idzie z tym ze wszystkiego mozna sie spodziewac po poczcie polskiej. a no i obraczki zamowimy w czerwcu pewnie ok 15 bo TŻ ma dodatkową robotę i ma termin wlasnie do 15 czerwca, wiec pewnie wtedy pojdziemy i cos wybierzemy. Bylismy juz w salonie obraczek wczesniej i mamy dwa modele na oku a poza tym obsluga jest tam bardzo miła i umie dobrze doradzic, tez nie wciska na sile jak w innym salonie w ktorym bylismy.
#1717 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą my jesteśmy głównie ześwirowane przez wybór sukni, wszystkich dodatków, makijaż, fryzura... Ja mam jeszcze na głowie zaproszenia i obrączki, bo dla mojego TŻ, to wszystko jest takie proste, zwyczajnie pójść do sklepu kupić i już, myśli, że garnitur załatwi w 1 godzinkę... żeby to wszystko było rzeczywiście takie łatwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Raczkowanie
|
No właśnie, mój TZ ostatnio coś powiedział, że garnitur kupi tydzień przed ślubem, ale jak na niego spojrzałam, to dodał "żartuję". Choć ja nie jestem taka pewna czy rzeczywiście żartował
![]() ![]() My część zaproszeń zamierzamy rozdać w Boże Ciało, bo to jedyny dzień kiedy razem będziemy mieli wolne. Chcemy wtedy jechać do Poznania, bo tam mieszka 1/3 gości. A później to już w miarę wolnych popołudni będziemy powoli rozdawać tym co mieszkają bliżej. Boję się tylko, żeby te zamówienia doszły do środy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Przyczajenie
|
wiesz, może i oni by wybrali ten garnitur w jednym sklepie, tylko nie wiem, czy chciałabym wtedy się z nim pokazać w kościele ;-)
Mój TŻ pracuje na wyjeździe, więc mamy ten sam problem, do zapraszania zostają nam weekend a tak naprawdę pół soboty i niedziela. Część zaproszeń myślę, że rozdam sama, takim osobom, które wiem, że się nie obrażą, bo tak to raczej nie wypada... |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Raczkowanie
|
Jak można zrobić coś takiego pannie młodej i ubrać się w białą suknie??!! O rany!!
![]() ![]() My zakupiliśmy już garnitur dla TZa, brakuje jeszcze kamizelki, krawatu, spinek do mankietów i butów. Jednak powiem Wam ze im bliżej tym częściej zastanawiamy się nad zmiana garnituru chyba zbyt pochopnie zakupiliśmy ten, tylko szkoda pieniążków na kolejny... ![]() A dziś jestem ogromnie szczęśliwa bo wlasnie zakupilismy obraczki- tzn zaplacilismy za nie ale nasz rozmiar do odbioru za 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() Od początku chcieliśmy z białego złota, płaskie na brzegach i szerokie te są 7mm (TZ ma ogromne dłonie i palce a ja tez nie malutka bo kobieta 184cm wzrostu ![]() Alez się ciesze ze to już tak blisko, jeszcze 98 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też nie mogę się już doczekać ![]()
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
My jak odebraliśmy obrączki, to wieczorkiem przy winku i świecach sobie w nich siedzieliśmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
My jak mierzyliśmy w sklepie obrączki to czułam sie jakoś dziwnie jak zbaczyłam dwie złote, takie same, na naszych palcach...jakoś tak magicznie na sekunde sie zrobiło
![]() ![]() Ostatnio taką jeszcze własnie chwilą było wspólne robienie albumu dla rodziców...i wczoraj przez kilka sekund sie tak poczulam jak TŻ powiedział: - ogladałem małe buciki na allero, śliczne były...miniaturki moich...już mialem kupować...ale chyba najpierw kupię dla Ciebie myszko kwas foliowy... - A ja ![]() - a On dalej o tym kwasie i o tych butkach hehe ![]() ale słodko mi sie zrobiło ![]() PS: oczywiscie na butki sobie jeszcze poczekamy ![]()
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2010-05-30 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
Gratuluję TŻ-ów to dobrze wróży na przyszłość, i to taki sam słodki widok,
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Raczkowanie
|
Och ci nasi Tż- fajnie mamy..u nas nie za bardzo mamy kiedy razem chodzić po takich sklepach ale jak szukałam prezentu jak urodził się Tż bratanek (przy okazji jak otwarli nowe centrum handlowe) to pamietam ze ja tu szukam jakiegos fajnego ciuszka a ten mi bawi sie w sklepie wózkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
teraz faceci nie wstydzą się tego, zę kochają dzieci i bardzo dobrze
![]() mój tż trenuje na siostrzenicy swojej i musze powiedzieć, ze on lepiej się umie nią zająć niż ja ![]() ![]() ![]() taki to kochany tż i naszego też doczekać się nie może... ![]()
#1728 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
![]() Muszę się pochwalić. Kolejna sprawa załatwiona- obrączki ![]() Pojechaliśmy w sobotę, mieliśmy tylko obejrzeć na żywo, ale te co w necie nam się podobały nie urzekły nas, lub nie pasowały do mojego pierścionka ![]() Wybraliśmy inne, ale wszystko pozmienialiśmy. Tzn na podstawie pewnego wzoru, Pani dopasowała parametry do nas ![]() ![]() Ale będą mniej więcej takie jak na załączniku ![]() Ja Wam powiem że o dzieciach to my w ogóle nie myślimy. Zarówno ja jak i TŻ. Jk trzeba to zajmuje się swoją siostrzenicą, ona go uwielbia, a kiedy miała 2 miesiące i płakała on wziął ją na ręce, zaczął śpiewać i w 30 sek zasnęła ![]() Zdaje sobie jednak sprawę z tego że dziecko to zawsze ktoś, kto wprowadzi nowe światło do życia, że na stare lata masz oparcie w potomstwie a nie zostajesz sama. No i jestem też bardzo ciekawa, jak to jest być w ciąży, rodzić, poczuć tą miłość macierzyńską bo wydaje mi się to czymś niesamowitym. Poza tym ciekawi mnie jak wyglądał by taki mix naszych wyglądów i charakterów ![]() Tak że jak widzicie na dzień dzisiejszy jestem rozdarta bo z jednej strony to, a z drugiej tamto, więc dziecko tylko by na tym pewnie ucierpiało, zaczekamy... ![]()
#1729 |
Rozeznanie
|
Zamówiłam właśnie zaproszenia, czekam na projekt, zatwierdzam i czekam na listonosza
![]() ![]() kolejnym sukcesem jest, ze obwód palca tż się zmniejsza(leczenie zaczyna przynosić efekty) i już niedługo będziemy mogli zamówić obrączki bo będziemy wiedzieć jaki ma rozmiar ![]() oglądaliśmy teraz garnitury i tż wymyślił, ze chce surdut z pasem hiszpańskim i muchą ![]() ![]() ![]()
#1730 |
Raczkowanie
|
kobiety gratuluje TZow
![]() arnama- piękne obrączki!!!! ![]() ~ania_87- bardzo fajny pomysł ma Twój TZ, podoba mi się taki styl uważam ze to wygląda świetnie. Myślę, ze każdy lepszy, markowy salon z garniturami będzie miał choć jeden egzemplarz na stanie. Co do dzieci to my już mamy synusia ma 2,5 roku i bycie jego rodzicami to najcudowniejsza rzecz na jaka się w życiu zdecydowaliśmy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Raczkowanie
|
arnama śliczne obrączki
![]()
#1732 |
Zakorzenienie
|
tylko_ chwilka myślę że tak może być. Choć to pewnie też kwestia nastawienia
![]() Na dzień dzisiejszy piękna jest dla mnie każda chwila spędzona z TŻ, jego gesty, każdy centymetr ciała ![]() ![]() Bo chyba nikt mi nie powie że jak pojawia się dziecko to ono staje się najważniejszym punktem w związku. Zabiera dużo czasu i energii ![]() W ogóle dla mnie bardzo ważne jest to że będziemy związani w inny sposób niż do tej pory. W jakiś sposób bardzo doceniam fakt że będziemy mogli się nacieszyć tylko sobą jako mąż i żona. Nie mogę też ukryć faktu iż pomimo mojej wątłej wiary cieszę się że połączy nas ślub kościelny. Jest to w jakiś sposób magiczne, ta cała otoczka, biała suknia, obrączki... To sprawia takie wrażenie że wszystko jeszcze przed nami, że dopiero razem odkryjemy pewne sfery życia jako mąż i żona ![]() Przepraszam za to biadolenie od rzeczy ale jakaś mega miłość mnie dopadła, nie wiem czy wiosna przyszła czy co ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2010-05-31 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale piękne te surduty, mój se ostatnio fraka oglądał, ale jednak zostanie przy normalnym garniturze, wymyślił se za to kamizelke i musznik w jakimś kolorze... ![]()
![]() |
#1734 |
Raczkowanie
|
arnama- absolutnie nie biadolisz sama prawda co piszesz!! Popieram każde słowo i im bliżej ślubu tez tak czuje
![]() I bardzo dobrze, ze tak rozsądnie podchodzisz do rodzicielstwa to musi być przemyślana decyzja, rozumiem Twoja chec nacieszenia sie TZ i fajnie ze dajecie sobie czas na to. ![]() ![]() Moja suknia ma być gotowa do odebrania od krawcowej za tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Też się ostatnio ciągle kłóciliśmy, ale jak to mówią po burzy przychodzi słońce i tak właśnie się stało
![]() Aż sama nie mogę się nadziwić co to się stało, staram się jakoś ograniczać przy TŻcie w okazywaniu uczuć, aby się zbytnio nie przyzwyczaił ![]() ![]()
#1737 |
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza
![]() ![]() Melduję że znalazłam świetny komplet na noc poślubną ![]() ![]() (na zdjęciu) W ogóle zastanawiam się czy nie urządzić białego tygodnia, czy czegoś takiego bo TŻ uwielbia białą bieliznę a na allegro znalazłam kilka ciekawych komplecików ![]() A Wy już coś macie?
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2010-06-02 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Raczkowanie
|
fajna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Rozeznanie
|
e_wcia ja ostatni organizowalam panienski dla kolezanki u ktorej bylam swiadkowa. a wiec jako prezent dostala sexi stroj policjantki, gre erotyczna, kamasutre, kostki, swieczki zapachowe, kulki zapachowe do kapili, plyn dla ksiezniczki. do tego uszylam jej rozowy welon - dostala go dopiero wtedy jak skonczyla odpowiedac na pytania na ktore wczesniej odpowiedzial jej TŻ - jak odpowiedziala zle to pila karniaka. a na koniec dostala certyfikat
![]() ja narazie o bieliznie nie mysle bo zdaje sie na gust mojej swiadkowej ![]() a tak wogole to po wielkich trudach kupilam butki ![]() ![]() aaa i przyszl tez nasze zaproszenia - musze przyznac ze sa super. a do tego dostalismy tez naklejki na koperty albo winietki ![]() w polowie miesiaca pojedziemy po obraczki bo narazie TŻcik nie ma czasu bo jest zawalony praca i siedzi w niej po 12h ![]() czaszka_ tez mnie czasem nachodza nerwy ![]()
#1740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.