![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
jakoś nie miałam weny do pisania,bo chyba nawet nie miałam o czym...
Znalazłam 2 kolejne ogłoszenia o prace, ktore mnie interesuja, wyslalam cv - zero kontaktu.. i powiem Wam, że jakoś może mega nie panikuję, ale powoli przestaje mi się to podobać.. ok, są wakacje, wypocznę itd. ale od października zaczynam zaoczne, więc trochę dziwnie będzie siedzieć 5 dni w tyg. w domu i czekać tylko na zjazdy, które na zaocznych są co 2 tygodnie.. boję się, że nie znajdę pracy, nie wiem, mam dziwne myśli już sama nie wiem co robić;/ męczy mnie to.. kolejna rzecz to taka,że przecież z TŻ planujemy wspólne życie za jakiś rok, najpóźniej za 2, więc ja muszę mieć pracę, muszę umieć na siebie zarobić i też chcę mieć co dołożyć do przyszłego wspólnego budżetu.. a jakoś narazie na prawę kompletnie nie widzę możliwości zatrudnienia mnie.. masakra jeszcze dodam, że z drugiej strony nikt pewnie mnie teraz nie zatrudni, skoro w połowie września jadę na 2 tyg. na wczasy, no ale od października chcę już pracę normalnie na umowę o pracę itd. a zmieniając temat, to chyba wreszcie za tydzień dostanę dyplom i będę mogła składać papiery dalej na te 2letnie mgr, bo dziś dzwoniłam do dziekanatu. jakoś tak chyba musiałam się wyżalić.
#1712 |
Zadomowienie
|
Lalunie
![]() Karmen jest po rande vouz.. ![]() ![]() Jutro kolejne spotkanie. Normalnie się ciesze ![]() Zobaczymy jak będzie dalej. Jak na dzień dzisiejszy i pierwsze spotkanie to jestem pozytywnie nastawiona do tej znajomości ![]()
![]() |
#1713 |
Zadomowienie
|
Muiee dziękuje
![]() ![]() I co bedziesz robić w związku z ta syt z Twoim Tżetem? Lim bo sie o nie wykłóciłam i mi obiecali i dobrze sie składa że w tym tyg, przynajmniej bezstresowo pójde na wesele ![]() Princeska nie wiem za bardzo co ci napisac... Ale moja siostra podobnie miała ;/ Tyle że ona studia dzienne płatne i w obcym mieście... Przez rok pracowala w ravelu aktualnie w biurze orange a teraz zaczyna praktyki w biurze nieruchomosci (bo taki ma kierunek studiów) i obiecali że zostanie tam po praktykach. Tak że Kochana wszytsko przychodzi z czasem. Ona tez sie załamywała, chciała zostawic studia i wrócić do domu ale nie poddała sie i teraz jest ok ![]() więc ty tez sie nie poddawaj, wiem że cięzko ale wysylaj cv, w końcu ci sie uda ![]() Magic ja po pierwszym spotkaniu też zawsze byłam pozytywnie nastawiona, pozniej mój entuzjazm gasł... Ooo rety, zmykam do pracy dziewczynki. Bede koło 17 Miłego Dnia ![]()
Edytowane przez Sabcia87 Czas edycji: 2009-07-30 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A te notatki ![]() Mi brakuje niestety takich cech jakie Ty posiadasz ![]() Princesko iskierko Ty moja, Ty nie przejmuj się za bardzo tym. Odpocznij porządnie i nie sugeruj się tym, że co za dużo to nie zdrowo. W tym wypadku to się nie sprawdza. Masz tutaj rację, że ciężko Ci będzie znaleźć pracę na sierpień i połowę września. Wysyłaj spokojnie cv (jak najwięcej) i czekaj. ![]() Ps. TŻ znalazł pare ciekawych hoteli w Alanyi, więc jak termin podpasuje a jemu nic się nie odmieni to wiesz.. ![]() Magic trzymam kciuki za powodzenie ![]() ![]() Sabciu ja nie rozumiem po co w ogóle Paweł do Ciebie jeszcze pisze zamiast sobie odpuścić.. on chyba jeszcze sobie nadzieje robi ![]() A dzisiaj TŻ był u mnie i wszystko już jest ok ![]() ![]() Wkurzyłam się dzisiaj niemiłosiernie! Pod koneic czerwca byłam w Olkuszu żeby zgromadzić informacje do pracy. Pisałam podanie do gminy, róznych firm itp. Obiecywali, że odezwą się po tygodniu. Mija miesiąc i cisza. Wczoraj dostaję maila z gminy, że informacje sa na stronie. Ja wchodze a tam nic nie ma. Zamieścicli tylko jakieś sprawozdanie, które dali mi do ręki ostatnim razem. Wrrrr mowię ze chcą się pozbyc biednej studentki! Zbywają mnie po prostu. Nie dam się! A co to cisza????????????
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyneczki ja to moze matoł jestem, ale nigdy nie pisalam cv do firm, ktore w zasadzie nie planuja naboru, ale chcialabym zeby tam moje dane zawidniały i:
czy mam gdzies w liscie zaznaczyc, ze gdyby nabor na stanowisko jakis byl to zeby do mnie zadzwonili czy cos i ja chetnie przyjde na rozmowe? a cv musze rozsyłac, bo wczoraj wlascicielka lokalu przyszla z informacja, ze podwyzsza czynsz. Szef juz pewnie doklada do interesu takze albo przeciagnie mnie do konca grudnia tak jak mam umowe i wtedy baj baj albo splajtuje. w ogole ruchu nie ma, to i prowizji nie mam, a z gołej pensji - minimalne ![]() ![]() muiee a jakie Ty dane potrzebujesz. ja jak poszlam do gminy to babeczki na miejscu mi daly co potrzeba jeszcze sie cieszyly, ze wybralam temat o naszej gminie. bo w firmach to ja rozumiem, nie kazdy chce rozgłasniac swoje statystyki, ale gmina musi. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Jestem przyjeta warunkowo ![]() warunkowo tzn. jak dostarcze wszystkie dokumenty wtedy bede przyjeta. takze musze szybko zrobic zdjecia i skladac papiery ![]()
![]() |
#1716 | |
Rozeznanie
|
freddy ja to się nie znam, nigdy cv nie wysyłałam. Tzn. tylko do kina i oczywiście mnie nawet tam nie chcieli
![]() Pamiętam jak kiedyś mówiłaś, że chciałabyś pracować w recepcji i miałas się zapytać babeczki o to. Przypomnij mi dlaczego nic z tego nie wyszło? Potrzebuje informacji, które powinni mi udostepnić bo to nic takiego, ale nie chce im się widocznie znajdywac dla mnie. Wszystko dotyczy ochrony środowiska a dokładniej segregacji odpadów. Ech.. Cytat:
Gratuluje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Princesko- przede wszystkim nie martw się i nie poddawaj ![]() ![]() ![]() Poza tym wyczytałam ostatnio w jakimś mądrym czasopiśmie z branży HR, że podobno sytuacja na rynku pracy zaczyna się powoli poprawiać. Odsetek przeprowadzanych rekrutacji ostatnio nieznacznie wzrósł i taka wzrostowa tendencja ma się utrzymać. Tak więc jest nadzieja, że będzie coraz lepiej ![]() Freddy- gratuluję przyjęcia na studia ![]() ![]() ![]() Odnośnie Twojego pytania... Ja chyba zaznaczałabym to o czym mówisz nawet nie w samym liście, ale w treści maila, w którym przesyłasz CV i LM. Przyłączam się też do pytania Muiee- dlaczego w końcu nie wyszło z pracą na recepcji w tamtym hotelu? Też mi to gdzieś umknęło... Magic- myślisz, że zadowolimy się taką zdawkową informacją? No way! Mów szybko co to za facet Cię tak zauroczył! Muiee- wydaje mi się, że wszystko zależy od ludzi na jakich się trafi. Ty najwyraźniej trafiłaś na jakieś leniwe babeczki, którym nie chce się ruszyć tyłka i wyszukiwać informacji których potrzebujesz tylko po to, żeby komuś pomóc, nie mając z tego żadnych wymiernych korzyści. Dlatego musisz być twarda, nie odpuszczać i przypominać o sobie, aż wreszcie będą miały Cię dość i dla świętego spokoju dadzą Ci wszystkie dane, których potrzebujesz ![]() Sabciu- baw się dobrze dziś wieczorem ![]() Booooże, jak mnie głowa boli... Wczoraj opijałam moją podwyżkę i skutki tego odczuwam boleśnie ![]() A w ogóle wiecie co wczoraj zrobiłam? Wychodziłam z biura trochę wcześniej, bo szef prosił mnie, żebym zajechała jeszcze do dwóch firm, z którymi współpracujemy, żeby coś załatwić. Jak na złość nie mogłam się wyrwać z pracy, bo cały czas dzwoniły telefony, ktoś przychodził, żeby o coś zapytać i koniec końców, żeby nie spóźnić się na umówione spotkanie wypadłam z biura w dzikim pośpiechu. Popędziłam na autobus i dopiero, gdy byłam w połowie drogi dotarło do mnie, że przecież rano założyłam moje najbardziej niewygodne szpilki,a teraz jest mi podejrzanie komfortowo. Zerknęłam na swoje stopy i co się okazało...? Miałam na nogach buty, w których pomykam po biurze, gdy bolą mnie stopy od obcasów! Tak więc nasi kontrahenci mieli okazję zobaczyć jak z pełnym profesjonalizmem tłumaczy im coś dziewczynka w eleganckiej ołówkowej spódnicy, koszuli i... złotych, odpustowych (acz bardzo wygodnych) klapeczkach ![]() ![]() Zmykam trochę poboksować ![]()
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
Lim nie tylko ty sie wczoraj opiłaś :P Ja sie z kolezanka umówiłam ze mi pazurki na dziś zrobi ale kupiłyśmy jeszcze zapas %%% Skutek, dziś ból głowy paznokcie na kacu musiałam sama malować
![]() Freddy gratuluje ![]() Ja paraduje jeszcze w spodeneczkach staniku i obcasach, zaczynam sie malowac, włosy juz wysuszone jeszcze ciut ułożyć... Na 14.15 mam być gotowa. Paweł chciał wczoraj sie spotkać, odmówiłam... No to miłego weekendu dziopki ![]()
![]() |
#1719 |
Zadomowienie
|
Lim
![]() a weszłam sobie do znajomych kolegi na klasie i zobaczyłam jego profil.. oczywiście nie napisałam pierwsza, bo wiecie mam za mało pewności siebie :P Ale on pisał.. i tak jakoś pisaliśmy na klasie potem gg.. no i się spotkaliśmy.. pierwsze spotkanie było super teraz było drugie no i jestem pod wrażeniem. :P Może to nie zauroczenie, ale fajnie mi się z nim spędza czas. Teraz on jest nad morzem, ale ciągle mi pisze, ze wolałby ze mną być niż tam :P hahaha.. ta kobieca natura przyciągająca facetów co nie :P Zobaczymy co z tego będzie póki co jest ok. No i w ogóle Karmen od środy do dzisiaj non toper nad jezioro jeździła.. jest taka zjarana że szok.. no i nie obyło się bez poznania kogoś ![]() Ma na imię Marcel troszkę starszy ode mnie, ale hmm.. za***iście przystojny ![]() Wczoraj mnie i siostrę odwiózł do domu do niej, ale wcześniej zaprosił nas do Balbeka na wielkie żarcie ![]() Najadłam się że hu hu.. Dzisiaj śmigam na imprezkę z koleżanką.. ![]() ![]() ![]() ![]() Achh... co lato potrafi zrobić z człowiekiem.. cuda ![]() Jeszcze idę się poopalać.. bo kobiety lubią brąz.. ![]() Si ja Dziewuszki ![]()
![]() |
#1720 |
Zadomowienie
|
Żyje
![]() Było bdb jakby nie jedna akcja z kolega z którym byłam. Złapałam welon hahaha Nie znałam nikogo ale poznałam fajnych ludzi ![]() wybawiłam sie tez ![]() Ale taka jestem zmieszana po wczorajszym, nie wiem co myśleć...
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry
![]() Sabciu- zmieszana po czym...? Nie daj nam się domyślać! Cóż to za akcja była między Tobą, a Twoim partnerem...? ![]() Cieszę się, że poza tym dobrze się bawiłaś. Magic- nawet nie wiesz jak miło się czyta takie pełne optymizmu literki ![]() ![]() Strasznie się cieszę, że się tak rozbrykałaś i trzymam kciuki za znajomość z tajemniczym kolegą ![]() ![]() ![]() Ja dziś znów skacowana i ledwo żywa. Wczoraj byłam ze znajomymi na mieście i chyba wypiłam kilka drinów za dużo ![]() ![]() ![]() Wczoraj dostałam od przyjaciółki książkę z cytatami o kobiecej przyjaźni i kobietach jako takich. Najbardziej urzekło mnie stwierdzenie "Ten kto powiedział pieniądze szczęścia nie dają nie wiedział gdzie robić zakupy" ![]() ![]() ![]() ![]() Jako, ze zaczynam już gadać od rzeczy chwilowo się odmeldowuję. Mój organizm błaga o mocną kawę ![]() See you ![]()
![]() |
#1722 |
Zadomowienie
|
Łukasz, bo tak ma na imie ten z którym bylam napisal niezbyt milego smsa do swojego przyjeciela na moj temat. tzn bo ten jego przyjaciel powiedzial mu zeby nie szedl ze mna na to wesele tylko z jakas inna panna, ale lukasz chcial ze mna. No i zeby sie popisac przed tym przyjacielem napisal mu kilka niemilych slow na moj temat, a ze zostawil tel na stole i ze mu sie podswitlil to przeczytalam. Pozniej inny koles poprosil mnie do tanca i z 5 piosenek tanczylismy razem a lukasz siedzial zmieszany... Podeszlam do stolika a on, wzial mnie za reke i wyszlismy na pole, wytlumaczyl ze chcial sie popisac bo chlopacy tak maja i przy mnie dzwonil do tego przyjaciela i powiedzial ze to nie prawda co napisal wczesniej, zaczal sie tlumaczyc ze jakbym mu sie nie podobla to by mnie nie wzial przytulil... Tlumaczyl sie z 30 min. No ale jest ok. Ja nie lubie tego jego przyjaciela on mnie, lukasz chcial sie popisac, pozniej mu glupio bylo...Cale wesele pozniej przetanczylismy i pilismy sobie we dwojke przy stoliku bo reszta sie wykruszyla
![]() Ja sie chwile opalalam ale zeszlam, pozniej maja wpasc znajomi i mamy zagrac meczyk siatkówki ![]() A narazie ide na kawe i ciastko weselne ![]() Lim bo w alkoholizm wpadniesz ![]()
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
chyba mnie szlag trafi. juz robie 3 podejscie zeby napisac wam co z tym hotelem i praca w recepcji.
raz mi wywaliło wizaz teraz znow explorera ![]() wiec pisze 3 raz! lim i mag niedawno spotkalam kolezanke z dawnych lat - bylysmy papuzkami w podstawowce. wyjechala do szkoly, na studia kontakt sie jako taki urwał. skonczyla teraz turystyke i wrocila na wakacje do domu. jako ze ta wlascicielka z hotelu to jej ciocia zatrudnila sie u niej i powiedziala, ze na razie nie potrzebuja nikogo - wierze jej, nie oklamałaby, ale jako ze we wrzesniu wyjezdza bedzie trzymac reke na gotowosci ![]() tazke moze jak juz wyjedzie to uda sie mnie wkrecic. chyba ze do tego czasu znajde cos konkretniejszego. Caly weekend spedzam po za domem. w sobote bylam z bratem, jego dziewczyna i Kuba nad morzem ![]() Tzet niestety weekend pracjacy. rano jedynie udalo sie skoczyc z Kuba nad jeziorko. Ja zrobilam w miedzy czaise łobiadek. Jutro do pracy. Zaraz lece do wanny bo caly dzien w 30 stopniowym upale spowodowal, ze sie cala kleje ![]() See Youuu Tomorrow!
![]() |
#1724 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ide zdychac dalej...
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-08-03 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Czytma Was codziennie,ale mam taki humor że mogłabym tylko smęcić, więc wolę wam tego oszczędzić. W ogóle mam beznadziejne samopoczucie, wszystko mnie denerwuje, jedyne na co mam obecnie ochotę to siąść i ryczeć. No masakra, mówię Wam. No i nosi mnie strasznie, nie mogę w jednym miejscu usiedzieć, sprzątam, gotuję, piekę, piorę, na chwilę padam wykończona po czym od nowa, naprawdę nie wiem co się dzieje. A wieczorami jestem taka zmęczona, że zasypiam na stojąco... Btw gotowania, odkryłam świetną stronę www.kwestiasmaku.pl , narazie piekłam kilka ciast, wszystkie przepyszne-polecam! Freddy, gratuluję dostania się na dwa kierunki ![]() ![]() Sabciu, w szoku jestem że faceci w naszym wieku (bo jak rozumiem to w naszym, albo starszy?) są jeszcze zdolni do takich za przeproszeniem szczeniackich numerów. Oni chyba nigdy nie dorastają ![]() ![]() ![]() Lim, gratuluję podwyżki ![]() ![]() Trini, biedna,współczuję zatrucia ![]() ![]() Princesko, rozumiem co czujesz, co prawda nie jestesmy zareczeni, ale też planujemy i wspólne mieszkanie i życie na własny rachunek, w sumie jak najszybciej się da. No i jak pomyślę, że od października moje poszukiwania pracy skończą się na kasie w markecie to aż mnie skręca... Nikomu nie uwłaczam,ale po to studiuje konkretny kierunek, żeby w tym kierunku pracować.. Szkoda, że to tylko tak ładnie w głowie wygląda... Ćwirko, gdzie się podziewasz? Dziekuję za propozycję obróki zdjęć, póki co jestem całkiem zadowolona z wizyty u fotografa,ale dobrze wiedzieć na przyszłość, że potrafisz takie rzeczy robić ![]() Magic, trzymam kciuki za nową znajomość! ![]() Buziaki kochane!
#1726 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1727 |
Wtajemniczenie
|
mag no to fajnie akurat ze wsiadam w auto niecała godzianka i leze na plazy
![]() Z praca w recepcji fajnie by bylo, tez bym sie cieszyla, ale puki co to napisalam 2 podania o prace do banku. Wysle je poleconym, zobaczymy co to bedzie. Pewnie nic, bo przeciez jest kryzys ![]() napisze CV jeszcze do mopsu, ale tam musze zaniesc, bo nie wiem do kogo zaadresowac ![]() i przez Internet powysylam do wiekszych firm u nas. moze cos znajde... ![]() tri fajnie, ze weselicho udane ![]()
![]() |
#1728 |
Zadomowienie
|
Freddy widze że i Ty miałaś weekend udany
![]() Tri nie zazdroszcze zatrucia, ale przynajmniej dobrze ze dobrze sie bawiłaś ![]() Mag dokladnie nasz rocznik... Ale pozniej jego tłumaczenie i przepraszanie było takie faaajne ![]() ![]() ![]() ![]() Ale faktem jest że faceci są małomyślącymi istotami ![]() Co do stażu, chyba zaczne dni odliczać bo znowu w kulki lecą kur** Jeszcze nie bylo tyg żebym sie przez nich nie denerwowała ;/ A ja wczoraj troche sie poopalałam, pozniej 2godzinny mecz siatkówki ze znajomymi na końcu gril ![]() ![]() Paweł może dziś mnie odwiedzi...
![]() |
#1729 | ||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT>Mam dola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-08-03 o 23:04 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Cześć robaczki
![]() Tri- cieszę się, że tak dobrze bawiłaś się na weselu, chociaż przykro mi, że musiałaś okupić tę dobrą zabawę zatruciem. Jak się czujesz? Mam nadzieję, że już lepiej ![]() Poza tym w pełni popieram Twojego TŻ: marudzisz. Dziewczyno, masz bardzo ładną figurkę. Narzekać na kilogramy mogę raczej ja niż Ty ![]() ![]() Mag- mam nadzieję, że ten niefajny, smutny okres w Twoim życiu szybko minie... Życzę dużo uśmiechu na buzi ![]() ![]() ![]() Sabciu- trochę niepoważnie z jego strony... Swoją drogą przypomniał mi się kolejny cytat z mojej bardzo mądrej książeczki: "Do facetów można mieć pretensje tylko o dwie rzeczy: wszystko co mówią i wszystko co robią". Taaa... ![]() ![]() Freddy- trzymam kciuki za pracę na recepcji... bądź jakąś inną, która Ci się marzy ![]() U mnie cisza i spokój. W pracy mam chwilowo urwanie głowy, ale mam nadzieję, że w przeciągu 2-3 dni uda nam się ogarnąć najbardziej palące problemy i znów będę mogła trochę powizażować, udając oczywiście, że pracuję nad jakimś bardzo ważnym raportem ![]() Zmykam, bo znów sprzedałam trochę ciuszków na all i chcę wszystko ładnie popakować i poadresować. Szef jedzie dziś na pocztę z korespondencją firmową, więc zamierzam ładnie się uśmiechnąć, żeby pchnął też kilka moich rzeczy ![]() Pozdrawiam, ściskam, całuję ![]() ![]() ![]()
#1731 |
Wtajemniczenie
|
Trinette posłuchaj Lim - ona dobrze Ci radzi.
Lim ja mam fajnie, bo agencje pocztowa mam w miejscu pracy ![]() ![]() ![]() W ogole Tzet dodzwonił sie do ubzpieczalni - oznajmili ze maja 30 dni na wyslanie pisma, winowajca musi to pismo odesłas i dopiero rzeczoznawca bedzie dzwonic ![]() ![]()
![]() |
#1732 | ||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Procz tego samopoczucie do D... Na dodatek gdzie ja znajde jakis fitness klub(i pieniadze na to). ![]() ![]() ![]() ![]() A co do figury - zobaczysz jak fote Ci pokaze... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Freddy- z tymi firmami ubezpieczeniowymi z reguły trzeba się trochę naszarpać
![]() ![]() A z tą pocztą masz na prawdę wygodnie, zazdroszczę. Ch0ciaż ja z reguły też staram się jakoś sobie radzić i gdy mam coś odebrać ładnie proszę tatę, a jak wysłać- szefa ![]() Tri- głowa do góry, ale już! Powiedz mi- co jest strasznego w pójściu samej w obce miejsce? Zjedzą Cię na tym aerobiku? Pamiętaj, że z reguły laski chodzą tam żeby zrzucić co nieco, więc nie będą ryzykowały dodatkowych kalorii ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o ceny... Nie czarujmy się, w stolicy trudno znaleźć fajny fitness club z rozsądnymi cenami, ale nie ma rzeczy niemożliwych. Powiedz mi jaką kwotę możesz na to przeznaczyć, a może uda mi się coś w tym temacie podpowiedzieć. Żeby się nie chwaląc- człowiek się trochę w tym biznesie orientuje ![]() I nie wspominaj mi tu nawet o żadnej depresji! Misia, szkoda życia na takie zamartwianie się ![]() A mi na prawdę nie ma czego zazdrościć. Ani ja wyjątkowo ambitna ani pewna siebie... Co tu taka cisza? Haaaalooo! Dziewczynyyyy... Gdzie jesteście...? Mówi się ![]() Magic pewnie ma teraz w głowie tylko romanse, więc jest rozgrzeszona, ale nie wiem jak się wytłumaczą Sabcia, Copy, Muiee, Princeska i reszta towarzystwa ![]() Dziś po pracy byłam tak wykończona, że nie miałam nawet siły dowlec się na kurs hiszpańskiego... Wstyd mi z tego powodu strasznie, ale po prostu nie mogłam się przemóc ![]() ![]() Pozdrawiam ciepło ![]()
#1734 |
Zadomowienie
|
Lim moja Kochana Sabcia nie ma weny
![]() Wszoraj cały wieczór przeryczałam. Chce skończyć ten staż i wyjechać z tąd w diabły jasne...
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Sabcia- niunia, głowa do góry! Przecież już niedługo kończysz... Zobaczysz jak to szybko zleci, nawet nie zauważysz kiedy!!!
A znów spotkała Cię tam jakaś przykrość? Znów jakaś wredna klientka zalazła Ci za skórę? Czy po prostu masz dość? Trzymaj się dzielnie ![]() ![]() ![]()
#1736 | |||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myslalam zeby ze 100zl przeznaczyc na to, ale wiem doskonale ze 120 to minimum za miesiac. Chyba musze z tym poczekac poki nie oplace szkoly jez. i uczelni. Bleee... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Muiee pewnie pracuje. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1737 |
Zadomowienie
|
Szefowa... Kur*** rodzina pojechana...
Mam dość ich i ich polityki. Dłłługa i ciekawa książke bym o moim szefostwie napisac... Tyle, ide po kakao i wskakuje do łóżka. Na sobote mam 3 zaproszenia na imprezy, nie wiem z czego skorzystam... Źle jest. Amen
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Tri- z całym szacunkiem, ale słodkie smsy po hiszpańsku chętniej pisałabym do jakiegoś przystojnego bruneta niż do Ciebie
![]() ![]() Niestety źle to z dziewczynami rozegrałyśmy, bo zaraz po jego wyjściu zaczęłyśmy się strasznie emocjonować i mój szef wyraźnie się zirytował. Coś mi mówi, że mój brunet jest skreślony- żaden facet nie zatrudni mężczyzny przystojniejszego od siebie ![]() Nie przejmuj się wtopami. Słowo Ci daję, że nikt nie miał ich w swoim życiu tyle co ja. Nie ma co się przejmować, ludzie średnio po 10 minutach o wszystkim zapominają. Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że zazwyczaj nikt nie przejmuje się nami tak jak nam się to wydaje, każdy jest skupiony na sobie. Z gaf trzeba nauczyć się śmiać. Nikt z nas nie jest idealny, każdemu zdarzy się powiedzieć czy zrobić coś śmiesznego. To żadna tragedia. Trzeba mieć do tego zdrowy dystans. Jeśli chodzi o fitness to chyba rzeczywiście trzeba liczyć od 120 zł w górę. A powiedz jeszcze... O czym dokładniej myślisz? Jakieś zajęcia grupowe typu aerobik czy może siłownia? Jeśli trzeba mogę Ci i kilka lat to powtarzać ![]() ![]() A na hiszpański już będę przykładnie chodzić...mamo ![]() Zawsze się zastanawiam jak to się dzieje, że mam Ci tyle do powiedzenia ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Sabciu- nie denerwuj się ![]() ![]() ![]() ![]()
#1739 | |||||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sabcia spokojnie, staz sie niedlugo skonczy i odpoczniesz. Jak juz Lim powiedziala ![]() ![]()
![]() |
#1740 |
Zadomowienie
|
Lim Tri dziękuje
![]() Chyba zaczne w kalendarzu odliczać dni do końca ;/ Musze zamknąć uszy na wszytsko i robić to co do mnie nalezy. Koniec. Mykam. Milego dzionka ![]() Choc u mnie zachmurzone i smutne niebo...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.