|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
dopiero udało mi się nadrobić 3 dni nieobecności
cathy, szkoda że cieni mam tak mało, bo chętnie bym się z Tobą podzieliła, cudownie się ogląda twoje makijaże, ale akurat promocja na cienie na CS widzę, że lekcje stylu, się na wątku zaczęły, a propos agabil - widać babom się nigdy nie dogodzi - jedne się czują za grube inne za chude, aga - prawie każda dałaby się zabić za taką figurę
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1713 | ||
|
Organizatorka
|
dzięki
Cytat:
Dzięki Aga Cytat:
Dzięki za propozycję, kochana jesteś no wlasnie, ech.. Dziewczyny, już trochę ochłonęłam. Sprzątnęłam ten cały syf i z ciężkim sercem spuścilam w toalecie. Normalnie aż mnie za gardło chwytało.. Ale moje dziecko mi uświadomiło, że chyba przecholowałam z tym wkurzeniem, bo jak zobaczyła, ze siedzę na podłodze i minę mam jak kupa nieszczęścia, to poleciała do pokoju i przytargała skarbonkę ze słowami "mamuś, ja Ci oddam swoje pieniążki, to sobie kupisz nowe".. To mi pomogło się pozbierać. No i wlasnie jestem na etapie dostrzegania plusów tej sytuacji: - mam mnóstwo pustych pojemniczków na cienie - mam pretekst, żeby porobić jakieś zakupy w najbliższym czasie - nauczka na przyszlosc, zeby myslec, zanim coś zrobię - no i "co nas nie zabije, to nas wzmocni"... Dobrze będzie. To tylko proszki. Nic więcej ![]() Spot Doceniam chęci, ale ja nie pisalam tego, żebyście się ze mną dzielily Po prostu musiałam to z siebie wyrzucić, chociaż bezgłośnie, bo inaczej bym chyba na całe gardło się wydarła
Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-06-26 o 21:25 |
||
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To byłoby według mnie ułatwienie zarówno dla organizatorów zamówień jak i dla uczestników. Tylko wymogiem musiałoby być to że organizatorzy na bieżąco starają się uaktualniać informacje a uczestnicy nie zasypują ich ciągle tymi samymi pytaniami.
|
|
|
#1715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie Edytowane przez gajkin Czas edycji: 2009-06-26 o 21:30 |
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
ehh a wydawało mi się, że zasady są jasne... zresztą jakiś czas temu ktoś o tym pisał... że wszelkie tęskne pytania poza zakupowym
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- cathy ale dziecko ma złote serduszko...
|
#1717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo współczuję Też bym się chyba załamała ![]() Taki ścisk w żołądku poczułam jak to przeczytałam jakby mi się to przytrafiło ![]() Mam teraz poczucie winy że jęczałam Ci rano na blogu o swatche cieni... ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1718 | |
|
Organizatorka
|
już ją zasypałam buziakami
Ale przyznaję, ze trochę się rozkleiłam, jak to uslyszałam Cytat:
Nie no, żebym się załamała, to trzeba trochę więcej niż strata kilkuset złotych ![]() No co Ty?? Jakie poczucie winy? Oszalałaś? Przecież nie popchnęłaś mnie z tą nieszczęsną deską Jak się nie umie chodzić, to się potem za to płaci A swatche i tak bym zrobiła i tak Co prawda teraz to już w najbliższym czasie raczej nie będzie nowych, bo to, co udało mi się zebrać, to się do niczego nie nadaje i nawet nie wiem, co to jest, bo to jakieś resztki kolorków, więc swatchy z tego nie będzie, ale na kilka malowań wystarczy
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
cathy strasznie Ci kochana wspoółczuję - ja wysypałam "tylko" 3 ostatnio (bom je chciała razem kolezance zaprezentować) i sie chciałam zapłakać - wyobrażam sobie co ty musisz przezywać
a odnosnie zakupowego - ja z moim wrodzonym brakiem tolerancji juz jakis czas temu przestałam tam zaglądać - diabli mnie brali o skuczenie i inteligetne pytania (dodatkowa przyczyna to odwyk ) - jeszcze sie pogorszyło ostatnio?
|
|
#1720 |
|
Organizatorka
|
I do tego purpurowa sukienka Kremowe Bolerko I TURKUS na szyje UPARCIUCH !!!! Posłuchaj mnie proszę A jeśli będzie klops to zamilkne na wieki ![]() Jeżeli chcesz ciemne bolerko to szukałabym w granacie, i reszta purpurowa Darianna trzymam kciuki za turkusy Cathy nasze Ty biedactwo Zakupowy, ja tam zaraz nad tym popracuję
|
|
|
|
#1721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochaną masz córkę Mnie też wkurza ten zakupowy
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jakbyście zamawiały CS ... weźcie dla mnie african soap... plizz.. nie wiem ile wysyłka wyjdzie ;( z tymże będę dopiero w niedzielę i wtedy przelew zrobię..
|
#1723 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
A co do zakupowego- ja ostatnio zabrałam tam głos przywołujący towarzystwo do porzadku,bo już nie wytrzymałam tych samych pytań w kółko, ale nakrzyczano na mnie, więc sobie dałam spokój Co się będę na wizażu kłócić ![]() I też przestałam tam zaglądać, bo jak mam sie przebijać przez dziesiątki postów o to, czy paczka wysłana, czy doszło zamówienie, czy można zamówić to i to, czy nie można jednak, czy doszła wpłata do zamawiającej, to szczerze mówiąc, odechciewa mi się Chyba za mało tolerancyjna jestem ![]() Cytat:
no wiem, wiem, tylko.... kasa! Ale co tam, odbiję sobie po wakacjach ![]() MrsVargas - a nie, nie, tak to ja stanowczo protestuję Kochana jesteś i wielki buziak za to, ale jak już będziesz miala coś, co chętnie przygarnę, to daj znać, a na pewno wykombinujemy jakąś fajną wymiankę Dzięki Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-06-26 o 22:04 |
||
|
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale strataCytat:
|
||
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
o matko cathy, bardzo ci współczuję
ale masz teraz pretekst żeby kupić nowe przynajmniej i na drugi raz będziesz uważać. Mi też się wysypały raz cienie sypkie, nie wiem ile ich było ale dywanu długo doprać nie mogłam i też byłam mocno wkurzona. Najgorsze są takie właśnie przypadki cholera no.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
cathy, to niepowetowana strata...
a córeczkę masz kochaną! |
|
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cathy, jesteś niesamowicie dzielna!!! Podziwiam i wspólczuję. No i jak to dzieci czasem do porządku nas przywołują! A strata niepowetowana....ale to szkoła zycia, jak wszystko z resztą. Może za to jakiś fajny miksik powstał? |
|
|
|
|
#1728 |
|
Rozeznanie
|
Spot
Doceniam chęci, ale ja nie pisalam tego, żebyście się ze mną dzielily Po prostu musiałam to z siebie wyrzucić, chociaż bezgłośnie, bo inaczej bym chyba na całe gardło się wydarła [/QUOTE]ja nie sądziłam, że coś chcesz od nas, tylko że się poskarżyłaś a prawda jest taka, że wole oglądać twoje makijaże niż własne na siebie się głównie denerwuję, że nieudolnie a twoje to sama frajda
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
Cathy-
strasznie Ci współczuję straty cieni... ale gratuluję za to cudownej córki Dobrze wychowanie owocujące złotym serduszkiem zdecydowanie cenniejsze niż mineralne cienie Jak zorganizujemy spotkanie to każdy z 1 cieniem do Ciebie przyjedzie i nadrobisz
|
|
|
|
#1730 |
|
Rozeznanie
|
tak piszecie o tych spotkaniach, że chyba specjalnie do warszawy pojadę, mimo, że ostatnio miałam nieprzyjemny powrót z warszawy
a nie planujecie nic bliżej śląska? i właściwie, spytam - czy na śląsku nie ma mineralocholiczek? (tylko opuszczone kopalnie?) bo ja bym się np chętnie na wspólne zakupy pisała
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
cathy,
i naprawdę musiałaś wyglądać jak kupka nieszczęścia, świetną masz córę Darianno, posłuchaj Liska, turkus i purpura co do zakupowego, przeleciałam ze dwie strony - załamka, dowiedzenie się czegokolwiek to ekwilibrystyka, także atoja i agusia, podzielam Wasze zdanie
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też widać jestem nietolerancyjna bo nie raz aż mnie palce świerzbią żeby coś napisać, nie tylko na zakupowym, ostatnio na wątku EDM i bodajże Meow też Aż naprawdę chce się czasem walić głową o ścianę Czy niektórzy naprawdę nie potrafią sami poszukać interesujących ich informacji zanim zadadzą jakieś pytanie (na które odpowiedź znajduje się stronę wcześniej/na pierwszej stronie/ lub o zgrozo na tej samej stronie Ja to jakaś dziwna jestem czasem chcę o coś w którymś wątku spytać, ale zawsze boję się że gdzieś jest już odpowiedź na moje pytanie i rezygnuję edit: Dostałam dziś paczuszkę od Pastereczki Oda razu wymazałam się zielonymi cieniami i o dziwo chyba dobrze wyglądam Tzn. do standardowego brązu który miałam na oczach dołożyłam zieleni
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-06-26 o 22:59 |
|
|
|
|
#1733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ręce po po prostu opadają
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wzięłam pół na spróbowanie, ale sadząc po wielkości tego tworu - starczy dla nas obu ![]() Cathy - bardzo mi przykro Musimy tylko zrobić listę publiczną żeby nic sie nie zdublowało. I proszę, żeby to spotkanie nie było w terminie 19.07 - 03.08 - straszną mam na nie ochotę, a nie ma mnie w Warszawie |
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie niezły pomysł żeby każda w podpisie miała kiedy i co wysłane bo z wątków ciężko się dowiedzieć
|
|
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu, wspolczuje! wiem co mowie, bo wiele razy wywalilam cenne prochy na podloge w lazience. Juz ja Ci cos przytargam na to nasze spotkanie
![]() Co do zakupowego, ja tez juz dawno zrezygnowalam, Teraz tylko jak czegos konkretnego potrzebuje, to wchodze i lukam, czy nikt znajomy nie organizuje wspolnego. Inaczej szkoda zachodu, wole sama kupic. Dziewczyny, wyjezdzam na tydzien i az sie boje co to bedzie jak wroce. Chyba bede musiala wziac kolejny tydzien urlopu, zeby nadrobic zaleglosci na mineralnym Rowniez po powrocie wysle ewentualne wymianki z mojego mini remanentu. A tej kosmetyczki z TBS nie kupilam i teraz zaluje, jak ja zapakuje mineraly, jak jak jak... Sciskam kochane! |
|
|
|
#1737 |
|
Zadomowienie
|
heh, może to nieładne, ale kiedyś uczestnicząc na innym forum, brnęło ono w ślepy zaułek i rozjeżdzało się i sens traciło, a do tego zdarzyły się kradzieże zdjęć więc osoby "zatrudnione na stałe na forum" czyli stałe bywalczynie założyły własne niepubliczne na zaproszenie
|
|
|
|
#1738 | ||||||||
|
Organizatorka
|
Cytat:
i ja też uważam, że powinnaś z turkusem spróbowaćsię zaprzyjaźnić Cytat:
Mój dywan na szczęście odratowany, bo spryskałam go plynem do prania tapicerek Reanulta ![]() choc specjalnie nie rozpaczałabym, gdyby poszedł na straty, bo akurat wymienić by się go już przydało, bo po stadach uczniów, jakie się u mnie przewalają, wlasciwie powinien udać się na spoczynek ![]() Cytat:
Cytat:
dzięki Cytat:
Cytat:
córka mi się, nie chwaląc się, rzeczywiście udała nie ma tygodnia, żeby jakaś babcia na osiedlu mnie nie zatrzymała i nie pochwaliła, jaka ta moja Olka grzeczna, jaka wychowana (bo to albo drzwi pobiegnie otworzyć, a to zakupy poniesie, a to niedawno jakieś kobiecie pranie biegiem pomagała zbierac, bo na dworze suszyło się, a deszcz zaczął kropić )No, to się pochwalilam Wybaczcie Nie narzekam generalnie na nią, bo i w szkole jestem z niej bardzo dumna i w życiu codziennym również.Choć, oczywiście, ma tez swoje humorki i wcale takim aniołkiem nie jest Cytat:
na spotkanie Cytat:
EDIT: ale wy produkujecie tych postów Zanim zdążyłam odpisać, następne się pojawiły ![]() Naamah6 Dzięki Co do terminu spotkania- ja proponuję początek sierpnia... Wszystkie chętne będa mogły przyjechać? ![]() I żadnych prezentów ! ![]() Agusia - no własnie. Najgorsze jest to, że co jakiś czas pojawia się prośba o zaprzestanie takich pytań, która potem ginie w gąszczu postów i problem pojawia się od nowa. Ja tam wchodzę już tylko wtedy, kiedy muszę się zorientować, czy nie ma akurat zamówienia jakiegoś, które mnie właśnie interesuje ![]() Pranie - Na spotkanie proszę przytargać tylko to, czym chcecie się pochwalić i ewentualnie powymieniać Ja nic nie przyjmuję :jezyk: Ale powymieniać - zawsze chętnie
Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-06-26 o 23:11 |
||||||||
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to czasem aż chce się warczeć i gryźć
Najgorsze jest jak ktoś po raz 1 wchodzi na forum i od razu idzie na wspólne zakupy i tam zaczyna się dopytywać o wszystko związane z daną firmą Ja w ogóle zanim się po raz 1 odezwałam to jakiś czas czytałam wszystko i się dokształcałam zresztą uważam że tu tak dobrze wszystko jest po porządkowane i opracowane że większość zadawanych pytań jest naprawdę zbędna
|
|
#1740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tak samo, wertowałam wątek strona po stronie, miałam kartkę i długopis i notowałam wszystko co było dla mnie ważne Też uważam że wszystko jest pięknie napisane w pierwszym poście no i można poświęcić trochę czasu na poczytanie, poza tym wyszukiwarka nie gryzie Ale przecież po co...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

współczuję Ci strasznie, ja bym już ryczała i waliła głową w ścianę
ja bym się na pewno popłakała 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
myślę jednak, że drugi wątek to nie rozwiązanie a wręcz przyzwolenie na obecny stan rzeczy?!
ale dziecko ma złote serduszko...
Zsunęlo się gładko i jak chciałam połapać, to narobilam jeszcze wiekszego bigosu, bo całość mi poleciała...

Przecież nie popchnęłaś mnie z tą nieszczęsną deską