|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
a wiesz jaka to firma i jaki model i z którego roku?Czy będziesz szukac igły w stogu siana? ![]() Ja tez juz mam grzywkę za ucho ![]()
![]() |
#1712 |
Rozeznanie
|
nie wiem, tylko fotke mam, Kasia napisała że jest z 2007 także chyba wie jaka firma. Chyba dokładnie takiej już nie bedzie ale coś w podobie będe szukała poprostu.
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-07-07 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1714 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ja to sie tak nie znam, nawet nie patrze czasem jaka firma tylko kopiuje zjęcia ![]() Lukam na TVN24 bo bedzie transmisja z pożegnania MJ. Nie podoba mi sie to troche, nie dadza facetowi spokojnie "odejść". Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-07-07 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
jak zobaczyłam ten pogrzeb tzn stadion czy co to jest to myślałam, że to jakaś impreza
![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-07 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Rozeznanie
|
uciekam bo niedługo TŻ przyjedzie
![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
przez przypadek w google znalazłam, że jakaś dziewczyna ma ślub 13 listopada 2010-mi się listopad źle kojarzy
![]()
#1720 |
Zakorzenienie
|
ja też idę bo TZ już chyba zjadł i znów powie, że go nie kocham a wieczorkiem idę do przyjaciółki, a na 6:00 do pracy więc będę ok 10:00 jutro
![]()
#1721 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wy też płacicie za orkiestrę jak za pojedynczego gościa w restauracji? Dziewczyny czy któraś z Was interesuje się modą???Choć troszeczkę ![]() To wkleje Wam jeden z moich zestawów jaki dałam an tą stronkę 'modową'( o której wspominałam) że się wyraże ![]()
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja płacę za nich i za fotografa i kamerzystów, ale zapytam ich jak to zrobić, bo foto i kamera nie będa do rana tylko do północy, więc pewnie mniej zaplacę, bo nie wszystkie posilki zdążą zjeść. Bo w sumie mam zespół 5 osób, foto jedna, kamerzystów chce dwóch to 8 osób, na ta chwilę 1200 zł o kurde jak dużo ![]() Ja myślę, że Kaśka ubiera sie u Prady i ona profesjonalnie oceni ![]()
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niezła sumka wychodzi...Też spytam o foto i kamerzystkę-tylko niby jak mieliby ich policzyć?
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja myślę, że tak, że np do północy jest obiad i dwa ciepłe dania i policzą tylko za to co do północy a tych pozstałych dań zrobia mniej i nie policzą za nie. Poza tym ja sie zapytam orkiestry i reszty czy oni chcą full opcje jedzenia, bo nie wiem czy im sie będzie dobrze śpiewało i grało z pełnymi brzuchami ![]() ![]()
![]() |
#1725 |
Raczkowanie
|
a co to za suknia ta carrera? Jakoś nie doczytałam, a tak nią się zachwycacie że z chęcią bym ją zobaczyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Stronka jest okropna i demo też do bani. Dlatego nie brałam ich pod uwagę, bo mnie to odstraszyło, ale bardzo dobrze, że posłuchałam opinii osób, które ich słyszały na żywo, bo są super. http://www.zespol.com.pl/ Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja wiem jak wyglądam. Kiedyś mi było przykro jak ktoś mi coś dogadywał, ale teraz jakoś to po mnie tak spływa najczęściej (choć czasem łapię doła jak próbuję się wbić w niepasującą bluzkę). Wiem, że mam "głupie łydki" ![]() Cytat:
Ja bym chyba na pytania o budżet odpowiadała tak wymijająco, żeby w ogóle nie rzucać kwotami. Np., że chcę zmierzyć tą i tą i tą i że wiem ile kosztują i mnie na nie stać, a ile wydam, to zależy od tego ile będzie kosztowała ta suknia, która mi się najbardziej spodoba. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-07-07 o 21:05 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Adwokat diabła
|
ale tu cicho, gdzie uciekłyście??
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na drugiej uczelni dali termin dobdaj 2 miesiecy wiec albo beda sie teraz bronili np po jakims tam czasie ( jak sie wszyscy obronia) albo we wrzesniu kasia jak to tam u was jest ?? ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- jak byl pogrzeb naszego papieza nie robili takiego halo jak tutaj.. a co dopiero na pogrzebie matki teresy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Rozeznanie
|
Jazzmanka no najważniejsze, że podobasz się swojemu TZ-owi taka jaka jestes!Mi też czasem gadają,że za chuda jestem,i że mam brzuch gruby,że wygladam nieproporcjonalnie.Chcial abym przytyć,ale jedyne gdzie mi wchodzi to jest brzuch i już mi się taki wychodował,że teraz cieżko go zrzucić
![]() Co do simsow...to sa świetne...ja jestem teraz rozdarta miedzy ksiażka Stephenie Meyer"Ksieżyc w nowiu" a simsami...no i jeszcze wizaz. Juz tylko 3 i pół tyg i lece do polandii zalatwiać ślub i jestem przerazona...powinnam juz pisac do fotografów o cennik mniej wiecej ale jakoś,nie wiem co mam napisać ![]() ![]() ![]() ![]()
#1730 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Staram się Was podczytywać na bieżąco ![]() ![]() ![]() ![]() Nie rozumiem takiego "życzliwego" dogadywania czy "rad" itd ![]() ![]() Angluka też kiedyś myślałam chwilę o tej sukni ![]() ![]()
#1731 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Centi, u Ciebie widzę same dobre rzeczy się dzieją. U nas często w wakacje jest malowanie ścian. I w tym roku też się zapowiada (albo na wakacjach albo po), bo przed weselem rodzice chcą odświeżyć domek, żeby goście nie patrzyli na brudne ściany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz do foto. którzy Cię interesują aby podali cene i co ona zwiera a następnie umów się na spotkanie z tymi którzy Cię będą interesować podpisujesz umowę i tyle ![]() Przynajmniej u Nas tak wyglądało że JA znalazłam fotgrafa którego zdjęcia mi się spodobały, zadzwoniłam i umówiłam się na spotkanie, poszliśmy z TŻ i wydawało Nam się po pięciu minutach oglądania zdjęć w realu że cyk i podpisujemy umowę-bo byliśmy pewni na 100% a tu jeszcze pokazano Nam filmiki, sprzęt itd. i siedzieliśmy 1 godzinę ![]() Ale było bardzo bardzo fajnie i miło i nie masz co płakać, a jakie nerwy?Czemu niby?-zmobilizuj się, to nie boli ![]() I spytaj swojego TŻ czego w końcu chce i o co mu chodzi Wstawać PeMki, co to ma znaczyć takie obijanie się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
to jak moj TZ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak w ogole to hejo ![]() ale dzis paskudny dzien ![]() ![]() ![]() heh po wczorajszym dniu TZ juz mi nie powinien zarzucac, ze sie za malo przytulam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- eee przeciez wstalam ![]() w ogole sie sobie dziwie. chodze spac po 1 (to akurat norma ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-08 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja już po pracy ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-08 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
msock to jest moja Carrera
![]() carrera.jpg a mojej @ nadal nie ma ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-08 o 08:10 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
widziałam tę suknię ostatnio u siebie w salonie.. jak dla mnie za dużo tych falbanek... ja wole gładkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio myślę, że nie chce mi się mieć wesela
![]() ![]() ![]() idę szukać butów na ślub z nine west ![]()
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i szczęście się skończyło: @ :/ Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-08 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze nie wiem jaka będzie moja suknia, i nie miałam jeszcze czasu żeby się nad nią zastanawiać, jedno jest pewne nie będzie to rybka bo figury do rybki to ja nie mam i szczerze mówiąc z moją figurą to jest tak że jak już ktoś napisał- trzeba będzie się odchudzić zanim zacznie się chodzić i mierzyć bo boję się że w żadną z salonu się nie zmieszczę ![]() ![]() lain chyba zacznę tak jak Ty codzienne 8 minutówki, ja wprawdzie chodzę od 3 m-cy na fitness 3 razy w tygodniu, ale nie czuję żeby mi ubywało w bioderkach i brzuszku ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.