Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-07, 17:41   #1711
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaak

no wiadomo
jak to wszystko wywaliłam to doznałam takiego szoku, że mam tyle ubrań

idę dalej kopać

Angluka
bardzo, ale to bardzo ładna ta sukienka szczególnie dół
a ja usunęłam zdjęcia mojej kopy ubrań na łóżku, bo bym Ci pokazała z jakim syfem sobie poradziłam

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
no to fajnie że się Wam podoba bo troszke nie byłam przekonana ale teraz bedzie ona modelem Nr 1 któego bede poszukiwała

wogóle to już nie mgoe sie slubu doczekać a poniedziałku "po" booo chciałabym już włoski obciąć i nowa fryzurke zrobić bo już ponad rok zapuszczam włosy i juz mi sie znudziło, a musze mieć dłuższe bo chce luxne upięcie u dołu i grzyke zebraną, choć grzywa to juz prawie za ucho mi sie chowa nareszcie:

a wiesz jaka to firma i jaki model i z którego roku?Czy będziesz szukac igły w stogu siana?
Ja tez juz mam grzywkę za ucho
Stary 2009-07-07, 17:44   #1712
angluka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a wiesz jaka to firma i jaki model i z którego roku?Czy będziesz szukac igły w stogu siana?
Ja tez juz mam grzywkę za ucho
nie wiem, tylko fotke mam, Kasia napisała że jest z 2007 także chyba wie jaka firma. Chyba dokładnie takiej już nie bedzie ale coś w podobie będe szukała poprostu.

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-07-07 o 17:46
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 17:45   #1713
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, tylko fotke mam, Kasia napisała że jest z 2007 także chyba wie jaka firma. Także chyba dokładnie takiej już nie bedzie ale coś w podobie będe szukała poprostu.
lisa ferrera

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 17:50   #1714
angluka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
lisa ferrera
oooo
ja to sie tak nie znam, nawet nie patrze czasem jaka firma tylko kopiuje zjęcia

Lukam na TVN24 bo bedzie transmisja z pożegnania MJ. Nie podoba mi sie to troche, nie dadza facetowi spokojnie "odejść".

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-07-07 o 17:56
Stary 2009-07-07, 17:58   #1715
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oooo
ja to sie tak nie znam, nawet nie patrze czasem jaka firma tylko kopiuje zjęcia

Lukam na TVN24 bo bedzie transmisja z pożegnania MJ. Nie podoba mi sie to troche, nie dadza facetowi spokojnie "odejść".
moim zdaniem to przesada, robią z tego pogrzeb Matki Teresy
Stary 2009-07-07, 18:07   #1716
kaska87
Zakorzenienie

jak zobaczyłam ten pogrzeb tzn stadion czy co to jest to myślałam, że to jakaś impreza

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-07 o 18:19
Stary 2009-07-07, 18:16   #1717
angluka
Rozeznanie

uciekam bo niedługo TŻ przyjedzie

Miłego wieczorku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 18:23   #1718
kaska87
Zakorzenienie

przez przypadek w google znalazłam, że jakaś dziewczyna ma ślub 13 listopada 2010-mi się listopad źle kojarzy

Stary 2009-07-07, 18:24   #1719
Samoa
Zakorzenienie

ja też zaraz uciekam, ale do książki, bo mój tż ma inne zajęcia
Stary 2009-07-07, 18:28   #1720
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja też zaraz uciekam, ale do książki, bo mój tż ma inne zajęcia
ja też idę bo TZ już chyba zjadł i znów powie, że go nie kocham a wieczorkiem idę do przyjaciółki, a na 6:00 do pracy więc będę ok 10:00 jutro

Stary 2009-07-07, 18:31   #1721
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
oo! mój TZ mi mówi, że jestem grubasek, bo się spasłam jak zaczęłam brać tabsy kiedyś ważyłam 55kg a teraz 60 -62
zaraz może poszukam jakiegoś zdjęcia "przed tabsami" a to drugie jest przed
Kaśka Ja myślę że ta różowa bluzka bardziej Ci uwidacznia brzuch niż czarna i dlatego wyglądasz na grubszą, bo nogi są chyba podobnych wymiarów na dwóch zdjeciach.

Cytat:
a to już chyba dawno Ci się popsuła, czyli to nie żarówka tylko grubsza sprawa?Ja mam żarówkę nad łóżkiem a włącznik do niej nad głową i jeszcze koło drzwi, żebym nie musiała chodzić

Mój zespół(i Lain) jest 5-cio osobowy i bierze 2900 zł za jeden dzień.
Mój zespół również jest 5 osobowy i biorą 3000zł za jedne dzień a jak pomyślę że jeszcze za każdą osoba płacimy pełną sumę w restauracji to tworzy się niezła suma(jakieś 170zł razy 5)
Wy też płacicie za orkiestrę jak za pojedynczego gościa w restauracji?

Dziewczyny czy któraś z Was interesuje się modą???Choć troszeczkę
To wkleje Wam jeden z moich zestawów jaki dałam an tą stronkę 'modową'( o której wspominałam) że się wyrażeSamoa jest na tak, więc moge wkleić..

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 18:37   #1722
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Mój zespół również jest 5 osobowy i biorą 3000zł za jedne dzień a jak pomyślę że jeszcze za każdą osoba płacimy pełną sumę w restauracji to tworzy się niezła suma(jakieś 170zł razy 5)
Wy też płacicie za orkiestrę jak za pojedynczego gościa w restauracji?

Dziewczyny czy któraś z Was interesuje się modą???Choć troszeczkę
To wkleje Wam jeden z moich zestawów jaki dałam an tą stronkę 'modową'( o której wspominałam) że się wyrażeSamoa jest na tak, więc moge wkleić..

no ja płacę za nich i za fotografa i kamerzystów, ale zapytam ich jak to zrobić, bo foto i kamera nie będa do rana tylko do północy, więc pewnie mniej zaplacę, bo nie wszystkie posilki zdążą zjeść. Bo w sumie mam zespół 5 osób, foto jedna, kamerzystów chce dwóch to 8 osób, na ta chwilę 1200 zł o kurde jak dużo
Ja myślę, że Kaśka ubiera sie u Prady i ona profesjonalnie oceni
Stary 2009-07-07, 18:46   #1723
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
no ja płacę za nich i za fotografa i kamerzystów, ale zapytam ich jak to zrobić, bo foto i kamera nie będa do rana tylko do północy, więc pewnie mniej zaplacę, bo nie wszystkie posilki zdążą zjeść. Bo w sumie mam zespół 5 osób, foto jedna, kamerzystów chce dwóch to 8 osób, na ta chwilę 1200 zł o kurde jak dużo
Ja myślę, że Kaśka ubiera sie u Prady i ona profesjonalnie oceni
Hehe dobre
No niezła sumka wychodzi...Też spytam o foto i kamerzystkę-tylko niby jak mieliby ich policzyć?

Stary 2009-07-07, 19:17   #1724
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe dobre
No niezła sumka wychodzi...Też spytam o foto i kamerzystkę-tylko niby jak mieliby ich policzyć?

no ja myślę, że tak, że np do północy jest obiad i dwa ciepłe dania i policzą tylko za to co do północy a tych pozstałych dań zrobia mniej i nie policzą za nie. Poza tym ja sie zapytam orkiestry i reszty czy oni chcą full opcje jedzenia, bo nie wiem czy im sie będzie dobrze śpiewało i grało z pełnymi brzuchami Ale znowu co im kupię - co drugie danie, tez bez sensu. Zrobie im kanapki i dam termos
Stary 2009-07-07, 21:01   #1725
msock
Raczkowanie

a co to za suknia ta carrera? Jakoś nie doczytałam, a tak nią się zachwycacie że z chęcią bym ją zobaczyła
msock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 21:02   #1726
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Jazz, napisz coś więcej o tej neostradzie z TV, bo też to mamy. Teraz nie będziemy mogli sobie od dochodu odliczyć
Daj linka do Twojej orkiestry.
Jeżeli nie masz na fakturze internetu jako osobno wyszczególnionej pozycji, to nie możesz nic odliczyć, bo urzędnik nie będzie Ci wierzył na słowo, że w tej kwocie np. 10 zł to telewizja a cała reszta to za internet. I nie będzie też dzwonił do TP, żeby się spytać czy mówisz prawdę. Jak chcesz nadal odliczać interenet, to musisz opłatę za niego mieć osobno wyodrębnioną, czyli napisz do TP albo zadzwoń, że chcesz żeby net był wykazywany na fakturze osobno.

Stronka jest okropna i demo też do bani. Dlatego nie brałam ich pod uwagę, bo mnie to odstraszyło, ale bardzo dobrze, że posłuchałam opinii osób, które ich słyszały na żywo, bo są super.
http://www.zespol.com.pl/

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Skomplikowana sprawa z tymi studiami Jozi... Mi też się wydaje że powinna chociaż zacząć teraz żeby później było łatwiej.. Teraz jeszcze rodzice pomogą a potem to już pewnie nie za bardzo
Ja chciałam iść od razu po magisterce na podyplomówkę z rachunkowości, bo chcę mieć uprawnienia do usługowego prowadzenia ksiąg. Ale jednak teraz będę odkładać kasę na wesele, a podyplomówkę jeszcze sobie zrobię. Mam na to 3,5 roku (bo muszę mieć 3 lata doświadczenia, żeby dostać te uprawnienia, a umowę dostanę najwcześniej w listopadzie).

Cytat:
a to już chyba dawno Ci się popsuła, czyli to nie żarówka tylko grubsza sprawa?Ja mam żarówkę nad łóżkiem a włącznik do niej nad głową i jeszcze koło drzwi, żebym nie musiała chodzić
I wymieniłam żarówkę i dalej nic, więc pomyślałam, że może gniazdko elektryczne się popsuło, ale to też nie to. Myślałam, że to mój pokój jest jakiś taki nieelektryczny, bo w żyrandolu z trzech żarówek świeci jedna, a pozostałe wcale nie są spalone. Nie chcę teraz kupować nowej lampy, bo mi szkoda kasy na lampę na niecały rok. Może zawiozę ją do wujka, żeby zobaczył czy da się naprawić (wujek sam ją zrobił, więc powinien coś na to zaradzić). A żyrandol TŻ obiecał mi naprawić - już tydzień temu.

Cytat:
jak tam Lusi po obronie?! ciekawa jestem
Moja przyjaciółka dziś się broni, wczoraj uwalili kilka osób ale ona da radę
I co teraz? Ja zawsze myślałam, że nie ma czegoś takiego jak uwalanie na obronie. Potem jest poprawka, czy nową pracę ludzie piszą?

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a kto powiedzal, ze na sniadanie mozna jesc tylko kanapki, serki i jajka? no kto?
mi sie juz ne raz zdarzalo jesc na sniadanie spaghetti albo zupe no co... jak mam ochote, a zoladek nie protestuje to czemu nie
A Ja czasem jem na kolację Fitness albo inne płatki śniadaniowe.

Cytat:
Chilanse jakby Ci wszyscy w koło gadali, że jesteś gruba to też byś się w końcu zaczeła czuć gruba rodzice, (...)
Ja mam w rodzinie 2 osoby, które mi wytykają mankamenty. Jedna, to mój kuzyn, który jest prostakiem i burakiem i jak nie ma co powiedzieć, to wali jakieś głupie teksty o moim biuście. Chociaż nie tylko o moim. No burak i co mu zrobię? Mogę tylko olewać. Druga osoba, to jeszcze bliższa rodzina i ta osoba lubi tak czasem komuś wepchnąć szpileczkę, żeby kogoś zdołować i żeby przez to sama mogła się poczuć lepiej. Nie znoszę jej, że tak lubi się nad kimś pastwić.

Ja wiem jak wyglądam. Kiedyś mi było przykro jak ktoś mi coś dogadywał, ale teraz jakoś to po mnie tak spływa najczęściej (choć czasem łapię doła jak próbuję się wbić w niepasującą bluzkę). Wiem, że mam "głupie łydki" i parę kilo za dużo i się odchudzam, żeby się zmieścić w mniejszą suknię ślubną i żebym też mogła chodzić i przymierzać suknie, a nie szyć spadochronu. Ale podobam się TŻ tak jak teraz wyglądam. TŻ wie że się odchudzam i mówi, żebym tylko nie przesadziła i nie schudła za dużo, bo on lubi moje ciałko.

Cytat:
Carrera w niczym jej nie ustępuje Kasia a kiedys napisałas ze white one albo jakas inna marka z Madonny jest tańsza od pronovias na przykład. W ogóle te marki mają podobne modele sukien, myślicie, że to jest tak, ze jak powiem, ze mam nieograniczony budżet to babka mi zarzuci suknię za 7 tys a jak powiem, że ok. 3-4 tys. to da mi suknie za 3 tys? Nie mam zamiaru mówić, że mam nieogranicozny budżet, powiem, że 3-5 tys. bo tyle mniej więcej chce wydać, ale jak myślicie, one tak dają te suknie? Boje się, ze babka mi zarzuci suknią za 5 tys. a prawie identyczna innej marki bedzie za 3 tys.Co tu zrobic, żeby nie dac sie zrobić w ciula I tak będe chciala przymierzyc te modele, ktore mi sie podobaja, ale jak babka cos zaproponuje z własnej woli to nie chcę, żeby próbowała mi wcisnąc jak najdroższą nie dając do mierzenia tańszych.

Ja bym chyba na pytania o budżet odpowiadała tak wymijająco, żeby w ogóle nie rzucać kwotami. Np., że chcę zmierzyć tą i tą i tą i że wiem ile kosztują i mnie na nie stać, a ile wydam, to zależy od tego ile będzie kosztowała ta suknia, która mi się najbardziej spodoba.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-07-07 o 21:05
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 21:04   #1727
BlackAngel
Adwokat diabła

ale tu cicho, gdzie uciekłyście??

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 21:24   #1728
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Jeżeli nie masz na fakturze internetu jako osobno wyszczególnionej pozycji, to nie możesz nic odliczyć, bo urzędnik nie będzie Ci wierzył na słowo, że w tej kwocie np. 10 zł to telewizja a cała reszta to za internet. I nie będzie też dzwonił do TP, żeby się spytać czy mówisz prawdę. Jak chcesz nadal odliczać interenet, to musisz opłatę za niego mieć osobno wyodrębnioną, czyli napisz do TP albo zadzwoń, że chcesz żeby net był wykazywany na fakturze osobno.

Stronka jest okropna i demo też do bani. Dlatego nie brałam ich pod uwagę, bo mnie to odstraszyło, ale bardzo dobrze, że posłuchałam opinii osób, które ich słyszały na żywo, bo są super.
http://www.zespol.com.pl/

Ja chciałam iść od razu po magisterce na podyplomówkę z rachunkowości, bo chcę mieć uprawnienia do usługowego prowadzenia ksiąg. Ale jednak teraz będę odkładać kasę na wesele, a podyplomówkę jeszcze sobie zrobię. Mam na to 3,5 roku (bo muszę mieć 3 lata doświadczenia, żeby dostać te uprawnienia, a umowę dostanę najwcześniej w listopadzie).

I wymieniłam żarówkę i dalej nic, więc pomyślałam, że może gniazdko elektryczne się popsuło, ale to też nie to. Myślałam, że to mój pokój jest jakiś taki nieelektryczny, bo w żyrandolu z trzech żarówek świeci jedna, a pozostałe wcale nie są spalone. Nie chcę teraz kupować nowej lampy, bo mi szkoda kasy na lampę na niecały rok. Może zawiozę ją do wujka, żeby zobaczył czy da się naprawić (wujek sam ją zrobił, więc powinien coś na to zaradzić). A żyrandol TŻ obiecał mi naprawić - już tydzień temu.

I co teraz? Ja zawsze myślałam, że nie ma czegoś takiego jak uwalanie na obronie. Potem jest poprawka, czy nową pracę ludzie piszą?

Ja mam w rodzinie 2 osoby, które mi wytykają mankamenty. Jedna, to mój kuzyn, który jest prostakiem i burakiem i jak nie ma co powiedzieć, to wali jakieś głupie teksty o moim biuście. Chociaż nie tylko o moim. No burak i co mu zrobię? Mogę tylko olewać. Druga osoba, to jeszcze bliższa rodzina i ta osoba lubi tak czasem komuś wepchnąć szpileczkę, żeby kogoś zdołować i żeby przez to sama mogła się poczuć lepiej. Nie znoszę jej, że tak lubi się nad kimś pastwić.

Ja wiem jak wyglądam. Kiedyś mi było przykro jak ktoś mi coś dogadywał, ale teraz jakoś to po mnie tak spływa najczęściej (choć czasem łapię doła jak próbuję się wbić w niepasującą bluzkę). Wiem, że mam "głupie łydki" i parę kilo za dużo i się odchudzam, żeby się zmieścić w mniejszą suknię ślubną i żebym też mogła chodzić i przymierzać suknie, a nie szyć spadochronu. Ale podobam się TŻ tak jak teraz wyglądam. TŻ wie że się odchudzam i mówi, żebym tylko nie przesadziła i nie schudła za dużo, bo on lubi moje ciałko.

Ja bym chyba na pytania o budżet odpowiadała tak wymijająco, żeby w ogóle nie rzucać kwotami. Np., że chcę zmierzyć tą i tą i tą i że wiem ile kosztują i mnie na nie stać, a ile wydam, to zależy od tego ile będzie kosztowała ta suknia, która mi się najbardziej spodoba.
te debile traktuja obrone jak normalny examin wiec poprawka examinu... w zależnosci od ludzi u mnie na jednej uczelni robili powtorke obrony po 2 tygodniach dla panny ktora na wejsciu powiedziala ze nie umie nic bo 2 tygodnie wczesniej wrocila z pracy we wlosech wiec nie zdazyla sie nauczyc
na drugiej uczelni dali termin dobdaj 2 miesiecy
wiec albo beda sie teraz bronili np po jakims tam czasie ( jak sie wszyscy obronia) albo we wrzesniu
kasia jak to tam u was jest ??

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
moim zdaniem to przesada, robią z tego pogrzeb Matki Teresy
jak byl pogrzeb naszego papieza nie robili takiego halo jak tutaj.. a co dopiero na pogrzebie matki teresy
Stary 2009-07-07, 21:29   #1729
Monisia_1331
Rozeznanie

Jazzmanka no najważniejsze, że podobasz się swojemu TZ-owi taka jaka jestes!Mi też czasem gadają,że za chuda jestem,i że mam brzuch gruby,że wygladam nieproporcjonalnie.Chcial abym przytyć,ale jedyne gdzie mi wchodzi to jest brzuch i już mi się taki wychodował,że teraz cieżko go zrzucić
Co do simsow...to sa świetne...ja jestem teraz rozdarta miedzy ksiażka Stephenie Meyer"Ksieżyc w nowiu" a simsami...no i jeszcze wizaz.
Juz tylko 3 i pół tyg i lece do polandii zalatwiać ślub i jestem przerazona...powinnam juz pisac do fotografów o cennik mniej wiecej ale jakoś,nie wiem co mam napisaćplakać mi się chce jak sobie pomyśle ile będzie mnie nerwów kosztować to całe chodzenie tu i tam...najlepiej żeby się samo zalatwiło...najgorsze jest to, że TŻ w ogóle ze mna nie rozamiwana ten temat...a już powinniśmy.Jak mu ceny podaje,żeby się potem na miejscu nie zdziwił to on mowi że on niechce drogiego wesela...ale jemu tłumaczyć to jak Abel krowie...nie mam już sił na niego

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-07, 21:50   #1730
centipede
Zadomowienie

Cześć Piękne
Staram się Was podczytywać na bieżąco na razie mam dość ciekawie bo praca+remont na głowie nie ma to jak wakacje

Nie rozumiem takiego "życzliwego" dogadywania czy "rad" itd okropność! Niech się tacy pierwsze popatrzą na siebie

Angluka też kiedyś myślałam chwilę o tej sukni ciekawe jak wygląda na normalnej kobiecie
Stary 2009-07-07, 22:46   #1731
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Cześć Piękne
Staram się Was podczytywać na bieżąco na razie mam dość ciekawie bo praca+remont na głowie nie ma to jak wakacje

Nie rozumiem takiego "życzliwego" dogadywania czy "rad" itd okropność! Niech się tacy pierwsze popatrzą na siebie

Angluka też kiedyś myślałam chwilę o tej sukni ciekawe jak wygląda na normalnej kobiecie
No są tacy niepewni swojej wartości ludzie, którym poprawia humor jak komuś wytkną, że ma gorzej. Ale teraz to już po mnie spływa jak słyszę takie gadanie dla gadania.

Centi, u Ciebie widzę same dobre rzeczy się dzieją. U nas często w wakacje jest malowanie ścian. I w tym roku też się zapowiada (albo na wakacjach albo po), bo przed weselem rodzice chcą odświeżyć domek, żeby goście nie patrzyli na brudne ściany
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 07:41   #1732
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Jazzmanka no najważniejsze, że podobasz się swojemu TZ-owi taka jaka jestes!Mi też czasem gadają,że za chuda jestem,i że mam brzuch gruby,że wygladam nieproporcjonalnie.Chcial abym przytyć,ale jedyne gdzie mi wchodzi to jest brzuch i już mi się taki wychodował,że teraz cieżko go zrzucić
Co do simsow...to sa świetne...ja jestem teraz rozdarta miedzy ksiażka Stephenie Meyer"Ksieżyc w nowiu" a simsami...no i jeszcze wizaz.
Juz tylko 3 i pół tyg i lece do polandii zalatwiać ślub i jestem przerazona...powinnam juz pisac do fotografów o cennik mniej wiecej ale jakoś,nie wiem co mam napisaćplakać mi się chce jak sobie pomyśle ile będzie mnie nerwów kosztować to całe chodzenie tu i tam...najlepiej żeby się samo zalatwiło...najgorsze jest to, że TŻ w ogóle ze mna nie rozamiwana ten temat...a już powinniśmy.Jak mu ceny podaje,żeby się potem na miejscu nie zdziwił to on mowi że on niechce drogiego wesela...ale jemu tłumaczyć to jak Abel krowie...nie mam już sił na niego
Przecież to załatwianie to sama przyjemność
Napisz do foto. którzy Cię interesują aby podali cene i co ona zwiera a następnie umów się na spotkanie z tymi którzy Cię będą interesować podpisujesz umowę i tyle
Przynajmniej u Nas tak wyglądało że JA znalazłam fotgrafa którego zdjęcia mi się spodobały, zadzwoniłam i umówiłam się na spotkanie, poszliśmy z TŻ i wydawało Nam się po pięciu minutach oglądania zdjęć w realu że cyk i podpisujemy umowę-bo byliśmy pewni na 100% a tu jeszcze pokazano Nam filmiki, sprzęt itd. i siedzieliśmy 1 godzinę
Ale było bardzo bardzo fajnie i miło i nie masz co płakać, a jakie nerwy?Czemu niby?-zmobilizuj się, to nie boli
I spytaj swojego TŻ czego w końcu chce i o co mu chodzi

Wstawać PeMki, co to ma znaczyć takie obijanie się

Stary 2009-07-08, 07:46   #1733
lain
Zakorzenienie

Cytat:

to jak moj TZ godzina 23 a on potrafi wsuwac platki sniadaniowe z mlekiem

Cytat:
ja tez bym nie powiedziala zadnej kwoty powiedzialabym, ze kupie ta ktora mi sie bedzie podobac

a tak w ogole to hejo
ale dzis paskudny dzien teraz to juz na pewno w ten weekend nie pojedziemy w Tatry zaczynam modly o nastepny

heh po wczorajszym dniu TZ juz mi nie powinien zarzucac, ze sie za malo przytulam przynajmniej przez jakis czas

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:

Wstawać PeMki, co to ma znaczyć takie obijanie się
eee przeciez wstalam

w ogole sie sobie dziwie. chodze spac po 1 (to akurat norma ), wstaje sama z siebie o 8... nie poznaje siebie... chyba sie starzeje starzy ludzie malo spia

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-08 o 07:49
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-08, 07:51   #1734
kaska87
Zakorzenienie

cześć
ja już po pracy wczorajsza impreza była zajefajna wróciliśmy o 1:00 bo na 6:00 do pracy a impreza przeniosła się na stadion ale my już nie poszliśmy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-08 o 08:00
Stary 2009-07-08, 08:00   #1735
kubusewa
Zakorzenienie

joł all dziś jestem szczęśliwa

miłego dnia
Stary 2009-07-08, 08:07   #1736
kaska87
Zakorzenienie

msock to jest moja Carrera
carrera.jpg

a mojej @ nadal nie ma za karę ma czekać do poniedziałku

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-08 o 08:10 Powód: dopisek
Stary 2009-07-08, 08:10   #1737
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam tę suknię ostatnio u siebie w salonie.. jak dla mnie za dużo tych falbanek... ja wole gładkie
Stary 2009-07-08, 08:14   #1738
kaska87
Zakorzenienie

a ja ostatnio myślę, że nie chce mi się mieć wesela 1 dzień full kasy i jakoś tak dziwnie, ale pewnie teraz tak na to zlewam bo jeszcze długoooo do tego dnia może mi się odmieni

idę szukać butów na ślub z nine west

Stary 2009-07-08, 08:15   #1739
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja ostatnio myślę, że nie chce mi się mieć wesela 1 dzień full kasy i jakoś tak dziwnie, ale pewnie teraz tak na to zlewam bo jeszcze długoooo do tego dnia może mi się odmieni

idę szukać butów na ślub z nine west
zdaje się że ta huśtawka około weselna to nie pierwszy raz.. gdzie byś Ty odpuściła taki dzień.... brzuszki machen

no i szczęście się skończyło: @ :/

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-08 o 08:18
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-08, 08:18   #1740
msock
Raczkowanie

Cytat:
Załącznik 2359129

a mojej @ nadal nie ma za karę ma czekać do poniedziałku
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
widziałam tę suknię ostatnio u siebie w salonie.. jak dla mnie za dużo tych falbanek... ja wole gładkie
Kasiu ta sukienka jest prześliczna najbardziej podoba mi się góra, bo nie przepadam tak jak Kubusewa za falbankami, ale do tej sukienki bardzo one pasują, dziękuję za zdjęcie

Ja jeszcze nie wiem jaka będzie moja suknia, i nie miałam jeszcze czasu żeby się nad nią zastanawiać, jedno jest pewne nie będzie to rybka bo figury do rybki to ja nie mam i szczerze mówiąc z moją figurą to jest tak że jak już ktoś napisał- trzeba będzie się odchudzić zanim zacznie się chodzić i mierzyć bo boję się że w żadną z salonu się nie zmieszczę a mi odchudzanie jakoś ciężko idzie

lain chyba zacznę tak jak Ty codzienne 8 minutówki, ja wprawdzie chodzę od 3 m-cy na fitness 3 razy w tygodniu, ale nie czuję żeby mi ubywało w bioderkach i brzuszku więc trzeba w końcu przestac jeść po 18! ( co jest dla mnie narazie nie do ogranięcia- choć w ubiegłym roku przez 6 m-cy się udawało i bez żadnej diety schudłam 6kg )

Miłego dnia
msock jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości