![]() |
#1711 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A z tym wózkiem to super! Teraz wózki takie drogie, zostanie wam pieniążków na inne cele ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tymi piersiami to miałam identycznie ALE dużo wcześnie. Ja tak miałam koło 6-7tc ...... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Rozeznanie
|
Izumi, kluska na pewno urośnie
![]() ![]() POP70 ja mam tak nadal z piersiami, wczoraj smarowałam je ciągle, bo tak bolała skóra i swędziały i takie gorące i bolące, nic przyjemnego... zwariowana, to prawda z tym magnezem+b6, ja też to zauważyłam, ze jak brzuch się napina, to łyknę i przechodzi. I zmniejsza mi mdłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Izumi, nie martw się tak- no coś Ty!!! Przecież jak podają na różnych stronach jakie duże są maleństwa to rozbieżności sięgają nawet killku centymetrów, a u Ciebie różnica między 2,8 a 4 jest minimalna.
A moi kursanci, jak pisałam, potrafią dać w kość, bo rozgadani strasznie bywają, ale albo wrzucili trochę na luz jak się dowiedzieli, że jestem w ciąży, albo to ja podświadomie zwracam mniejszą uwagę. Generalnie po wakacjach wznowiłam kurs z nastawieniem, że nie będę się wszystkim tak bardzo przejmować i jak gadają to ja mówię coraz ciszej i siłą rzeczy muszą się uspokoić, bo inaczej nic nie będą słyszeć ![]() Pop70, ojcem dziecka jest OJCIEC DZIECKA i nic nikomu do tego! Co ich to obchodzi? A jak ktoś wyjątkowo upierdliwy będzie się dopytywał, to w zależności od tego czy to babka czy facet to możesz powiedzieć, że spokojna głowa- nie pani mąż / nie pan. Niech się odpier....! I idź Ty kobieto na to zwolnienie! Mnie piersi bolały też tylko na początku, ale podejrzewam, że u każdej jest inaczej. Może ja się powinnam zastanawiać czemu mnie nie bolą ![]()
#1714 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tym magnezem to faktycznie ciekawa sprawa. Myślałam, że może u mnie to głównie placebo (co by mi nie przeszkadzało, ważne że pomogło ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() "nie pani mąż / nie pan." - to mnie zabiło ![]() ![]() A z tymi studentami to może faktycznie i oni się zmienili i Twoje nastawienie też ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Izumi, no właśnie problem w tym, że mój dyr to n e jest w żadnym stopniu spoko
![]() ![]() ![]() Przywiozłam od siostry śliczne buciki 2 pary 2 pajace i 3 rampersy ![]() ![]() ![]()
#1716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baobabek, super masz z tymi ciuszkami. U mnie jakaś posucha i nikt nie robi mi takich prezentów ![]() A co do szefa, to jak będzie "szczelał" wykład to powiedz mu, że nie bardzo możesz się teraz stresować gdyż jakby nie było w ciąży jesteś, a to niewskazane ![]() Izumi, no przecież dobrze napisałam, nie: "nie pani mąż / nie pan."? ![]()
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
mrowak hehe jakbym mu tak odpowiedziała to mnie zaraz
![]() ![]() ![]() Nie mam jak wstawić zdjęć, bo co chcę jakieś załadować to się nie da ![]() ![]()
#1719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Izumi no pewnie,ze nie masz czym sie martwic,2cm?przeciez to pikuś,jeszcze sie okaze,ze na koncu bedzie ze 3800 ![]() ![]() ![]() PoP70 odpoczywaj i nogi do góry ![]() ![]() Asiulek super wieści ![]() Baobabek moze masz za duzy rozmiar tych zdjęc. Kurcze nie chce mi sie ruszyc,taki leniuch sie ze mnie robi a musze isc do sklepu.Wstalam dzisiaj o 11.40 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2009-09-25 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
matko, ale wcześniej napisałam : SZCZELI zamiast STRZELI
![]() ![]() ![]()
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliwka, nie pikuś, tylko PAN PIKUŚ ![]() Baobabek, a moje SE to też specjalnie jak Twoje SZCZELI- i ja też belfer po studiach ![]()
![]() |
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ty liczysz? Mi nawet z USG wyszło że 14 tydz. to u ciebie juz ponad 16 powinien być? A kiedy miałas ostatnia @ ja 20 czerwca? A co do wózków faktycznie na 3 kółkach tez sie nie sprawdzają na innych niż miastowe drogi-równe drogi.. ciężko sie prowadzi wózek 3 kołowy. PS. a to moje dzisiejsze zdjęcia czyli 13 tydz. 6 dz. PS2. i moje ze ślubu jak juz sie chwalicie .. przynajmiej moge was zobaczyc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() he he i dobrze bo jak czytam że Ty nauczyciel to zaraz mi wstyd bo ja czasem byki sadze. Dyrem się nie martw , kurde kobiety maja prawo rodzić dzieci i jego opinia nic tu nie zmieni .
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
madziwnia podawałam jakiś czas temu na wizażu sprostowanie, że termin mam wyliczony na 30 marca (wg usg), a wcześniej do listy obliczył mi jakiś kiepski kalkulator i tak wyszło, że 8 marca. Jak możesz to zmień proszę na 30 marca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnią@ miałam 25 czerwca. Mój nowy lekarz, u którego byłam 15 IX nie robił mi usg ale też wyliczał i powiedział, że 28-30 marca, ale na 100% mi powie po usg (czyli w najbliższy poniedziałek) ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- madziwnia, zdjęcia super ![]() ![]() ![]()
#1726 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAA wszystko jasne wiec prawie na jednym terminie jedziemy
![]() Czasami nie wyłapie w wiadomościach waszych terminów dlatego dane prosze kierowac na PW
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
madziwnia brzusio i figurka super
![]() ![]() A na te zdjęcia ślubne to się normalnie zapatrzyłam... Piękne!!!! ![]() ![]() śliczna z Was para! |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Hihihihi Fasolka!! nie rozbrajaj mnie ja mam na liczniku 80 kg!!
Ale kto powiedział że tylko małe jest piekne... A po drugie " czarny wyszczupla" NIE WIEDZIAŁYŚCIE"???? ![]() aAAAAA Fasolka jeśli tobie chodzi o figurke ze slubu to zwracam honor to było jakies 66 kg ![]() Mrowak widziałam że zaczełaś wątek o działalności gosp. i co wiesz już cos na ten temat bo ja niedługo bede musiała otworzyc i nie wiem czy bedąc juz w ciazy dostane ten zasiłek i płtne chorobowe 100 %
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2009-09-25 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do brzucia to mam prawie taki sam, chociaż u mnie jest dopiero 13tc, no ale u mnie dwie male kanalie rosną, że tak powiem pieszczotliwie. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tym magnezie to nie slyszalam ![]() ![]() moj maz spiewa do brzuszka a jak zaczyna mnie przed snem bolec to jak przylozy reke i zacznie mowic : DZIDZIA TU TATA PROSZE BYC GRZECZNYM BO MAMUSIA CHCE SPAC to brzuszek choc na troszke przestaje bolec ![]() ania p wozek fajny ale ja nie wiem dlaczego ale uparlam sie zeby przednie kola byly mniejsze i wezej osadzone niz tylne Cytat:
![]() ![]() dziewczyny macie swietne zdjecia slubne tylko pozazdroscic nasze slubne nieststy nie sa zadna rewelacja ![]() ![]()
![]() |
#1731 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niczym mnie tu nie zaskoczysz, bo ja też mam 80kg na liczniku ![]() Fakt, że wysoka ze mnie baba(176cm), ale i tak.... A w dniu ślubu to szczuplutka byłam.... Ale kto powiedział, że tylko małe jest piękne.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Fasolka...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() drcron ![]() A piersi hcyba najbardziej mu imponuja a co to bedzie przy karmieniu ![]()
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Madziwnia - dopiero po morzu zauważyłam, że jesteś z Darłowa - więc tak jak ja robisz maluchowi inhalacje z jodu ![]() ![]()
#1734 |
Zakorzenienie
|
no jak mi teraz się nie załadowały to się wścieknę
![]()
#1735 |
Zakorzenienie
|
Baobabku załadowały sie - w koncu... ślicznie wyglądałaś .. a dawno temu był slub???
My 6 października obchodzić bedziemy Druga rocznicę!! Megi a ja dopiero jak Ty sie teraz odezwałaś... hiihh czyli mam cięzarówke z okolic... A zdjęcia robione w Darłowku
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2009-09-25 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Rozeznanie
|
madziwnia, eeee tam.... Ważne , że cyfry się zgadzają (167, 176),hi,hi... i megi-megi ma rację.
![]() ![]() ![]() A propos piersi i karmienia. To jak moja przyjaciółka miała małego synka, a z drugim była w drodze, to ten martwił się jak obdzielą mieðzy siebie cysie mamy... No bo: prawy dla niego, lewy dla taty, a dla dzidzi?! ![]() ![]() Baobabek pięknie! Bardzo ładnie wyglądacie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fasolka73 Czas edycji: 2009-09-25 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
madziwnia, nasz ślub był 6 czerwca, czyli nie tak dawno, a dzidzi zrobione w podróży poślubnej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- i bez narzekania mi tu na wagę!!! bo ja mam baseball'a i nie zawaham się go użyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1738 |
Raczkowanie
|
Ale macie piękne te brzuszki i dopiero w 14 tygodniu! Ja nie wiem, u mnie połowa 17t i marnie. I waga mi nie drgnęła ani o kilogram. i piersi nic, a mogłyby... mogły...
W życiu nie przypuszczałam, że się będę brakiem dodatkowych kilogramów przejowała ![]() Przynajmniej maluch mamusi nie zawodzi i od wtorku bąbelkuje w brzuchu. Bez tego gmerania to bym się poważnie nad swoim stanem błogoslawionym zastanowiła. Jak w poniedziałek zawitałam w pracy, to mnie nikt o tę ciążę 4-miesieczną nie podejrzewał. Ogólna zgoda była że ciąża jest urojona, że sobie Klara przerwę musiała zrobić bo ją dopadlo wypalenie zawodowe. Faktem jest że się wcisnęłam jak zawsze w garnitur i szpilki, ale jakoś tak dziwnie mi było... Oliwka, nie jesteś sama z tym leniuchowaniem w łóżkowych pieleszach. Ja się kładę jak przedszkolak po każdym posiłku na dłuugie leżakowanie. I BARDZO mi z tym dobrze! Niech Cię małżonek budzi o tej 14.00! a co! należy Ci się! AniuP, ten wózek Jane to firma czy model jest? bo nie mogę znaleźć... |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Lachonarium
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo nie wytrzymam i nadużycie zgłosze!!! ![]() ![]()
![]() |
#1740 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczęta
![]() Jestem Marta, podobnie jak Wy noszę w brzuszku maleństwo - moje pierwsze ![]() Jestem tu zupełnie nowa, ale bardzo chciałabym dołączyć do Waszego grona, mam nadzieję że nie macie nic przeciwko. Termin mam na 30 marca, później napiszę coś więcej... Póki co zabieram się za czytanie całego wątku, żeby być na bieżąco i nie powtarzać pytań i tematów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.