![]() |
#1711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
Mi się udało złapać opaski-pajączki
![]() ![]()
#1712 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myjkę sprzedam na maj za 19,90 i praktycznie za cene calego mopa i mi w razie co kij i ta dolna częśc zostanie ktora tez moge odsprzedac komus jak bedzie chciał ![]() Trochę pokombinowałam i jest ![]() A pajączki były dostępne chyba z 5 -10 minut!! Teczek juz tez nie ma i poj.na reklamowki i balsamu na pięty ... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-05-07 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
kasiunia1664
Czego Ty nam kochana zazdrościsz??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No chylę czoła ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
Jak miałam możliwośc coś zamowić co jest w promocji na kweicień a po cenie normalnej jest w maju i miałam to w zamowieniu na maj to zamówiłam na kwiecień....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tak zamawiam... Albo teraz domówiłam troche tych foremek do galaretek, bo ładnie schodzą, a w czerwcu będą droższe... Mopy też mam jeszcze 2 na stanie, wiem, ze się sprzedadzą, a cena 28 zł była rewelacyjna
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1718 |
Raczkowanie
|
jakiej konsultantki nie masz??
Bo ja mam problem taki, ze jeszcze nikogo nie dopisałam do B.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zadomowienie
|
Ja juz sie pogubiłam troche z zamowieniami ale spisuje wszystko w zeszycie co zalapalam a co dalej w brakach.
Czekam teraz na 2 paczki z 1 maja -jak pani z BO powiedziala beda ok pon lub wtorek. Ja mam na razie 3 konsult . pod soba i jestem juz 15 miesiecy w B... ale jakoś idzie im - jedna pracuje druga nie ma czasu na łapanki a ja poki jeszcze jestem na wychowawczym to siedze i łapie ale niedługo do pracy trzeba iść... Sama mam w katalogu po 500 punktow.... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-05-07 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co z katalogami na czerwiec? podobno juz byly pakiety??....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1722 |
Raczkowanie
|
Moja Liderka dzwoniła do BOK-u w środę i Pani powiedziała, że katalogi są czy wyjechały z drukarni i na dniach będzie można zamawiać, jak się pojawią to na pewno dostaniemy maila z informacją.
#1723 |
Zakorzenienie
|
kasiunia1664
właśnie o to mi chodziło, nikogo nie zapisałam ![]() 500pkt??? To slicznie... Zamawiasz z górkami na w razie W? Czy takie ładne zamówionka masz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Jolkag78
Ja praktycznie malutko dla siebie biorę, prawie nic. Pomaga mi mama która mieszka w innej miejscowości i tam duże zamówienie uzbiera ... W tej chwili mam swoich już 360 punktów a to początek miesiąca dopiero ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Raczkowanie
|
Ja jestem od stycznia i rownież mam 3 osoby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Raczkowanie
|
ja też chce kogos a nikt nie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
![]()
wiesz co możesz zapisać mamę lub kogoś z rodziny wtedy będziesz miała więcej kredytów i dodatkowe pieniadze.....pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zadomowienie
|
I prezenty z programu dla nowych :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
iwonakuzminska
a CZEMU WIĘCEJ PIENIĘDZY? przecież jak sama złożę zamówienie na 200 pkt, to też mam 3%, czy coś przeoczyłam? |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=jolkag78;19112154]iwonakuzminska
a CZEMU WIĘCEJ PIENIĘDZY? przecież jak sama złożę zamówienie na 200 pkt, to też mam 3%, czy coś przeoczyłam?[/QUOTE Jeśli ta osoba co ją zapisałaś miała 200 pkt czyli 3 % i te pieniążki z tych 3 % ma ta osoba i ja, czyli jak ja mam zapisaną mame robie jej zamówienie za 200 Pkt to mam dzieki temu więcej pieniążków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Piszcie!!!!
Ja myślałam, że zdobywam 3% jeżeli moja osoba zrobi 100pkt... Więć jeśli ja mam 3% przy 200 pkt, po co rozkładać to na 2? Nie na to samow ychodzi? No tylko te prezenty... Juz mogłam mieć 2 wody, bo dzisiaj zam na 300pkt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a nawej jeśli ty zrobisz zamówienie za 100 pkt a ktos kogo masz w grupie zrobi za 200 pkt to też masz 3% swoje jak i od tej osoby ![]() Edytowane przez madusiaa Czas edycji: 2010-05-07 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Ja juz tez mialabym 3 wody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
oj chyba nie...
poprostu dzili się ten sam % na 2 osoby... Ale jest on ten sam tak matematycznie rzecz biorąc... Tylko prezenty sie dublują... ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- no fakt, chyba że robicie na 2 osoby po 200pkt, to wtedy dodatkowe 3 % dla Was... Chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Ale to już chyba najlepiej rzucać na drugą osobę, po osiągnięciu progu 3%, czy 3% ze swojej osoby dostaje się też gdy zamówi ona na 100pkt...
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- oj mieszam zbyt dużo, ale dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=jolkag78;19113582]Ale to już chyba najlepiej rzucać na drugą osobę, po osiągnięciu progu 3%, czy 3% ze swojej osoby dostaje się też gdy zamówi ona na 100pkt...
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- oj mieszam zbyt dużo, ale dzięki za odpowiedzi ![]() więc tak ty i osoba w grupie zamówicie po 100 pkt i te pkt pomagają ci osiagnąc próg 3% bo razem macie 200 pkt, ale np jesli ty będziesz miała 100 pkt a osoba 200 pkt to ty masz 3% ze swojej kwoty i dodatkowo 3% z tej osoby ! a jesli ty masz 200 pkt i ta osoba to również jest tak samo ze ty kwalifikujesz sie do 3% i ta dana osoba co jest w grupie i masz pieniążki za swój rabat i od tej osoby ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
madusiaa
Kochana, dizękuje bardzo za odp... Wiem o co chodzi, ale jak się w towgłębie to znowu coś mi tam wychodzi co mnie zastanawia... Zaraz chyba zapiszę mojego mena, bo właśnie mam zamówionko na kolejne 70 pkt, więc może dobije do 100 i będzie woda x 2 ![]() A co jest po programie łatwy start? Czy dalej dostajemy jakieś prezenty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.