|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah no i daj znać jak będziesz rudzielcem ![]() Bry ![]() aaaaaaaaale dzisiaj złość ze mnie kipi, to pewnie przez te babsztyle z biblioteki, o których pisałam wyżej... Muszę się szybko jakoś zrelaksować bo inaczej porobią mi się zmarchy na czole od skaczących nerwów;P Zapodałam już sobie maskę na włoski. Za chwilę idę zrobić obiad dla rodzinki i coś poczytać... Miłego dnia bąki ![]()
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Viriginio swietne zakupy....
ja jak podliczylam ile wydalam na siebie w ciagu ostatniego miesiaca to sie lekko podlamalam ![]() ![]() musze wam cos powiedziec... wiem, ze mnie skrytykujecie potempicie.. ale mam to w D.... wplatalam sie w dziwna znajomosc... a najgorsze jest to, ze za***iscie mi sie to podoba i od paru dni chodze z mega bananem na buzi...ehhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ![]()
#1713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Uff wrociłam..te korki kiedys mnie wykonczą ![]() virginio - swietne zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() malinn - wracaj kochana i mow o co chodzi ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj obłąziłam pełno sklepow ale zakupiłam tylko golfik fioletowy z Cameyeu, domek z piernika do sklejania z ikei, malutka tareczkę do czekolady albo parmezanu no ale cudna jest mowie Wam ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-11-18 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | ||||
Zadomowienie
|
Witaj w klubie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sama bym się do nich na pewno nie wybrała ![]() ![]() Limonko zdaj nam potem relacje jak było na tancu brzucha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Virgiono sliczna ta 2 tuniczka zdradzisz mi ile za nią dałaś ![]() Kostko widze, że ty również zaszalałaś z zakupami ..... Tearaz troszke sie pochwalę dziś dostałam 6 ze sprawdzianu.... to takie dziecinne prawda ![]() ![]() A teraz przykre rzeczy sama nie wiem czy mam Wam o tym pisac ale jestem tak strasznie znerowcowana, że mam wszystkieo dośc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-11-18 o 18:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Podobnie jak dziewczyny nie mogę się doczekać Virgo-rrrrrrudzielca! Cytat:
Nie nerwuj się tym za bardzo ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś niespodziewanie mam trochę wolnego. Dziewczyna, z którą do tej pory mieliśmy zajęcia hiszpańskiego nagle oświadczyła nam, że życzy sobie dwukrotnie wyższą stawkę więc byliśmy zmuszeni pożegnać się ze skutkiem natychmiastowym. Teraz mam na głowie jeszcze znalezienie nowego korepetytora. Chociaż już przeglądnęłam na szybko ogłoszenia i nie sądzę, żebym miała z tym problem... Macie pojęcie ilu rodowitych Hiszpanów udziela lekcji za całkiem przyzwoite pieniążki? ![]() ![]() Zmykam pakować paczki: na allegro sprzedało mi się ostatnio tyle rzeczy, że ledwo się wyrabiam z wysyłką. Może się jeszcze zamelduję jeśli mi ręce nie odpadną od adresowania ![]() Całuję w czółka ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Ines- skarbie ![]()
![]() |
#1717 |
Wtajemniczenie
|
hej lalunie
![]() Malinn czekam na pikantne szcegoly ![]() Ines bidulko, mam nadzieje ze jakos sie ulozy u ciebie wszystko ![]() a ja ma problem bo chce obszyc kanape ( znudzily mi sie paski) i widzialam na stronie ikei takie fajne materialy a ikee mam daleko ![]() ![]() u nas ok. dzis bylismy na ktg w szpitalu, serduszko malej tak pieknie bije ![]() a ja ide obiad zrobic ![]() ![]() ![]() ![]() mam juz plytki w kuchni ![]() ![]() ide zrobic herbatke ![]() buziole lalki ![]()
#1718 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co ja wyprawiam i co mi na mozg padlo.... ale ten facet to zakazany owoc
![]() Tomek jest z tych o ktorych lepiej zapomniec za nim sie pojawia... jest starszy o 5 lat, nieziemsko inteligentny i tym zawsze mi imponowal, nieziemsko przystojny... czuly... i na tym jego zalety sie koncza.... bo okazuje sie, ze jest po prostu wyrosnietym dzieckiem...takim piotrusiem panem.... no i uwaga... od kad sie znamy.... ma narzeczona... Wiec tak... poznalismy sie 2 lata temu! na poczatku bylo tak jak teraz.. czyli nieziemsko excytujaco, goraco i generalnie cudownie...pozniej jakos wyluzowalismy.. caly czas mielismy kontakt....no i w pt na imprezie sie spotkalismy.. przegladalismy cala impreze.. w niedziele tez sie spotkalismy, w poniedzialek tez... i tak codziennie chociaz na chwile by sie zobaczyc.. Jak nie mozemy sie spotkac to piszemy do siebie setki maili, smsow, dzwonimy i tak o to chodze nie wyspana bo albo z nim sie spotykam, albo z nim gadam do 4 nad ranem ![]() Wiem, ze nie powinnam, bo ma narzeczona(ciagle ta sama i ciagle zle mu sie z nia uklada, a bynajmniej tak twierdzi) wiem, ze to ie facet dla mnie.. jest tyle rzeczy na nie... a mnie sie to tak za***iscie podoba... czuje taka excytaje na dzwiek telefonu, jak slysze jego glos, albo czytam jego smsy, ze wszystkie moje wyrzuty sumienia, caly moj rozsadek schodzi na boczny plan.. Nie wiem ile to potrwa.... czy tydzien, czy miesiac jak ostatnio, czy moze dluzej.... ale nie chce rezygnowac... uczuc tez w to nie inwestuje... swietnie sie bawie... chodze cala w skowronkach, mam motyle w brzuchu... czuje sie przy nim taka szczesliwa.... i generalnie jest rwelacja... Robimy tyle dziwnych i smiesznych i szalonych rzeczy.... ehhh... wczoraj bylismy w kinie... dodam, ze w kinie ![]() ![]() ![]() ![]() no wiec podsumowywujac.... chwilo trwaj wiecznie ![]()
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bylam na "Bekartach Wojny" nie jestem fanka Tarantino, ale film jest dobry i naprawde warto go obejrzeć ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do tkanin hmmm chyba ciezko w necie ![]() ![]() ![]() malinn kochana ja Cie nie potepię...,nie czuję się uprawniona.. swietą nigdy nie byłam i teraz nie będe takiej udawać i Cię pouczac wiesz co robisz jesteś duza dziewczynka ![]() ![]() ![]() a ja idę spać ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-11-19 o 07:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Dżem Dobry
![]() wszyscy śpią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Hej Lasencje! Wczoraj jednak na basenie nie byłam, bo mnie gardło zaczęło boleć, ale za to pograłam z mamą ponad godzinę w pinga, więc jakiś ruch niby był
![]() Po za tym odwiedziłam Tiffi i widziałam przepiękny sweterek, spódnicę i jeansy - nawet chciałam zmierzyć, ale w końcu stwierdziłam, że i tak to nie ma sensu, bo w chwili obecnej mam 0zł w portfelu. Ale jak już dostanę pierwszą wypłatę to zamierzam wpaść w szał zakupowy ![]() Kostko- ja na Bękarty oczywiście wybierałam się, ale jakoś albo nie było czasu albo pieniędzy i w końcu nie obejrzałam ![]() Malinn - zgadzam się w 100% z Kostką. Daleka jestem od oceniania i potępiania Ciebie, bo sama świętoszką nigdy nie byłam. Jeśli jednak zaczniesz się angażować emocjonalnie, to możesz wyjść z tego nieźle zraniona. A pytałaś go po co jest z narzeczoną skoro tak źle im ze sobą? mamrotko - super, że Gabrysia zdrowiutka i że z remontem w końcu zaczęło się układać ![]() Limonko - już widzę jak nawiązujesz z takim Jose Antonio płomienny romans ![]() Ines- kochana, jest aż tak źle? Pamiętaj, że masz nas i możemy coś doradzić ![]() Niuniuska - Twoja szkoła to jest jakaś parodia! Nie wiem co bym zrobiła tym bibliotekarkom jakbym była na Twoim miejscu, ale po akcji pewnie opuszczałabym budynek w asyście policji ![]() Virginia - świetne zakupki! Szczególnie podoba mi się tuniczka niebieska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki! Cytat:
![]() ![]() Też się nad tym zastanawiałam, ale ponieważ odżywki jeszcze nie miałam, chciałam jej spróbować. Dziękuję! Kosztowała 139,90 czy jakoś tak ![]() ![]() Cytat:
![]() A jakbyś chciała się wyrwać z domu choćby na trochę, to pamiętaj, że u mnie jest wolny pokój ![]() ![]() Trzymaj się robaczku ![]() Cytat:
![]() ![]() Tuniczka z Kappahla i botki to też moje faworyty ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam jechać na basen z bratem, ale on się podziębił, ja zaraz chyba dostanę @, więc może to i lepiej. Zresztą pogoda nie zachęca do wyjścia z domu - pada i jest szaro i ponuro. Posprawdzam resztę wątków i poczytam sobie ![]() Zmykam, pa! ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Ps. Dziewczynki wygląda na to, że schudłam jakieś 1,5kg ![]() ![]() ![]() ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-11-19 o 09:16 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zadomowienie
|
Virginio - 17 kg?! Jesteś moim hero(ine)! Ja też muszę się w końcu porządnie za siebie wziąć, bo ślub coraz bliżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ja korzystając z wolnego zrobiłam dzem dyniowo-pomarańczowy z imbirem musze przyznac ze jest swietny chyba najlepszy jaki w tym roku wyprodukowałam ![]() ![]() ![]() plecy mnie bolą od stania przy kuchni dzisiaj i jeszcze niewyspana jestem ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-11-20 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Virginio!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ines, przykro mi z powodu Twojej sytuacji. Ale może uda Ci się znaleźć pracę i zarazem skończyć tą szkołę? Np na zlecenie, na pół etatu, jakkolwiek? W jakiś centrach handlowych, sieciówkach itd, przynajmniej na razie? Szkołę masz dobrą, coraz więcej ludzi korzysta z masaży, SPA itd ![]() Joyce, poprzegapiałam trochę w tym wątku, kiedy ślub?? ![]() Niuniusko, faktycznie dziekanaty i biblioteki bywają różne... jak z resztą wszystkie urzędy, gdzie trzeba coś załatwić ![]() Virginio.... ta tunika ze zdj 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Malinnko ja także podpisuję się pod Kostką. Perspektywy tego chyba żadne, ale dopóki jednak chcesz i nie angażujesz się w to na poważnie, to życzę dobrej zabawy ![]() Poza tym, faceci jak mają romans, zawsze tej drugiej opowiadają jacy są biedni, jaka ich żona/narzeczona jest okropna i myślą o rozstaniu, a są z nią i w koło takich rzeczy nie opowiadają, nawet im tak naprawdę przez myśl nie przejdzie by tą narzeczoną rzucić. Limonko ![]() Mamrotko, już tak blisko ![]() Miłego dnia Lasencje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
|
dziewczyneczki nei wiem co sie stalo nei moglam do was napisac.
jakims cudem zostalam wylogowana, a zawsze jeste4m automatycznei zalogowana i nei chcialo m isie haslo wpisac, musialam zmeinaic cos tam robic az w koncu psize.. VIRGINIO mega gratulacje* dogonie Cie za osiemset lat. dziewczyny czy mozna sobie popsuć żołądek przez diety?? bo sie zaczynam bac o swoej flaczki ostatnimi czasy, dziwne rzeczy sie tam dzieja, jakos mi w srodku bulgota, zaladek men iboli coraz czesciej bo mnie nie bolal nigdy w tym miescu i wogole. kila miesiecy temu znalazlam w starych domukentach jak szuklal aktu urodzenai swoejgo, wypis ze szpitala...okazalo sie ze jak mialam roczek to mialam silny niezyt jelitowo-żołądkowy, srednio wiem co to takie, ale jak zapytalam o to mamy to nei chciala ze mna rozmawiac tylko mi powiedziala ze wiele nocy przeplakala i zebym sie cieszyla ze zyje......yyyy i troche mnie to zastrzeliło co powiedziala, i moze ta moja nadwaga to jest ptoblem wlasnei jakis po tej chorobie?? hmmm no sama nie wiem, nie znam sie wogole na ludzkich wnetrznsociach.
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Jestem z powrotem ;-)), znowu nie miałam internetu, ale tym razem sam się nie naprawił-musiał przyjechaćfachowiec i mi naprawił.U mnie nie najgorzej chociaż myslałam,ze zejdę z tego świata-strasznie bolał mnie żołądek i lekarze nie wiedzieli co mi jest, a do gastrologa moge se tylko pomarzyć aby pójść w tym roku...Ale jest juz nawet ok bo przez 3 dni mnie nie boli, tfu....tfu...Dzisiaj się dowiedziałam, ze dziewczyny kombinują zeby wciagnąć mnie w rolę mikołaja-czyli mam byc mikołajem w pracy i na dodatek śpiewać ![]() ![]() ![]() P.S Schudłam przez tydzień 5 kg. ![]() ![]()
#1729 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do nieżytu to nie rozumiem jak Twoja mama nie chciała o tym rozmawiać. Przecież to jest bardzo ważna informacja zdrowotna i powinnaś wszystko na ten temat wiedzieć! Przyciśnij mamę i niech ci powie co i jak! Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Hello lasencje
![]() u mnie od rana piekne słonce ![]() fiolusku - co u ciebie?? co tak malo do nas piszesz?? ![]() ![]() marei - wpadaj czesciej do nas ![]() mkarlinko - 5kg ![]() ![]() ![]() Joyce - http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...8278,9495.html robiłam według tego przepisu ale ja na 2,5 kg dyni dalam ok. 2 kg pomaranczy i wiecej imbiru, po prostu probowałam a i skorki dalam tylko z jednej pomaranczy chyba, ze lubisz takie bardzo gorzkie dzemy, ale jak nie lubisz to nie dawaj wcale, ja dalam jeszcze pare gozdzikow ![]() lece na zakupy, potem musze troche popracowac, a po poludniu do was wpadne ![]() a co tu taka cisza????? ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-11-20 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wróciłam od dentystki, usuwała mi kamień, teraz ząbki czyste aż miło, widać wszystkie szyjki ![]() Aha! Wczoraj na all kupiłam 4 książki. Niemożliwa jestem ![]() Nie przesadzaj, heroinką to jest Fioluś i jej 20 kilo mniej, ale mam ambicję ją dogonić, ba! przegonić nawet ![]() Cytat:
![]() ![]() A wracając do Twojego pytania - staram się trzymać zasad prawidłowego odżywiania, pilnuję przede wszystkim 5 regularnych posiłków. Zresztą mój organizm tak się do nich przyzwyczaił, że jak go przetrzymam jakieś 4-5 godzin bez jedzonka to się o nie buńczucznie dopomina ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki! ![]() Cytat:
Nie przesadzaj! A co do Twojego pytania - czy dietą można zaszkodzić żołądkowi. Niewłaściwą na pewno ![]() Cześć Mikołaju! Można napisać do Ciebie list z prośba o prezenty? ![]() Straconych kilo gratuluję, ale powtórzę za dziewczynami - uważaj na jojo. Cytat:
![]() Zmykam na inne wątki. Cmokam! ![]()
![]() |
#1733 |
Raczkowanie
|
A co tu taka cisza?
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Dramatyczna cisza od wczoraj nastała ![]() ![]() ![]() proszę tu wracac szybciutko ![]() ja pije kawe i lece zaraz do pracy dzisiaj do 14 ![]() milego dnia dziołchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Malinnko- podobnie jak dziewczyny jestem ostatnią osobą, która mogłaby Cię pouczać i mam tylko nadzieję, że nie będziesz przez całą tą sytuację cierpieć ![]() ![]() Virginio- 17 kg??? Brawa, brawa!!! Owacje na stojąco!!! ![]() Jeśli chodzi o książki łączę się z Tobą w bólu- nie mogę się powstrzymać gdy widzę jakąś ciekawą pozycję. Niedługo pewnie zacznę nowe zakupy nosić na głowie, bo w pokoju ewidentnie kończy mi się miejsce ![]() ![]() Kosteczko- mmm... Ten dżemik brzmi na prawdę ciekawie... Dynie mam akurat napoczętą, bo robiłam ostatnio ciacho dyniowe (bardzo fajna sprawa, tak na marginesie; dyniowo-toffi pianka zapieczona na kruchym spodzie; rodzina oszalała na jego punkcie ![]() ![]() Joyce- życzę powodzenia w poszukiwaniu sukni ![]() ![]() Mkarlinko- na pewno będziesz świetna w roli mikołajki, a dzieciaki będą zachwycone ![]() Ines- jak się trzymasz, skarbie? Jak humorek? Jak sytuacja w domu? Możemy Ci jakoś pomóc? ![]() Niuniuska- a Ty gdzie gwiazdo zniknęłaś? ![]() Cześć kochane ![]() Wreszcie mam wolniejszą chwilę, żeby do Was poklikać. Ostatnie dni są takie szalone ![]() Na tańcu brzucha w czwartek ostatecznie nie byłam, bo okazało się, że zaraz po pracy musiałam pędzić do domu i zająć się moim bratankiem. Wybieram się za to za tydzień: mam nadzieję, że tym razem nic nie stanie na przeszkodzie. Wczoraj po pracy popędziłam na kawę z jedną koleżanką, a zaraz po kawce na piwo z drugą. Dziś podobny schemat: po południu kawa z laskami z byłej szkoły, a później piwo do późna z wizażankami-warszawiankami ![]() ![]() ![]() Zmykam dziewczyny, bo czeka mnie jeszcze gruntowne sprzątanie, pieczenie ciasta,a jeśli czas pozwoli chciałam wystawić kilka ciuszków na all. Trzymajcie się cieplutko ![]()
#1736 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Masakra! Umieram!
Zdycham z bólu zębów. Całą noc nie spałam, ok. 6 pojechałam na pogotowie stomatologiczne. Boli mnie cała prawa strona szczęki, na dole i na górze. Najgorsze jest to, że nie mogę zlokalizować konkretnego zęba, który pewnie za to wszystko odpowiada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Hello!
Schudłam nie 1,5 ale prawie 3kg ![]() Limonko, ja wyklikałam już 7 książek ![]() Tak więc dziś czeka mnie pewnie popołudnie z książką ![]() Zmykam na korki, do później ![]()
#1739 |
Zakorzenienie
|
Niuniuska- bidulko
![]() ![]() ![]() ![]() Virginio- to fakt, oryginalne książki w Empiku są masakrycznie drogie. Dlatego też już nauczyłam się kupować je na all. Wczoraj wylicytowałam 3 książki Jane Green, której styl pisania ostatnio mnie urzekł ("Life swap", "Spellbound" i "Babyville")- wszystkie po 10 zł właśnie. Zauważyłam, że czytanie w oryginale daje mi więcej niż wszystkie kursy angielskiego; po prostu chłonę nowe słówka. Dlatego staram sie to robić jak najczęściej. No i gratuluję schudnięcia ![]() ![]() Jak mija sobota, dziewczyny? Ja już ogarnęłam mieszkanko i teraz bezczelnie sobie leniuchuję ![]() ![]()
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ines - kochana martwimy sie odezwij się ![]() malinn - ty tez nie znikaj tylko nam sie tu melduj ![]() virginio - naprawde nie wiem jak ty to robisz ![]() ![]() ja wrociłam ze stajni, mialam dzisiaj pocieszne dzieciaki nie ma co ![]() ![]() odpoczywam z piffkiem bo jutro rano znowu pracuje, ale mam druga czesc Larsona ![]() ![]() ![]() ![]() mielego wieczorku jeszcze tu wpadne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.