![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
A-x DD chciałaś to masz.
Uważam że powinnaś wziąść większe wkładki niż ja, mam 157/49kg więc jestem o wiele mniejsza niż ty. Poza tym miałam dość duzy gruczoł, nosiłam rozmiar 75B i miałam podwieszenie a to też dużo daje. Edytowane przez KUBUŚ Czas edycji: 2009-10-14 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podobają mi sie-jak dla mnie duze ale mega naturalne ![]() ![]() ![]() Jakie masz żelki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po raz setny chyba wyrażę swoj podziw dla Twoich piersi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mega naturalne, aczkolwiek uważam, iż natura nie mogla stworzyć takich piękności ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1715 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dr Krajewskiemu tez zdarzaja sie i wpadki... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i jeszcze te ostatnie zdanie sorki , ale glupi tutaj nikt nie jest , a twoje niby slodkie i mile uwagi za bardzo uszczypliwe niestety nie wiem jaki masz w tym cel i po co to piszesz , ale tak jak kiedys wydawalas mi sie bardzo fajna kobietka tak teraz zaczynam zmieniac zdanie ![]() i nikt tutaj nie "kadzi" Horo dlatego , ze jest dostepna wiecej niz inne dziewczyny z forum , przeciez to jakas wierutna bzdura ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja fajną kobietką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Rozeznanie
|
no coz w takim razie pora ustapic miejsca innym "najwieszym zolza na swiecie "
![]() w kazdym razie forum to forum kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie , ale mozna to robic taktownie i bez uszczypliwosci , bo po co psuc atmosfere na forum , ktore jest naprawde pomocne dla wielu dziewczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Masza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1724 |
Raczkowanie
|
Foxy, czyzbys tesknila za wczesniejszym wygladem
![]()
#1725 |
Zakorzenienie
|
Nie!! W zyciu ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak wole terazniejsze- bo sa wieksze ![]() Ogolem nie zawracam juz sobie glowy cyckami, minelo mi to poki co, teraz mam wazniejsze sprawy na glowie ![]()
![]() |
#1726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Dopiero co skonczyłam czytac wasze wiadomosci, ale mialam zaległości.. ![]() Horo&Masza zauważyłam (jak inni) że robi sie taka niemiła atmosfera.. ![]() ![]() ![]() ![]() Mysle jednak, że nie należy czytać wszystkiego zbyt dosłownie.. W moim przypadku: podobają mi sie wszystkie wasze piersi bo w porównaniu do moich to niebo a ziemia.. Osobiście jednak nie chce zbyt duzych przez to ze do mnie nie pasują.. A jak komus pasują i takie chce-czemu nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Przyczajenie
|
listopadowa dziękuję za trud.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Przyczajenie
|
hejka Foxy123,
wiem, ze nudze a wiecej opini to lepsze niz mniej. wiem, ze masz juz wszystko poza soba ale moze pamietasz dlaczego wybralas dr niemkiewicz. ja sie strasznie obawiam porazki bo na ewentualna poprawe(ODPUKAC)mnie nie stac ![]() tak wiec wszystkie rady mile widziane. poza tym jestes w irlandii, prawda? jak sobie to wszystko zorganizowalas? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Przyczajenie
|
hejka Listopadowa,
widzialam Twoje zdjecia po op. prawdziwe arcydzieloacje, gratuluje ciesze sie bo dr skwiercz to jeden z moich wyborow. napisz mi troszeczke o niej, dlaczego ja wybralas, a co najwazniejsze o Twoich cycuchach ![]() prosze o rady dla zdesperowanej ![]() milej nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
listopadowa-Słoneczko moje kochane skarga już jest, została zmniejszona do 4 stron
![]() ![]() ![]() ![]() Mam już termin wolnego ale dziś nie udało mi się dodzwonić do pani dr. ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- znajoma robila u niego op. i efekt byl powalajacy - troszke brak wiedzy na temat innych Dr. - klinika miesci sie blisko mojego rodzinnego miasta - mozna go przerobic w kwestii rozmiaru - jest esteta i lubi duuuze piersi, ale nieprzesadzone -fachowa i rzetelna konsultacja - dla mnie imponujaca galeria zdjec jego op. ![]()
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Policzeska, jakies 4-5 stron wstecz pisalam Tobie jak zorganizowalam sobie czas i wyjazd na op. z Irlandii do PL
![]()
![]() |
#1738 | |
Zadomowienie
|
Foxy, mala diablico
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pierwotnie rozważałam dr Sankowskiego ![]() ![]() ![]() Cycuchy: 1.cięcie w fałdzie podpiersiowym 2.implanty anatomiczne pod oba mięśnie piersiowe (leżą na żebrach) 3.ze względu na budowę mojej klatki piersiowej (koścista, wystające żebra i obojczyki) piersi po umieszczeniu implantów okrągłych nie wyglądałyby estetycznie, dlatego też dr zasugerowała łezki 4. jest ryzyko obrotu - największe w ciągu pierwszego miesiąca - przed wytworzeniem torebki łącznotkankowej. Później, jeśli kieszenie nie są zbyt szerokie, ryzyko jest minimalne (oprócz upadków z podparciem się o rękę, upadków na klatkę piersiową, silnego i gwałtownego pociągnięcia ręki np. przez psa na smyczy, wypadków samochodowych) Jeśli będziesz miała jeszcze inne pytania to chętnie odpowiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- MYA ...Gdynia za Tobą teskni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- [QUOTE=listopadowa80;14721 031]Po pierwsze miło mi, że podobają Ci się moje krzywuski ![]() ![]() Pierwotnie rozważałam dr Sankowskiego ![]() ![]() ![]() Nieeee no luuudzieee tą Maszke nalezy zbanowac za namawianie na zabieg u mistrzyni świata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.