|
|
#1711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2010-09-13 o 16:23 |
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
ale na pewno wiekszym niz ja
Cytat:
napisalam wlascicielce MACa, ze niestety rezygnuje bo dowiedzialam sie, ze to jest podrobka- no przekonywala mnie, ze kolezanka by jej nie oklamala, ale nie bylo zadnych problemow ani nieprzyjemnej wymiany zdan
|
|
|
#1713 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc teraz mam to już gdzieś i te negatywy i całą administrację...
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22039079]z administracją na szafie miałam do czynienia i oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale oni są g**no warci. do dzisiaj mam negatywy od panienki, która narobiła rabanu bo poczta dostarczyła jej paczkę 10dni po mojej wysyłce, ale oczywiście to moja wina... moje negatywy od niej brzmią co jeden to lepiej, w jednym opóźniona wysyłka o 2 tyg w drugim, że o tydzień i dodatkowo spodenki złe, a na koniec założyła sobie trefne konto żeby i z niego wystawić negatywa o treści "nie polecam kupować u tej osoby bo oskarży Was o wyłudzanie danych". administracja oczywiście miała w nosie moje tłumaczenia i nie dość, że od marca nie doprosiłam się o anulowanie negatywów to jeszcze zablokowali mi konto na miesiąc...
więc teraz mam to już gdzieś i te negatywy i całą administrację...[/QUOTE]no właśnie miałam się pochwalić, jaki wyrok dostałam, otóż: Prosimy o polubownie rozwiązanie problemu i zakończenia sporu. Jeśli Panie się dogadają komentarze mogą zostać usunięte. innymi słowy "umywamy ręce". Mam się dogadywać bo wysłałam w terminie, co trzeba, jak trzeba, za to że mnie oszukała, okradła, zwyzywała i dała bezsensownego nega. Też mam komentarz w tyle, bo mnie jeden nie zabije, ale chciałabym odzyskać swoją paczkę
|
|
|
|
#1715 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ) , po prostu dla świętego spokoju właśnie i zdrowia?Wiesz, z chamem, jak z idiotą, najpierw sprowadzi się do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bu |
|
|
|
|
#1717 |
|
Konto usunięte
|
A ja przyszlam sie pozalic. Wymienialam sie z wizazanka z zerowa liczba przekupek, wiec czekalam na jej paczkeprzed nadaniem swojej. Mialam otrzymac krem tonujacy i swieze perfumy 30 ml z ubytkiem testowym psika. Dostalam krem tonujacy i perfumy, ale 50 ml z ubytkiem 15-20 ml. Teoretycznie deklarowana pojemnosc otrzymalam, ale nie taka byla umowa. Sama oddaje rzeczy nowe lub testowane i takich szukam. Poza tym perfumy okazaly sie byc ponad trzyletnie.
Wizazanka, zeby bylo milej, przestala sie logowac. Napisalam do niej po otrzymaniu paczki. Mialam nadzieje, ze dosle odpowiednie perfumy a ja odesle jej tamte wraz z moja paczka. Niestety czekam na kontakt juz tydzien i nic. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-09-14 o 12:42 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22055796]A ja przyszlam sie pozalic. Wymienialam sie z wizazanka z zerowa liczba przekupek, wiec czekalam na jej paczkeprzed nadaniem swojej. Mialam otrzymac krem tonujacy i swieze perfumy 30 ml z ubytkiem testowym psika. Dostalam krem tonujacy i perfumy, ale 50 ml z ubytkiem 15-20 ml. Teoretycznie deklarowana pojemnosc otrzymalam, ale nie taka byla umowa. Sama oddaje rzeczy nowe lub testowane i takich szukam. Poza tym perfumy okazaly sie byc ponad trzyletnie.
Wizazanka, zeby bylo milej, przestala sie logowac. Napisalam do niej po otrzymaniu paczki. Mialam nadzieje, ze dosle odpowiednie perfumy a ja odesle jej tamte wraz z moja paczka. Niestety czekam na kontakt juz tydzien i nic.[/QUOTE] no to troszkę sytuacja patowa, bo niby deklarowana ilość jest. Tylko pytanie, jak długo te perfumy były w używaniu, bo chyba o to Ci chodzi ... Próbuj może dalej się kontaktować na PW, albo nawet wpisz na wątku - czasem działa ![]() Może nie loguje się, bo coś tam się stało/dzieje, róznie ludzie w życiu mają (ja np. jestem permanentnie zalogowana, co nie znaczy, że obecna, tylko leń niewylogowujący się ), nie dlatego że unika, tym bardziej, że jak sądzę czeka na przesyłkę od Ciebie, więc ma motywację aby się kontaktować, a Twoje dalsze PW czy wpisy w wątku uchronią Cięprzed podejrzeniami/zarzutami że dostałaś paczkę i nic nie wysłałaś. A docelowo może wyjaśnisz sprawę
|
|
#1719 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wizazanka w ogole przestala sie logowac. PW juz poszlo dawno. Dzis mialam egzamin stad posylanie ostatnio TZta na poczte. Teraz juz mam troche czasu, wiec odesle jej chyba paczke. W koncu nie taka byla umowa. |
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, nie ma co. Olej ten komentarz i juz. |
|
|
|
|
#1721 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22056287]Dziekuje za odpowiedz
Wizazanka w ogole przestala sie logowac. PW juz poszlo dawno. Dzis mialam egzamin stad posylanie ostatnio TZta na poczte. Teraz juz mam troche czasu, wiec odesle jej chyba paczke. W koncu nie taka byla umowa.[/QUOTE] Eee, może lepiej jednak napisz PW, albo Virtual poproś ... hmm ... Wiesz, jednak wysłała Ci paczkę, o paczkę dla siebie nie monituje, więc może chora, może nie ma dostępu do internetu, może coś jej się w życiu dzieje?
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałaś postraszyć mamusię zgłoszeniem na policję wyłudzenia internetowego? Masz spore podstawy,bo posiadasz potwierdzenie nadania,że Ty paczkę wysłałaś a one nie mają żadnego i jest to ich problem aby udowodnić Ci teraz ,że jednak coś wysłały.A do tego próbują jeszcze zawłaszczyć Twoje perfumy.Może jakaś nauczka sprowadzi mamusię i córcię na ziemię,bo z tego co piszesz to czują się bezkarne. Nawet gdybyś nie odzyskała tych perfum to pomyśl może nad tym aby im w ten sposób trochę życie umilić.
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholerka, ja nie chce tego męskiego perfumu, ale ucierpiała moja "duma i reputacja wymianowa" i to mnie wkurza najbardziej. ![]() W takich chwilach kocham wizaż
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-09-14 o 18:49 |
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz, lista jest długa, wizaż jest gdzieś w środku:
poza tym kocham moją kicię, babcię, dziadka...no, czasem jeszcze mojego faceta...
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież za zgłoszenie nic się nie płaci a policja nie Ciebie będzie odwiedzać a damusię.I te negatywy też są przeciwko niej.Ja bym nie odpuściła. Napisz proszę jeszcze tak na przyszłość nicka tej damy,bo wprawdzie na szafę mnie nie ciągnie(po tym jak kupiłam tam po raz pierwszy perfumy,których nigdzie nie mogłam znaleźć i sprzedająca wysłała je w zwykłej kopercie więc doszły poobijane), ale lepiej wiedzieć. |
|
|
|
|
#1727 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Nie obrażając nikogo: powinno być coś takiego w regulaminie ![]() Jak mój syn się rejestruje na różnych stronach fanklubowo/gierkowo/społecznościowych (głównie chodzi o futboll to zawsze jest klik potwierdzający pełnoletniość,ew. zgoda opiekuna. Niby nic wiążącego,ale jakoś zawsze inaczej....
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie takie dziecko nie może (wg prawa) zawierać żadnych transakcji. A konto jest na mamusie, z tym że dzieciak na nim działa, także nic nie udowodnię...
Policja już raz mnie olała, jeśli któraś z Was widziała fragment bluzgów na bl ciuszkowej od jednej matki Polki pod moim adresem to wie, że same te wyzwiska, a co dopiero kradzież plus bluzgi to konkretny paragraf...Ale według miejscowej policji nie. Ponadto żądali ode mnie paragonu na rzeczy które jej wysłałam, no bo przecież mogę kłamać że te rzeczy kiedykolwiek były moje (!!!) Także, serdecznie podziękuję za pomoc policji...Któraś z Was kiedyś usłyszała że ma pokazać paragon policji? Bo to trochę dziwne chyba.. Dziękuję Wam bardzo za wsparcie ![]() Cytat:
noo...pomijając momenty jak dostaję zszargane ciuchy lub upaćkane kosmetyki po terminie...ale jak naradzie tutaj udało mi się wygrać wszelkie spory
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-09-14 o 19:42 |
|
|
|
|
#1730 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#1731 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba przestane sie w ogole wymieniac z osobami ponizej 10 przekupek Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-09-15 o 17:29 |
|
|
|
|
#1732 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22084662]Dziwnym zrzadzeniem losu dzis sie wizazanka pojawila i napisala PW. Nie odniosla sie w zaden sposob do mojej PW wyslanej w zeszlym tygodniu (ze dostalam ponad 3letnia 50 ml z ubytkiem a nie 30 ml z ubytkiem psika). Nie napisala o tym ani slowa. Napisala, ze z jej strony wszystko jest jasne.
Chyba przestane sie w ogole wymieniac z osobami ponizej 10 przekupek Uuuu, mały cwaniaczek-bezczelniś jednak . A ja gupi misio jakoś zawsze wierzę w ludzi ... No to ja sobie myślę tak TERAZ: przesyłeczka do dziewczynki z powrotem (mam nadzieję, że swojej nie wysłałaś ), pannie negatywa, a jej nick tu i na "normalnej" BL. I najlepiej już zeznaj która to królewna , żeby się następna na niej nie przejechała. Przykre, ale chyba konieczność![]() A co do ilości przekupek, to wiesz ... niejaka pani I. miała ich sporo i jak to się skończyło
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Ano
. Ja trafiłam na targowisko pod koniec jej działalności i jakoś nie bardzo mi się ta osoba spodobała, a szczególnie protekcjonalny ton, jakiego użyła w stosunku do mnie świeżynki wówczas. I trzymałam się z daleka mimo tego, że cuda wianki miała w kramie. I jak się okazuje, intuicja mnie nie zmyliła
|
|
#1735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda slow, naprawde. |
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
też wpadłam do was pożalić sie,
na wątku od essence zobaczyłam ze h ma do wymiany pasiaki, o to piszemy prv, kilka, zeby ustalić co chce w zamian, najpier jeden pasiak, potem dochodzi drugi, potem już ma założony wątek. ale w koncu wszystko ustalone i zostaje wysyłka, chwila ciszy . w tygodniu nie mam jak na pocztę wiec zostawiam to na piątek, ale sie nie wyrabiam i widzę ze nia mam adresu, choć byłam pewna ze już sie wymieniałyśmy, to w sobotę pytam o adres i dostaje. w odpowiedzi wysyłam swoj i potwierdzam zawartość. h napisała ze wysyłka w poniedziałek. sobota zleciała na remoncie wiec w niedziele specjalnie jadę na poczta całodobową [kawałek] żeby wysłać. h ma zero przekupek. w poniedziałek dostaje prv Cytat:
no dobra skoro nie dostała odpowiedzi z soboty to mogła jeszcze raz zagadnąć o adres? napisać na wątku? uznałam ze doszło i wszytko jest zamknięte a tu.... sama ustaliła wysyłkę na poniedziałek więc jak nie ma adresu o czy nie powinna sie zapytać? jakbym wysyłała w poniedziałek rano i wieczorem napisała ze wysłałam to i tak by to nic nie zmieniło, h sie obraziła. bo dostałam pretensje czemu nie napisałam ze w niedziele wysyłam ![]() poddałam sie i stwierdziłam ze niech nie odbiera jak nie chce list to wróci. i dopiero wczoraj dostała odp ze nie odbiera. moja wina ze codziennie nie słałam prv z potwierdzeniem odczytania. moja wina ze nie jestem na poczcie codziennie. moja wina ze ustałam wszystko przez prv. teraz juz tak drugi raz nie zrobię. zła jestem bo zależało mi na tej wymiance oraz sorki ale poniosłam koszty wysyłki, może 4 zł to nie dużo, ale się starałam.
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-09-18 o 12:22 |
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, gdy przesyłka do Ciebie wróci będziesz musiała zapłacić raz jeszcze za nią, żeby móc ją otrzymać.
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak, Ja za zwrot którego :ktoś : nie odebrał zapłaciłam bodajże 3.60 zł niby nic a jednak.................
No i kurcze Ona "zerówka" a Ty pierwsza wysłałaś no i negocjacje na PW ............... ......................... .
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

!
wlasnie tez patrzylam na tej stronce, ale ta dziewczyna mi tak namieszala, ze juz zaczelam wierzyc, ze moze jednak jest to jakas super edycja limitowana tylko dla uk
zmylilo mnie to, ze tyle chetnych na niego bylo i nikt nic nie pisal, ze podrobka- jakos zawsze mi sie wydawalo, ze na wizazu wszelkie podrobki sa wylapywane i dziewczyny pisza o tym- nie lubie jak ktos twierdzi ostro, ze to oryginal a wszyscy wiedza, ze tak nie jest:/

, żeby się następna na niej nie przejechała. Przykre, ale chyba konieczność
. Ja trafiłam na targowisko pod koniec jej działalności i jakoś nie bardzo mi się ta osoba spodobała, a szczególnie protekcjonalny ton, jakiego użyła w stosunku do mnie świeżynki wówczas. I trzymałam się z daleka mimo tego, że cuda wianki miała w kramie. I jak się okazuje, intuicja mnie nie zmyliła