|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Blondi umów się z Mężem i rodzicami, że sami sobie będziecie otwierać. Albo na jakiś sygnał domofonem, nie wiem, 2 krótkie 1 długi. I będziecie wiedzieć komu otwierać a komu nie.
Ja tam bezczel jestem, mieszkamy na parterze, widać że się świeci a nie otwieram nikomu. Niech sobie do siebie dzwonią a nie do mnie. Lokajem nie jestem
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no masarka z tymi tesciowymi
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Konto usunięte
|
Tadzieusz
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Domi, jak przyjdzię po 16 to jej się zapytaj " A Mamusia tutaj przyszła mnie odwiedzić, zapytać się jak się czuję, czy dzidzia jest zdrowa, Czy za ( imię męża) czeka?" Ciekawe co powie ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Paula, ja Ciebie też ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzia to widze sytuation calkiem podobna do mojej
albo poprostu wszystkie tesciowe sa takie same...puste...oczywiscue z tej strony Tz, bo np. moj Tz lubi moja mame i sobie z nia zartuje a moja mamuska nie owija w bawelne tylo wali prosto z mostu zazwyczaj.Ja caly czas jem ciekawe ile juz waze...acha co sadzicie o tym wozku:http://allegro.pl/item786109162_jump...a_gratisy.html moj Tz mowil ze u nas wozki to masakra w sklepach, lepiej na allegro i teraz sie nad tym zastanawiam powzyszym... |
|
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
co do dawania jedzenia to nie napisałam jeszcze, że moja mama też nam daje jedzenie, tzn kielbaskę dla Pawła. Ale ona to robi od zawsze, tzn jak jeszcze u teściów mieszkaliśmy to zaczęła dawać, bo nawet on tam nie mial co jeść. Lodówka była pusta, pomimo tego, że teściowie mają sklep.
|
|
|
|
#1717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie jak mozna byc takim chamem.... na przeszpiegi przyszla polookac co i jak u was.... Cytat:
Widac niezla aparatka z ciebie I za to cie lubie![]() Cytat:
ma fajna zonke zaradna gospodarna a nie taka dziwaczke jak matka Ty sie tez ciesz Domis bo zuch chlopak i nie daje sobie w kasze napluc tak trzymac!
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Domi zaradny facet..;] na pewno kupił fajną wanienkę..
nie stresuj się.. olać teściową
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzieusz my wchodzimy na kod do domofonu
Tż jutro ma gadać z teściami a on z natury raczej spokojny![]() ona nie widziała małego 3 tyg i nawet mu nic za 5zł nie kupiła bo po co
|
|
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha u mojego Tz to samo, tz wracal o 22 z pracy a w domu nic nie bylo, na szczescie ja cos zawsze przynosilam z domu albo u mnie jadl:/ bo masakra..i dziwic sie, ze teraz Tz wazy prawie 20 kg wiecej niz jak go poznalam ![]() Cytat:
sami sobie nraobili tym, ze nie przyszli na wesele, to chyba zawazylo, ze własnie sie nie zjawili tylko teraz probuja sie wkupic w łaski...w niedziele jest 1 listopad, ja pewnie tutaj w szpitalu bede, zaloze sie, ze beda sie pytali tz czy nie jedzie z nimi na cmenatrze |
||
|
|
|
#1721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogole to my bedziemy ze soba gadac jeszcze prawda? tak za 5 - 10 lat bedzie watek podstarzale lejdiski najwspanialsze babeczki pod sloncem czesc 12345 hahaha ja was wszystkie tak lubie jak siostry, a ze nie mam siostry to mi sie to bardzo podoba Jestem za tym by zalozyc stowarzyszenie NIE dla tesciowej ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
a moja tesciowa jak przyszla w srode to mowila, ze tak pusto w domu bo X. (tamten brat sie wyprowadzil) i tak smutno i ta siora placze za nim
a ja sie pytam, jak to placze???a tesciowa: no ale za K. tez placze ja pierdziele ona tak chrzani od rzeczy ze smiechu warte normalnie |
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
Misia
Dpmi wózek fajny, chyba niezbyt drogi. Ja bym brała, chociaż osobiście wym szukała z systemem Iso Fix. Ale takie to już chyba są drogie strasznie. Misia, ja taka odważna to jestem jak jej nie ma. Rodzice mnie tak wychowali, żebym się z nikim nie kłóciła, zawsze była miła i uprzejma. Tylko, że to nie jest dobre. I się stawiam, ale dopiero jak się porządnie wnerwię. Ostatnio powiedziałam, że ciotki, siosty teściowej to do mieszkania nie wpuszczę. Widziałyście na NK jak mam napisane że z wygody kupuję chleb krojony? Kiedyś mama mi powiedziała, że widziała się z ciotką i ona, że dzieci się wyprowadziły. Czy mama już u nas była ( 3dni po wyprowadzce ) Ze teściowa tak bardzo płakała, bo niesądziła, że się wyprowadzimy, że 200m kwadratowych dobudowała, że myślała, że zostaniemy a tu się wynieśliśmy. To mama powiedziała, że jakbyśmy mieszkali na wsi, źle nie byłoby, ale teraz jesteśmy przynajmniej na swoim. Ja o Tym powiedziałam TŻ i koniec tematu. Nazwał tylko matkę hipokrytką..Jakie było moje zaskoczenie jak mi jakieś 5 dni temu Paw powiedział, że usłyszał od matki, że ciocia rozmawiała z moja i mama tak bardzo płakała Więc kochane, jeżeli moja mama płacze i skarży się i mówi takie rzeczy w sklepie, przy ludziach to jest Ciotka wszystko zmyśliła. Zresztą nie pierwszy raz. I pooweidziałam, że jej do domu nie wpuszcze. No bo nie będę jej potrafiła ugościć |
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzieusz fotelik z opcja fix kosztuje ok 500-600zł( mam taki) do tego baza ok 500zł to prawei tyle co ten wózek.Ale to najbezp foteliki na rynku
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie straszcie tak tymi tesciowymi, bo ja sie swojej przyszlej tez troche obawiam
![]() Ostatnio jak bylam u TZ, to sobie usiadla kolo mnie i zaczela wypytac o prace, czy juzznalazlam, czy szukam.... A ja jej gadam, ze ciezko cos fajnego znalezc, to ta mi 100 pomyslow pracy zaczela wymieniac (tak jakby jej przeszkadzalo, ze w domu siedze czy coo.... I powiedziala do TZ, ze ma ze mna pojezdzic, bo on niby wie gdzie te miejsca sa i popytac ![]() A zapytam tak z innej beczki, macie juz jakies plany sylwestrowe?? Bo moj TZ ostatnio stwierdzil, ze z paczka pojedziemy do Zakopca.... Taaaa wszytsko fajnie, tylko, ze teraz to juz pewnie ebdzie trudno o jakas rezerwacje (mogl wczesniej pomyslec, ale nie... Zreszta mi tam obojetnie, ozemy nawet w domu siedziec, bo jak sobie pomysle poprzednie sylwki to mi sie slabo robi
Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-10-30 o 16:48 |
|
|
|
#1726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej to szkoda rodzicow naszych bo widza jak cierpimy czasem meki i katusze ale w koncu Ci nasi TZ-towie sa ok tylko te ich matki.... przeciez oni wybrali nas na reszte zycia pasujemy im wlasnie takie jakie jestesmy czemu te matki nie umieja tego zdusic sobie i zamknac sie? przeciez one nawlasne zyczenie odsuwaja synow od siebie bo oni zaczynaja je nienawidziec ze tak traktuja nas ich wybranki.... co za chore babska... i wszystkie prawei takie same....---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
mischka
Rok wczesniej TZ troche za duzo namieszal z %% i do 24.00 nie dotrwal... Po czym zaczal i skonczylo sie na tym, ze nie pamietal co sie z nim dzialo, spalam potem u jego kolegi, oczywsicie sie wczesniej poplakalam z nerwow, no ale na drugi dzien przepraszal ble ble.... Ale wypominam mu to do dzis ![]() A teraz w sylwka, bylismy u jego znajomych... Ja nie moglam pic, bo antybiotyki bralam, wszyscy po %% wiec sie swietnie bawili, ja bylam kierowca Po drodze jak ich rozwozilam policja mnie zatrzymala, bylam wkur.... i tyle sie pobawilam Az sie boje tego sylwka, co teraz znowu bedzie
|
|
|
|
#1728 |
|
BAN stały
|
Pao znam to i nic nie poradzisz, nawet nie ma sensu się denerwować
Domi, Tadzia, Blondi.. wspólczuje z całego serca bo też miałam pierdo... teściową,ale na szczęscie już nie mam... albo jeszcze ![]() póki co mama M ok.. ale to jedyny syn... ![]() A co do sylwestra, to chcemy z M spędzać w domku, pod kocykiem z winkiem, dobrym jedzonkiem.. |
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzia no brak słow naprawde
![]() ciekawe kiedy mnie stad wypuszcza ![]() Zuzia mojego Tz matka tez wydawala mi sie spoko na poczatku, ale juz tyle bylo akcji, ze poczatki to tylko pozory byly. Ale nie chce Ci straszyc |
|
|
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
No moja teściowa na początku też była zaje*, ale poźniej wyszło szydło z wora
Domi, i jak była u Ciebie?? Spadam bidule oglądać |
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy o 18 przyjdzie po pracy...Tz za to byl, pokazal mi fotki zakupow, kupil rozowa wanienke z kaczuszka bo taka mu sie podobala, przyniol mi lacuszki a teraz poszedl do domku i potem ma przyjsc, wiec bedzie zawod jak go nie bedzie dla tesciowej |
|
|
|
|
#1733 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
tam, czytam, czytam i nie wiem co napisać
![]() ![]() domi - wózek bardzo fajny Mój małżon pojechał na noc do pracy więc komp jest mój
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Domi podoba mi się ten wózek..bardzo..
![]() http://www.allegro.pl/item797096901_...ik_gratis.html mi się tu podoba capuccino http://www.youtube.com/watch?v=nmUl2p8kGTU odkryłam piękną piosenkę
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
aha paula - cienie rzeczywiście boskie
![]() Co do teściowej to ja też jestem na swoją zła choć ogólnie na nią nie narzekam. Bo tydzień temu pożyczyła od nas 50 zł....a że u nas z kasą ogólnie chuj**o to powiedziała, że odda w tym tygodniu i co ?? i cisza...od tego czasu nawet nie zadzwoni ...a my nawet na cmentarz nie będziemy mieli za co pojechać |
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
No oczywiscie
i nie ma innej opcji ![]() EOT. Wam tez tak wariuje czas na wizazu?? I jakos czcionka mi sie zmniejszyla? hmm... albo cos powlaczalam
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wszystko chodzi w porządku..
![]() http://www.polyvore.com/ podsyłam fajną stronkę.. można stworzyć tu komplety ubraniowe ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-30 o 18:28 |
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

albo poprostu wszystkie tesciowe sa takie same...puste...oczywiscue z tej strony Tz, bo np. moj Tz lubi moja mame i sobie z nia zartuje a moja mamuska nie owija w bawelne tylo wali prosto z mostu zazwyczaj.
ciekawe ile juz waze...acha co sadzicie o tym wozku:

nie stresuj się.. olać teściową

A ja jej gadam, ze ciezko cos fajnego znalezc, to ta mi 100 pomyslow pracy zaczela wymieniac
(tak jakby jej przeszkadzalo, ze w domu siedze czy coo....
i skonczylo sie na tym, ze nie pamietal co sie z nim dzialo, spalam potem u jego kolegi, oczywsicie sie wczesniej poplakalam z nerwow, no ale na drugi dzien przepraszal ble ble.... Ale wypominam mu to do dzis