Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 15:48   #1711
Tadzieusz
Zadomowienie

Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Blondi umów się z Mężem i rodzicami, że sami sobie będziecie otwierać. Albo na jakiś sygnał domofonem, nie wiem, 2 krótkie 1 długi. I będziecie wiedzieć komu otwierać a komu nie.

Ja tam bezczel jestem, mieszkamy na parterze, widać że się świeci a nie otwieram nikomu. Niech sobie do siebie dzwonią a nie do mnie. Lokajem nie jestem
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 15:50   #1712
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tadzieusz Pokaż wiadomość
Ja domofonu nie odbieram a co tam. Ja i Paw mamy klucze, więc się samemu otwiera. Odźwierną nie jestem

Jak moja i Domi teściowa nie ma mózgu, to teściowa blondi wogóle nie ma głowy. Albo nie wiem czego.

no masarka z tymi tesciowymi

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 15:55   #1713
201608251020
Konto usunięte

Tadzieusz Kocham Cię
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 15:59   #1714
Tadzieusz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
nawet nei wiecie jakie mam cisnienie przez to...jak mozna tak zrobic?no jak??to ja w szpitalu pod kroplowka a ta sie wpiepsza na kawe, bo MNIE NIE MA! ale to moje mieszkanie, ja jestem pania domu, wszytsko za nasze pieniadze, moi rodzice nam pomagaja a oni nic nie dali Tz wiec niech mnei nie wkurzaja...

a szkoda gadac...a dzis mi sie cisnienie podnioslo, bo nie przyszla sama z siebie do mnie a jest na rano, a jak przyjdzie potem bo Tz bedzie to nei wiem co zrobie...

Tz ma mi zamowic placki ziemniaczane dzis i juz kupil wanienke i stojak ma fotki zrobic jak przyniesie do domu.
Lepiej sie zabezpieczyc juz teraz, bo juz roznie moze byc, a poza tym fajnie ze Tz sam cos kupi beze mnie
Domi, teściowie ani grosza nam nie dołożyli. Moja mam 8tys kredytu wzięła dla nas bez zająknięcia, żebyśmy mieszkanie skończyli. Jak nam tv padł, bo teść urzywa najtańszych, chińskich przedlużaczy i się zwarcie zrobiło, to teściowa powiedziała, że to przez nas zwarcie było. Później powiedziała, że tv się zepsuł, bo za dużo było oglądane. My wtedy wydaliśmy kasę na gipsy. Mój tata, elektronik próbował naprawić tv, ale się nie dało. Więc poszedł z Pawłem i wziął nam tv na raty. A teściowa powiedziała, że ona pieniędzy nie ma. I wogóle, że ona nie może w takim tv oglądać. Bo płaski. A ktoś ją wogóle o zdanie pytał?

Domi, jak przyjdzię po 16 to jej się zapytaj " A Mamusia tutaj przyszła mnie odwiedzić, zapytać się jak się czuję, czy dzidzia jest zdrowa, Czy za ( imię męża) czeka?" Ciekawe co powie

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Paula, ja Ciebie też:l ove:
Stary 2009-10-30, 16:04   #1715
domi7ks
Zakorzenienie

Tadzia to widze sytuation calkiem podobna do mojej albo poprostu wszystkie tesciowe sa takie same...puste...oczywiscue z tej strony Tz, bo np. moj Tz lubi moja mame i sobie z nia zartuje a moja mamuska nie owija w bawelne tylo wali prosto z mostu zazwyczaj.

Ja caly czas jem ciekawe ile juz waze...acha co sadzicie o tym wozku:

http://allegro.pl/item786109162_jump...a_gratisy.html

moj Tz mowil ze u nas wozki to masakra w sklepach, lepiej na allegro i teraz sie nad tym zastanawiam powzyszym...

Stary 2009-10-30, 16:04   #1716
Tadzieusz
Zadomowienie

co do dawania jedzenia to nie napisałam jeszcze, że moja mama też nam daje jedzenie, tzn kielbaskę dla Pawła. Ale ona to robi od zawsze, tzn jak jeszcze u teściów mieszkaliśmy to zaczęła dawać, bo nawet on tam nie mial co jeść. Lodówka była pusta, pomimo tego, że teściowie mają sklep.
Stary 2009-10-30, 16:05   #1717
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
stwierdzilam z moja mama ze ona nie przyjezdza do malego ale po to zeby mnie wkurzyc
no na to wyglada normalnie jak mozna byc takim chamem.... na przeszpiegi przyszla polookac co i jak u was....

Cytat:
Ja domofonu nie odbieram a co tam. Ja i Paw mamy klucze, więc się samemu otwiera. Odźwierną nie jestem

Jak moja i Domi teściowa nie ma mózgu, to teściowa blondi wogóle nie ma głowy. Albo nie wiem czego.
Zarabiste zdanie Widac niezla aparatka z ciebie I za to cie lubie

Cytat:
niech ona wara od moejgo dziecka, bo napewno nei pozwole jej sie zblizyc takie babie...za to co wyprwia i za jej zachowanie...Nawet juz jej sama nie zparosze do nas, za to ze tak chamsko postapila i skorzystala okazji ze mnein ie ma i sie wchrzanila do nas do domu
nawet nei wiecie jakie mam cisnienie przez to...jak mozna tak zrobic?no jak??to ja w szpitalu pod kroplowka a ta sie wpiepsza na kawe, bo MNIE NIE MA! ale to moje mieszkanie, ja jestem pania domu, wszytsko za nasze pieniadze, moi rodzice nam pomagaja a oni nic nie dali Tz wiec niech mnei nie wkurzaja...

a szkoda gadac...a dzis mi sie cisnienie podnioslo, bo nie przyszla sama z siebie do mnie a jest na rano, a jak przyjdzie potem bo Tz bedzie to nei wiem co zrobie...

Tz ma mi zamowic placki ziemniaczane dzis i juz kupil wanienke i stojak ma fotki zrobic jak przyniesie do domu.
Lepiej sie zabezpieczyc juz teraz, bo juz roznie moze byc, a poza tym fajnie ze Tz sam cos kupi beze mnie
No ba zuch chlopak, widac ze wie co dobre ma fajna zonke zaradna gospodarna a nie taka dziwaczke jak matka Ty sie tez ciesz Domis bo zuch chlopak i nie daje sobie w kasze napluc tak trzymac!
Stary 2009-10-30, 16:08   #1718
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Domi zaradny facet..;] na pewno kupił fajną wanienkę.. nie stresuj się.. olać teściową
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:11   #1719
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Tadzieusz my wchodzimy na kod do domofonu

Tż jutro ma gadać z teściami a on z natury raczej spokojny

ona nie widziała małego 3 tyg i nawet mu nic za 5zł nie kupiła bo po co
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:11   #1720
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
co do dawania jedzenia to nie napisałam jeszcze, że moja mama też nam daje jedzenie, tzn kielbaskę dla Pawła. Ale ona to robi od zawsze, tzn jak jeszcze u teściów mieszkaliśmy to zaczęła dawać, bo nawet on tam nie mial co jeść. Lodówka była pusta, pomimo tego, że teściowie mają sklep.

hahaha u mojego Tz to samo, tz wracal o 22 z pracy a w domu nic nie bylo, na szczescie ja cos zawsze przynosilam z domu albo u mnie jadl:/ bo masakra..i dziwic sie, ze teraz Tz wazy prawie 20 kg wiecej niz jak go poznalam
Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
No ba zuch chlopak, widac ze wie co dobre ma fajna zonke zaradna gospodarna a nie taka dziwaczke jak matka Ty sie tez ciesz Domis bo zuch chlopak i nie daje sobie w kasze napluc tak trzymac!

sami sobie nraobili tym, ze nie przyszli na wesele, to chyba zawazylo, ze własnie sie nie zjawili tylko teraz probuja sie wkupic w łaski...w niedziele jest 1 listopad, ja pewnie tutaj w szpitalu bede, zaloze sie, ze beda sie pytali tz czy nie jedzie z nimi na cmenatrzewara...wara ...

Stary 2009-10-30, 16:15   #1721
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Domi zaradny facet..;] na pewno kupił fajną wanienkę.. nie stresuj się.. olać teściową
Ale patrz Lusia czy to tak zawsze musi byc? czemu te matki takie wredne i zazdrosne o swoje synowe? przeciez to dla ich synow lepiej! maja fajne zaradne gospoadarne zonki a te tesciowe nic tylko dziwacza i marudza ja nie wiem.... mam nadzieje ze jak bede taka na stare lata to mnie ukatupicie a tak w ogole to my bedziemy ze soba gadac jeszcze prawda? tak za 5 - 10 lat bedzie watek podstarzale lejdiski najwspanialsze babeczki pod sloncem czesc 12345 hahaha ja was wszystkie tak lubie jak siostry, a ze nie mam siostry to mi sie to bardzo podoba Jestem za tym by zalozyc stowarzyszenie NIE dla tesciowej

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Tadzieusz my wchodzimy na kod do domofonu

Tż jutro ma gadać z teściami a on z natury raczej spokojny

ona nie widziała małego 3 tyg i nawet mu nic za 5zł nie kupiła bo po co
to sknera no

Cytat:
sami sobie nraobili tym, ze nie przyszli na wesele, to chyba zawazylo, ze własnie sie nie zjawili tylko teraz probuja sie wkupic w łaski...w niedziele jest 1 listopad, ja pewnie tutaj w szpitalu bede, zaloze sie, ze beda sie pytali tz czy nie jedzie z nimi na cmenatrzewara...wara ...
to o tym nie wiedzialam , przegapilam twoje wesele bo mnie nie bylo na wizazu wcale.... to zmija no! no kurcza musialo by na mnie trafic ale bym tak to rozegrala ze wiecej by sie nie wazyla na mnie spojrzec ale ja to wredna jestem....
Stary 2009-10-30, 16:17   #1722
domi7ks
Zakorzenienie

a moja tesciowa jak przyszla w srode to mowila, ze tak pusto w domu bo X. (tamten brat sie wyprowadzil) i tak smutno i ta siora placze za nim
a ja sie pytam, jak to placze???a tesciowa: no ale za K. tez placze

ja pierdziele ona tak chrzani od rzeczy ze smiechu warte normalnie

Stary 2009-10-30, 16:19   #1723
Tadzieusz
Zadomowienie

Misia

Dpmi wózek fajny, chyba niezbyt drogi. Ja bym brała, chociaż osobiście wym szukała z systemem Iso Fix. Ale takie to już chyba są drogie strasznie.

Misia, ja taka odważna to jestem jak jej nie ma. Rodzice mnie tak wychowali, żebym się z nikim nie kłóciła, zawsze była miła i uprzejma. Tylko, że to nie jest dobre. I się stawiam, ale dopiero jak się porządnie wnerwię.

Ostatnio powiedziałam, że ciotki, siosty teściowej to do mieszkania nie wpuszczę. Widziałyście na NK jak mam napisane że z wygody kupuję chleb krojony?
Kiedyś mama mi powiedziała, że widziała się z ciotką i ona, że dzieci się wyprowadziły. Czy mama już u nas była ( 3dni po wyprowadzce) Ze teściowa tak bardzo płakała, bo niesądziła, że się wyprowadzimy, że 200m kwadratowych dobudowała, że myślała, że zostaniemy a tu się wynieśliśmy. To mama powiedziała, że jakbyśmy mieszkali na wsi, źle nie byłoby, ale teraz jesteśmy przynajmniej na swoim. Ja o Tym powiedziałam TŻ i koniec tematu. Nazwał tylko matkę hipokrytką..
Jakie było moje zaskoczenie jak mi jakieś 5 dni temu Paw powiedział, że usłyszał od matki, że ciocia rozmawiała z moja i mama tak bardzo płakała Ze się wyprowadziliśmy, że co ja sama będę robić. Że jak sobie damy radę, co ja będę gotować, bo ja nawet chleba nie potrafię ukroić No więc ja wściekła, u mamy że jak ona coś takie powiedziała to trudno, przykro mi i tyle. Ale jak ciotka coś wymyśliła, to niedaruję.
Więc kochane, jeżeli moja mama płacze i skarży się i mówi takie rzeczy w sklepie, przy ludziach to jest

Ciotka wszystko zmyśliła. Zresztą nie pierwszy raz. I pooweidziałam, że jej do domu nie wpuszcze. No bo nie będę jej potrafiła ugościć
Stary 2009-10-30, 16:30   #1724
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Tadzieusz fotelik z opcja fix kosztuje ok 500-600zł( mam taki) do tego baza ok 500zł to prawei tyle co ten wózek.Ale to najbezp foteliki na rynku
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:47   #1725
garfieldek
Zakorzenienie

Kurcze nie straszcie tak tymi tesciowymi, bo ja sie swojej przyszlej tez troche obawiam

Ostatnio jak bylam u TZ, to sobie usiadla kolo mnie i zaczela wypytac o prace, czy juzznalazlam, czy szukam.... A ja jej gadam, ze ciezko cos fajnego znalezc, to ta mi 100 pomyslow pracy zaczela wymieniac (tak jakby jej przeszkadzalo, ze w domu siedze czy coo.... I powiedziala do TZ, ze ma ze mna pojezdzic, bo on niby wie gdzie te miejsca sa i popytac

A zapytam tak z innej beczki, macie juz jakies plany sylwestrowe?? Bo moj TZ ostatnio stwierdzil, ze z paczka pojedziemy do Zakopca.... Taaaa wszytsko fajnie, tylko, ze teraz to juz pewnie ebdzie trudno o jakas rezerwacje (mogl wczesniej pomyslec, ale nie... Zreszta mi tam obojetnie, ozemy nawet w domu siedziec, bo jak sobie pomysle poprzednie sylwki to mi sie slabo robi

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2009-10-30 o 16:48
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 16:52   #1726
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Misia

Dpmi wózek fajny, chyba niezbyt drogi. Ja bym brała, chociaż osobiście wym szukała z systemem Iso Fix. Ale takie to już chyba są drogie strasznie.

Misia, ja taka odważna to jestem jak jej nie ma. Rodzice mnie tak wychowali, żebym się z nikim nie kłóciła, zawsze była miła i uprzejma. Tylko, że to nie jest dobre. I się stawiam, ale dopiero jak się porządnie wnerwię.

Ostatnio powiedziałam, że ciotki, siosty teściowej to do mieszkania nie wpuszczę. Widziałyście na NK jak mam napisane że z wygody kupuję chleb krojony?
Kiedyś mama mi powiedziała, że widziała się z ciotką i ona, że dzieci się wyprowadziły. Czy mama już u nas była ( 3dni po wyprowadzce) Ze teściowa tak bardzo płakała, bo niesądziła, że się wyprowadzimy, że 200m kwadratowych dobudowała, że myślała, że zostaniemy a tu się wynieśliśmy. To mama powiedziała, że jakbyśmy mieszkali na wsi, źle nie byłoby, ale teraz jesteśmy przynajmniej na swoim. Ja o Tym powiedziałam TŻ i koniec tematu. Nazwał tylko matkę hipokrytką..
Jakie było moje zaskoczenie jak mi jakieś 5 dni temu Paw powiedział, że usłyszał od matki, że ciocia rozmawiała z moja i mama tak bardzo płakała Ze się wyprowadziliśmy, że co ja sama będę robić. Że jak sobie damy radę, co ja będę gotować, bo ja nawet chleba nie potrafię ukroić No więc ja wściekła, u mamy że jak ona coś takie powiedziała to trudno, przykro mi i tyle. Ale jak ciotka coś wymyśliła, to niedaruję.
Więc kochane, jeżeli moja mama płacze i skarży się i mówi takie rzeczy w sklepie, przy ludziach to jest

Ciotka wszystko zmyśliła. Zresztą nie pierwszy raz. I pooweidziałam, że jej do domu nie wpuszcze. No bo nie będę jej potrafiła ugościć
Tak samo bym zrobila Najgorzej to szkoda rodzicow naszych bo widza jak cierpimy czasem meki i katusze ale w koncu Ci nasi TZ-towie sa ok tylko te ich matki.... przeciez oni wybrali nas na reszte zycia pasujemy im wlasnie takie jakie jestesmy czemu te matki nie umieja tego zdusic sobie i zamknac sie? przeciez one nawlasne zyczenie odsuwaja synow od siebie bo oni zaczynaja je nienawidziec ze tak traktuja nas ich wybranki.... co za chore babska... i wszystkie prawei takie same....

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
A zapytam tak z innej beczki, macie juz jakies plany sylwestrowe?? Bo moj TZ ostatnio stwierdzil, ze z paczka pojedziemy do Zakopca.... Taaaa wszytsko fajnie, tylko, ze teraz to juz pewnie ebdzie trudno o jakas rezerwacje (mogl wczesniej pomyslec, ale nie... Zreszta mi tam obojetnie, ozemy nawet w domu siedziec, bo jak sobie pomysle poprzednie sylwki to mi sie slabo robi
A co sie stalo ze sie tak ciekawsko zapytam
Stary 2009-10-30, 16:59   #1727
garfieldek
Zakorzenienie

mischka
Rok wczesniej TZ troche za duzo namieszal z %% i do 24.00 nie dotrwal... Po czym zaczal i skonczylo sie na tym, ze nie pamietal co sie z nim dzialo, spalam potem u jego kolegi, oczywsicie sie wczesniej poplakalam z nerwow, no ale na drugi dzien przepraszal ble ble.... Ale wypominam mu to do dzis
A teraz w sylwka, bylismy u jego znajomych... Ja nie moglam pic, bo antybiotyki bralam, wszyscy po %% wiec sie swietnie bawili, ja bylam kierowca Po drodze jak ich rozwozilam policja mnie zatrzymala, bylam wkur.... i tyle sie pobawilam

Az sie boje tego sylwka, co teraz znowu bedzie

Wymianka
Stary 2009-10-30, 17:07   #1728
Zuziunia
BAN stały

Pao znam to i nic nie poradzisz, nawet nie ma sensu się denerwować
Domi, Tadzia, Blondi.. wspólczuje z całego serca bo też miałam pierdo... teściową,ale na szczęscie już nie mam... albo jeszcze
póki co mama M ok.. ale to jedyny syn...

A co do sylwestra, to chcemy z M spędzać w domku, pod kocykiem z winkiem, dobrym jedzonkiem..
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 17:14   #1729
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
mischka
Rok wczesniej TZ troche za duzo namieszal z %% i do 24.00 nie dotrwal... Po czym zaczal i skonczylo sie na tym, ze nie pamietal co sie z nim dzialo, spalam potem u jego kolegi, oczywsicie sie wczesniej poplakalam z nerwow, no ale na drugi dzien przepraszal ble ble.... Ale wypominam mu to do dzis
A teraz w sylwka, bylismy u jego znajomych... Ja nie moglam pic, bo antybiotyki bralam, wszyscy po %% wiec sie swietnie bawili, ja bylam kierowca Po drodze jak ich rozwozilam policja mnie zatrzymala, bylam wkur.... i tyle sie pobawilam

Az sie boje tego sylwka, co teraz znowu bedzie
No to w tym roku ty pijesz a on jezdzi jako kierowca
Stary 2009-10-30, 17:45   #1730
domi7ks
Zakorzenienie

Tadzia no brak słow naprawde albo mi sie wydaje albo poprostu zamiast siedziec cicho trza zrobic rewolucje z tesciowymi

ciekawe kiedy mnie stad wypuszcza

Zuzia mojego Tz matka tez wydawala mi sie spoko na poczatku, ale juz tyle bylo akcji, ze poczatki to tylko pozory byly. Ale nie chce Ci straszyc

Stary 2009-10-30, 17:49   #1731
Tadzieusz
Zadomowienie

No moja teściowa na początku też była zaje*, ale poźniej wyszło szydło z wora

Domi, i jak była u Ciebie??

Spadam bidule oglądać
Stary 2009-10-30, 17:55   #1732
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
No moja teściowa na początku też była zaje*, ale poźniej wyszło szydło z wora

Domi, i jak była u Ciebie??

Spadam bidule oglądać
nie
ciekawe czy o 18 przyjdzie po pracy...
Tz za to byl, pokazal mi fotki zakupow, kupil rozowa wanienke z kaczuszka bo taka mu sie podobala, przyniol mi lacuszki a teraz poszedl do domku i potem ma przyjsc, wiec bedzie zawod jak go nie bedzie dla tesciowej

Stary 2009-10-30, 17:57   #1733
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia mojego Tz matka tez wydawala mi sie spoko na poczatku, ale juz tyle bylo akcji, ze poczatki to tylko pozory byly. Ale nie chce Ci straszyc
Ja wiem z autopsji, matk ex była super na początku.. a potem...
Domi piję advocata, Twoje zdrowie
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 18:07   #1734
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

tam, czytam, czytam i nie wiem co napisać

domi - wózek bardzo fajny ja miałam podobny co Coneco Toledo i zadowolona byłam...a z cenami...fakt.Ja upatrzyłam w sklepie i zamówiłam na allegro bo taniej

Mój małżon pojechał na noc do pracy więc komp jest mój

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-30, 18:08   #1735
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Domi podoba mi się ten wózek..bardzo..
http://www.allegro.pl/item797096901_...ik_gratis.html mi się tu podoba capuccino

http://www.youtube.com/watch?v=nmUl2p8kGTU odkryłam piękną piosenkę
Stary 2009-10-30, 18:10   #1736
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

aha paula - cienie rzeczywiście boskie a babcia...no cóż...tacy ludzie bywają uciążliwi ale człowiek sam nie wie jaki będzie na starość

Co do teściowej to ja też jestem na swoją zła choć ogólnie na nią nie narzekam. Bo tydzień temu pożyczyła od nas 50 zł....a że u nas z kasą ogólnie chuj**o to powiedziała, że odda w tym tygodniu i co ?? i cisza...od tego czasu nawet nie zadzwoni...a my nawet na cmentarz nie będziemy mieli za co pojechać

Maja
Stary 2009-10-30, 18:14   #1737
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
No to w tym roku ty pijesz a on jezdzi jako kierowca
No oczywiscie i nie ma innej opcji

EOT. Wam tez tak wariuje czas na wizazu?? I jakos czcionka mi sie zmniejszyla? hmm... albo cos powlaczalam

Wymianka
Stary 2009-10-30, 18:16   #1738
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

mnie czcionka nie wariuje ale mnie co chwilę wylogowuje i mam problem z zalogowaniem

Maja
Stary 2009-10-30, 18:27   #1739
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

u mnie wszystko chodzi w porządku..

http://www.polyvore.com/ podsyłam fajną stronkę.. można stworzyć tu komplety ubraniowe

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-10-30 o 18:28
Stary 2009-10-30, 18:30   #1740
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
u mnie wszystko chodzi w porządku..

http://www.polyvore.com/ podsyłam fajną stronkę.. można stworzyć tu komplety ubraniowe
ale Ci dobrze...fajna stronka

Maja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości