|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Zawsze możesz kupić na targu jakieś harlequiny za złotówkę, takich nie żal
![]() Czemu muszę się tak zmuszać do mycia włosów i piłowania paznokci? :/
![]() |
![]() |
#1712 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Malla, ale to leci pod uczenie niszczenia ksiazek...
Kaaaajaaaa ![]()
![]() |
![]() |
#1713 |
Nie depcze krokusów
|
Od czegoś trzeba zacząć ;]
![]() |
![]() |
#1714 |
BAN stały
|
obawiam się,że dać jej harlequiny to będzie przyzwalanie właśnie na niszczenie...
hehh no nic spróbuję z tymi dziecinnymi do skutku ona dobrze wie co ja mówię tylko się ze mną droczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Wtajemniczenie
|
Anka - chętnie bardzo, ale błagam JUTRO..
padam na nosek. dobranoc. fajnie na włoskim było ^^
![]() |
#1716 |
BAN stały
|
idę spać
rano wstać trzeba śpijcie dobrze Moherki wracajcie do zdrowia chorujące,żebyście tu jutro z nami mogły dziergać DoBrAnOc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
BAN stały
|
bry!
a mówiłam,że mnie obudzą??? ![]() sen dziś miałam wyjątkowo interesujący... a tu nagle słyszę dzwonek do drzwi i szybko zajarzyłam,że to mogą być panowie od ociepleń gdyby mama im otworzyła to niekoniecznie byłaby miła-nie było jeszcze 7 rano to ja bieg do drzwi, oczu jeszcze dobrze nie otwarłam patrzę a tam pan mówi,że nie mogą otworzyć krat,dałam mu nasze klucze wrócił za chwilkę mówi nie da się no to ja: zaraz zejdę poczekajcie.. w biegu założyłam ciuchy na siebie i lecę co za uczucie rano prosto z łóżka wyjść i zobaczyć kilku facetów na raz o Moherze! wkładam klucz do kłódki przekręcam... odwracam się do panów i mówię: nie da się? ![]() -chcieliśmy panią tylko zobaczyć no pięknie ![]() ![]() ![]() to mi numer zrobili co? Mohery drogie dobrego dnia Wam życzę! Chanelka i Aga jak się czujecie?? lepiej już? a u nas znowu pochmurno... ożesz...ale tu było długo wiosennie i w sam raz na spacerki...wrrrr poślijcie mi tu proszę słoneczko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() ![]() Blackuś, ładnym i miłym Moherkiem jesteś to i panowie z samego rana stęsknieni za Tobą, no nie dziwię się im, nie dziwię ![]() To teraz napisz ilu ich jest i który najprzystojnieszy? Posyłam promyki słoneczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry... mam podly nastroj z rana :/ Odechciewa mi sie wszystkiego
![]() |
![]() |
#1720 |
BAN stały
|
![]() ![]() lecę do sklepu po margarynę deszcz u nas leje zniknęli chyba siedzą w piwnicy ilu? nie wiem rano nie widziałam dobrze..raczej podwójnie ![]() hmm proszę mi tutaj nie tutać ![]() ![]() promyki jeszcze nie dotarły wiesz.. jeszcze raz poproszę ![]() aaa no i ciekawe kto mi będzie sprzątał styropian, wpadający przez lufcik okienny ![]() Szpieguniu nasz się humor poprawi ![]() nie daj się brzydkiemu nastrojowi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 | ||
Zakorzenienie
|
oj nie poprawi :/
![]() |
![]() |
#1722 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
hej z rana
![]() spałam do dziewiątej ![]() Black, robisz furorę ![]() Szpiegula, na gg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
BAN stały
|
![]() zdrowie ile Cię trzeba cenić... dobrze Aga,że już lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Nie depcze krokusów
|
blacksheepe - woooow też tak chcę z rana!
Aga - jaki makijaż tym razem?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
BAN stały
|
ale,że co Malla
bułeczki czy panów pod oknem?? ![]() bułeczki pocztą posłane nie będą smaczne.. bo dałoby się posłać w końcu no nie? ![]() ale panów Ci nie prześlę chyba nie pozwoliliby się spakować do kartonika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Mallunia, będziemy kilka makijazy robić z dopasowaniem lakierów do paznokci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Nie depcze krokusów
|
Panów prześlij, najlepiej wysportowanych i bez koszulek. Ostatecznie mogą być nawet spoceni, w końcu przy kaloryferze ciepło się robi :P
![]() |
![]() |
#1729 |
BAN stały
|
Malla
beretem po oczach panów bez koszulek.. oj Ty Ty ![]() żeby nie było,że ja tu gołosłowna jestem wuala się częstujcie drogie Moherki cieplutkie drożdżowe bułeczki! zdjęć panom nie zrobię bo zawisłabym podejrzewam na rusztowaniu ![]() Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-21 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
witam..
ja tez mam podly humor... nieszczescia chodza parami... najpierw sie oparzylam..zdechl mi pies.a dzisiaj Tz wychodzi do pracy (5 rano) odpala auto ..no wlasnie..sek w tym ze nie odpalil...poploch bo jezdzi do pracy z 3 innymi facetami..i biegiem na autobus...przyjechal brat...zajrzal...no i akumulator na smietnik (w przenosni oczywiscie)..i znowu wydatek... ![]() jak nie urok to sraka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
BAN stały
|
![]() hehh mój tata nagle ratował się w styczniu nagłym zakupem akumulatora i też w takiej sytuacji był,że mus i na szybko zakup nieplanowany... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mocno się oparzyłaś? Czy ktoś ma magiczny sposób na powiększenie się szafy? W lutym wyrzuciłam tony ubrań, wydawało mi się, że w szafie zrobi się luźniej, tymczasem nie mam gdzie schować poukładanego prania :/ TŻ zostawił mi kartkę w kuchni "poupychaj pranie po szafach, bo nie mogę znaleźć T-Shirtów". Szkoda, że nie powiedział jak to poupychać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Nie depcze krokusów
|
Aniko - niestety, coś wisi w powietrzu, zepsuł mi się tłumik przy styku z katalizatorem akurat w trakcie niedzielnego wyjazdu w góry. Tłumik ryknął pięknym basem akurat, gdy przejeżdżaliśmy koło głównej komendy policji, tuż pod nosem konwoju wybierającego się na pogrzeb Kaczyńskich...
![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Imper. oparzylam sobie reke..i spalilam rzesy ,brwi i troche wlosow na glowie..ale na szczescie wszystko ladnie odrasta
![]() z tego co zauwazylam to moje kuzynki gdy pojawialy sie kolejne dzieci zamienialy "meblowe barki" na dodatkowe szafki wiec nie wiem..moze upchnij cos w barku jak masz... Malla ze to zawsze sie cos spierniczy akurat w takich specyficznych sytuacjach btw jutro ide do pracy po 5 dniach wolnego..ciekawe co tam zastane...nie zdziwilabym sie jesli dostane wypowiedzenie.. ![]() ![]() nie wspomne juz o atmosferze jaka tam panuje...jeszcze mi laske robia z powodu 3 dni wolnego na zyczenie (slub brata) nie dosc ze czlowiek ponad miesiac wczesniej informuje o koniecznosci otrzymania wolnego to jeszcze fucza..jestem tak naladowana ze az sama siebie sie boje Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-21 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
BAN stały
|
Impersona
przez bardzo długi czas wkurzałam się,że nie mieszczą się nam garnki w szafeczce.. zdarzało się,że szafeczkę opierniczyłam,że za mała... w końcu.. zawzięłam się i wyjęłam wszyściuteńko, pomyłam szafeczkę garnki poukładałam i miejsca jest więcej niż było tyle,że Wasza szafa to pewno większą objętość ma.. ale dasz radę ![]() poza tym miło mi Cię poznać, bo chyba wcześniej się tu nie spotkałyśmy ![]() bułki przekazane delegacji ![]() Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-21 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jadę na prochach mam zawalone zatoki i wczoraj umierałam popołudnie. Może jutro pójdę do lekarza bo już 5 dzień leczę się "aptecznymi" lekami a to chyba grubsza sprawa. Małż też ma zawalone zatoki . Kupiliśmy Ibuprom zatoki. A co czytam na ulotce dzisiaj rano??? Że po udarach lepiej się skonsultować z lekarzem. No ale jak przystało na sierotę i sklerozę on nie czyta ulotek i zapomina że ma się oszczędzać. ![]() ![]() A tak serio to on mnie do szału doprowadza. Swoje zdrowie ma głęboko w poważaniu Cytat:
![]()
Edytowane przez cc_chanel Czas edycji: 2010-04-21 o 13:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
BAN stały
|
Chanelko to z tymi lekami...się porobiło...
koniecznie do lekarza.. i ciepło się trzymać bo zatoki nie do wychładzania.. wydatki...hehh majówka będzie piękna na pewno mimo wszystko bo będziecie RAZEM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja takie sprzątanie generalne zrobiłam w lutym, ale pojawił się nam w marcu nowy członek rodziny i TŻ musiał oddać mu półkę i teraz bidak na dwóch musi się zmieścić. Jakbym tego nie układała, nie mieści się ![]() Zdrówka! Do lekarza koniecznie, nie ma żartów! A chłopy już takie są chyba ![]() Ooo do sąsiada bym się chętnie przebiła i zaanektowała mu chociaż jeden pokój ![]() ![]() aniko- nie mam barku ![]() ![]() Bidulko, jak Ty się tak poparzyłaś? ![]() Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2010-04-21 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
CC zapodaj sobie fervex/theraflu zatoki - jedno z tych ..nie pamietam ktore ma opcje zatoki..mi pomoglo...a potem jak zaczelo zjezdzac z zatok to tona chusteczek byla potrzebna ..wiec tez sobie wiecej kup..
Imper a szkoda gadac.. ![]() Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-21 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Witam, właśnie zjadłam osobiście przyrządzone pierogi ruskie, teraz siedzimy z kawką a na 15.15 na uczelnię... TAAAAAAAAAAAAAAAAK mi się nie chce dwa najnudniejsze przedmioty....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.