|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Zawsze możesz kupić na targu jakieś harlequiny za złotówkę, takich nie żal
Kiedyś chyba nawet przeczytałam jednego, ale nie pamiętam czy mi się to tylko nie przyśniło.Czemu muszę się tak zmuszać do mycia włosów i piłowania paznokci? :/
|
|
|
#1712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki - Imperium Włóczki Kontratakuje, czyli c
Malla, ale to leci pod uczenie niszczenia ksiazek...
Kaaaajaaaa Masz ochote poczytac o Mrożku? ;>
|
|
|
#1713 |
|
Nie depcze krokusów
|
Od czegoś trzeba zacząć ;]
|
|
|
#1714 |
|
BAN stały
|
obawiam się,że dać jej harlequiny to będzie przyzwalanie właśnie na niszczenie...
hehh no nic spróbuję z tymi dziecinnymi do skutku ona dobrze wie co ja mówię tylko się ze mną droczy |
|
|
|
|
#1715 |
|
Wtajemniczenie
|
Anka - chętnie bardzo, ale błagam JUTRO..
padam na nosek. dobranoc. fajnie na włoskim było ^^
|
|
#1716 |
|
BAN stały
|
idę spać
rano wstać trzeba śpijcie dobrze Moherki wracajcie do zdrowia chorujące,żebyście tu jutro z nami mogły dziergać DoBrAnOc |
|
|
|
|
#1717 |
|
BAN stały
|
bry!
a mówiłam,że mnie obudzą??? sen dziś miałam wyjątkowo interesujący... a tu nagle słyszę dzwonek do drzwi i szybko zajarzyłam,że to mogą być panowie od ociepleń gdyby mama im otworzyła to niekoniecznie byłaby miła-nie było jeszcze 7 rano to ja bieg do drzwi, oczu jeszcze dobrze nie otwarłam patrzę a tam pan mówi,że nie mogą otworzyć krat,dałam mu nasze klucze wrócił za chwilkę mówi nie da się no to ja: zaraz zejdę poczekajcie.. w biegu założyłam ciuchy na siebie i lecę co za uczucie rano prosto z łóżka wyjść i zobaczyć kilku facetów na raz o Moherze! wkładam klucz do kłódki przekręcam... odwracam się do panów i mówię: nie da się? ![]() -chcieliśmy panią tylko zobaczyć no pięknie to mi numer zrobili co? Mohery drogie dobrego dnia Wam życzę! Chanelka i Aga jak się czujecie?? lepiej już? a u nas znowu pochmurno... ożesz...ale tu było długo wiosennie i w sam raz na spacerki...wrrrr poślijcie mi tu proszę słoneczko |
|
|
|
|
#1718 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
tak z samego rana.... Blackuś, ładnym i miłym Moherkiem jesteś to i panowie z samego rana stęsknieni za Tobą, no nie dziwię się im, nie dziwię ![]() To teraz napisz ilu ich jest i który najprzystojnieszy? Posyłam promyki słoneczne
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry... mam podly nastroj z rana :/ Odechciewa mi sie wszystkiego
|
|
|
#1720 |
|
BAN stały
|
Eva ...![]() lecę do sklepu po margarynę deszcz u nas leje zniknęli chyba siedzą w piwnicy ilu? nie wiem rano nie widziałam dobrze..raczej podwójnie hmm proszę mi tutaj nie tutać ![]() promyki jeszcze nie dotarły wiesz.. jeszcze raz poproszę ![]() aaa no i ciekawe kto mi będzie sprzątał styropian, wpadający przez lufcik okienny ![]() Szpieguniu nasz się humor poprawi nie daj się brzydkiemu nastrojowi! |
|
|
|
|
#1721 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj nie poprawi :/
|
|
|
#1722 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1723 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
hej z rana
spałam do dziewiątej ale juz nie mam gorączki i nieco lepiej się czuję. I dobrze bo mam po południu modelkę na publikację.Black, robisz furorę ![]() Szpiegula, na gg |
|
|
|
|
#1724 |
|
BAN stały
|
zdrowie ile Cię trzeba cenić... dobrze Aga,że już lepiej |
|
|
|
|
#1725 |
|
Nie depcze krokusów
|
blacksheepe - woooow też tak chcę z rana!
Aga - jaki makijaż tym razem?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 |
|
BAN stały
|
ale,że co Malla
bułeczki czy panów pod oknem?? ![]() bułeczki pocztą posłane nie będą smaczne.. bo dałoby się posłać w końcu no nie? ale panów Ci nie prześlę chyba nie pozwoliliby się spakować do kartonika |
|
|
|
|
#1727 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Mallunia, będziemy kilka makijazy robić z dopasowaniem lakierów do paznokci
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Nie depcze krokusów
|
Panów prześlij, najlepiej wysportowanych i bez koszulek. Ostatecznie mogą być nawet spoceni, w końcu przy kaloryferze ciepło się robi :P
|
|
|
#1729 |
|
BAN stały
|
Malla
beretem po oczach panów bez koszulek.. oj Ty Ty ![]() żeby nie było,że ja tu gołosłowna jestem wuala się częstujcie drogie Moherki cieplutkie drożdżowe bułeczki! zdjęć panom nie zrobię bo zawisłabym podejrzewam na rusztowaniu
Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-21 o 12:26 |
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
witam..
ja tez mam podly humor... nieszczescia chodza parami... najpierw sie oparzylam..zdechl mi pies.a dzisiaj Tz wychodzi do pracy (5 rano) odpala auto ..no wlasnie..sek w tym ze nie odpalil...poploch bo jezdzi do pracy z 3 innymi facetami..i biegiem na autobus...przyjechal brat...zajrzal...no i akumulator na smietnik (w przenosni oczywiscie)..i znowu wydatek... jak nie urok to sraka |
|
|
|
|
#1731 |
|
BAN stały
|
hehh mój tata nagle ratował się w styczniu nagłym zakupem akumulatora i też w takiej sytuacji był,że mus i na szybko zakup nieplanowany... |
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieszczęścia chodzą stadami niestety Mocno się oparzyłaś? Czy ktoś ma magiczny sposób na powiększenie się szafy? W lutym wyrzuciłam tony ubrań, wydawało mi się, że w szafie zrobi się luźniej, tymczasem nie mam gdzie schować poukładanego prania :/ TŻ zostawił mi kartkę w kuchni "poupychaj pranie po szafach, bo nie mogę znaleźć T-Shirtów". Szkoda, że nie powiedział jak to poupychać
|
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Nie depcze krokusów
|
Aniko - niestety, coś wisi w powietrzu, zepsuł mi się tłumik przy styku z katalizatorem akurat w trakcie niedzielnego wyjazdu w góry. Tłumik ryknął pięknym basem akurat, gdy przejeżdżaliśmy koło głównej komendy policji, tuż pod nosem konwoju wybierającego się na pogrzeb Kaczyńskich...
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Imper. oparzylam sobie reke..i spalilam rzesy ,brwi i troche wlosow na glowie..ale na szczescie wszystko ladnie odrasta
lacznie ze skora na recez tego co zauwazylam to moje kuzynki gdy pojawialy sie kolejne dzieci zamienialy "meblowe barki" na dodatkowe szafki wiec nie wiem..moze upchnij cos w barku jak masz... Malla ze to zawsze sie cos spierniczy akurat w takich specyficznych sytuacjach btw jutro ide do pracy po 5 dniach wolnego..ciekawe co tam zastane...nie zdziwilabym sie jesli dostane wypowiedzenie.. juz tak cienko przedzie ta galeria ze oszczedzaja jak sie da..praktycznie nie ma kto pracowac u nas..a dalej zwalniaja... w sumie to wszystko mi jedno..mialy byc sprawiedliwe grafiki...a ja od poczatku tego roku bylam zaledwie 8 razy na porannej zmianie..i praktycznie w tygodniu siedze w domu a weekendy pracuje...faktycznie jest sprawiedliwie..nie wspomne juz o atmosferze jaka tam panuje...jeszcze mi laske robia z powodu 3 dni wolnego na zyczenie (slub brata) nie dosc ze czlowiek ponad miesiac wczesniej informuje o koniecznosci otrzymania wolnego to jeszcze fucza..jestem tak naladowana ze az sama siebie sie boje Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-21 o 13:23 |
|
|
|
|
#1735 |
|
BAN stały
|
Impersona
przez bardzo długi czas wkurzałam się,że nie mieszczą się nam garnki w szafeczce.. zdarzało się,że szafeczkę opierniczyłam,że za mała... w końcu.. zawzięłam się i wyjęłam wszyściuteńko, pomyłam szafeczkę garnki poukładałam i miejsca jest więcej niż było tyle,że Wasza szafa to pewno większą objętość ma.. ale dasz radę ![]() poza tym miło mi Cię poznać, bo chyba wcześniej się tu nie spotkałyśmy ![]() bułki przekazane delegacji
Edytowane przez blacksheepe Czas edycji: 2010-04-21 o 14:03 |
|
|
|
|
#1736 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co się stało z tłumikiem? Podziurawił się?Jadę na prochach mam zawalone zatoki i wczoraj umierałam popołudnie. Może jutro pójdę do lekarza bo już 5 dzień leczę się "aptecznymi" lekami a to chyba grubsza sprawa. Małż też ma zawalone zatoki . Kupiliśmy Ibuprom zatoki. A co czytam na ulotce dzisiaj rano??? Że po udarach lepiej się skonsultować z lekarzem. No ale jak przystało na sierotę i sklerozę on nie czyta ulotek i zapomina że ma się oszczędzać. ![]() A tak serio to on mnie do szału doprowadza. Swoje zdrowie ma głęboko w poważaniu Cytat:
Jak w reklamie
Edytowane przez cc_chanel Czas edycji: 2010-04-21 o 14:03 |
|||
|
|
|
|
#1737 |
|
BAN stały
|
Chanelko to z tymi lekami...się porobiło...
koniecznie do lekarza.. i ciepło się trzymać bo zatoki nie do wychładzania.. wydatki...hehh majówka będzie piękna na pewno mimo wszystko bo będziecie RAZEM
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja takie sprzątanie generalne zrobiłam w lutym, ale pojawił się nam w marcu nowy członek rodziny i TŻ musiał oddać mu półkę i teraz bidak na dwóch musi się zmieścić. Jakbym tego nie układała, nie mieści się Zdrówka! Do lekarza koniecznie, nie ma żartów! A chłopy już takie są chyba Ja jak swojego TŻ zagoniłam po długich prośbach do lekarza, to wszedł i powiedział, że nic mu nie jest, tylko żona z mamą go katowały :/ A że trafił na lekarkę, która mnie wkurza tym, że jest leniwa i nie chce jej się nigdy nikogo badać, to babka go tylko spytała o to, co mu dolega według nas, nawet go nie badając :/Ooo do sąsiada bym się chętnie przebiła i zaanektowała mu chociaż jeden pokój Nie raz już sobie tak marzyłam ![]() aniko- nie mam barku W moim domu przeważają niestety regały na książki Bidulko, jak Ty się tak poparzyłaś?
Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2010-04-21 o 14:11 |
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
CC zapodaj sobie fervex/theraflu zatoki - jedno z tych ..nie pamietam ktore ma opcje zatoki..mi pomoglo...a potem jak zaczelo zjezdzac z zatok to tona chusteczek byla potrzebna ..wiec tez sobie wiecej kup..
Imper a szkoda gadac.. wstyd sie przynac...to wina pieca..chcial mnie zamordowac;0
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-04-21 o 14:18 |
|
|
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, właśnie zjadłam osobiście przyrządzone pierogi ruskie, teraz siedzimy z kawką a na 15.15 na uczelnię... TAAAAAAAAAAAAAAAAK mi się nie chce dwa najnudniejsze przedmioty....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

Kiedyś chyba nawet przeczytałam jednego, ale nie pamiętam czy mi się to tylko nie przyśniło.

Masz ochote poczytac o Mrożku? ;>

ale juz nie mam gorączki i nieco lepiej się czuję. I dobrze bo mam po południu modelkę na publikację.