|
|
#1711 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Październikowe PM
tak czytam i czytam wasze wpisy.. przygotowania u was wra... a u mnie wszystko stoi i czeka az wroce do Polski.. :/ moj kochany sie rozchorowal.. chyba sie od was zarazil (SSR juz wyleczona?) :P wyslalam go wiec dzis do lekarza niech mu cos przepisze.. do wesela 2 tygodnie
U mnie odmawiania ciag dalszy.. co jeden to wolnego w pracy dostac nie moze... na dzien dzisiejszy mam 42 osoby.. z 55 jakie zaprosilismy.. niunka22 140 butelek na 60 osob? 2 bytelki na glowe? Nie za duzo? ![]() ja mam 50 butelek na 40 osob doroslych.. i zastanawiam sie czy nie za duzo.. bo u mnie duzo osob nie pije wodki.. Ale dokupuje jeszcze wino, Baileys (to taki irlandzki likier, dla tych co jeszcze nie probowali) SSR co do Twoich obraczek.. zawsze jakis problem musi byc.. A gdybys poszla do innego zlotnika to moze dalo by sie blad jeszcze przed slubem naprawic...? ja nie wiem dlaczego ludzie nie moga zrobic czegos raz a porzadnie.. Moja obraczka wyszla o rozmiar za mala.. tzn pasuje, choc nie wchodzi za lekko.. a prosilam by kobieta zrobila w takim samym rozmiarze jak moj pierscionek zareczynowy.. mierzyla 5 razy a i tak jest o rozmiar mniejsza.. pasuje na lewa reke na prawa juz nie wejdzie.. U nas problem jest taki ze w kosciele powinnismy zalozyc je na prawe dlonie, a pozniej chcielismy nosic na lewej jako ze i w irlandii (gdzie teraz mieszkamy) i w czechach (gdzie bede mieszkac) nosi sie na lewej.. Dziewczyny majace slub juz 2 i 3 pazdziernika jak emocje? Wielkie odliczanie? Nerwy?? jeszcze tylko kilka dni... :P donata1987 przykro mi z powodu Twojej babci..
|
|
|
|
#1712 |
|
Przyczajenie
|
a tu moje obraczki.. ja chcialam z bialego zlota.. moj kochany chcial grawerowane.. i wyszly takie..
i moje buty.. ecru.. w trakcie "rozchadzania".. sasiedzi pod nami maja mnie juz pewnie dosc sluchajac ciaglego stukania.. i zastanawiaja sie co za wariatka chodzi w butach na obcasach po domu.. ale przeciez nie bede umierac na wlasnym weselu z powodu ciasnych butow.. :P |
|
|
|
#1713 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko jak dobrze rozwiązać to technicznie?? poza poproszeniem znajomych żeby dołączyli do tańca, to może jeszcze poprosić orkiestrę, żeby coś pomiędzy śpiewniem powiedzieli? Cytat:
denerwująca jest taka niekompetencja. ale może warto zostawić tak jak jest, ze względu na to, że może nie miec obrączek na czas, a potem będziecie mieć co opowiadać... może to nie jest zbyt pocieszające, bo płaciłaś za obrączki i masz prawo wymagać takich jakie zamwiałaś... Cytat:
niunka też się tym najbardziej stresuje, że pierwszy taniec nie wyjdzie. a ostatnio przysięgą. Cytat:
Cytat:
moja babcia miała stan przedzawałowy i wylądowała w szpitalu... ![]() Cytat:
astlk oj ja to mam dużego nerwa. a swoją drogą to nie wiedziałam, że w innych krajach inaczej nosi się obrączki ślubne.
|
||||||
|
|
|
#1714 |
|
Rozeznanie
|
astlk cieawe masz te obraczki, ja jeszcze takich nei widzialam, to jakis wasz projekt?
ja tez w butach dzielnei chodze, tylko tz mnie meczy zebym po 22.00 nie chodzila bo jest cisza nocna ![]() kasiuha u nas zespol raczej nic nie powie, chociaz moze - sama nie wiem, my zrobimy podstep i namowimy rodzine i znajomych co do swiadkowej-siostry mojej to mnei dzisiaj zabila, od czsu jak wiadomo o slubie wie ze nei chcemy kwiatow tylko powiesci do poczytania i prosimy o jakas klasyke bo z tego co wychodzi na biezaco to kupujemy wszystko co nas interesuje az nie nadazamy z czytaniem - i ona dzwoni do mnie ze nie ma czasu i kupi mi poezje no tak powiesc, poezja co za roznicadonata przykro mi, moja babcia tez odeszla - pisalam o tym, ciesz sie swoim slubem i pamietaj ze babcia napewno nie chcialaby bys sie smucila
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
Ale w tą wódke sa jeszcze wliczone bramy..a bede ich miała sporo i mój Tżcik też, oczepiny na pewno pójdzie sporawo...i poprawiny dla 15 osób...no może 20. wiec myśle że akurat wystarczy a jak zostanie to przeciez sie nie zmarnuje
|
#1716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przecież ona prawie niezauważalna jest ![]() a ja pochwalę się swoimi podziękowaniami dla gości. oczywiście opakowania robię samodzielnie. w środku znajduje się jak wcześniej wspominałam raffaello i jest wklejony wierszyk, że dziękujemy za życzenia i za przybycie, nasze imiona i data. a winietek jednak nie robię. część rodziny (której zresztą nie chciałam widzieć, ale zapraszałam "bo tak trzeba") nie przychodzi, więc straciły dla mnie sens. zostaje sama najbliższa rodzina i oni sami się usadzą ![]() dziewczyny z 3 i jak tam? ostatni tydzień został
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
nie załączyło mi plików także jeszcze raz
to te podziękowania
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
Raczkowanie
|
hejka wszystkim
![]() ksiądz nas odpytywał głównie z tego, np.co to jest msza, krzyż, sakramenty itp.....udawał mega mądrego, a że my niby nic nie wiedzący- wkurzał się jak mu dobrze odpowiadaliśmy- zwłaszcza mój TŻ ![]() no i wreszcie zdjęcia obrączki- mój Tatuś powiedział żebyśmy sobie kupili cieńsze do użytku codziennego buciki- delikatne, obcas- jak dla mnie nie za wysoki i są wygodne- kolorystycznie też pasują do sukni-a miałam problem ponieważ mam suknię koloru śmietany.. Biustonosik- zdecydowałam się na bardotkę- i wg niej mam dekolt- spodu, ponieważ na wierzchu będzie muślin, więc "świecić" biustem nie będę do tego majteczki- z takim samym wzorkiem na górze- przy gumce, a tak to są gładkie![]() a co do koszów dla rodziców- tak kwiatki plus jakaś buteleczka lepszego trunku.... do tego- na allegro widziałam fajne statuetki z podziękowaniami- szklane... może się zdecydujemy
|
#1719 |
|
Raczkowanie
|
Witam
dopisuję się do listy 10 październik 2009
|
|
|
|
#1720 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ostatnio nie udzielam się na forum, ale systematycznie Was podczytuję Zakupiliśmy świece i wstążki do dekoracji samochodów. Czekam na kolejną przymiqarkę i mam nadzieję że w tym tygodniu się do mnie odezwą, bo 24 ślub. Już mam stresa, a co dopiero jak zostanie tydzień. Z tego wszystkiego zostawiłam portfel w sklepie, ale na szczęście mi go oddano-dobrze że u naszej znajomej. Zostało nam jeszcze zamówić bukiety ślubne i wiązanki na podziękowania. A tak pozatym to bez zmian.... |
|
|
|
#1721 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, odebrałam suknie. co myslicie?(mówicie, chociaz i tak nie ma odwrotu
) chyba na dole sie kiepsko układa? tzn tak na wysokosci kolan?przynajmniej na zdjeciu z przodu?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
moim skromnym zdaniem, jest jak najbardziej OK
![]() dobrze się układa. Jak to moja kuzynka powtarza mi wkoło- musisz mieć dobrze założoną halkę z kołem- na odpowiedniej wysokości , poprawione wszystkie falbany itp pod suknią i suknia musi być 1,5 cm nad ziemią i będzie oki. Śliczna sukieneczka
|
#1723 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ze śmiechu oczywiście No z tymi obrączkami to niefajna sprawa, mam nadzieję, ze sie jakoś dogadamy, a jak nie to niech mi odliczy z ceny (bo jeszcze nie płaciliśmy) grawer i zaniosę do kogoś innego. Trzeba by pocztątek graweru wymazać i napisac jeszcze raz, może się da. Co do nerwów to ja się nie przejmuję,wkurza mnie tylko to, ze tak duzo jeszcze do zrobienia a tak mało czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurczątko mamy tyle spraw na głowie a tu jeszcze trzeba się świadkami przejmować. Szkoda, ze Ci atlasu geograficznego nie kupi i pwie, ze ksiązka to książka.Na na moją nie narzekam, wczoraj dziewczyny zostaly poinstruowane, ze mają dac ludziom płatki do sypania, że mają mówić o wspólnym zdjęciu i mnóstwo rzeczy o których ja nie bedę pamiętac to one juz są uczulone, ma nadzieję że wyjdzie wszystko ok ![]() Cytat:
Cytat:
Helloł, powiedz coś o sobie, skąd jesteś, na ile osób weselicho i jak tam przygotowania? ![]() Cytat:
U mnie doba od dzisiaj zmiania swoje godziny i bedzie miała chyba 48 zamiast 24h, ja chyba w ogóle nie będę chodzić spac, tyle jeszcze tego do zrobienia I co z tym pakowaniem, dlaczego 10m papieru? Cytat:
Wrzuć na luz bo jest z Twoją kieca wszystko ok
|
|
#1724 |
|
Raczkowanie
|
SSR - co Ty jeszcze musisz zrobić ze tak mało czasu masz?
jeszcze całe 4 dniloulou - fajne brączki;-)) judith - jak Ty sie czujesz?
Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-09-28 o 11:40 |
|
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
możecie mnie dopisać na 17tego
|
#1726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś: przenieść rzeczy do nowego lokum, powiązać jeszcze wstążeczki na pudełkach(podziękowania), załatwić urlop, dzwonić do zespołu, żeby im powiedzieć, ze tydzień temu był pogrzeb i żeby niektórych osób na siłę nie ciągneli, umówić się na jazdę próbną naszym retro, iśc zamówić menu na obiad w drugi dzień, kupić cukierki czekoladowe, ciastka i słodycze na nagrody dla dzieci, flaszki na trzaskanie, kołdrę (bo w nowym lokum nie będziemy mieli pod czym spać) Jutro: odebrac ciasto od cukierni, roznosić sąsiadom, sprzatać mieszkanie, uczyć się 1 tańca, dogadac się z kwiaciarnia o strojenie koscioła i robienie koszy. pojutrze: drukować winietki,jechać na salę rozłozyć winietki i dopilnować dekoracji, zawieźć alkohol, napoje na salę, naszykowac zdjęcia do filmu, Czwartek: trzaskanie szkła, impra na klatce do nocy, naszykować kosmetyczkę, koperty z kasą, naszykować do zdjęć jakieś fanty , naciąć trzcin do dekoracji wejścia przed salą,A w piatek to: zawieźć na sale deski serów,a raczej produkty do tych desek, odebrać kiecę, zawieźć na noclegi napoje, kawę itp. , uekorować klatkę, iść na pazury i w końcu mozn przyjmowac gosci i odwozić ich na noclegi i mozna będzie iść spać A do tego pracuję do 15.15 w domu jestem koło 16 i o wszystko muszę jakoś pogodzić.Heloł, musisz napisać prywatną wiadomość do Judith to ona Cię wciągnie na listę na początku wątku.
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
no to faktycznie masz tego troche
![]() nie martw sie Kochana, zdążysz na 100000000% ![]() a pracujesz do piatku? nie bierzesz urlopu chociaz na jeden dzień przed ślubem?
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A i wyrwałam się z roboty, kupiłam wstążeczki brakujące i świecę do ślubu, znów coś odfajkowane
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=SSR;14475793]
Nic się nie stresuj, jak ja bym chciała być na Twoim miejscu, zeby to jeszcze było tak daleko do slubu U mnie doba od dzisiaj zmiania swoje godziny i bedzie miała chyba 48 zamiast 24h, ja chyba w ogóle nie będę chodzić spac, tyle jeszcze tego do zrobienia I co z tym pakowaniem, dlaczego 10m papieru? Prezenty zapakowane, ale jakoś za klażdym razem brzydko nam to wszystko wychodziło. Mój TŻ sie wkurzył i powiedział, że najważniejsze jest to co na wierchu a pod spód prezentu i tak nikt nie bedzie zaglądał, więc zostało tak jak jest Kurcze ten czas lesci jak oszalały, tyle jeszcze spraw do załatwienia a czasu niewiele...Ale że ze mnie leń to już inna sprawa |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki,
Jak tam macie stresik? Pytam szczególnie o te które mają slub za tydzien. Jejku, kiedy to zleciało! Hipka, sukienka jest spoko, wiec sie nie stresuj. Tak to jest z tymi kieckami na kolach. Ja mam pojutdrze przymiarkę, wiec zobaczę, jak u mnie będzie to wygladalo. Powiedzcie mi co zrobicie z trenem w kosciele. Bo nie sposób w tym chodzic, a jak tu isc w kosciele do komunii z tym trenem... SSR, niech Ci zmienia ten grawer, spartolił wiec neich weźmie odpowiedzialność za to. Daj mu dwa dni, w koncu płaciłas za to. Judith, ja bym zrobila chociaz podstawowe badania, bo to nienormalne, ze tak czesto mdlejesz, no chyba że zawsze tak przechodzisz choroby. Donata, wyrazy wspólczucia. Kurcze, jakis pech tutaj panuje. Ciagle ktoś komus umiera. Ja sobie nei wyobrazam tego, nie wiem co bym z weselem zrobila ![]() astlk, obrączki bardzo oryginalne, nie widzialam jeszcze takich. Loulou, butki spoko, ja mialam ten sam problem, bo tez mam sukienkę w kolorze smietany i mialam problem zeby znalezc buty. Kurcze, zastanawiam sie czy bedzie pasowala biala podeszwa, bo taką mam. Kupilam je tak od biedy, bo naprawde nie moglam nic znalezc w tym kolorze, tym bardziej ze ja musze miec zakryte, bo mam stopy brzydkie i w takim kroju jak ty masz wygladam zle. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- a u nas, tz nadal garnituru nie ma. Wkurzylam sie bo mielismy dzisiaj jechac pdrzed kursem tanca, a on znowu jakies projekty do pracy konczy i dupa. Na poprawiny nic nie znalazlam. Mamy jeszcze miesiąc wiec mam nadzieje ze sie uda ogarnac. bylam w weekend na próbnej fryzurze i załamka. Wszyscy mnie wysmieli, lącznie z krawcową ktora mi boelrko pdrzerabia i z florystką. Zmienilam fryzjerkę i za tydzien mam kolejna fryzurę slubna. Co do makijazu, to jutro będzie mnie malowac kolezanka, ktora skonczyla szkolę wizazu. Rezygnuje z popdrzedniej kosmetyczki, tym bardziej, ze napisałam do niej maila, a ona od dwoch tygodni nie odpisuje. Samochodu do slubu tez nie mamy, u florystki nic nie zalatwiłam, bo zostawilam w jakiejs drogerii wszyskie zdjecia odnosnie bukietów, wystroju samochodu itp, a drogerię zamkneli o 13 i dupa. Na codzień nie mieszkam w rodzinnym miescie, wiec za tydzien znowu musze tam jechac i od początku zalatwiać. Wkurza mnie to, ze ludzie nie dzwonią z potwierdzeniami. Tym bardziej ze mamy wesele na ok 160 osob i muszeę ich rozplanować jesli chodzi o noclegi. Udało mi się zalatwić ksiedza, którego sobie upatrzyłam, zeby nam dał slub. I to tyle z nowosci. acha, moj tz najprawdopodobniej nie bedzie mial kawalerskiego, bo ostro sobie przeskrobał. Dwa tygodnie temu w piątek wyszedł na piwo i wrocił dopiero w sobotę wieczorem. całą noc i caly dzien hrabiego nie bylo, wiec zagotowałam sie niezle. Ja mam tydzien przed slubem i jestem mile zaskoczona, bo moje kolezanki wzieły sprawy w swoje ręce i organizują mi wieczór. Będzie nas ok 15, wiec moze być fajnie. Poza tym zadzwonił moj znajomy, który nalezy do jakiegos kólka motocykowego i zapropoował, ze załatwi ekipę, która przewiezie nas po warszawie motorami w moj wieczor. Wiec zapowiada się oryginalnie .---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- SSR, jaka swiecę? Ja to nie mam pojecia co i jak jesli o takie rzeczy chodzi. Kto niesie swiecę? i po co ona jest? Edytowane przez lady1980 Czas edycji: 2009-09-28 o 15:17 |
|
|
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
Jejku już tak blisko do ślubu a ja już nie wiem czy o wszystkim pamietam.... Wogóle to nie wiem jak mam zrobić z ustawieniem stołow....Mam 2 sale na jednej sie je a na drugiej sie tańczy....tylko one sa w miare duże wiec jak ja mam 60 osób na weselu to na sali gdzie sie tanczy to bedzie garstka ludzi. Nie wiem czy nie próbowac ustawic stołow na tej sali co sie tanczy,ale znowu jak ustawie stoły na tej sali co sie tanczy to nie wiem czy nie bedzie za ciasno... dobija mnie to![]() A to moja biżu do sukni. Na żywo wygląda o wiele lepiej i sie ładnie błyszczy.
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
witamy serdecznie i zapraszamy do wymieniania doświadczeń!
![]() SSR tak sala jest strojona w brązy i łososiowe kolory. a ta wstążeczka to w zasadzie jest taka pomarańczowa, na zdjęciu chyba bardziej wpada w czerwień. Wczoraj wieczorem się bardzo zdenerwowałam, bo zadzwonił wujek i mówi, że jego córki nie przyjadą, chociaż z jedną to nie wiadomo, bo ona to może w ostatniej chwili postanowić. I tak z wesele prawie 70 osobowego, robi się 50os. ;/ |
|
|
|
#1733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To My mamy podobna sytuacje...miało być 80 osób a jak narazie jest 59 i jeszcze nie dostałam odpowiedzi od 2 par....wiec jak oni nie przyjda bedzie 55 masakra i to najblizsza rodzina mojego Tżcika odmowiła...siostra mamy z rodzina, chrzestny itd. Juz nic nie chce mi sie mowic.
|
|
#1734 |
|
Rozeznanie
|
cos mi wizaz dzisiaj szwankuje
![]() kasiuha masz racje ja wymyslam, zrobmy tqak jak SSR proponowala - atlas geograficzny ![]() SSR troche tego masz, ale dasz rade loulou bardzo mi sie podoba zdjecie jak wasze obraczki sa jedna w druiej, suuuper to wyglada, bielizna tez bardzo ladna kania_jaw dopisalam cie do kalendarza, teraz musisz nadgonic i cos o sobie napisac, jak przygotowania itd. Marlen85 super okazyjnie z ta skrzypaczka, my za organiste, spiewaczke ktora spiewa w operze bydgoskiej i gra na flecie placimy 550pln plus 100pln dla organisty ktory jest etatowy w parafii gdzie bierzey slub - pol roku go nie bylo, a teraz sie pojawil ech hipka wymyslasz suknia jest piekna i super ze wkleilas zdjecia bo pamietam katalogowe i zastanawialam sie jak wyglada w realu, jak bedziesz chodzic to sie bedzie inaczej ukladac i nie zwrocisz uwagi na to ze wydaje ci sie ze sie zle uklada, mi sie wydaje ze moja jest zbyt strojna i ze gruba w niej wygladam, ale widze ze nie tylko ja swiruje lepiej, dzisiaj juz bylam w pracy, nadal smarcze i kaszle ale jest o niebo lepiej, zreszta musze pochodzic do prac do srody w przyszlym tygodniu bo musze zrobic place i zatrudniamy nowych pracownikow i musze sie tym zajac, byle do 7 pazdziernika futrzakowa dopisalam i tak jak kania_jaw musisz teraz nadrobic i cos naam o sobie napisac lady ja juz lepiej, generalnie troche zmeczona jestem ale to dlatego ze dopiero po pracy mialam czas cos zjesc, generalnie juz nie mdleje, to przez chorobe i antybiotyki butow i tak nie widac wiec sie nie martw, a jak migna to i tak bedzie widac but a nikt nie zdazy zwrocic uwagi na podeszwe ja na twoim miejscu zaczelam dzwonic do gosci jezeli czasu malo zostalo i niech sie okreslaja co do twojego tz to moj jak uslyszal to powiedzial cytuje 'o ku*** i nic jej nie powiedzial gdzie jest' i tutaj nastapil mega szok, zmyj mu gowe porzadnie za to - to juz moja rada ![]() przejazd motocyklami kasiuha, niunka nie martwcie sie, juz nie ma sensu, kogo nie bedzie to jego strata i to dobry test dla rodziny - kto bedzie a kto nie i co wymysli
|
#1735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do tz, to mnie ostro zapienił, głowę mu zmyłam razy 10. Do tego zrobiłam awanture, że chyba pół bloku slyszało. Wyszedł na piwo z dwoma kolegami z bylej pracy i z jakims kolegą, który specjalnie w tym celu przyjechał z Olsztyna. Trzy godziny po wyjsciu z domu, juz tak popili, że jak dzwoniłam, to cięzko bylo mi się z nim porozumieć. Potem z knajpy przeniesli sie do hotelu tam gdzie spał ten kolega z Olsztyna, no bo przeciez "moj wspanialomyslny tz-cik" nie mogł biednego kolegi samego zostawić, skoro tamten specjalnie przyjechał do warszawy. Rano jak się obudzili, to dzwonil w stresie, zeby sie wytlumaczyc i......... zapytał mnie czy może tego kolegę przyprowadzić do domu, bo pozostałych dwóch sie zmyło a on przeciez biednego kolegi nei moze samego zostawić, a kierowca z olsztyna po niego jeszcze nie przyjechal. Powiedziałam mu wiec, ze zapraszam, ale jak przyjdą, to dopiero dam im obu popalić (a ja potrafię, oj potrafię ). Tz sie przestraszył i powiedzial ze poczeka z kolegą w hotelu, dopóki tamtego kierowca nie odbierze. Ręce mi opadły.Jak wrocił hrabia do domu, to zadzwonilam do jego matki i powiedzialam o wszyskim. Zrobilam to bo wiedzialam, że boi się jej jak diabeł swieconej wody, choć nie popieram wywlekania brudów przy rodzicach . Mamusia tak mu nagadała, ze poweidzial, ze kawalerskiego już nie zrobi. Ja sobie na panieńskim odbije, zresztą dziewczyny mi nie odpuszczą ![]() A tak swoja drogą, to moj tz się usmiał z kolei z tego jak mu powiedzialam, że macie 6 kotów. On nie cierpi kotów i powiedział, ze chyba by zawału dostał, jakby tyle kotów sie do niego łasiło, albo wygrzewało przy laptopie A ty judith, dbaj o siebie i sie wysypiaj, zreszta reszta dziewczyn też, bo jak czytam o tych waszych chorobach, to przerazona jestem, ze tyle diabelstwa może sie przyczepić.... |
|
|
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Dawno mnie nie było ale tyle spraw na głowie... Dziewczyny z 3. 10 o boże to już w tę sobotę !!! 3mam za was kciuki o liczę na fotki ze slubu, jestem niezwykle ciekawa jak pięknie będziecie wyglądać. Także nie opuszczajcie od razu forum ale podzielcie się z resztą wrażeniami Ja dopiero 17 październik , czy ktoś jeszcze slubuje w tym terminie?? Ostatnio z TŻ wybraliśmy naszą podróż poślubna (wklejam zdjęcie) - Egipt- Club Farana, może któraś z Was tam była albo wybiera się w tym samym terminie ? Już nie mogę się doczekać....
|
|
#1737 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny mam już małego stresa
!I jakoś mi tak serce drży jak pomyślę o tych z was co 3 ślubują, ja mam w ten dzień panieński i na pewno za was toast wypijemy z dziewuchami!!! Hipka suknia układa się bardzo ładnie i ekstra wypracowała ci talię możesz czuć się w niej najpiękniejszą panna młodą bo prezentuje się pięknie! Ja też bym oddała te obrączki do poprawki, kurcze co to ma być! Policzyliśmy z tż, że z nami, orkiestrą, kamerzystą i fotografem będzie 85 osób nieźle bo myśleliśmy, że z 60 jak ludzie zaczęli nam odmawiać! |
|
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczynki
![]() lady nie dziwie sie, ze TŻ sie przestraszył - nie łatwe jest zycie ze skorpionem ![]() judith - ciesze sie, ze juz lepiej - ja tez odliczam dni do urlopu - jeszcze dzisiaj i jutro qrcze pogody to za dobrej nie zapowiadają lady - ja tren podepne po kościele. Komunie ksiadz da nam na naszych miejscach, wiec luz;-))) a w razie czego świadkowa pomoże - w końcu od tego jest;-) mysmy wreszcie zamkneli liste gości - z zespołem i fotografami są 72 osoby w tym 3 dzieci.
Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-09-29 o 10:00 |
|
|
|
#1739 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=judith8;14487735]cos mi wizaz dzisiaj szwankuje
![]() Marlen85 super okazyjnie z ta skrzypaczka, my za organiste, spiewaczke ktora spiewa w operze bydgoskiej i gra na flecie placimy 550pln plus 100pln dla organisty ktory jest etatowy w parafii gdzie bierzey slub - pol roku go nie bylo, a teraz sie pojawil ech Kurcze ale dużo płacicie za oprawę w kościele U nas całość wyniesie 280 zł i uważam, że jest ok. Ale fajnie macie z tą śpiewaczką
|
|
|
|
#1740 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niunka, rozumiem Cie jak najbardziej. U tz, tez sporo osób odmawia, ale co najlepsze, ze nie raczą zadzwonić i my musimy obdzwaniac ludzi i jeszcze slyszymy, ze sie namyslają U mnie prawie 100% gosci będzie, nie mam potwierdzenia od 2 par, ale reszta mile mnie zaskoczyla. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- [QUOTE=Marlen85;14492946] Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

jak mysle o weselu to az mi w brzuchu jeździ...

przecież ona prawie niezauważalna jest 

Kurczątko mamy tyle spraw na głowie a tu jeszcze trzeba się świadkami przejmować. Szkoda, ze Ci atlasu geograficznego nie kupi i pwie, ze ksiązka to książka.

U nas całość wyniesie 280 zł i uważam, że jest ok. Ale fajnie macie z tą śpiewaczką