![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy serial MAJKA Tvn
ojj 39 39, nie 38
![]() aa... to już w jutrzejszym będzie o wisiorku? wiedziałam o nim, bo podawałam tu streszczenie z gazety do 4 marca ale nie wiedziałam, że to już teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
no wiem wiem
![]() chociaż ja dziś nie obejrzę, bo zamierzamy film sobie jakiś dziś obejrzeć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
szkoda, szkoda. taki ekscytujący odcinek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
chociaż jeśli zaraz się pojawi link to może obejrzę
bo Ci, z którymi będę oglądać muszą skończyć robić biologię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeeeeeeee! http://smotri.com/video/view/?id=v1344389b362 nie, no co za idiota, podał link do 35? ![]() http://www.dobrze.eu/majka-online/od...-majka-39.html Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-02-24 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
kurde no, lubię ten serial, przyjemnie jest go obejrzeć sobie wieczorkiem po ciężkim dniu, ale jedno mnie przeraża
![]() ![]() ![]() ale i tak będę dalej oglądać, nawet takie głupoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i to "Kocham Cię, zostaniemy rodzicami"...ja tej, przecież on nawet nie rozwiedziony jest. nie mówiąc o tym, że skoro przez tyle lat (domyślam się) kochał Olę, to wiadomością, że usunęła ich dziecko, powinna go załamać, zdołować jakoś. człowiek raczej ot tak się nie odkochuje.. a on jakby nigdy nic już ma gdzieś Olę i pała wielką miłością do Majki ![]() Reakcji Bartka na Kasię też się spodziewałam jakiejś takiej bardziej naturalnej, a ten patrzy na nią, stoi w miejscu i myśli że już oddał całe zdziwienie w tej pozie ![]() tak mnie coraz bardziej wszystko denerwuje w tym serialu... no ale uzależniona już jestem, oglądać nie przestanę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
całe szczęście, że jest taka postać jak Adam, ten przynajmniej stara się wytłumaczyć coś Michałowi, otworzyć mu oczy. dobra była też scena z Mikołajem - wie, że z Olą byli tyle lat małżeństwem, kochali się, chcieli mieć dziecko, a tu nagle Michał do niego z tekstem, że zakochał się w kobiecie, ona jest w ciąży, chce z nią być, kocha ją bla bla bla, a Mikołaj co? reakcja w stylu "aha, ok, spoko" żenada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Martinia, dziekuje za odpowiedz
![]() Jakos przegapilam te kilkla odcinkow w tv , kiedy Piotr i Klara sie rozstali a nie wiedzialam wtedy jeszcze, ze mozna obejrzec sobie w internecie za darmo ![]() No a sobotni maraton tez nie zawsze mi pasowal bo czesto nie bylam wtedy w domu. Teraz juz wiem, ze motywem Klary byla zazdrosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie to dziwi też że był z Olką tyle lat małżeństwem , dowiedział się że dokonała aborcji - cała miłość mu przeszła , i przeniósł ją w ciągu parę dni na Majkę ![]()
![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
mnie też dziwi to o czym piszecie, m.in to szybkie kocham cię
![]() ![]()
![]() |
#1723 |
Przyczajenie
|
Nurtuje mnie od pewnego czasu pytanie. Czy takie kobiety jak Dagmara to mają jakieś koleżanki, czy każda inna to zagrożenie i wróg? Nie wyobrażam sobie jak można przeżyć życie tak samotnie i być szczęśliwym. Chociaż słyszałam kiedyś opinię, że taka chudość to właśnie z wiecznie gryzącej złości i zawiści. Ja w swoim otoczeniu nie mam żadnej takiej kobiety do obserwacji. A jak inni??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
O jeżuniu, kiedy oni zdążyli się w sobie tak wielce zakochać? Tzn. ona okej - długo się tam za nim wgapiała, ale on? Parę dni wstecz był szczęśliwym mężusiem, a tu nagle ni z tego, ni z owego wielka miłość...
![]() |
#1725 |
Przyczajenie
|
Bo to chyba jak w brzyduli .. był szczęśliwy, bo nie wiedział jak to tak naprawdę jest być zakochanym.
W związku Michała więcej chyba było przyzwyczajenia i realizacji pragnień ojca o wnuka. Poza tym może faktycznie hamował tę chemię (między nim a Majką) bo był z Aleksandrą. A jak się zraził do niej to pozwolił sobie na wybuch uczuć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Wtajemniczenie
|
normalnie facet po takiej wiadomosci, ze żona zabiła ich dziecko, bo nie wiedziała że jest dziany...czyli że była z nim dla kasy człowiek powinien się załamać. Toż to łzy i rozpacz powinna być...a tu ni stąd ni ..........od razu zakochany....ci co pisza scenariusz są poczatkującymi najwyraźniej
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co? Adam jest świetny i rozwalił mnie jego tekst: "Misiu Duszyński się zakochał i teraz będzie kochał caaały świat, a zaczynając od moich kwiatków''. ![]() Padłam na tej scenie ![]() A tak po za ty to tak jak nie lubię Oblecha Bartka tak w scenie w 39, rozbawił mnie do łez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Przyczajenie
|
No właśnie chodziło mi tylko i jedynie o jej charakter i przytyki i złośliwości przy każdej okazji. Pytanie to powstało po obejrzeniu odcinka jak dziewczyny ogladają zdjęcia,a Dagmara przechodząc powiedziała coś kąśliwego. I nurtuje mnie czy można się przyjaźnić z osobą, która zawsze każdemu dokucza i czy ona tak każdemu dokucza. Bo film to tylko wybrane sceny, ale jak z takimś kimś istnieć na codzień.
I może w takim razie precyzyjniej. Czy ona jest szczęsliwa, że jest złośliwa i zawistna? Edytowane przez Qulka_ Czas edycji: 2010-02-25 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
taaa.. też bym nie rozpaczała.
moim zdaniem, że Michał powiedział Majce, że ją kocha to nic dziwnego. w filmie czas leci dużo szybciej i może tego na zauważamy. dowód: majka została nieumyślnie zapłodniona w dniu 2 lipca, a gdy pokazali jak Kasia szła ulicą rozmawiając przez telefon z Majką w tle była jesień, żółte i czerwone liście więc Michał mógł się rozstać z żoną ok. 1,5 miesiąca temu. ja postrzegam to w ten sposób. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
BAN stały
|
Wiecie, póki nie jest jak w Modzie na sukces - czyli każdy z każdym i w każdej pozycji - jest dobrze
![]() I faktycznie - skoki czasowe moga tu być znaczne, dopiero co było lato a tu już Majuchna berety przyodziewa i mocno jesienne kurtki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Nie oglądałam prawie miesiąc a nadal siedzę w temacie, stwierdzam że akcja wlecze się niemiłosiernie :p
powiedzcie mi tylko czy Michał wie o tym że Ola usunęła ciążę? Czy to nie jest jakiś argument w sprawie rozwodowej?!
![]() |
![]() |
#1735 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Misio Duszyński sie zakochał, sialalalalalalalalala ![]() Rozwaliła mnie rozmowa telefoniczna Michała i Majki. Kocham cię bardzo, lolololololololol ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
jej jakie wyznania lecą miedzy Michałem i Majką ;P
a jaki miałam zaciesz w tej klinice ,jak Miś zaczął trybić co i jak ;P ale tak głupio,że jej nie powiedział,że już wie..
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misio Duszyński się zakochał i teraz będzie kochać caaały świat, a zacznie od moich kwiatków. Padłam ![]() Bosz.. Czy Misio w ogóle umie całować?! Odcinek 40 ![]() Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-02-25 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Co do pogody najbardziej mnie we wczorajszym odcinku rozwalilo to, ze w ciagu dnia Majka biegla w jesiennej kurtce.... a wieczorem Dagmara sie sciskala ze stefanem na tarasie w restauracji i byla ubrana w cieniutenka sukienusie na ramiaczkach
![]()
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
buahah to samo zauwazylam ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.