|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Czesc laseczki!!!
Nie dam rady Was nadrobic.Sliczne brzuszki. Umylam dzis dwa okna, takie dosc duze. Po prostu padlam. Nie wiecie co sie dzieje z Ola kola? Mieszka na wrosclawskim Kozanowie, a tam jest nieciekawie.
#1712 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieje, ze wszystko u niej ok.
#1714 |
Zakorzenienie
|
kurier dzwonil. zaraz bedzie
![]() buu to inny kurier ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-05-24 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi w ogole w ciazy wlosy na nogach nie rosna i nic mi nie wrasta, wrastalo po depilatorze. Mi dzis paczke z zabawkami wyslali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() my nie mamy auta więc bierzemy najzwyklejsze krzesełko z zestawu z wózkiem. ale korzystać będziemy jedynie jak do przychodni trzeba będzie podjechać czy gdzieś( autem dziadka 3 minuty drogi) a tak to wózek i na nogach wszędzie ![]() jusdan ![]() ![]() lazurowa co do glukozy ja też bym zrobiła jednak tą 75 prywatnie bo bardzo droga nie jest ( u nas chyba 8 zł) a też mi się wydaje, że 50 jest niemiarodajna. jeżeli chodzi o wrastające włosy to mi wrastały ale nie na nogach tylko TAM ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
ale ten dobry wlasnie dotarl
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 |
Zakorzenienie
|
vette
ja na zywo nie widzialam, pocieszylas mnie z kolorkiem wiolek my bardzo duzo jezdzimy samochodem ![]() aniaa chwal sie ![]()
#1720 |
Zadomowienie
|
właśnie zdałam sobie sprawę, że zaczynam 30tc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry poniedzialkowo
![]() ![]() vette slicznie brzuszek rosnie, tak w sam raz ![]() Cytat:
ola gratulacje 30 tyg ![]() Chyba padne przez nastepne dni...codziennie maja byc upaly po 30C ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Mam doła ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- wiolek wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
po weekendzie u rodziców pełnym obiadków mięsnych
zatęskniłam za warzywami ![]() Mój obiad Załącznik 3133741 |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Alguien to super masz, ze jest to zagwarantowane nie wiedzialam.
Anuszka wspolczuje, biedny piesek mam nadzieje, ze szybciutko sie wylize. Kurcze w szoku jestem dzis wyslali mi paczke z zabawkami i juz ja mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
lazurowa to ja mam 151mg, jutro idę na wizytę zobaczę co mi powie, ale pocieszam się tym, że niektóre dziewczyny miały więcej i dostały skierowanie na 75g i wszystko było ok. chociaż z drugiej strony moja babcia miała cukrzycę i mój tato też, ja na razie miałam ok bo na czczo miałam 83 tylko tą po godzinie za dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam tę z 75g glukozy i wyniki były super. Więc bez paniki tylko spokojnie sobie zrobić tę 75g, dopiero wtedy się martwić jak będzie źle. Dziewczyny.. czy zatrucie jakieś takie pokarmowe może zaszkodzić dziecku? Zjadłam sałatki warzywnej od babci i mi jest tak strasznie niedobrze.. boli mnie brzuch i mi aż słabo dosłownie.. nie wiem jak zaradzić.. a babcia się skarżyła, że się źle czuje.. i nie wiedziała od czego..sałatki nie jadła, więc nie wiem czy to coś ze składników czy jakiś.. wirus? Co tu robić?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Zadomowienie
|
Wróciłam od tej psycholożki...
Pytała o moje oczekiwania względem Maćka, dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby partnerskie, wspólne wychowywanie dziecka, ale wiązałoby się to z dużymi ograniczeniami przestrzeni, dla nas obojga, a ponieważ każde z nas idzie w swoją stronę więc się nie da, po za tym M. nie jest się w stanie tak poświęcić. Dlatego dla mnie drugie rozwiązanie jest takie że M. się ze mną nie kontaktuje do czasu porodu, nie będę go informować o porodzie, mamy ustalić wysokość pomocy materialnej przed porodem- na wyprawkę i po porodzie alimentów, nie jest to coś co mnie satysfakcjonuje. Ale jak mamy utrzymywać ze sobą "przypadkowy" kontakt to może lepiej go nie utrzymywać I oczywiście powtarzane jak mantra, że M. się jeszcze wszystko zmieni jak się dziecko urodzi... jak mnie to drażni jak się tak mówi... A tak szczerze powiedziawszy, to moja postawa wobec niego, to zależy tylko i wyłącznie od tego jak on będzie się zachowywał... a narazie jak się zachowuje, taki ja mam do niego stosunek... tylko że to niestety działa w obydwie strony ![]()
![]() |
#1731 | |
Zadomowienie
|
Bylam w lidlu, kupilam okrycie kapielowe, skarpetki, sliniaczki i pieluchy tetrowe.
Zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() gratulacje, ja juz nie moge sie doczekac tej magicznej 30 ![]() wiolek Wszystkiego Najlepszego !!!! Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-05-24 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja obskoczylam dzisiaj wydzial komunikacji, lidla i lekarza... w lidlu kupilam sliniaki i ta przytulanke z grzechotka. kocykow mam juz za duzo wiec nie bralam a jest naprawde miluski! no i poszlam dzisiaj do lekarza bo wczoraj przy kapieli zauwazylam ze cos mi "wylazi" tam gdzie nie powinno... okazalo sie ze mam jakiegos pieprzonego zylaka i wylazi mi kawalek przedniej sciany pochwy ![]() ![]() anuszka wspolczuje z powodu pieska... biedaczysko, ale napewno szybko sie wylize. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i jeszcza ta glupia powodz. oby was ominela wielka woda Cytat:
![]() wiolek najlepszego ![]() no to sie chwale ![]() hustawka ktora przyszla jakis czas temu, dzisiejsze zakupy z lidla no i wanienka i karuzela. karuzela ma fajne melodie. nie sa denerwujace ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aniaa22 widzę, że zakupy udane, śliczny leżaczek i ta karuzela ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-05-24 o 15:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Rozeznanie
|
dzien dobry dziewczyny! u mnie 9 rano a juz 27C.
![]() anuszka dobrze ze poszlas z psem do tego weterynarza biedak nie bedzie sie przynajmniej meczyl. siala ja sie zatrulam na samym poczatku ciazy mlekiem. zwymiotujesz i Ci przejdzie. jak bedziesz miala wymioty dluzej niz 24h to wtenczas trzeba jechac do szpitala bo organizm sie odwadnia a tak to jest wszystko w porzadku. ja niedawno mialam pol dnia biegunke do dzis nie wiem po czym i jest wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepsze jest to, ze tż zadzwonił, że wraca z pracy bo się pochorował..wymiotuje, jest słaby i się aż trzęsie.. a sałatkę jadł troszkę wczoraj więc by go wczoraj dopadło.. Oł noł.. jeszcze mi zaserwują płukanie żołądka.. Cytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Rozeznanie
|
siala moze macie grype zoladkowa albo rzeczywiscie cos zjedliscie. jak ci nie przejdzie do jutra to jedz do lekarza! biedulka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że to zdecydowanie jest glukoza do powtórki. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze "zapomnieli" o gratisach, mi dali gryzak bright starts z kaczuszka, ramke na zdjecie, dlugopis i smyczki, mala rzecz a cieszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.