Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 12:08   #1711
alutka78
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Czesc laseczki!!!
Nie dam rady Was nadrobic.Sliczne brzuszki.
Umylam dzis dwa okna, takie dosc duze. Po prostu padlam.
Nie wiecie co sie dzieje z Ola kola? Mieszka na wrosclawskim Kozanowie, a tam jest nieciekawie.
Stary 2010-05-24, 12:17   #1712
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Mama przyniosła mi zakupy z Lidla, śliczny ten kocyk (mam żółty) i niebieskie okrycie kąpielowe i skarpeteczki. Dobrze, że ja sama tam nie poszłam bo pewnie wszystko bym chciała.
ja tez mam zolty i zapomnialam o tym spiworku mezowi powiedziec

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Czesc laseczki!!!
Nie wiecie co sie dzieje z Ola kola? Mieszka na wrosclawskim Kozanowie, a tam jest nieciekawie.
ola od kilku dni sie nie odzywa. ostatni raz pisala ze czekaja na nadejscie fali a potem to juz wiemy tyle co z tv. ciekawe czy ona mieszka w tych nowych blokach czy w tych wiezowcach starszych... zreszta wszystko chyba tam zalalo a ona na parterze biedna. denerwowala sie nawet pisala ze spakowala torbe do szpitala bo bala sie ze zacznie rodzic z nerwow oby jednak wszystko bylo ok a to ze sie nie odzywa to wina braku pradu
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 12:26   #1713
alutka78
Rozeznanie

Mam nadzieje, ze wszystko u niej ok.
Stary 2010-05-24, 12:31   #1714
aniaa22
Zakorzenienie

kurier dzwonil. zaraz bedzie

buu to inny kurier z ladowarka do laptopa

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-05-24 o 12:37
Stary 2010-05-24, 12:48   #1715
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
No ja zapytałam go czy zrobić to obciążenie 75g, to powiedział, że nie, że jak przy 50g wychodzi powyżej normy to znaczy, że coś jest nie tak i trzeba to skonsultować ze specjalistą. Co lekarz to inaczej.
Poszłabym jutro rano na tą glukozę ale nie mam dwóch godzin żeby tak siedzieć. Muszę rano jechać na uczelnię...

Mam jeszcze takie pytanie: czy któraś z Was ma problem z wrastającymi włosami na nogach?
No dziwne tak jak Siala pisze, 75g jest miarodajne i ostateczne a 50g glukozy wielu osoba nie wychodzi :/

Mi w ogole w ciazy wlosy na nogach nie rosna i nic mi nie wrasta, wrastalo po depilatorze.

Mi dzis paczke z zabawkami wyslali pewnie jutro bedzie

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 13:27   #1716
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
wiolek
za nowy zestaw zaplacilabym duuuuuuo wiecej, a tu jest juz tez spiworek
niezawsze
baaaardzo podoba mi sie twoja rozpiska kilogramowa, ide zatem po kawe i snikersa
wiem wiem ale dla mnie poprostu to strasznie dużo ale jeśli będziecie dużo jeździć to wiadomo bezpieczeństwo najważniejsze

my nie mamy auta więc bierzemy najzwyklejsze krzesełko z zestawu z wózkiem. ale korzystać będziemy jedynie jak do przychodni trzeba będzie podjechać czy gdzieś( autem dziadka 3 minuty drogi) a tak to wózek i na nogach wszędzie

jusdan za wizytę

lazurowa co do glukozy ja też bym zrobiła jednak tą 75 prywatnie bo bardzo droga nie jest ( u nas chyba 8 zł) a też mi się wydaje, że 50 jest niemiarodajna.
jeżeli chodzi o wrastające włosy to mi wrastały ale nie na nogach tylko TAM i nie pomagało nic i nie wiem co w tym przypadku teraz mniej wrastają bo rzadziej gole

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
kurier dzwonil. zaraz bedzie

buu to inny kurier z ladowarka do laptopa
a to nie dobry kurier
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 13:34   #1717
aniaa22
Zakorzenienie

ale ten dobry wlasnie dotarl
Stary 2010-05-24, 13:35   #1718
ola_k11
Zadomowienie

spać
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 13:37   #1719
itakasia
Zakorzenienie

vette
ja na zywo nie widzialam, pocieszylas mnie z kolorkiem
wiolek
my bardzo duzo jezdzimy samochodem przy pierwszej corce nie mielismy wogole fotelika
aniaa
chwal sie
Stary 2010-05-24, 13:47   #1720
ola_k11
Zadomowienie

właśnie zdałam sobie sprawę, że zaczynam 30tc
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 13:58   #1721
Alguien
Zadomowienie

Dzien dobry poniedzialkowo Nawet laskawe dzis jestescie z pisaniem narazie

vette slicznie brzuszek rosnie, tak w sam raz

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Alguien
nie wiem czy tak powinno byc czy nie, ja sie ciesze, ze moge wykupic polozna mam wiekszy komfort psychiczny, nie wyobrazam sobie, ze trafiam na jakas nie mila polozna, ktora mnie stresuje albo, ze sie zmieniaja tak to mam zagwarantowana jedna, moja do samego konca, ktora sobie wybralam. To i tak taniej niz bym miala rodzic prywatnie a tak chcialam na poczatku, bo sie tak balam porodu, ale pozniej poczytalam i zdecydowalam sie na taka wlasnie opcje to jest kompromis dla mojego tz(on placi oczywiscie, ja rodze ;P)
Mysle, ze nawet jakbym nie miala swojej poloznej to z punktu widzenia profesjonalizmu tak samo by sie mna zajeli, ale to jest dla mnie psychicznie wielka ulga i juz.
Ja absolutnie rozumiem, ze chcialabys miec taki komfort psychiczny. Mialam po prostu na mysli, ze to powinno byc zapewnione kazdej pacjentce bez dodatkowych oplat. Jak ja zaczne rodzic, to dzwonie do mojego gabinetu (maja 24/7 linie), mowie, co sie dzieje i moja polozna dojezdza do mnie do szpitala i bedzie tam ze mna caly czas. No a lekarz w razie potrzeby tylko.

ola gratulacje 30 tyg

Chyba padne przez nastepne dni...codziennie maja byc upaly po 30C
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 14:08   #1722
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Mama przyniosła mi zakupy z Lidla, śliczny ten kocyk (mam żółty) i niebieskie okrycie kąpielowe i skarpeteczki. Dobrze, że ja sama tam nie poszłam bo pewnie wszystko bym chciała.
lazurowa a ile masz tej glukozy, że musisz iść do poradni cukrzycowej?
papeteria też miałam ochotę na śpiowrek, ale dostałam w spadku 2 tylko, że takie malutkie, najwyżej później dokupię tylko szkoda, że już nie będzie w Lidlu.
Ja mam jutro wizytę u gin i usg, ciekawe co powie na moje wyniki. W moczu mi się pojawiły ciała ketonowe i leukocyty i śluz nie wiem za bardzo co to znaczy, no i ta chol...erna glukoza 151mg
Miałam wynik prawie 153 gdzie norma jest do 140.
Stary 2010-05-24, 14:19   #1723
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć dziewczyny!

Mam doła Byłam z pieskiem u weterynarza, dostał zastrzyk przeciwbólowy, antybiotyk i zrobili mu prześwietlenie łapki, o 13 dzwoniłam po wyniki i okazało się, ze złamana Jutro musze jechac na kolejny zastrzyk, a póxniej będzie miał zabieg. Wszystko będzie kosztować 400 zł. Kur... jak nie urok to sraczka, wszystko się wali A jeszcze alarm powodziowy u nas, jutro ma przejśc fala i jak nas zaleje to w ogóle będzie za***iście

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

wiolek wszystkiego najlepszego
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 14:32   #1724
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Mam doła Byłam z pieskiem u weterynarza, dostał zastrzyk przeciwbólowy, antybiotyk i zrobili mu prześwietlenie łapki, o 13 dzwoniłam po wyniki i okazało się, ze złamana Jutro musze jechac na kolejny zastrzyk, a póxniej będzie miał zabieg. Wszystko będzie kosztować 400 zł. Kur... jak nie urok to sraczka, wszystko się wali A jeszcze alarm powodziowy u nas, jutro ma przejśc fala i jak nas zaleje to w ogóle będzie za***iście

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 14:33   #1725
hd2005
Zakorzenienie

po weekendzie u rodziców pełnym obiadków mięsnych
zatęskniłam za warzywami
Mój obiad
Załącznik 3133741

Stary 2010-05-24, 14:35   #1726
niezawsze
Zakorzenienie

Alguien to super masz, ze jest to zagwarantowane nie wiedzialam.

Anuszka wspolczuje, biedny piesek mam nadzieje, ze szybciutko sie wylize.

Kurcze w szoku jestem dzis wyslali mi paczke z zabawkami i juz ja mam bardzo zadowolona jestem i fajna grechotke mi dodali

Maciuś
Stary 2010-05-24, 14:36   #1727
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

lazurowa to ja mam 151mg, jutro idę na wizytę zobaczę co mi powie, ale pocieszam się tym, że niektóre dziewczyny miały więcej i dostały skierowanie na 75g i wszystko było ok. chociaż z drugiej strony moja babcia miała cukrzycę i mój tato też, ja na razie miałam ok bo na czczo miałam 83 tylko tą po godzinie za dużo.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 14:37   #1728
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
po weekendzie u rodziców pełnym obiadków mięsnych
zatęskniłam za warzywami
Mój obiad
Załącznik 3133741
Mniam ale takie rzeczy na sniadanie jem Na obiad zrobilam zapiekanke cukinie, pomidor, bazylia swierza i kapary przekladane miesem z piersi kurczaka i makaronem zalane sosem smietanowym i posypane zoltym serem i mozarella

Maciuś
Stary 2010-05-24, 14:42   #1729
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
lazurowa to ja mam 151mg, jutro idę na wizytę zobaczę co mi powie, ale pocieszam się tym, że niektóre dziewczyny miały więcej i dostały skierowanie na 75g i wszystko było ok. chociaż z drugiej strony moja babcia miała cukrzycę i mój tato też, ja na razie miałam ok bo na czczo miałam 83 tylko tą po godzinie za dużo.
Ja miałam na czczo 101 a po godzinie 174 !
Zrobiłam tę z 75g glukozy i wyniki były super. Więc bez paniki tylko spokojnie sobie zrobić tę 75g, dopiero wtedy się martwić jak będzie źle.

Dziewczyny.. czy zatrucie jakieś takie pokarmowe może zaszkodzić dziecku? Zjadłam sałatki warzywnej od babci i mi jest tak strasznie niedobrze.. boli mnie brzuch i mi aż słabo dosłownie..
nie wiem jak zaradzić.. a babcia się skarżyła, że się źle czuje.. i nie wiedziała od czego..sałatki nie jadła, więc nie wiem czy to coś ze składników czy jakiś.. wirus?
Co tu robić?

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-24, 14:45   #1730
kashha
Zadomowienie

Wróciłam od tej psycholożki...
Pytała o moje oczekiwania względem Maćka, dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby partnerskie, wspólne wychowywanie dziecka, ale wiązałoby się to z dużymi ograniczeniami przestrzeni, dla nas obojga, a ponieważ każde z nas idzie w swoją stronę więc się nie da, po za tym M. nie jest się w stanie tak poświęcić.
Dlatego dla mnie drugie rozwiązanie jest takie że M. się ze mną nie kontaktuje do czasu porodu, nie będę go informować o porodzie, mamy ustalić wysokość pomocy materialnej przed porodem- na wyprawkę i po porodzie alimentów, nie jest to coś co mnie satysfakcjonuje. Ale jak mamy utrzymywać ze sobą "przypadkowy" kontakt to może lepiej go nie utrzymywać
I oczywiście powtarzane jak mantra, że M. się jeszcze wszystko zmieni jak się dziecko urodzi... jak mnie to drażni jak się tak mówi...
A tak szczerze powiedziawszy, to moja postawa wobec niego, to zależy tylko i wyłącznie od tego jak on będzie się zachowywał... a narazie jak się zachowuje, taki ja mam do niego stosunek... tylko że to niestety działa w obydwie strony

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 14:50   #1731
vette
Zadomowienie

Bylam w lidlu, kupilam okrycie kapielowe, skarpetki, sliniaczki i pieluchy tetrowe.

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Chyba padne przez nastepne dni...codziennie maja byc upaly po 30C
Zazdroszcze u nas deszcz, znoooowu

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Mam doła Byłam z pieskiem u weterynarza, dostał zastrzyk przeciwbólowy, antybiotyk i zrobili mu prześwietlenie łapki,
trzymaj sie anuszka!

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
właśnie zdałam sobie sprawę, że zaczynam 30tc
gratulacje, ja juz nie moge sie doczekac tej magicznej 30

wiolek Wszystkiego Najlepszego !!!!

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-05-24 o 14:53
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 14:57   #1732
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
No ja zapytałam go czy zrobić to obciążenie 75g, to powiedział, że nie, że jak przy 50g wychodzi powyżej normy to znaczy, że coś jest nie tak i trzeba to skonsultować ze specjalistą. Co lekarz to inaczej.
Poszłabym jutro rano na tą glukozę ale nie mam dwóch godzin żeby tak siedzieć. Muszę rano jechać na uczelnię...

Mam jeszcze takie pytanie: czy któraś z Was ma problem z wrastającymi włosami na nogach?
ja mam dlatego przestalam tak czesto nogi golic :/ czasami musialam peseta te wloski wyciagac. ale zauwazylam poprawe jak ze zwyklego balsamu przerzucilam sie na neutrogene. polepszylo sie znacznie.

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. czy zatrucie jakieś takie pokarmowe może zaszkodzić dziecku? Zjadłam sałatki warzywnej od babci i mi jest tak strasznie niedobrze.. boli mnie brzuch i mi aż słabo dosłownie..
nie wiem jak zaradzić.. a babcia się skarżyła, że się źle czuje.. i nie wiedziała od czego..sałatki nie jadła, więc nie wiem czy to coś ze składników czy jakiś.. wirus?
Co tu robić?
polecam isc sie przywitac z kibelkiem... palce w gardlo i jazda jesli siadlo ci tylko na zoladku to powinno pomoc.

ja obskoczylam dzisiaj wydzial komunikacji, lidla i lekarza...
w lidlu kupilam sliniaki i ta przytulanke z grzechotka. kocykow mam juz za duzo wiec nie bralam a jest naprawde miluski!

no i poszlam dzisiaj do lekarza bo wczoraj przy kapieli zauwazylam ze cos mi "wylazi" tam gdzie nie powinno... okazalo sie ze mam jakiegos pieprzonego zylaka i wylazi mi kawalek przedniej sciany pochwy no normalnie masakra ale jej zdaniem to nic groznego i w niczym nie przeszkadza. pozniej stwierdzila ze mam krotka szyjke i miekka, na jej oko przy badaniu miala z 2 cm. wiec od razu usg dowcipne i na szczescie okazalo sie ze szyjka ma 3,5cm tylko jestem jakas dziwna i przy zwyklej diagnostyce nie wyglada to wspaniale. pozniej zrobila usg zeby zobaczyc jak tam niunka - jest glowka do dolu i wg pani doktor chyba dziewczynka bo nie widac zeby byl chlopiec... lol. pozniej przystawila doppler do brzuszka i posluchalam jak jej serducho łomocze. jutro ide na 3/4 d wiec dokladniej bede wiedziala jak sie tam mała miewa.

anuszka wspolczuje z powodu pieska... biedaczysko, ale napewno szybko sie wylize.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 14:58   #1733
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam ale takie rzeczy na sniadanie jem Na obiad zrobilam zapiekanke cukinie, pomidor, bazylia swierza i kapary przekladane miesem z piersi kurczaka i makaronem zalane sosem smietanowym i posypane zoltym serem i mozarella
mmmmm brzmi smakowicie

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Co tu robić?
myślę, że nie ma co zwlekać z wizytą u internisty ... pogotowie?

Stary 2010-05-24, 14:58   #1734
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

biedna tyle rzeczy na ciebie spadlo a 400 zl matko
i jeszcza ta glupia powodz. oby was ominela wielka woda

Cytat:
Alguien to super masz, ze jest to zagwarantowane nie wiedzialam.

Anuszka wspolczuje, biedny piesek mam nadzieje, ze szybciutko sie wylize.

Kurcze w szoku jestem dzis wyslali mi paczke z zabawkami i juz ja mam bardzo zadowolona jestem i fajna grechotke mi dodali
noo to ekspresowa przesylka fajnie tak

wiolek najlepszego

no to sie chwale
hustawka ktora przyszla jakis czas temu, dzisiejsze zakupy z lidla no i wanienka i karuzela. karuzela ma fajne melodie. nie sa denerwujace fajnie sie ruszaja te liscie na gorze. ogolnie jest bardzo fajna. wanienka tez fajna. troche dziwnie sie ten lezaczek uklada ale jak dzidzie w nim poloze to powinno byc ok. wkurzylismy sie tylko bo w aukcjach bylo ze daja gratis duze naklejki z kubusiem a ich nie ma i dopiero teraz poczytalam komentarze i okazalo sie ze czesto "zapominaja" o gratisach
Stary 2010-05-24, 14:59   #1735
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:

Cytat:
Co tu robić?
ja się zatrułam w lutym zapiekanką tak, że całą noc a nad ranem już nie miałam czym iżółcią, i też sie martwiłam ale wszystko było dobrze, więc myślę, że nie masz się co martwić na zapas mnie pomogła miętka, dużo miętki chociaz nieraz ją też zwróciłam , ale to jedyne co mogłam wypić bo nie mówię o jedzeniu nic nie jadłam.

Aniaa22 widzę, że zakupy udane, śliczny leżaczek i ta karuzela, co do pasa to narazie plus jeszcze mnie krzyż nie boli, za to chodze dzisiaj cały dzień w japonkach i polą mnie....pięty - dziwne, ale jak zaczęłam chodzić w balerinkach (zawsze chodze w butach na obcasie) to też zaczęły mnie bolec pięty.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-05-24 o 15:07
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 15:05   #1736
Basia84
Rozeznanie

dzien dobry dziewczyny! u mnie 9 rano a juz 27C.

anuszka dobrze ze poszlas z psem do tego weterynarza biedak nie bedzie sie przynajmniej meczyl.

siala ja sie zatrulam na samym poczatku ciazy mlekiem. zwymiotujesz i Ci przejdzie. jak bedziesz miala wymioty dluzej niz 24h to wtenczas trzeba jechac do szpitala bo organizm sie odwadnia a tak to jest wszystko w porzadku. ja niedawno mialam pol dnia biegunke do dzis nie wiem po czym i jest wszystko ok
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 15:08   #1737
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
polecam isc sie przywitac z kibelkiem... palce w gardlo i jazda jesli siadlo ci tylko na zoladku to powinno pomoc.
Niestety, zwrócić się nie da.. wybekałam się za wszystkie czasy, aż mnie pot zimny oblewa i mi duszno. Zaparzylam sobie gorzkiej herbaty.
A najlepsze jest to, ze tż zadzwonił, że wraca z pracy bo się pochorował..wymiotuje, jest słaby i się aż trzęsie..
a sałatkę jadł troszkę wczoraj więc by go wczoraj dopadło..

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość

myślę, że nie ma co zwlekać z wizytą u internisty ... pogotowie?
Oł noł.. jeszcze mi zaserwują płukanie żołądka..
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
ja się zatrułam w lutym zapiekanką tak, że całą noc a nad ranem już nie miałam czym iżółcią, i też sie martwiłam ale wszystko było dobrze, więc myślę, że nie masz się co martwić na zapas mnie pomogła miętka, dużo miętki chociaz nieraz ją też zwróciłam , ale to jedyne co mogłam wypić bo nie mówię o jedzeniu nic nie jadłam.
Zobaczę co będzie po tej herbacie.. potem zrobię miętkę..ew. krople żołądkowe zapodam, chociaż jeśli mam to co babcia to nie pomogą.. ona wyżłopała całą buteleczkę xD i już drugi dzień chodzi do kibelka wymiotować.. dałam jej dziś rapaholin i hepatil i mówiła że jej pomału puszcza ale ja chyba nie mogę takich leków.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 15:11   #1738
Basia84
Rozeznanie

siala moze macie grype zoladkowa albo rzeczywiscie cos zjedliscie. jak ci nie przejdzie do jutra to jedz do lekarza! biedulka
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 15:13   #1739
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Czesc laseczki!!!
Jak już pisałam- na Kozanowie chyba nadal nie ma prądu, a więc tym bardziej nie ma internetu. Za kilka dni się pewnie dowiemy.

Cytat:
Myślę, że to zdecydowanie jest glukoza do powtórki.
Cytat:
Cześć dziewczyny!

Ojej... . Biedny piechol.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 15:13   #1740
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

no to sie chwale
hustawka ktora przyszla jakis czas temu, dzisiejsze zakupy z lidla no i wanienka i karuzela. karuzela ma fajne melodie. nie sa denerwujace fajnie sie ruszaja te liscie na gorze. ogolnie jest bardzo fajna. wanienka tez fajna. troche dziwnie sie ten lezaczek uklada ale jak dzidzie w nim poloze to powinno byc ok. wkurzylismy sie tylko bo w aukcjach bylo ze daja gratis duze naklejki z kubusiem a ich nie ma i dopiero teraz poczytalam komentarze i okazalo sie ze czesto "zapominaja" o gratisach
Super zakupy a ile skarpetek!!!
Szkoda, ze "zapomnieli" o gratisach, mi dali gryzak bright starts z kaczuszka, ramke na zdjecie, dlugopis i smyczki, mala rzecz a cieszy.

Maciuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości