|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
dzis widziałam że róż cah przed promocją kosztował 15 zł nie ze mną te numery
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
A co to za limitowanka?Była już czy będzie u nas?
http://essenceadicta.blogspot.com/20...d-essence.html |
|
|
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
|
|
|
#1715 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj w Naturze obmacać Eclipse, ale nic mnie nie urzekło
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
ee ta Denim Wanted juz zupelnie nie dla mnie, moze lakiery jeszcze ujda..coraz mniej ciekawe te limitowanki :/. Od dawna nic mnie nie zafascynowalo. Dobrze, ze chociaz produkty z drugiej szafy jeszcze nie sa wszystkie moje to bede powoli sie w nie zaopatrywac :P
Jestem ciekawa czy kiedys dotra do nas zapachowe zmywacze.. :/ |
|
|
|
#1719 |
|
po prostu Em :)
|
Mnie się podoba DW.
|
|
#1720 |
|
Zadomowienie
|
Mi też
![]() Co do 'nudy' w limitowankach myślę, że jeśli E. w ciągu roku muszi wymyślić 24 inne niż poprzednie to się w sumie nie ma co dziwić, że czasem zawieje nudą... Jaka się Wam marzy limitowanka ? Macie jakieś swoje ukryte 'pragnienia' ? :
|
|
|
#1721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A możesz coś więcej napisać na ten temat? Ile rodzajów ich było (np. czy zauważyłaś skośnie cięty do różu albo do cieni więcej niż jeden rodzaj tzn. do rozcierania, do kresek itp.). Są bardziej profesjonalne od tych For Your Beauty Premium? Wisiały może w tym samym miejscu, co FYB? Strasznie mnie zaintrygowałaś, ale u siebie chyba jeszcze nie widziałam tych nowych pędzli... ![]() Co do tej limitki DW to skusiłabym się TYLKO na eyeliner w żelu ale TYLKO ze względu na dołączony pędzelek ![]() Tak w ogóle to on jest dostępny w wersji czarnej czy tylko takiej grafitowej? No i ze zdjęcia wygląda mi na perłowo-brokatowy...
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2010-07-21 o 23:41 |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kolor to podobno czerń, ale nie wiem, trzeba na żywo zobaczyć ...
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
pędzelej chyba będzie dołączony tak mi sie wydaje, no czerni to ja tam nie widzę, ale oblukamy ną żywo - zobaczymy. A mi się marzy limitka taka jak była jedna z pierwszych - http://www.essence.eu/products/its-a...roduct/-1.html - zakochałam się w tej motywnie koronki, i jedna z najbardziej udanych limitek to jak dla mnie Pure Beauty -świetnie mi się używa tych kosmetyków, akurat na dzien, na zajęcia.
|
#1724 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() Pamietam ze bylo wiecej rzeczy np. zalotki...a z FYB chyba ich nie widzialam ? I np. pędzel do nakładania podkładu - ceny chyba ok 2o-30 zł...ale dzisiaj sprawdze na 100. Wieczorem dam znac co i jak.
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, niech się schowa ta limitka, bo kupię kolejny cień i srebrny lakier... Myślałam, że w worv ten srebrny jest dużo jasniejszy, ale na smokey się nadaje super- chociaż nie wiem czy to moje kolory.
Hm... może napaść na eorj? ![]() Co prawda zapas mam pozostałtch kolorów prócz maliny, ale srebrny mam tylko z moonlighta ![]() Za to polecam MD Spot On [chyba nr 55]-bardzo fajny kolorek. Jak dla mnie nie rzuca się mocno w oczy, chociaż jest ciemny, ale tak jakos pasuje bardzo. Coraz bardziej mi się podoba. A limitkę bym chciała jakąś nudową zupełnie z kryjącymi błyszczykami-delikatne róże, beże, korale itp. i taką ziemską- czyli zielone, brązowe itp. A w ogóle w tych limitkach róże są jakieś żarówiaste- nie ma matowego, delikatnego, dziewczęcego różu, ani brzoskwinki żadnej
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba że to jeszcze coś innego
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, portfel odpocznie troszkę. Chyba, że skusi mnie eyeliner i czarny lakier.
|
#1729 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
.Eyeliner wydaje się być ciekawy, ale to nie kosmetyk, który chciałabym mieć już-teraz-natychmiast .
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nawet eyeliner nie kus
![]() ogónie z 1 szfy to mnie prkatycznie nic nie kusi, ale za to 2 ![]() czemu jej u mnie nie ma |
|
|
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
mi się dzisiaj śniło Essence... Że bardzo chciałam coś kupić, ale ta szafa była jakaś dziwna i nic tam nie było
![]() Co do zapachowych zmywaczy- mam truskawkowy, kosztował jakoś koło 80 centów za duże opakowanie, czuć ten smrodek, wiadomo, ale ręce pachną potem 'truskawkami'
|
|
|
|
#1732 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Zmywacze zapachowe ma też Sensique, moga być alternatywą dla Essence.
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały kosztuje chyba coś koło 2 zł, jest jeszcze w słoiczku z gabka, ale nie próbowałam.
|
|
#1734 |
|
Rozeznanie
|
Napisane przez kalina121
A co to za limitowanka?Była już czy będzie u nas? http://essenceadicta.blogspot.com/20...d-essence.html i do tego eyelinera w słoiczku bedzie pędzelek?
|
#1735 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe czemu nie ma w historii tych 3 ostatnich limitowanek
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny!
wczoraj kupiłam błyszczyk z Essence volume&gloss pomarańczowy - super zapach, bardzo trwały, daje świetne uczucie chłodu i orzeźwienia co na te upały jest genialne i ma słodkie opakowanie ![]() ![]() ![]() Aha i jeszcze kupiłam lakier do paznokci nie pamietam jaka to seria, w domu zobacze to dopisze ale kolor jest boski taki ciemny brudny róż - super wygląda na pazurkach
Edytowane przez Lilly22 Czas edycji: 2010-07-22 o 13:29 |
|
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z Eclipse boski thirsty lekko podbarwił mi pazurki, co prawda zeszło po dłuższej kąpieli mydlanej, ale następnym razem chyba będę musiała nałożyć pod spód dwie warstwy bezbarwnego ...
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
zakupiłam ostatnio pasiak dla blondynek, i uważam, że to super kosmetyk, używam jako cieni, brązera, nabłyszczacza , rózu i do nóg, jako nabłyszczacz, po użyciu go na opalonych nogach nasłuchałam się tyle komplementów, na temat nóg, że szok
chyba zrobię zapas, to świetna rzecz, a na początku nie byłam przekonana.mam pytanie odnośnie takiej bazy pod tusze, była w essence taka w białym opakowaniu, wycofano ją? nie mogę nigdzie znaleźć..
|
#1739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1740 | |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Powiem Wam dziewczyny, że po przeczytaniu tego topiku (nie całego jeszcze ) tak się nakręciłam na kosmetyki z Essence, że spisałam wszystkie produkty z KWC które mają najwięcej gwiazdek i jak nazbieram trochę pieniędzy to wyruszam na zakupy. Aaaaaa zaraziłyście mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

dzis widziałam że róż cah przed promocją kosztował 15 zł nie ze mną te numery

? Macie jakieś swoje ukryte 'pragnienia' ? :
A możesz coś więcej napisać na ten temat?
Ile rodzajów ich było (np. czy zauważyłaś skośnie cięty do różu albo do cieni więcej niż jeden rodzaj tzn. do rozcierania, do kresek itp.). Są bardziej profesjonalne od tych For Your Beauty Premium? Wisiały może w tym samym miejscu, co FYB?