|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
Mnie ten odcinek totalnie powalił!
Wiele się wyjaśniło, ale nie wiem czy Melissa poroniła? Kim był ten gościu co zepchnął Iana? Nie mógł być to policjant, bo on był tam z dziewczynami, każda laska odpada, bo to był ktoś płci męskiej. Czemu na końcu było zbliżenie na Noela(?). Komuś chyba musiało jednak zależeć, żeby Spenc przeżyła i to musiał być ktoś, kto znał wszystkich. Nie mam pojecia dalej kim jest A. A możecie mi wyjaśnić co powiedział Ian jak już chciał zamordować Spenc? W tej całej scenie, co on mówił?
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie zachwycił mnie odcinek. Z jednej strony bez zaskoczenia, z drugiej zbyt dużo naciąganych kryminalnych wątków. Ciekawe co będzie dalej..
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
są już napisy
|
|
#1714 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam z napisami i w sumie wiem niewiele więcej niż bez napisów :p no cóż, raczej było wiadome, że nie dowiemy się, kim jest A. Czyli dziewczyny będą nadal dręczone, ciekawa jestem, co scenarzyści przygotowali i mam nadzieję, że następny sezon będzie trzymał poziom. Dobrze, że Ian zniknął. I świetnie, że Caleb wraca; mam nadzieję, że Jackie wprowadzi trochę zamieszania, ale Aria i Ezra wciąż będą razem. Nie chcę, żeby Emily zniknęła, bo mimo to, że jej wątki poboczne mnie nudzą, to chcę ją nadal oglądać.
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
A może 2 sezon będzie rok po tych wydarzeniach ?
Tak żeby Emily wróciła?
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
a może Emily w ogóle nie wyjedzie?
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1719 |
|
|
Obejrzałam odcinek i nadal nic się nie wyjaśniło, a na pewno nie to, kto zabił Alison. Reszta na biało: Początek nudny, myślałam, że odcinek od pierwszych minut będzie trzymał w napięciu. Za to końcówka niczego sobie. Szkoda mi trochę Arii, no i mimo, że nie lubię Emily, mam nadzieję, że nie wyjedzie. Wrócił Caleb, ciekawe co na to Hanna...Ale teraz najważniejsze. Kto stuknął w samochód Spencer? Dlaczego Spencer poszła sama w nocy do tego kościoła, wiedząc, że ktoś dybie na jej życie? I czy Ian na pewno nie żyje, przecież nie upadł na podłogę, a wisiał całym ciałem na sznurach. Jak Ian próbował zepchnąć Spencer z tej wieży, powiedział coś takiego, że Melissa chciałaby, zeby on to zrobił. Wydaje mi się, że to może jednak Melissa załatwiła Allison,a ponieważ Ian ją kocha, chce ją chronić, szczególnie teraz kiedy jest w ciąży. Wszystko się pokręciło, a myślałam, że coś wyjaśni się jednak. No to czekamy do czerwca
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Melissa miała taką dziwną, nieokreśloną minę, jak ją pokazali w szpitalu.
|
|
|
|
#1721 |
|
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej po obejrzeniu z napisami rozjaśniła mi się sprawa z dzieckiem Melissy.
|
|
|
|
#1723 |
|
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#1725 |
|
Rozeznanie
|
Na iitv jest już odcinek z napisami
. Na biało: no i nic sie nie wyjaśniło. Jak dla mnie ten odcniek był taki jak każdy wcześniejszy. Tylko teraz wiemy, że małżeństwo Melissy i Iana nie jest udawane. Wydaje mi się, że Ian nie zginął w tym kościele, tylko udawał, a potem uciekł. Zdziwiła mnie jeszcze ta scena z Lucasem i Calebem, niby już go przywiózł do miasta, ale Caleb przecież nie spotkał się z Hanną, może Lucas sie na nim zemścił za nią? Ja chcę już 2 sezon!
|
|
|
|
#1726 |
|
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1728 |
|
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, przecież Ian nie mógł tak sobie uciec...
Po pierwsze wydawało mi sie, że on ma sznur na szyi, w sensie, że w taki sposób spadł, że się powiesił... ![]() A po drugie jeśli nawet dałby radę się wyplątać, to tam dookoła było mnóstwo policji itp. No nie wiem, ale jak Ian w przyszłym sezonie nadal będzie żył to to będzie baardzo naciagane...
"I znowu zmroziło mnie przeczucie czegoś nieodwołalnego. Nie słyszeć więcej jego śmiechu – ta myśl mnie zadręczała. Ten śmiech był dla mnie jak studnia na pustyni." Edytowane przez Atmosferka Czas edycji: 2011-03-23 o 16:09 |
|
|
|
#1730 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
A może Ian nie żyje, a A. gdzieś schowała ciało, żeby:
a) nie było, że spencer go zabiła b) było, że spencer schowała ciało?
|
#1731 |
|
BAN stały
|
jak na moje to osoba,która uratowała Spencer,ukradła ciało
|
|
|
|
#1732 |
|
|
A moim zdaniem Ian może żyć. Gdyby chcieli go uśmiercić, spadłby na podłogę, a nie leżał na sznurach.
|
|
|
|
#1733 |
|
Przyczajenie
|
Ja też myśle że Ian żyje ale wątek ze zniknięciem ciała bez sensu bo którędy osoba która pomogła Spencer (wydawało mi sie że to był Noel bo potem jak dziewczyny wychodziły z kościoła to gdzieś go tam dojrzałam w tłumie o ile sie nie pomyliłam
) mogłaby wydostać go z tych lin skoro dziewczyny stały ciągle przy schodach ? No chyba że ten ktoś umie latać i sfrunął niezauważony z wieży kościoła Jeśli chodzi o Lucasa to bardzo pozytywnie mnie zaskoczył tym że nie posłuchał Mony - której zresztą nie cierpie ! Caleb wraca !! <3 Emily ? Raczej za nią nie przepadam ale wolałabym żeby nie wyjeżdżała ![]() Aria i Ezra - szkoda mi było Arii troche ale z drugiej strony dobrze że ta dziewczyna sie pojawiła bo przynajmniej będzie więcej emocji między Arią a Ezrą
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Emily moze faktycznie wyjechac na rok. Ostatnia seria tez zaczela sie rok po zniknieciu A. i po powrocie Arii. |
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Równie dobrze jak spadł na podłogę i przeżył mógł sobie poprostu wyjść ![]() Mi się wydaję, że on się powiesił na tych sznurach |
|
|
|
|
#1736 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1738 |
|
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzałam z napisami
I w sumie wydaje mi się to proste- Ian zabił Alison, bo znalazła filmiki, wszystko by się wydało... może jego też chciała szantażować, ale postanowił być z Mellisą? No i żeby raz na zawsze oczyścić się z zarzutów postanowił upozorować samobójstwo Spencer. Tylko po co ten wątek z ciałem? Na dodatek tak strasznie nielogiczny... przecież gdy dziewczyny wychodziły z kościoła policja już tam była? A sznury nie były przecięte... więc jak Ian, bądź ktoś ciało mógł tak szybko i bezszelestnie wyciągnąć? Poza tym dziwi mnie trochę zachowanie dziewczyn... znalazły takie filmiki, a jak gdyby nigdy nic łażą sobie uśmiechnięte po szkole i dopiero jak się nadarzy okazja rozmawiają z Jenną. Smsy też piszą przy Ianie, na dodatek wpatrując się w niego. Przed nocną akcją Spencer uczy się jak gdyby nigdy nic... Ja bym ze strachu umarła chyba, a one takie spokojne... |
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dla mnie jest jasne po tym odcinku ze Ian nie zabił Alisson!! przeciez gdy szarpał się ze Spencer mówił o tym że ona go niby zabiła popychając tak że Alisson uderzyła się w głowe, a S go poprawiła ze zabito ją przez uduszenie....... czyli wcale nie widział jak zginęła, w takiej sytuacji nie wymyślałby specjalnie czegos innego, bo własnie miał zabic S! dla mnie to logiczne. i dodał przeciez jeszcze, ze moze jego wersja nie bedzie w 100% dokładna (bo jej nie zna....) ale wystarczajaca zeby obwinic Spencer w liście pośmiertnym który za nią napisze...
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Relację zdam później