|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Konto usunięte
|
Effie i jak tam Luby sobie poradził z opieką nad małym? nie mieli żadnych problemów?
![]() słomianowdowienie to najokropniejsze zajęcie świata, ssnowdrop a Ty jak dajesz sobie z tym radę? ![]() my się widzimy dopiero w środę, ja nie wiem jak do niej wytrzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
BAN stały
|
Dzień dobry SPD. Długo sie nie odzywalam po moim pierwszym poscie, ale dopiero dziś nam internet działa w mieszkaniu.
To może powiem coś krótko o nas, tak na początek ![]() ![]() Dziewczyny, który z supermarketów jest Waszym zdaniem najtańszym? Biedronka, real, kaufland, tesco? Może jakiś inny? Odnoszę wrażenie, że wybrane produkty są tańsze np w Carefurze niż w biedronce (np musli), a np w Bedronce tańsze jest mleko. Chcialbym zrobić sobie taką liste, co gdzie kupować żeby zaoszczędzić, ale moze waszym zdaniem któryś supermarket jest najtanszy z wiekszoscia produktow? Sama już nie wiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Konto usunięte
|
My np. zakupy żywieniowe robimy głównie w Biedronce... Szkoda tylko, że nie ma tam wszystkich produktów
![]() ![]() ![]() A dzisiaj pojechaliśmy po kilka rzeczy do Reala (typu woda, soki, fantazje itp.) i poszło 80zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
BAN stały
|
My na takie wieksze zakupy bedziemy jezdzic raz w tygodniu. Wykorzystalam wasz pomysl z robieniem jadłospisu na dany tydzien i dzieki temu wiem, co trzeba będzie kupić i nie bedzie spontanicznych, nieprzewidzianych zakupow. Albo przynajmniej bedzie ich mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zadomowienie
|
BananoweCiastko witaj
![]() Odradzam Tesco. Zdecydowanie. Na niektórych produktach przebitki takie, że szok. Na pewno odpada też Alma market i Bomi, choć jak szukać jakichś dziwnych rzeczy, to w zasadzie tylko tam. Ciężko mi się wypowiedzieć o Realu i Auchan, bo tam byłam może ze trzy razy w całej mojej dorosłej zakupowej karierze ![]() Do Biedronki jeżdżę po produkty, które wiem, że kupię taniej niż gdzie indziej a są tak samo dobre. Przy okazji chciałam dać znać, że w moim Carrefourze ciasto do pizzy, które testowałam z Biedronki jest z tej samej firmy i oczywiście droższe. Tak samo pamiętam z tymi sałatami party i weekend co są w Biedronce po około 4zł, to w Tesco były po 6-7zł o_0 |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kashmirko uszy gory, sroda juz blisko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale mi zrobiłaś smaka na maślanke ![]() ![]() o tak najlepsze po rozłąkach są powitania więc 3majcie się dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U nas wciąż dylematy mieszkaniowe... Ale mam nadzieję, że w tym tygodniu kupimy już jakieś mieszkanko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój w ogole różnicy nie widzi ![]() to pomyślnego zakupu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Zazdroszczę. My póki co odkładamy kasę na wkład własny i zanim zaczniemy szukać naszych 4-kątów to jeszcze minie sporo czasu ;( A tak mi się już marzy, żeby było totalnie po naszemu ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorem
![]() Już prawie jesteśmy spakowani ![]() Dziś wyciągnęliśmy ze skrzynki, rozliczenie za ogrzewanie. Koszmar ile jest do dopłaty! Ale po przyjrzeniu się dokładniej stwierdziliśmy, że podwyższyli stawkę o jakieś 100 %. I tym samym czynsz w górę o 50 pln ![]() Dziewczyny z racji tego, że jutro wyjeżdżam na urlop na tydzień, żegnam się już a Wami teraz. Nie piszcie za dużo i oszczędzającie jak najlepiej potraficie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie mogłam się powstrzymać żeby się z Wami nie podzielić:P znalazłam na necia fajną aplikację do stworzenia pocztówki informującej o Waszych zaręczynach. są 3 szablony: para tańcząca na plaży/stajni/sali bankietowej. można wstawić zdjęcie Wasze i tżta i wysłać znajomym;D a jak się nie jest po zaręczynach to można po prostu zrobić dla zabawy
![]() ![]() ![]() link TUTAJ dodaja dużo dużo słoneczka, i nie myśl o żadnych problemach! miłego odpoczywania!!
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-09-05 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj odpoczywaliśmy cały dzień. Od jutra powrót do pracy i wstawanie o 6.00 a przez cały czas urlopu wstawaliśmy o 9.00. To będzie szok pobudkowy. Dobranoc
![]()
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się dobrze, nie oszczędzaj zbytnio w koncu urlop to urlop trzeba się wyszaleć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
kraven szok napewno zwłaszcza że ranki takie zimne brrr ale szybko się przestawicie
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- dodaja jak nocleg darmo to pół problemu z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny mogę dołączyć??
Mieszkam z moim Tż na stancji od 9 miesiecy, i gotuję, piorę, sprzątam, itd.. No i też chcem oszczędzać z tż,
#1731 |
Zakorzenienie
|
Ja zmykam Kochane
![]() Nie piszcie zbyt wiele ![]() Do napisania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Wtajemniczenie
|
Oj przepisu na oszczędzanie to nie mam, ale jak tylko mogę to oszczędzam na zakupach.. kupuje w biedronce, albo lidlu bo w mojej miejscowości większych supr marketów nie ma..
Jestem ze swoim tż od 5 lat, mieszkalismy wcześniej u mnie u mojej mamy ale od 9 miesiecy wynajmujemy pokój na stancji .. Mam na imię Ramona i za 18 dni kończę 20 tat.. To tak w krótce, reszta wyjdzie w praniu ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Lecę spać.. wpadnę jutro.. Dobranoc *
#1735 |
Konto usunięte
|
no widzisz Effie nie doceniłaś go
![]() ![]() Dodaja udanego urlopu, najważniejsze, że odpoczniesz od komputera i od zleceń do napisania bo z tego co pamiętam to ostatnio tylko pisu, pisu non stop ![]() ![]() jeeezu pogoda od rana jest straszna nie dość, że z dnia na dzień coraz ciemniej rano to jeszcze ziiiimno tak że się zastanawiam czy nie wyciągnąć już czasem zimowego płaszcza ![]() ![]() no ale cóż weekend przeleciał, witam Was w tygodniu pracy, niech ten poniedziałek zleci szybko i bezboleśnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wprowadza się na dobre, także w tym wypadku z Tż stwierdziliśmy jednomyślnie, po tym co się wczoraj dowiedzieliśmy, że ani na święta ani nigdy więcej tam nie jedziemy. po prostu to jest taka niesprawiedliwość wobec niego ![]() ![]() ![]() w ogóle to wczoraj kupiłam zasłony w Jysk w promocji za 15 zł/sztuka. takie ciemno-bordowe przezroczyste ![]() ![]() ale i tak wnętrze ożyło, fajnie jest ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-06 o 06:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wszystkim SPD życze miłego rozpoczęcia tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry kochane
![]() ale zimno, strasznie pozamykane okna a i tak w domu ziąb ![]() effie, to super że dał sobie rade ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym tamten starszy brat to syneczek mamuni, a mój Tż to takie pomiotło dla niej ![]() ![]() ![]() tak się wkurzyłam, że musiałam się ponownie wyżalić ![]() w ogóle to mam nadzieję, że "teściowa" i jej synka miłość tak dadzą sobie popalić, że szok... ![]() ![]() jestem strasznie rozgoryczona, że można tak wyróżniać jednego synalka. dla mnie to niepojęte. dla jednego wszystko, dla drugiego nic i jeszcze pretensje ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-06 o 06:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() pinidzia-rindzia" się nie tylko wprowadza ale jeszcze zaprowadza nowe porządki ![]() ![]() edit: no właśnie ciekawe jak długo będą się kochać i z dziubków sobie jeść mamusia z tą pańcią... Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-09-06 o 06:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.