Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-05, 17:19   #1711
effie22
Wtajemniczenie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Wróciłam Byłam dzisiaj i wczoraj w szkole i nie miałam kiedy wejść. Wczoraj to byłam taka padnięta wieczorem, że jak z tż-tem oglądaliśmy seksmisję to usnęłam na fotelu:/ A potem wstałam tak o 23 pomyłam gary, usmażyłam rybki małemu, wykąpałam się i dopiero poszłam spać. A dziś pobudka o 6 i na pociąg. Wczoraj weszłam do rossmana "rozejrzeć się" i wyszłam z żelem pod prysznic Isana za 2,99 ( któraś polecała i rzeczywiście fajny) i tuszem do rzęs lovely za 8 zł ( super jest). No i się okazało, że do szkoły muszę kupić komplet pędzli do makijażu oczu, więc kolejne 8 zł Dzisiaj mam LB i nic nie robię Jutro się wezmę za sprzątanie bo tż sam z małym = wielki burdel
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 17:25   #1712
201604250957
Konto usunięte

Effie i jak tam Luby sobie poradził z opieką nad małym? nie mieli żadnych problemów?
słomianowdowienie to najokropniejsze zajęcie świata, ssnowdrop a Ty jak dajesz sobie z tym radę?
my się widzimy dopiero w środę, ja nie wiem jak do niej wytrzymam
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:11   #1713
BananoweCiastko
BAN stały

Dzień dobry SPD. Długo sie nie odzywalam po moim pierwszym poscie, ale dopiero dziś nam internet działa w mieszkaniu.
To może powiem coś krótko o nas, tak na początek Od października zaczynamy studia w Katowicach, ale już się wprowadziliśmy. Nie mieszkamy sami, tylko z 3-ką wspólokatorów, ale ciągle nie ma, więc jesteśmy prawie sami Na razie jesteśmy na utrzymaniu rodziców, więc tym bardziej staram się na wszystkim oszczędzać, bo wiem że opłacenie mieszkania, to dla nich i tak spory wydatek,
Dziewczyny, który z supermarketów jest Waszym zdaniem najtańszym? Biedronka, real, kaufland, tesco? Może jakiś inny? Odnoszę wrażenie, że wybrane produkty są tańsze np w Carefurze niż w biedronce (np musli), a np w Bedronce tańsze jest mleko. Chcialbym zrobić sobie taką liste, co gdzie kupować żeby zaoszczędzić, ale moze waszym zdaniem któryś supermarket jest najtanszy z wiekszoscia produktow? Sama już nie wiem..
BananoweCiastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:17   #1714
201701300931
Konto usunięte

My np. zakupy żywieniowe robimy głównie w Biedronce... Szkoda tylko, że nie ma tam wszystkich produktów Według mnie warto tam kupować właśnie mleko, makarony, pomidory w puszce, sosy do sałatek (made by Biedronka), śmietanę i... nie pamiętam co jeszcze Ja jeszcze bardzo polubiłam płatki śniadaniowe ryżowo-pszeniczne (przerzuciłam się z Just Fit, czy jak to tam brzmi...)

A dzisiaj pojechaliśmy po kilka rzeczy do Reala (typu woda, soki, fantazje itp.) i poszło 80zł Nie wiem na co... Zła byłam strasznie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:38   #1715
BananoweCiastko
BAN stały

My na takie wieksze zakupy bedziemy jezdzic raz w tygodniu. Wykorzystalam wasz pomysl z robieniem jadłospisu na dany tydzien i dzieki temu wiem, co trzeba będzie kupić i nie bedzie spontanicznych, nieprzewidzianych zakupow. Albo przynajmniej bedzie ich mniej
BananoweCiastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:46   #1716
evilcia
Zadomowienie

BananoweCiastko witaj )
Odradzam Tesco. Zdecydowanie. Na niektórych produktach przebitki takie, że szok. Na pewno odpada też Alma market i Bomi, choć jak szukać jakichś dziwnych rzeczy, to w zasadzie tylko tam.
Ciężko mi się wypowiedzieć o Realu i Auchan, bo tam byłam może ze trzy razy w całej mojej dorosłej zakupowej karierze Auchan kojarze jako sklep, gdzie jest całkiem duży wybór różnych produktów. Real znowuż kojarzy mi się z bałaganem i okropnym rozstawieniem produktów. Carrefour jest w miarę, choć trzeba zwracać bacznie uwagę na ceny, ale to chyba wszędzie, bo idzie się nieźle naciąć.
Do Biedronki jeżdżę po produkty, które wiem, że kupię taniej niż gdzie indziej a są tak samo dobre.

Przy okazji chciałam dać znać, że w moim Carrefourze ciasto do pizzy, które testowałam z Biedronki jest z tej samej firmy i oczywiście droższe. Tak samo pamiętam z tymi sałatami party i weekend co są w Biedronce po około 4zł, to w Tesco były po 6-7zł o_0
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:57   #1717
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
słomianowdowienie to najokropniejsze zajęcie świata, ssnowdrop a Ty jak dajesz sobie z tym radę?
my się widzimy dopiero w środę, ja nie wiem jak do niej wytrzymam [/SIZE][/FONT]
powiedzmy że jestem weteranką S. przez dwa lata był w Anglii więc przyzwyczaiłam się do bycia sama;/ ale teraz jak zostaje sama na weekend to zajmuje się tylko sobą-kąpiel, MOJE ulubione seriale, wizażuje, popijam dobre winko, przygotowuje sobie jakieś pyszności do jedzenia, nadrabiam pisanie i dzwonienie z kumpelkami, rozkminiam i planujedzisiaj np. zaplanowałam prawie cały nasz ślub łącznie z wybraniem tortu i motywu przewodniego
kashmirko uszy gory, sroda juz blisko z doświadczenia wiem że fajnajniejsze są powitania po rozłące więc oszczędzaj siły

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Według mnie warto tam kupować właśnie mleko, makarony, pomidory w puszce, sosy do sałatek (made by Biedronka), śmietanę i... nie pamiętam co jeszcze Ja jeszcze bardzo polubiłam płatki śniadaniowe ryżowo-pszeniczne (przerzuciłam się z Just Fit, czy jak to tam brzmi...)
uwielbiam te sosy!5 szt za 1.99 a smakują jak te z winiar czy knorra... do mizerii są przepyszne!! oprócz tego z biedronki straciatelkowa maślanka, chipsy, jogurty i tymbark jabłko-arbuz
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 19:16   #1718
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
My np. zakupy żywieniowe robimy głównie w Biedronce... Szkoda tylko, że nie ma tam wszystkich produktów Według mnie warto tam kupować właśnie mleko, makarony, pomidory w puszce, sosy do sałatek (made by Biedronka), śmietanę i... nie pamiętam co jeszcze Ja jeszcze bardzo polubiłam płatki śniadaniowe ryżowo-pszeniczne (przerzuciłam się z Just Fit, czy jak to tam brzmi...)

A dzisiaj pojechaliśmy po kilka rzeczy do Reala (typu woda, soki, fantazje itp.) i poszło 80zł Nie wiem na co... Zła byłam strasznie
skąd ja to znam dlatego teraz bez listy nie idę na zakupy a takie większe to zrobiłam po wypłacie. i teraz tytlko bieżące

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
powiedzmy że jestem weteranką S. przez dwa lata był w Anglii więc przyzwyczaiłam się do bycia sama;/ ale teraz jak zostaje sama na weekend to zajmuje się tylko sobą-kąpiel, MOJE ulubione seriale, wizażuje, popijam dobre winko, przygotowuje sobie jakieś pyszności do jedzenia, nadrabiam pisanie i dzwonienie z kumpelkami, rozkminiam i planujedzisiaj np. zaplanowałam prawie cały nasz ślub łącznie z wybraniem tortu i motywu przewodniego
kashmirko uszy gory, sroda juz blisko z doświadczenia wiem że fajnajniejsze są powitania po rozłące więc oszczędzaj siły

uwielbiam te sosy!5 szt za 1.99 a smakują jak te z winiar czy knorra... do mizerii są przepyszne!! oprócz tego z biedronki straciatelkowa maślanka, chipsy, jogurty i tymbark jabłko-arbuz

ale mi zrobiłaś smaka na maślanke normalnie jutro z rana lece do Biedry

o tak najlepsze po rozłąkach są powitania więc 3majcie się dziewczyny
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:18   #1719
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Mojemu mężowi smakują bardziej niż te knorrowe czy winiarowe... Ja nie widzę różnicy, ale portfel tak, więc dobrze wyszło

U nas wciąż dylematy mieszkaniowe... Ale mam nadzieję, że w tym tygodniu kupimy już jakieś mieszkanko
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:29   #1720
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu mężowi smakują bardziej niż te knorrowe czy winiarowe... Ja nie widzę różnicy, ale portfel tak, więc dobrze wyszło

U nas wciąż dylematy mieszkaniowe... Ale mam nadzieję, że w tym tygodniu kupimy już jakieś mieszkanko

mój w ogole różnicy nie widzi

to pomyślnego zakupu
Stary 2010-09-05, 19:32   #1721
evilcia
Zadomowienie

Cytat:

Zazdroszczę. My póki co odkładamy kasę na wkład własny i zanim zaczniemy szukać naszych 4-kątów to jeszcze minie sporo czasu ;( A tak mi się już marzy, żeby było totalnie po naszemu ;(
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 21:15   #1722
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Witam wieczorem

Już prawie jesteśmy spakowani

Dziś wyciągnęliśmy ze skrzynki, rozliczenie za ogrzewanie. Koszmar ile jest do dopłaty! Ale po przyjrzeniu się dokładniej stwierdziliśmy, że podwyższyli stawkę o jakieś 100 %. I tym samym czynsz w górę o 50 pln

Dziewczyny z racji tego, że jutro wyjeżdżam na urlop na tydzień, żegnam się już a Wami teraz. Nie piszcie za dużo i oszczędzającie jak najlepiej potraficie Będę za Wami tęskniła !!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 21:17   #1723
ssnowdrop
Zadomowienie

Dziewczyny nie mogłam się powstrzymać żeby się z Wami nie podzielić:P znalazłam na necia fajną aplikację do stworzenia pocztówki informującej o Waszych zaręczynach. są 3 szablony: para tańcząca na plaży/stajni/sali bankietowej. można wstawić zdjęcie Wasze i tżta i wysłać znajomym;D a jak się nie jest po zaręczynach to można po prostu zrobić dla zabawy

link TUTAJ

dodaja dużo dużo słoneczka, i nie myśl o żadnych problemach! miłego odpoczywania!!
i gotta find my place
i wanna hear my sound

Edytowane przez ssnowdrop
Czas edycji: 2010-09-05 o 21:26
Stary 2010-09-05, 21:18   #1724
kraven
Zakorzenienie

My dzisiaj odpoczywaliśmy cały dzień. Od jutra powrót do pracy i wstawanie o 6.00 a przez cały czas urlopu wstawaliśmy o 9.00. To będzie szok pobudkowy. Dobranoc

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 21:23   #1725
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Witam wieczorem

Już prawie jesteśmy spakowani

Dziś wyciągnęliśmy ze skrzynki, rozliczenie za ogrzewanie. Koszmar ile jest do dopłaty! Ale po przyjrzeniu się dokładniej stwierdziliśmy, że podwyższyli stawkę o jakieś 100 %. I tym samym czynsz w górę o 50 pln

Dziewczyny z racji tego, że jutro wyjeżdżam na urlop na tydzień, żegnam się już a Wami teraz. Nie piszcie za dużo i oszczędzającie jak najlepiej potraficie Będę za Wami tęskniła !!

Baw się dobrze, nie oszczędzaj zbytnio w koncu urlop to urlop trzeba się wyszaleć
Stary 2010-09-05, 21:24   #1726
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Baw się dobrze, nie oszczędzaj zbytnio w koncu urlop to urlop trzeba się wyszaleć
Dziękuje Już się martwie o te nasze wydatki. Ale nocleg już odpada bo jedziemy do mojej babci, także super
Stary 2010-09-05, 21:27   #1727
Nadia5
Zakorzenienie

kraven szok napewno zwłaszcza że ranki takie zimne brrr ale szybko się przestawicie

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

dodaja jak nocleg darmo to pół problemu z głowy więc bawić się bawić !!
Stary 2010-09-05, 21:34   #1728
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
kraven szok napewno zwłaszcza że ranki takie zimne brrr ale szybko się przestawicie

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

dodaja jak nocleg darmo to pół problemu z głowy więc bawić się bawić !!
Oj tak
Stary 2010-09-05, 21:38   #1729
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Effie i jak tam Luby sobie poradził z opieką nad małym? nie mieli żadnych problemów?
my się widzimy dopiero w środę, ja nie wiem jak do niej wytrzymam
Poradził sobie nad wyraz dobrze Normalnie jestem w szoku. Wczoraj co 2 godziny dzwoniłam do niego, żeby sprawdzic czy wszystko jest oki. A tż nawet lepiej się zajął małym niż ja. Zabrał go na plac zabaw, pojechał z nim do swoich rodziców i babci, a dzisiaj był z nim 3 godz. na placu i nawet nauczył małego samemu jeść Kurde aż mi głupio bo ja z małym na plac nie chodze, jak już to do miasta, albo po osiedlu bo zawsze jest cos w domu do zrobienia i nie mam czasu na siedzenie na placu zabaw :/ Fajnie, że sobie poradził

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 21:51   #1730
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny mogę dołączyć??

Mieszkam z moim Tż na stancji od 9 miesiecy, i gotuję, piorę, sprzątam, itd..
No i też chcem oszczędzać z tż,
Stary 2010-09-05, 22:03   #1731
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja zmykam Kochane

Nie piszcie zbyt wiele
Do napisania
Stary 2010-09-05, 22:07   #1732
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
ja zmykam kochane

nie piszcie zbyt wiele
do napisania
pa pa !!
Stary 2010-09-05, 22:11   #1733
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mogę dołączyć??

Mieszkam z moim Tż na stancji od 9 miesiecy, i gotuję, piorę, sprzątam, itd..
No i też chcem oszczędzać z tż,
hejo witamy i o przepis na oszczędzanie pytamy? napisz coś więcej o Was
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2010-09-05, 22:23   #1734
ramoncia217
Wtajemniczenie

Oj przepisu na oszczędzanie to nie mam, ale jak tylko mogę to oszczędzam na zakupach.. kupuje w biedronce, albo lidlu bo w mojej miejscowości większych supr marketów nie ma..

Jestem ze swoim tż od 5 lat, mieszkalismy wcześniej u mnie u mojej mamy ale od 9 miesiecy wynajmujemy pokój na stancji ..

Mam na imię Ramona i za 18 dni kończę 20 tat..
To tak w krótce, reszta wyjdzie w praniu

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Lecę spać..
wpadnę jutro..
Dobranoc *
Stary 2010-09-06, 05:38   #1735
201604250957
Konto usunięte

no widzisz Effie nie doceniłaś go ale w sumie dobrze, że tak mile Cię zaskoczył to dobrze wróży na przyszłość
Dodaja udanego urlopu, najważniejsze, że odpoczniesz od komputera i od zleceń do napisania bo z tego co pamiętam to ostatnio tylko pisu, pisu non stop
jeeezu pogoda od rana jest straszna nie dość, że z dnia na dzień coraz ciemniej rano to jeszcze ziiiimno tak że się zastanawiam czy nie wyciągnąć już czasem zimowego płaszcza jedyne co to chyba ubierac się muszę na cebulkę, a w ciągu dnia zrzucać kolejne warstwy (do granic przyzwoitości ofkors )

no ale cóż weekend przeleciał, witam Was w tygodniu pracy, niech ten poniedziałek zleci szybko i bezboleśnie mam nadzieję, że uprzyjemni nam go Motylek ze swoją relacją ze ślubu ja się już od wczoraj nie mogę doczekać
Stary 2010-09-06, 05:57   #1736
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam tylko napisać Tobie Lily, żebyś pogadała z tym swoim chłopem, nie może tak być że Ty cały tydzień siedził całe dnie z małą, on wraca późno bo zazywczaj zostaje dłużej w pracy (rozumiem, ze to nie jego wina) a jak przychodzi weekend to wybywa do kumpli i znów siedzisz sama czy w ogóle jest taka opcja żebyś zostawiła komuś bliskiemu pod opieką malutką i żebyście raz na jakiś czas wyszli wieczorem gdzieś razem? do znajomych czy sami we dwoje do miasta? sądzę że Ci tego trochę brakuje, a jednak posiadanie dziecka nie musi wiązać się z całkowitą rezygnacją z takich wyjść we dwoje od czasu do czasu koleżanka wyżej też ma rację że czasem powinnaś wyjść na babski wieczór zostawiając małą z Lubym i to nie dlatego żeby się na nim mścić czy coś, ale dlatego, że każdy tego czasem potrzebuje
niestety nie mamy z kim małej zostawić. moja rodzina mieszkam 200 km dalej. U "teściów" nie chcę zostawiać. Myślałam, że ta dziewczyna, z powodu której się wyprowadziliśmy się nie wprowadzi, bo jednak na to nie pozwolą i żyłam w tym przekonaniu do wczoraj, więc byłam normalna dla mamy Tż. Po czym okazało się, że mebelki ona wybiera, maluje ściany co były kilka miesięcy temu malowane
wprowadza się na dobre, także w tym wypadku z Tż stwierdziliśmy jednomyślnie, po tym co się wczoraj dowiedzieliśmy, że ani na święta ani nigdy więcej tam nie jedziemy. po prostu to jest taka niesprawiedliwość wobec niego jak jego rodzice mogą mu robić coś takiego

w ogóle to wczoraj kupiłam zasłony w Jysk w promocji za 15 zł/sztuka. takie ciemno-bordowe przezroczyste miałam kupić fioletowe (bo by mi pasowały do poduch ozdobnych i doniczek, ale nie było
ale i tak wnętrze ożyło, fajnie jest

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-09-06 o 06:04
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 06:01   #1737
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry
wszystkim SPD życze miłego rozpoczęcia tygodnia a u mnie do malowania ciag dalszy aa i do sprzatania;(
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 06:04   #1738
Nadia5
Zakorzenienie

dzień dobry kochane

ale zimno, strasznie pozamykane okna a i tak w domu ziąb zaraz będzie kawa, ze śniadaniem poczekam na TŻ'a.
effie, to super że dał sobie rade chyba czas doceniać tych naszych TŻów

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
niestety nie mamy z kim małej zostawić. moja rodzina mieszkam 200 km dalej. U "teściów" nie chcę zostawiać. Myślałam, że ta dziewczyna, z powodu której się wyprowadziliśmy się nie wprowadzi, bo jednak na to nie pozwolą i żyłam w tym przekonaniu do wczoraj, więc byłam normalna dla mamy Tż. Po czym okazało się, że mebelki ona wybiera, maluje ściany co były kilka miesięcy temu malowane
wprowadza się na dobre, także w tym wypadku z Tż stwierdziliśmy jednomyślnie, po tym co się wczoraj dowiedzieliśmy, że ani na święta ani nigdy więcej tam nie jedziemy. po prostu to jest taka niesprawiedliwość wobec niego jak jego rodzice mogą mu robić coś takiego
a to małpa tylko ciekawe skad taka sympatia (bo chyba musi być) rodziców Twojego TŻa do tej panny ? ehh
Stary 2010-09-06, 06:10   #1739
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

a to małpa tylko ciekawe skad taka sympatia (bo chyba musi być) rodziców Twojego TŻa do tej panny ? ehh
robiła im prezenciki (wiadomo czemu), była przemiła, itp.
poza tym tamten starszy brat to syneczek mamuni, a mój Tż to takie pomiotło dla niej jestem taka wściekła na tą głupią babę. jak można tak faworyzować tamtego maminsynka. My z Tż zaczęliśmy razem mieszkać jak mieliśmy po 19 lat, poznaliśmy się jak mieliśmy 17, więc Tż był ten zły, bo wynajął kawalerkę ze mną także to nie był synuś mamusi. później jakiś czas mieszkaliśmy u "teściów"(koszmar to był), dopóki brat Tż nam nie oświadczył, że ta .... się wprowadza. a znają się nawet nie rok!! on wcześniej mieszkał ze swoją inną dziewczyną u niej, także nie myśleliśmy, że tak się potoczy. on dostał dom(nie skończony) od rodziców i mieszka u nich, a Tż nie ma nic

tak się wkurzyłam, że musiałam się ponownie wyżalić

w ogóle to mam nadzieję, że "teściowa" i jej synka miłość tak dadzą sobie popalić, że szok... już widzę jak teściowa mówi do niej "schowaj te buty, bo tu taki syf" albo "zrób to tak, nie tak..."

jestem strasznie rozgoryczona, że można tak wyróżniać jednego synalka. dla mnie to niepojęte. dla jednego wszystko, dla drugiego nic i jeszcze pretensje

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-09-06 o 06:15
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 06:15   #1740
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
o kurcze to strasznie niefajnie Lily ja nie mówiłam tego głośno, ale po cichu liczyłam, że Wasze stosunki z Jego rodzicami polepszą się na tyle, że mała będzie mogła zostać u dziadków, po tym jak pisałaś o prezentach od Teściowej itd... a teraz jestem skłonna pomyślec, że te prezenty to w ramach zagłuszenia wyrzutów sumienia, że ta "
pinidzia-rindzia" się nie tylko wprowadza ale jeszcze zaprowadza nowe porządki współczuje, natomiast nie przejmuj się tym tak bardzo, raczej powiedz sobie, że to tylko kolejny dowód jaką świetną decyzją było postanowienie o wyprowadzce stamtąd

edit: no właśnie ciekawe jak długo będą się kochać i z dziubków sobie jeść mamusia z tą pańcią...

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2010-09-06 o 06:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości