|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
No w ten weekend było otwarcie Tk Maxx'a w Wawie
a New Look jest w Łodzi jeszcze
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
New Look to zwykly sklep odziezowy, a Primark to taki dom handlowy sam w sobie, maja tam nie tylko odziez, ale tez rozne rzeczy do domu.
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli trzeba Tk Maxx-a odwiedzić
|
|
|
|
#1715 |
|
Konto usunięte
|
Za bilet do Warszawy zaplace tyle co roznica w cenie kosmetykow ==" Wszystko w tej Wawie zawsze.... Jakby swiata poza nia nie bylo.
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
znam ten ból :'( U nas w trójmieście (trzy miasta razem to ogrom, pełno ludzi, raczej tętni życiem) i praktycznie nie ma nic :[ Marks&Spencer, Zara, H&M żadnych New Look, Top Shop, Primark,
|
|
|
|
#1717 |
|
DOMator
|
Gdzie jest w Wawie ten sklep i co w nim jest ciekawego? Odwiedziałabym, ale zwykle będąc w Warszawie mam mniej czasu niż chciałabym. Zwykle kończy się na szybkim przebiegnięciu po kilku sklepach w ZT.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
fakt - ja ewentualnie wykorzystuję wyjazdy służbowe, poza tym - szkoda kasy na dojazd.
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Tk Max w Polsce to porazka. Jedna wielka szmaciarnia plus pare gratow do domu i kosmetykow. Nijak to sie ma do chocby angielskich tk. W Czeladzi jest i w Bielsku, ja przynajmniej w tych dwoch bylam i niestety grzebiac dosc wnikliwie kompletnie NIC nie znalazlam.
|
|
|
|
#1720 |
|
Zadomowienie
|
TK Maxx też jest we Wro, ale moim zdaniem nie ma czym się podniecać
Nic ciekawego, a jak już to ceny "normalne", a nie outletowe, w innych krajach ceny w tym sklepie są zazwyczaj bardzo korzystne, a u nas niezbyt. I chaos jaki panuje w tym sklepie jest dla mnie koszmarem, Nissia kiedyś o tym mówiła chyba, ciuchy walają się po ziemi, tak poupychane na wieszakach, że nie da się ich oglądać. Także moim zdaniem nie ma czego żałować.Ale Top Shopa bym chciała w pobliżu gdzieś, o Primarku nie mówię nawet Chociaż wiem, że dla wielu rzeczy z tego sklepu, to nic nie warte szmatki![]() Hehe pumas jakie zgranie. Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2010-09-26 o 19:46 |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
TK Maxx - jakie marki tam są?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1722 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nawet jeśli coś będzie na jeden sezon, to nie ma czego żałować za takie pieniądze![]() A moje skarpetki dla odmiany zjada pralka ![]() A tak w temacie, dla majsterkowiczów http://www.youtube.com/watch?v=N45EymJh_r4&featu re=sub |
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
moje skarpetki tez zjada pralka :P
Ja Primarka uwazam za szmaciarnie na jeden sezon, a moze i nawet pol. Ale nie zal tych pieniedzy, dlatego niektore rzeczy warto tam kupic. Ale zeby sie podniecac i Primarka wychwalac, to moze za duzo powiedziane. |
|
|
|
#1725 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#1726 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A do LO chodziłam do miasta pod W-wą, gdzie ceny - ze względu na bliskość stolicy i fakt, że miejscowi ludzie i tak kupują w W-wie, a wieśniaki (jak ja) tak nie robią - są tak horrendalnie drogie, że... wszystko kupuję na All ![]() Po za tym i tak nic tam nie ma. Rossman jest tak zaopatrzony, że płakać mi się chce. Natura się teraz rozbudowała, ale to i tak nie jest to, co bym chciała. Mam nadzieję, że w nowym mieście (studia ) będzie lepiej. Google Maps nawet pokazało mi, że jest tam sklep Clinique! |
|
|
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
niestety się zgadzam. Jakoś ubrań z Primarka pozostawia wiele do życzenia.. są drobne wyjątki. Ja tam się zawsze zaopatruje w podkoszulki, skarpetki i bieliznę ... reszta ta szmaty na jeden sezon
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
Z TkMaxa wypływały takie tłumy ludzi, ze nie miałam ochoty tam wejść.
Za to skorzystałam z kosmetyków Bobby Brown w Douglasie i niestety...uczulają mnie ! |
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak uczulaja ?????? tak szybko ?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
a powiedzcie mi o co chodzi z TKMaxem, to jest outlet? tam są jakieś markowe ciuchy czy o co chodzi?
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- a co Cię konkretnie uczula? ja mam róż z BB i sprawuje się świetnie. |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, podobno markowe ale nie dostałam informacji jakie marki
|
|
|
|
#1732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam pojecia co mnie uczuliło- miałam na sobie krem z primerem, podkład, róz, eye-liner. róz mnie zachwycił- w sensie odcienia ![]() po 3 godzinach zaczełam łzawić a wieczorem wygladałam jak biedronka
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Konto usunięte
|
Nie bylam tam ale z tego co wiem to outlet ciuchowo-kosmetyczny. Tylko to jest tak, ze przypomina bardziej lumpeks, masz rzucone ciuchy w roznych rozmiarach, nie zawsze znajdziesz swoj, kosmetyki, perfumy, wszystkich marek, co komu zostalo z kolekcji to tam dal. Tylko ze nie zawsze sa kosmetyki, jesli akurat im sie trafia to sa, jak nie to ciuchy raczej.
|
|
|
|
#1734 | |
|
Raczkowanie
|
ooo, to niedobrze! a jaki masz odcień różu? ja mam pale pink, taki totalnie chłodny odcień, bardzo ładny, chociaż nie wiem czy mi do końca pasuje ;P w ogóle śmieszna historia, bo pamiętam jak kupowałam ten róż, poprosiłam o konkretny odcień, upewniłam się pani czy to ten, a pani mi na to: tak tak, to ten PALE PYNK. eheheh
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
mhm, dzieki no ja właśnie raz w życiu (bodajże we Wrocku), ale bardzo szybko uciekłam, bo jedyne to zauważyłam to totalny (przepraszam za słowo) burdel!
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja miałam na sobie Pink Coral |
|
|
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
hmmm, lubię TheOleskę, ale ten makijaż jest dla mnie jakiś....dziwny
http://www.youtube.com/watch?v=dMPXNq50KP4&feature=sub |
|
|
|
#1737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W primarku tak po 13 jest dziiiki tlum tez, az sie spocilam, cala czerwona bylam od tego biegania, przymierzania miedzy wieszakami bo do przymiezalni nie ma szans sie dostac, reka mnie ciagle boli od dzwigania tego kosza. Ale nie kupowalam tam za bardzo ubran, moze ze dwa cardigany, wlasnie bielizne, kapcie, czapke, szalik. Buty tam maja klejone a ja potrzebuje porzadnych, to samo z kurtka na listopad, na to warto wydac, ale ciesze sie ze mam cala szuflade skarpet za 20 zl.
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
Nie wim, jak to wygląda w Polsce, a pewnie wygląda marnie, ale w IRL były to między innymi marki: CK, Tommy Hilfinger, Burberry, Mexx, D&G, Gio-Goi, Nina Ricci, Bench, Pepe Jeans, Nike, Adidas... więcej nie pamiętam, ale naprawdę było w czym wybierać, a i ceny bardzo korzystne.
|
|
#1739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie, w UK w Tkmaxx można czasami znaleźć prawdziwe perełki
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm w fashion housie u mnie jest mexx napewno Butik Boss Tommy Hilfinge i tym podobne, lacoste nike adidas (wszystkie tego typu) plus jakieś ecco, diverse, cropp, atlantic... Vero moda ale... jak tam jeżdżę to aż mi słabo - ruch od rana do wieczora ubrania niczym szmaty walają się po ziemi :P w atlanticku kupuje zazwyczaj majtki za 4 zł :P
w sumie tutaj można zobaczyć sklepy http://www.fashionhouse.pl/gdansk/sklepy/262.html faktycznie są sklepy jest ich dużo i faktycznie jest tanio, ale to nie na moje nerwy Otwierają tatuum, cieszę się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

a New Look jest w Łodzi jeszcze 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)