Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-26, 18:29   #1711
KamilaEwa
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

No w ten weekend było otwarcie Tk Maxx'a w Wawie a New Look jest w Łodzi jeszcze

I’ve loved and I’ve lost .

KamilaEwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 18:36   #1712
anonyme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KamilaEwa Pokaż wiadomość
No w ten weekend było otwarcie Tk Maxx'a w Wawie a New Look jest w Łodzi jeszcze
I we Wrocławiu. Chociaż NL lubię, to nijak ma się do Primarka, ceny dużo wyższe.
anonyme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 18:37   #1713
Purple_tulips
Raczkowanie

New Look to zwykly sklep odziezowy, a Primark to taki dom handlowy sam w sobie, maja tam nie tylko odziez, ale tez rozne rzeczy do domu.
Purple_tulips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 19:08   #1714
żurawinka
Zakorzenienie

Czyli trzeba Tk Maxx-a odwiedzić
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 19:28   #1715
201604250941
Konto usunięte

Za bilet do Warszawy zaplace tyle co roznica w cenie kosmetykow ==" Wszystko w tej Wawie zawsze.... Jakby swiata poza nia nie bylo.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 19:33   #1716
muszynianka
Zakorzenienie

znam ten ból :'(
U nas w trójmieście (trzy miasta razem to ogrom, pełno ludzi, raczej tętni życiem) i praktycznie nie ma nic :[ Marks&Spencer, Zara, H&M żadnych New Look, Top Shop, Primark,
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 19:36   #1717
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez KamilaEwa Pokaż wiadomość
Gdzie jest w Wawie ten sklep i co w nim jest ciekawego? Odwiedziałabym, ale zwykle będąc w Warszawie mam mniej czasu niż chciałabym. Zwykle kończy się na szybkim przebiegnięciu po kilku sklepach w ZT.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 19:38   #1718
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Za bilet do Warszawy zaplace tyle co roznica w cenie kosmetykow ==" Wszystko w tej Wawie zawsze.... Jakby swiata poza nia nie bylo.
fakt - ja ewentualnie wykorzystuję wyjazdy służbowe, poza tym - szkoda kasy na dojazd.

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 19:44   #1719
pumas
Zakorzenienie

Tk Max w Polsce to porazka. Jedna wielka szmaciarnia plus pare gratow do domu i kosmetykow. Nijak to sie ma do chocby angielskich tk. W Czeladzi jest i w Bielsku, ja przynajmniej w tych dwoch bylam i niestety grzebiac dosc wnikliwie kompletnie NIC nie znalazlam.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 19:44   #1720
anonyme
Zadomowienie

TK Maxx też jest we Wro, ale moim zdaniem nie ma czym się podniecać Nic ciekawego, a jak już to ceny "normalne", a nie outletowe, w innych krajach ceny w tym sklepie są zazwyczaj bardzo korzystne, a u nas niezbyt. I chaos jaki panuje w tym sklepie jest dla mnie koszmarem, Nissia kiedyś o tym mówiła chyba, ciuchy walają się po ziemi, tak poupychane na wieszakach, że nie da się ich oglądać. Także moim zdaniem nie ma czego żałować.
Ale Top Shopa bym chciała w pobliżu gdzieś, o Primarku nie mówię nawet Chociaż wiem, że dla wielu rzeczy z tego sklepu, to nic nie warte szmatki

Hehe pumas jakie zgranie.

Edytowane przez anonyme
Czas edycji: 2010-09-26 o 19:46
Stary 2010-09-26, 19:49   #1721
muszynianka
Zakorzenienie

TK Maxx - jakie marki tam są?
Stary 2010-09-26, 19:52   #1722
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anonyme Pokaż wiadomość
TK Maxx też jest we Wro, ale moim zdaniem nie ma czym się podniecać Nic ciekawego, a jak już to ceny "normalne", a nie outletowe, w innych krajach ceny w tym sklepie są zazwyczaj bardzo korzystne, a u nas niezbyt. I chaos jaki panuje w tym sklepie jest dla mnie koszmarem, Nissia kiedyś o tym mówiła chyba, ciuchy walają się po ziemi, tak poupychane na wieszakach, że nie da się ich oglądać. Także moim zdaniem nie ma czego żałować.
Ale Top Shopa bym chciała w pobliżu gdzieś, o Primarku nie mówię nawet Chociaż wiem, że dla wielu rzeczy z tego sklepu, to nic nie warte szmatki

Hehe pumas jakie zgranie.
To sa ladne szmatki. Wiesz, moze gdyby tu byly primarki i kazdy chodzil w ciuchach za 10 zl kazdy to bym inaczej na to patrzyla, ale sama bielizna chociaz, tutaj 20 zl za majtki, 8-10 zl za skarpetki i to w tanich sklepach to przesada, tam w tej cenie ma sie 5-7 par. Nie lubie sie stresowac ze jak mi dywan zje skarpetke (bo inaczej nie umiem wyjasnic jak one znikaja) to nie bedzie w czym chodzic. Raz w czas kupic duzo i miec.
Stary 2010-09-26, 19:58   #1723
anonyme
Zadomowienie

Cytat:
To sa ladne szmatki. Wiesz, moze gdyby tu byly primarki i kazdy chodzil w ciuchach za 10 zl kazdy to bym inaczej na to patrzyla, ale sama bielizna chociaz, tutaj 20 zl za majtki, 8-10 zl za skarpetki i to w tanich sklepach to przesada, tam w tej cenie ma sie 5-7 par. Nie lubie sie stresowac ze jak mi dywan zje skarpetke (bo inaczej nie umiem wyjasnic jak one znikaja) to nie bedzie w czym chodzic. Raz w czas kupic duzo i miec.
Ja tam mam kilka rzeczy z Primarka po kilka lat i mają się dobrze A nawet jeśli coś będzie na jeden sezon, to nie ma czego żałować za takie pieniądze
A moje skarpetki dla odmiany zjada pralka

A tak w temacie, dla majsterkowiczów http://www.youtube.com/watch?v=N45EymJh_r4&featu re=sub
Stary 2010-09-26, 20:01   #1724
pumas
Zakorzenienie

moje skarpetki tez zjada pralka :P
Ja Primarka uwazam za szmaciarnie na jeden sezon, a moze i nawet pol. Ale nie zal tych pieniedzy, dlatego niektore rzeczy warto tam kupic. Ale zeby sie podniecac i Primarka wychwalac, to moze za duzo powiedziane.
Stary 2010-09-26, 20:12   #1725
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
tutaj 20 zl za majtki, 8-10 zl za skarpetki i to w tanich sklepach to przesada, tam w tej cenie ma sie 5-7 par.
Jak ktoś chce mieć bieliznę z metką to niech tyle płaci.
Stary 2010-09-26, 20:23   #1726
Kayako
BAN stały

Cytat:
Mieszkam pod Warszawą. Byłam raz w Złotych Tarasach. Wiecie co? Nienawidzę tego miejsca XD Za to z całego serca polecam Blue City, uwielbiam to centrum, a teraz jeszcze bardziej, gdy wszyscy z wywieszonym jęzorem latają do ZT

A do LO chodziłam do miasta pod W-wą, gdzie ceny - ze względu na bliskość stolicy i fakt, że miejscowi ludzie i tak kupują w W-wie, a wieśniaki (jak ja) tak nie robią - są tak horrendalnie drogie, że... wszystko kupuję na All
Po za tym i tak nic tam nie ma. Rossman jest tak zaopatrzony, że płakać mi się chce. Natura się teraz rozbudowała, ale to i tak nie jest to, co bym chciała.

Mam nadzieję, że w nowym mieście (studia ) będzie lepiej. Google Maps nawet pokazało mi, że jest tam sklep Clinique! A różnica cen między ciuchami z miasto-LO, a miasta-studia, to hoho!
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 20:33   #1727
missy7
Zadomowienie

GG do missy7

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
moje skarpetki tez zjada pralka :P
Ja Primarka uwazam za szmaciarnie na jeden sezon, a moze i nawet pol. Ale nie zal tych pieniedzy, dlatego niektore rzeczy warto tam kupic. Ale zeby sie podniecac i Primarka wychwalac, to moze za duzo powiedziane.
niestety się zgadzam. Jakoś ubrań z Primarka pozostawia wiele do życzenia.. są drobne wyjątki. Ja tam się zawsze zaopatruje w podkoszulki, skarpetki i bieliznę ... reszta ta szmaty na jeden sezon
Stary 2010-09-26, 20:35   #1728
kreska333
Raczkowanie

Z TkMaxa wypływały takie tłumy ludzi, ze nie miałam ochoty tam wejść.
Za to skorzystałam z kosmetyków Bobby Brown w Douglasie i niestety...uczulają mnie !
kreska333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 20:44   #1729
pumas
Zakorzenienie

A jednak uczulaja ?????? tak szybko ?
Stary 2010-09-26, 20:49   #1730
kiediska
Raczkowanie

a powiedzcie mi o co chodzi z TKMaxem, to jest outlet? tam są jakieś markowe ciuchy czy o co chodzi?

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kreska333 Pokaż wiadomość
Z TkMaxa wypływały takie tłumy ludzi, ze nie miałam ochoty tam wejść.
Za to skorzystałam z kosmetyków Bobby Brown w Douglasie i niestety...uczulają mnie !
a co Cię konkretnie uczula? ja mam róż z BB i sprawuje się świetnie.
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 20:50   #1731
muszynianka
Zakorzenienie

Tak, podobno markowe ale nie dostałam informacji jakie marki
Stary 2010-09-26, 20:52   #1732
kreska333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiediska Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi o co chodzi z TKMaxem, to jest outlet? tam są jakieś markowe ciuchy czy o co chodzi?

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

nie mam pojecia co mnie uczuliło- miałam na sobie krem z primerem, podkład, róz, eye-liner.

róz mnie zachwycił- w sensie odcienia
po 3 godzinach zaczełam łzawić a wieczorem wygladałam jak biedronka
Stary 2010-09-26, 20:56   #1733
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

Nie bylam tam ale z tego co wiem to outlet ciuchowo-kosmetyczny. Tylko to jest tak, ze przypomina bardziej lumpeks, masz rzucone ciuchy w roznych rozmiarach, nie zawsze znajdziesz swoj, kosmetyki, perfumy, wszystkich marek, co komu zostalo z kolekcji to tam dal. Tylko ze nie zawsze sa kosmetyki, jesli akurat im sie trafia to sa, jak nie to ciuchy raczej.
Stary 2010-09-26, 21:00   #1734
kiediska
Raczkowanie

ooo, to niedobrze! a jaki masz odcień różu? ja mam pale pink, taki totalnie chłodny odcień, bardzo ładny, chociaż nie wiem czy mi do końca pasuje ;P w ogóle śmieszna historia, bo pamiętam jak kupowałam ten róż, poprosiłam o konkretny odcień, upewniłam się pani czy to ten, a pani mi na to: tak tak, to ten PALE PYNK. eheheh

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Nie bylam tam ale z tego co wiem to outlet ciuchowo-kosmetyczny. Tylko to jest tak, ze przypomina bardziej lumpeks, masz rzucone ciuchy w roznych rozmiarach, nie zawsze znajdziesz swoj, kosmetyki, perfumy, wszystkich marek, co komu zostalo z kolekcji to tam dal. Tylko ze nie zawsze sa kosmetyki, jesli akurat im sie trafia to sa, jak nie to ciuchy raczej.

mhm, dzieki no ja właśnie raz w życiu (bodajże we Wrocku), ale bardzo szybko uciekłam, bo jedyne to zauważyłam to totalny (przepraszam za słowo) burdel!
Stary 2010-09-26, 21:01   #1735
kreska333
Raczkowanie

Cytat:
ooo, to niedobrze! a jaki masz odcień różu? ja mam pale pink, taki totalnie chłodny odcień, bardzo ładny, chociaż nie wiem czy mi do końca pasuje ;P w ogóle śmieszna historia, bo pamiętam jak kupowałam ten róż, poprosiłam o konkretny odcień, upewniłam się pani czy to ten, a pani mi na to: tak tak, to ten PALE PYNK. eheheh
to się PYNKUJESZ , jednym słowem

ja miałam na sobie Pink Coral
Stary 2010-09-26, 21:04   #1736
kiediska
Raczkowanie

hmmm, lubię TheOleskę, ale ten makijaż jest dla mnie jakiś....dziwny

http://www.youtube.com/watch?v=dMPXNq50KP4&feature=sub
Stary 2010-09-26, 21:04   #1737
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

mhm, dzieki no ja właśnie raz w życiu (bodajże we Wrocku), ale bardzo szybko uciekłam, bo jedyne to zauważyłam to totalny (przepraszam za słowo) burdel!
No wlasnie to od wszystkich slysze W primarku tak po 13 jest dziiiki tlum tez, az sie spocilam, cala czerwona bylam od tego biegania, przymierzania miedzy wieszakami bo do przymiezalni nie ma szans sie dostac, reka mnie ciagle boli od dzwigania tego kosza. Ale nie kupowalam tam za bardzo ubran, moze ze dwa cardigany, wlasnie bielizne, kapcie, czapke, szalik. Buty tam maja klejone a ja potrzebuje porzadnych, to samo z kurtka na listopad, na to warto wydac, ale ciesze sie ze mam cala szuflade skarpet za 20 zl.
Stary 2010-09-26, 21:35   #1738
Hortencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Tak, podobno markowe ale nie dostałam informacji jakie marki
Nie wim, jak to wygląda w Polsce, a pewnie wygląda marnie, ale w IRL były to między innymi marki: CK, Tommy Hilfinger, Burberry, Mexx, D&G, Gio-Goi, Nina Ricci, Bench, Pepe Jeans, Nike, Adidas... więcej nie pamiętam, ale naprawdę było w czym wybierać, a i ceny bardzo korzystne.

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 21:39   #1739
missy7
Zadomowienie

GG do missy7

Cytat:
Napisane przez Hortencja Pokaż wiadomość
Nie wim, jak to wygląda w Polsce, a pewnie wygląda marnie, ale w IRL były to między innymi marki: CK, Tommy Hilfinger, Burberry, Mexx, D&G, Gio-Goi, Nina Ricci, Bench, Pepe Jeans, Nike, Adidas... więcej nie pamiętam, ale naprawdę było w czym wybierać, a i ceny bardzo korzystne.
\
dokładnie, w UK w Tkmaxx można czasami znaleźć prawdziwe perełki
Stary 2010-09-26, 21:42   #1740
muszynianka
Zakorzenienie

Hmmm w fashion housie u mnie jest mexx napewno Butik Boss Tommy Hilfinge i tym podobne, lacoste nike adidas (wszystkie tego typu) plus jakieś ecco, diverse, cropp, atlantic... Vero moda ale... jak tam jeżdżę to aż mi słabo - ruch od rana do wieczora ubrania niczym szmaty walają się po ziemi :P w atlanticku kupuje zazwyczaj majtki za 4 zł :P
w sumie tutaj można zobaczyć sklepy
http://www.fashionhouse.pl/gdansk/sklepy/262.html
faktycznie są sklepy jest ich dużo i faktycznie jest tanio, ale to nie na moje nerwy

Otwierają tatuum, cieszę się
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości