|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Ooo,Gosiu, to super, jak polecasz, to trzeba iść do kina.
![]() Co tu taka cisza dziewczątka?
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Witajcie
![]() Wczoraj hiszpański i siedzenie odpoczywanie po tygodniu wykładów, powinnam pracę dalej pisać ale tak mi się nie chce i siedzę w piżamie i chyba mnie coś na katar się zbiera
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
A oglądałyście Czarnego łabędzia?? Dobry film, ale taki psychiczny
![]() ja siedzę non stop w nauce normalnie masakra a za oknem taka piękna pogoda że za jakieś 2-3h wygrzebię się z domu na jakiś spacer
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, ja oglądałam Łabędzia. Genialny! Scena tańca czarnego łabędzia mistrzostwo.
A teraz zdycham,zachciało mi się obcasów po zimie w płaskich. Chyba się starzeję. |
|
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Przepraszam że nie mam czasu na wizaż ,ale mam same kłopoty i porblemy i muszę jakoś wyjść z nich.Pochwale się że dzisiaj w h&m kurtkę na wiosnę jest fajna ,w cubusie bluzki 2 za 49,99 dla mnie to wyprzedaż bo do szpitala mi się nada a mojej księżnitce bluzkę z h&m ,spodnie dżinsowe i w smyku skarpetki z kubusiem puchatkiem i adidaski Moja Oliwka jest naszykowana na wiosnę ja gorzej ,ale co tam Wiecie co ja miałam się odchudzać ,ale jakoś nie mam motywacji i własnie jem gofry Dobra ja spadam sprzątać ,może później wpadnę papa miłego wieczoru
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. a co to za bunkry? co tam robiliście? jak było? oglądałyście. byłam mocno nastawiona na ten film i ogólnie mnie nie zawiódł jeśli chodzi o sceny tańca. jak Kaś pisała- czarny łabędź wymiata, ale nie do końca mi się sam film podobał. uważam że dużo lepszy jeśli chodzi o fabułę i przekaz jest "jak zostać królem". Cytat:
nadal jesteś w lbn? ale jest cudownie! już dawno nie miałam tak, że z uśmiechem na ustach wstałam o 6rano ale to słońce wpadające przez okno działa cuda![]() co prawda w weekend wiele nie skorzystałam bo w sobotę miałam zajęcia 8-18 i mało się nie skończyłam, ale znalazłam w sobie jeszcze siłę żeby iść na imprezę i bawić się do 5 ostatnia z parkietu zeszłam, oj jak mi tego trzeba było!pochwalę się moim nowym nabytkiem kolejne buty na niebotycznym obcasie ale tak głośno do mnie krzyczały że nie mogłam się oprzeć
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Goś, buty cuuudo
No wiosna rewelacyjna, ja musze się spakować, iść na zakupy i później wyjazd do Lublina. Na dodatek zaczynam myśleć nad praktykami we wrześniu i już muszę na nie kasę odkładac |
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
heej
na dworze dziś pięknie 14,5 st Kaś to płatne masz te praktyki? czy gdzies daleko od domu?? Gosia buty śliczne ale do szczupłej nóżki ale ty przecież taką masz pozazdrościć
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
No mamy te praktyki gdzies w Polsce- jest 10 osrodkow. Musze dojechac na wlasny koszt, utrzymac sie itp dwa tygodnie... Masakra. Uczelnia nie daje ani grosza
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do 1. to już niewiem o co chodzi. Ci co mają działalność to w ogóle inaczej się rozliczają ale osoby prywatne to tak jak pisałam. A 2. To byliśmy w Międzyrzeczu na M.R.U. Schodzi się 50m pod ziemię, ogromne kolosy, kilkadziesiąt kilometrów tuneli. My przeszliśmy z 10km. Pojechaliśmy w sobotę i musieliśmy wchodzić przez odwodnienie bo drugie wejście zostało zaspawane przed bunkrowcami A te odwodnienie to masakra. Najpierw musieliśmy przeczołgać się przez szparę w ścianie, ledwo się udało ale wszyscy przeszli. No a dalej był tunel około 180m długi i 1-1,30 wysoki, więc wszyscy schyleni z plecakami się ciągli. Najpierw po lodzie a później kilkadziesiąt metrów bez butów w wodzie Myślałam że umrę dopóki nie straciłam czucia w stopach. Później już było lepiej, bo tunele wysokie, woda jeszcze gdzieniegdzie była ale przejść się dało. Pochodziliśmy trochę, znaleźliśmy apartament na nocleg, popiliśmy i spać. Ogólnie było super. Już się nie mogę kolejnego razu doczekać.Kilka fotek mam w albumie, więc jak któraś ma ochotę spojrzeć to zapraszam
|
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
też mi się strasznie podobają. i to wcale nie takie trudne chodzić w takich obcasach, kwestia treningu a jak buty są wygodne to tylko sama przyjemność. mam np. obcasy z zary które mają 12cm ale są tak wygodne że w ogóle nie czuję tej wysokości![]() Kaś- dla mnie to nienormalne że wysyłają was na obowiązkowe praktyki i każą za to płacić. moja siostra np robi praktyki w Mrągowie i ma opłacone miejsce w akademiku, tyle że jedzenie musi sama kupić, bo to jest na takiej zasadzie że może sobie wybrać czy robi praktyki na miejscu w szpitalu czy właśnie wyjeżdża do Mrągowa. Tamlin-(eeee wyleciało mi z głowy Twoje imię Monika? )fotki super! zwłaszcza to robione z góry. strasznie Ci zazdroszczę takiego wypadu! uwielbiam takie akcje choć nie wiem czy zdecydowałabym się na chodzenie w wodzie bez butów, brrrrr. ale super wypad!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Goś sliczne buty
mam takie jedne szpilki mają tylko 8cm ale sa bardzo wygodne mam nadzieje, że to samo będzie z tymi mimo, że są wyższe ![]() Monia o kurcze jaka wyprawa jakie przygody, fajnie czasem tak wyskoczyć i sobie "zaszaleć" coś z opisu mi się kojarzy takie coś, że ja byłam mniej więcej w takim miejscu w gorach ale do chyba nie Międzyrzecze w sumie nie pamiętam wiele lat temu to było ![]() mi się szykuje cięzki tydzień pod względem nauki aż mi sie myślec nie chce bo jeszcze poprawka więc weekend naukowy mi się szykuje
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ja wiem, że to chore ale cóż. Tyle dobrze, że jak uda mi się do Wawy pojechać to powinnam miec łatwiej z noclegiem bo mam osoby które jeśli tylko będą mogły to mnie wezmą do siebie w zamian za gotowanie i prasowanie
![]() Teoretycznie mogę mieć w Lublinie i chyba najbardziej bym chciała ale... ale tu jest b. mało miejsc i chcą iść osoby które w wakacje płacą za stancję bo i tak i tak płacą a płacic podwójnie tu w lbn i np w Krakowie to bezsens. No. chyba że złapię namiar na krakowskie miejsce gdzie spaliśmy jak byłam ostatnio i zorientuję się w cenach. Bo z 10 ośrodków biorę pod uwagę tylko Lbn, Kraków i Warszawę. ps. słyszałam, że w Laskach nie chcą brac a to jest chyba najbardziej znany ośrodek dla niewidomych :| Więc widać, że ciekawie się zapowiada
|
|
|
|
|
#1724 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdyby te wszystkie metody opisane w tej książce tak super działały to chyba było by zbyt idealnie w związkach zresztą nie poniżyłabym się do tego stopnia by udawać kobietę bardziej infantylną niż w rzeczywistości jestemAle mimo wszystko, myślę że coś można z tej książki wyciągnąć dla siebie. Cytat:
W ogóle Kaś mi ostatnio uświadomiła jakie ogromne braki mam w oglądaniu filmów Cytat:
![]() Szkoda tylko, że takie by mi nogę skracały ![]() Ja aktualnie poszukuję jakichś prostych, gładkich balerin, bo te wszystkie kokardki, koraliczki, pierdółki mi się nie podobają ale nie mogę u siebie takich znaleźć za jakiś sensowny pieniądz. Są tylko beżowe, które mi się bardzo podobają, ale boje się że zaraz mi się pobrudzą i ich nie doczyszczę.Cytat:
I szczerze podziwiam, bo ja mimo, że nie mam klaustrofobii to bardzo źle czuję się w miejscach gdzie nie mogę stać wyprostowana i obrócić się o 360 stopni, więc nie wiem czy dałabym radę przebrnąć przez te tunele ![]() dla Ciebie chociaż teraz po tej gastro to pewnie nic dla Ciebie straszne nie jest![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza ciiii
Ta kwestię możemy obgadać na gg
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
heloo dziewczyny
![]() znów zagościła tutaj pustka?? ![]() ależ dziś mam dziwny dzień, szybko mi zleciał może dlatego że na 12.30 miałam ćw aż do 15 i dopiero co dotarłam do domu..postanowiłam że się dziś nic nie uczę bo już tym handlem i całą resztą
|
|
#1727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też bym tak chciała! za takie obrazki m.in. kocham Mazury Cytat:
a po tym jak zagrał w tym filmie- czapki z głów. no i cały obraz tego jak to wygląda "od kuchni". ludzie mówią "och jak fajnie byłoby być władcą, mieć kasę, władzę itp." a nie mają świadomości jaką cenę trzeba za to zapłacić.Cytat:
no ja na szczęście nie mam problemu ze skróceniem nóg- wyglądają na meeeega długie![]() a ja ostatnio kupiłam balerinki w Auchanie za 14zł ![]() ![]() i nawet jak się zaraz rozwalą to mi nie będzie szkoda.też nie lubię żadnych pierdół i dodatków a tego kiczu jest masa Myszka masz jakieś artystyczne plany na Wielkanoc? bo ja bym coś stworzyła, ale nie bardzo chce mi się kombinować podziel się pomysłami![]() dziewczyny ja się z Wami żegna na kilka dni- dzisiaj śmigam do Warszawy do siostry a w niedzielę do Gdańska co prawda aura nie sprzyja ale planuję już tam jechać od 2miesięcy co by zamarznięty Bałtyk zobaczyć![]() całuję
|||
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Gos ja jechałam zobaczyc zamarzniete i na czas mojego przyjazdu rozmarzło więc wiesz
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego dnia wiosny
Kaś! kiedy kończysz najwcześniej zajęcia?? może jak już się pogoda ustatkuje i będzie ciepło posiedzimy sobie w parku i pogadamy??
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam 11.20-13.00, w środę mam 11.20-16.00. A pogoda ma byc piekna
|
|
|
|
|
#1731 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na te stawy mam widok z okna, bo mieszkam bardzo blisko nich. Jedyny minus - komary![]() Cytat:
Może jeśli będę miała czas spróbuję zrobić pisanki quillingowe i kilka zajączków z kwadratu (na załączniku jest instrukcja z wełnianym kwadratem, ale myślę, że z materiału powinno wyjść podobnie). Chciałabym porobić jeszcze jakieś typowo wiosenne dekoracje, ale mam teraz tyle na głowie, że nawet niespecjalnie mam czas by szukać inspiracji. Zresztą nie wiem gdzie i przede wszystkim czy będę obchodziła w tym roku Wielkanoc. Póki co, Kaś przysłała mi zestaw do pielęgnacji znajomości, z doniczką i trawką więc będę miała zielono ![]() P.S. Koniecznie, napisz nam jakąś relację z wyjazdu ![]() Żeby nie było - zdjęcia zapożyczone
|
||
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Myszak! Ja Cie musze odwiedzić. Tylko poczekam na upały, kupuje namiot i jadę
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze pokażę Wam, jakie zdoby na wielkanoc robi moja ciocia. Cały rok robi ozdoby z wydmuszek na sprzedaż- tu akurat wiosenne świąteczne
W zimie robi tą samą techniką bałwanki itp. Rewelacja
|
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wponiedziałek mam następne koło i odpytywanie z handlu, we wtorek następne koło zaległe do zaliczenia![]() Cytat:
o matkoo jakie cuda!
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuuuuu
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki widzę że tu też pusto tak jak w moim życiu,tylko w moim życiu to jeszcze smutno i ponuro
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś Pati co sie dzieje?
![]() ja mam tyle nauki, że caly czas siedze i sie ucze, ale uzaleznienie od wizazu czasem zajrze przeczytam i uciekam do nauki dalej chyba dopiero w weekend bede wolniejsza
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wy z tą nauką to już przesadzacie
Dziś jest dzień Przyjaźni polsko-węgierskiej. Szkoda, że media o tym praktycznie nie wspominają. na Węgrzech jest dziś całe mnóstwo programów o Polsce i polskich filmów.Kaś, przyjeżdżaj kiedy chcesz, czekam ![]() A ozdoby Twojej cioci naprawdę rewelacja podziwiam za cierpliwość
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko musze pciozekać aż pogoda na namiot będzie
![]() Ja mam dziś dzień do kitu. Właśnie zaraz ma wpaść koleżanka i mamy się upijać, kupiłyśmy wino, nie wzięłyśmy nic na zagryzkę. Jedyny plus to taki, że kupiłam mamie w prezencie na urodziny wagę łazienkową bo chciałysmy ale w zmc są same drogie. |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś miałam o 7.30 koło z handlu, a potem o 12.30 z poprawianego kpk.... z handlu to nie wiem z czego się trzeba było uczyć żeby dobrze napisać....podobno z komentarza do kodeksu, dwóch podręczników, KSH i notatek z wykładu ![]() teraz zaczynam uczyć sie z procedury cywilnej, bo mam w poniedziałek koło Jejuuu ale wam przynudzam z ta nauką ale cóż poradzę.przez ostatnie 2-3 tyg jak wracam d domu ok 13-14 to nic tylko w książkach siedzę i już nie kontaktujęno buuuuu takie życie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

i siedzę w piżamie i chyba mnie coś na katar się zbiera 
a za oknem taka piękna pogoda że za jakieś 2-3h wygrzebię się z domu na jakiś spacer

A te odwodnienie to masakra. Najpierw musieliśmy przeczołgać się przez szparę w ścianie, ledwo się udało ale wszyscy przeszli. No a dalej był tunel około 180m długi i 1-1,30 wysoki, więc wszyscy schyleni z plecakami się ciągli. Najpierw po lodzie a później kilkadziesiąt metrów bez butów w wodzie
Monika?
dla Ciebie
Ta kwestię możemy obgadać na gg
tym handlem i całą resztą