Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads ) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-03, 08:45   #1711
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś joya ,ale bransoletka chyba mi się nei spodoba Ja bym chciała taką zwykłą , a w gazecie zdjęcie jest jakiegoś splotu cos jak serca :/
A gdzie w gazecie jest takie zdjęcie? Bo ja go nie widzę.

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 09:02   #1712
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
powiem wam, ze dwa razy zamawialam przez neta, raz kurierem, raz poczta i za każdym razem miałam na drugi dzień z tym pocztą miałam awizo wiec musiałam sie przejsc (ot, niemiła sytuacja z głupim kurierem i mi sie odechciało korzystac z ich usług)
ktsw, a co była nie tak z tym kurierem? Ty jesteś z Warszawy, tak? Teraz się przestraszyłam, bo u mnie często domofon nie działa i się boję, że jak kurier mnie nie usłyszy, to nie będzie w ogóle dociekał i pojedzie (chociaż chłopaki od pizzy zawsze sobie radzą). A oni w ogóle dzwonią na kom? Podałam numer na formularzu Trollbeads.

Już bym chciała moje Trolle u siebie
Stary 2010-12-03, 09:06   #1713
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

to chyba w moim przypadku staje sie powoli uzaleznieniem.... rozpoczynam od charmsow, ale jak czytam Wasze posty, ogladam koraliki, przegladam strony, patrze, szukam, porownuje.... kolejny dzien, to sklaniam sie coraz bardziej do koralikow- tylko do jasnej ciasnej- czemu to wszystko takie drogie??? bedzie dylemat- zaplacic rachunek za gaz w wysokosci 1500zl, czy kupic koraliki za tyle kasy....
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 09:12   #1714
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23543727]to chyba w moim przypadku staje sie powoli uzaleznieniem.... rozpoczynam od charmsow, ale jak czytam Wasze posty, ogladam koraliki, przegladam strony, patrze, szukam, porownuje.... kolejny dzien, to sklaniam sie coraz bardziej do koralikow- tylko do jasnej ciasnej- czemu to wszystko takie drogie??? bedzie dylemat- zaplacic rachunek za gaz w wysokosci 1500zl, czy kupic koraliki za tyle kasy....[/QUOTE]
oj tam rachunek śmunek! najwyżej Ci gaz odetną, i co!? cieplej się ubierzesz i z głowy
Stary 2010-12-03, 09:24   #1715
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
oj tam rachunek śmunek! najwyżej Ci gaz odetną, i co!? cieplej się ubierzesz i z głowy
hehe- już widzę minę mojego małżonka! zadeklarował jedno- biżuterię to może mi kupować, ale pod jednym warunkiem- że będzie ze złota, po to inwestycja... więc mam do wyboru- albo brniemy w złoto, albo koniec uzależnienia
albo wielkie tajemnice przed mężem i kupowanie potajemnie
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 09:26   #1716
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23544042]hehe- już widzę minę mojego małżonka! zadeklarował jedno- biżuterię to może mi kupować, ale pod jednym warunkiem- że będzie ze złota, po to inwestycja... więc mam do wyboru- albo brniemy w złoto, albo koniec uzależnienia
albo wielkie tajemnice przed mężem i kupowanie potajemnie[/QUOTE]
żeby nie było...ja tego nie powiedziałam
Stary 2010-12-03, 09:34   #1717
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
ktsw, a co była nie tak z tym kurierem? Ty jesteś z Warszawy, tak? Teraz się przestraszyłam, bo u mnie często domofon nie działa i się boję, że jak kurier mnie nie usłyszy, to nie będzie w ogóle dociekał i pojedzie (chociaż chłopaki od pizzy zawsze sobie radzą). A oni w ogóle dzwonią na kom? Podałam numer na formularzu Trollbeads.

Już bym chciała moje Trolle u siebie
kurierzy dzwonią na komórke, z tym ze ja trafiłam na takiego idiote ze zadzwonił jak był pod moim domem. Poprosiłam go zeby przyjechał do mnie do pracy (jakies 15 minut na nogach) i takiego focha to jeszcze jak żyje to nie widziałam. Oczywiscie chcial to odłożyc na nastęony dzien, ale wydarłam sie na niego ze NIE MA MOWY to byla moja pierwsza bransoletka i chyba sobie wyobrażacie co przeżywałam
a ja ze stolicy podkarpacia jestem

Cytat:
dokładnie

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23544042]hehe- już widzę minę mojego małżonka! zadeklarował jedno- biżuterię to może mi kupować, ale pod jednym warunkiem- że będzie ze złota, po to inwestycja... więc mam do wyboru- albo brniemy w złoto, albo koniec uzależnienia
albo wielkie tajemnice przed mężem i kupowanie potajemnie[/QUOTE]
brnij w złoto, w złoto !!!
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 09:40   #1718
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
kurierzy dzwonią na komórke, z tym ze ja trafiłam na takiego idiote ze zadzwonił jak był pod moim domem. Poprosiłam go zeby przyjechał do mnie do pracy (jakies 15 minut na nogach) i takiego focha to jeszcze jak żyje to nie widziałam. Oczywiscie chcial to odłożyc na nastęony dzien, ale wydarłam sie na niego ze NIE MA MOWY to byla moja pierwsza bransoletka i chyba sobie wyobrażacie co przeżywałam
a ja ze stolicy podkarpacia jestem
Dzięki, uspokoiłaś mnie
Chociaż mnie to już nic nie zdziwi - tydzień temu widziałam jak kurierzy DHL sobie swobodnie rzucali z 2 metrów kartonami z napisami "Uwaga szkło", a jak pracowałam w kancelarii była sprawa na kilkaset tysięcy za zniszczenie specjalnie giętych we Włoszech ozdobnych blach dla dużej firmy robiącej lampy - oznakowana paczka leżała sobie pod całą masą kartonów. Mi kurier tydzień wiózł umowę z mBanku.
Stary 2010-12-03, 09:42   #1719
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

a do mnie własnie dzwonił kurier! za pół godzinki będzie
nie mogę się doczekać!

ja mam z kurierami fajny układ bo mieszkam w takim miejscu,ze nikt nie wie gdzie to jest więc chcąc nie chcąc muszą dzwonić, żeby im wytłumaczyć
Stary 2010-12-03, 09:46   #1720
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katushka Pokaż wiadomość
A gdzie w gazecie jest takie zdjęcie? Bo ja go nie widzę.
Na 121 stronie jest bransoletka Kruka i myślę że to właśnie ta :/ Ale kupię sobie charmsa najwyzej ciocia dostanie bransoletkę na święta jako prezent
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 09:56   #1721
magdadro
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny,
Ja z przesyłek kurierskich korzystam tylko wtedy gdy ewidentnie muszę lub przesyłka jest dużych gabarytów. Oczywiście zazwyczaj są z tym same problemy bo kurier dzwoni jak jest pod drzwiami i nikt mu nie otwiera
Ostatnio to już przeszedł sam siebie, dzwoni do mnie i pyta czy jestem w domu bo dzwoni dzwonkiem (i słyszy go wiec działa) i nikt mu nie otwiera
ja mu na to że skoro nikt mu nie otwiera to powinien się domyślić czy jestem czy nie.
Pytam się go czy ma adnotacje na przesyłce żeby skontaktować się z odbiorcą PRZED DOSTARCZENIEM paczki a on mi na to że ma ale miał nadzieje, że może będę......

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:09   #1722
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Na 121 stronie jest bransoletka Kruka i myślę że to właśnie ta :/ Ale kupię sobie charmsa najwyzej ciocia dostanie bransoletkę na święta jako prezent
Hehe..dobry pomysł z prezentem dle cioci ale mi się wydaje że ta na tym zdjęciu tylko takie wrażenie sprawia że jakby serduszka, a w rzeczywistości to taka zwykła będzie no jutro się okaże

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:09   #1723
ktsw
Zakorzenienie

wlasnie z tych samych problemow ja ich mam dosc, do tej ostatniej akcji jeszcze tolerowałam bo nigdy nie bylo problemów zeby kurier podjechał do pracy. No ale teraz to juz nie mam ochoty. I jeszcze to ich zdziwienie, ze ktoś placący pobranie parę ładnych stów jest w czasie dnia w PRACY
Stary 2010-12-03, 10:18   #1724
Konto usunięte

na facebooku znalazłam aplikację do tworzenia własnych bransoletek pandory- fajna sprawa, nie mogę jednak przekopiować linku- why???
ja dopiero wchodzę w ten kolorowy świat i szukam, patrzę i NIE WIEM CO CHCĘ... od czego zacząć - chodzi mi o pandrokę... jakie koraliki itp itd... takie tam dylematy

a robota sama się nie zrobi, projekty czekają....

Edytowane przez 78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Czas edycji: 2010-12-03 o 10:20
Stary 2010-12-03, 10:19   #1725
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
(...)
widzę nic z setu nie będzie więc kupię znowu bransoletkę z dwoma koralikami..już trzecią ale teraz chciałabym duże zapięcie. Podoba mi się to http://www.trollbeads.com.pl/Zapiecie_Frei-467.html ma któraś? bo ono ma mniejszą gramaturę niż pozostałe i nie wiem.
No i oczywiście mam typów koralików z milion. Narazie składam bransoletki (troll i pandora bo ja mieszam koraliki) w odcieniach czerni, turkusu i fioletu.
Teraz mnie wzięło na ten pastelowy z morskiego zestawu i szarego wilka tyle,że one nijak nie mają się chyba do moich poprzednich (ciemnofiletowy kwiat i szachy fioletowe i czarne). Jak sądzicie? Można aż tak pomieszać? Czy składać dwie? Czy jednak kupić coś w fiolecie ..a może o unikę poprosić?
Zapięcie Frei na długość jest takie samo jak pozostałe po 189zł ale jest nieco delikatniejsze od pozostałych, stąd niższa waga. To bardzo fajne zapięcie zwłaszcza dla tych dziewczyn które mają wąziutkie nadgarstki lub chcą mieć ozdobne ale delikatne zapięcie.

Ennkaa a to Ty masz już 2 bransoletki z Troll ???

Stary 2010-12-03, 10:21   #1726
domcia81
Rozeznanie

To jak zeszło na kurierów, to ja też opowiem swoje 2 przypadki.

1. gdzieś na poczatku roku, zadzwonil rano kurier czy kolo 9 ktoś będzie. Ja mówie, że tak, będzie mama. No i przed 10 dzwoni do mnie, żeby ktoś zszedł po przesyłkę, bo on nie ma jak zaparkować. A w paczce bagatela okolo 25 kg ( 10 kg żarcia kociego + ciężki żwir, myślę, że spokojnie z 15 kg). Myślałam, że padnę. Mama w domu, ale jest po operacji biodra, więc nosi po jakies 1 kg, a tu gościu mówi, że ma wnieść na 2 piętro 25 km). Dodam tylko, że zamawiam ze sklepu internetowego m.in. dlatego, że mi wnoszą do domu i nie muszę tego dźwigać.
2. pierwsze zamónienie z yes. Nie zostawiłam gotówki rodzicielce, bo czekałam na telefon kiedy kurier wpadnie. A tu dzwoni Matka-Polka, że jest kurier i właśnie się z nim wykłóca. Dała mi go do telefonu, a ten do mnie, że nie ma obowiązku dzwonić i się umawiać . Mówię: proszę przyjechać po 16. Na co on: pracuję do 16 i kropka. i mówi: jak teraz pani nie odbierze, to albo odsyłam do nadawcy, albo zostawiam awizo: paczka do odebrania w Zabierzowie. Sprawdzam na mapie: bagatela 25 km ode mnie... Ten już mnie mega w****ił.

Ale to 2 niechlubne przypadki na bardzą dużą ilość pozyutywnych. Ogólnie lubię jak mi coś przywożą ;-)
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:27   #1727
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
Zapięcie Frei na długość jest takie samo jak pozostałe po 189zł ale jest nieco delikatniejsze od pozostałych, stąd niższa waga. To bardzo fajne zapięcie zwłaszcza dla tych dziewczyn które mają wąziutkie nadgarstki lub chcą mieć ozdobne ale delikatne zapięcie.

Ennkaa a to Ty masz już 2 bransoletki z Troll ???
dzięki magduś. Ale warto kupić to zapięcie? czy już lepiej pozostać przy standardowym? w końcu dużo tańsze..
no teraz mam dwie! te srebrne baaardzo mi się podobają. W sumie chcę jedną sprzedać ale nie wiem czy sobie nie zostawię

ciiicho...kurier jest! owteiram!
Stary 2010-12-03, 10:29   #1728
dagienka
Zadomowienie

Hehe, to Wam powiem dokładniej o Panu, co mi wiózł umowę - kurier przywozi, trzeba podpisać i on od razu zabiera.
Dzień 1 - zadzwonił, że jest pod domem, a ja byłam w pracy. Do pracy nie chciał przyjechać, powiedział, że przyjedzie na drugi dzień po 18(jak skończę)
Dzień 2 - nie pokazał się, nie zadzwonił.
Dzień 3 - mówię w pracy wkurzona, że go nie było, na co asystentka szefa mnie uświadomiła, że może do firmy przyjechać. Po południu dzwoni pan kurier, że wczoraj do 17 pracował. Mówię, żeby przyjechał do pracy, on, że już dziś nie da rady i, że jutro.
Dzień 4 - dzwoni po południu, że zgubił adres do firmy, o 17 kończy i już nie da rady przyjechać - daje mu adres.
Dzień 5 - kurier przyjeżdża do firmy z tekstem "no wreszcie panią złapałem"

ennkaa! dawaj od razu zdjęcia wszystkiego

Edytowane przez dagienka
Czas edycji: 2010-12-03 o 10:31
dagienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:46   #1729
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

ennkaa mnie się oosbiście freya podoba nawet myślałam żeby ze srebrną kupic freye dac do skorzanej a do srebrnej przelozyc koronkowe (moje pierwsze zapięcie), ale w rezultacie zaszalałam ikupiłam dwukolorowy kwiat

i zbieram na srebrnej odcienie niebieskiego

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 10:48   #1730
sajf
Zakorzenienie

Dziewczynu jak czyścićie i konserwujecie wasze zbiory?Oczywiście możemy oddać do jubilera i wówczas on profesjonalnie wyczyści biżu . Ja polecam dla lilou ( pozłacane i te srebrne ) oraz charmsów kąpiele do biżuterii - specjalnie przygotowane płukanki . srebro oksydowane ( jak w trollach) satynowane oraz piaskowane czyścić w myjce ultradzwiękowej z dodatkiem wody i płynu do mycia naczyń- efekty świetne czyszczenie nie usuwa oksydy, a elementom srebrnym przywrca się dawny blask . Charmsy czyszczę w myjce z dodatkiem płukanek do srebra efekt bomba . Najbardziej spektakularny efekt widać na biżuterii z oksydą po prostu wygląda jak nowa ze sklepu . Zdarzyło mi się raz popełnić błąd i wymyć oksydę w płukance do tego nie przeznaczonej -efekt: srebro zmatowiało i zrobiło się jakby srebrno z nalotem miedziowym
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:48   #1731
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

trochę mi się aparat skiepścił i nie zrobię lepszych fot ale opiszę co mogę.
Nałożyłam na bransoletę wszystko ale te szachy czarne są do bransoletki w odcieniach szrości i czerni (wersja biurowa; ) ).
Ciemnofioletowy kwiat jest ŚLICZNY! Nie widac na fotce ale ma odcień głębokieko fioletu a kwiat jest granatowy z żółto-zielonym wykończeniem. Do fioletowych szachów świetnie pasuje. Jest naprawdę śliczny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenHunter_11 Dec. 03 11.36.jpg (18,6 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenHunter_10 Dec. 03 11.36.jpg (21,9 KB, 79 załadowań)
Stary 2010-12-03, 10:54   #1732
ktsw
Zakorzenienie

ennkaa - bardzo fajnie (tez mam ciemnofioletowy kwiat ) , a co to za srebrne koraliki ?

Co do kuriera - ja ws wnoszenia czegos do mieszkania od razu mówie, ze nie mieszkam pod blokiem i nie podawałam adresu dostawy pod blok teraz zamowilam pocztą polską i spokojnie dostane awizo i spokojnie pojde sobie odebrac na poczte
Stary 2010-12-03, 10:57   #1733
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

srebrne to biagi i apart

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 11:00   #1734
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
trochę mi się aparat skiepścił i nie zrobię lepszych fot ale opiszę co mogę.
Nałożyłam na bransoletę wszystko ale te szachy czarne są do bransoletki w odcieniach szrości i czerni (wersja biurowa; ) ).
Ciemnofioletowy kwiat jest ŚLICZNY! Nie widac na fotce ale ma odcień głębokieko fioletu a kwiat jest granatowy z żółto-zielonym wykończeniem. Do fioletowych szachów świetnie pasuje. Jest naprawdę śliczny.
Ennkaa, super to razem wygląda !
A ten fioletowy kwiat sama oglądałam, dam sobie głowę uciąć że to ten ze stoiska w Krakowie. Trafił Ci się chyba najładniejszy egzemplarz jaki widziałam z wyjątkowo dużym i wyrazistym kwiatem!
Co do Frei to się nawet nie zastanawiaj i bierz większe zapięcie bo małe już masz. Jak zaczniesz nosić oba to zobaczysz jak jest różnica zarówno w wyglądzie jak i noszeniu.
Ja w ogóle uważam że to standardowe zapięcie to powinni zmodyfikować i zrobić obydwa karabińczyki takiej samej wielkości jak ten większy.

Stary 2010-12-03, 11:01   #1735
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dziewczyny, przyjmiecie w swoje progi z powrotem kolejną uzależnioną?

Po mojej wakacyjnej fascynacji charmsami, miałam krótką przerwę na nacieszenie się moją małą kolekcją i podreperowanie stanu konta
Cały czas po cichu Was jednak podczytywałam i z wypiekami na twarzy śledziłam nowości
Mam już małą listę wish nowych charmsów (głównie z Apart, bo Yes się za bardzo niestety nie popisał ), ale ostatnio pod wpływem zamieszczanych przez Was zdjęć coraz bardziej podoba mi się Pandora i Trollbeads , o który bym się zupełnie wcześniej nie podejrzewała
Wciąż nie jestem jednak w 100% przekonana, czy dobrze czułabym się z tego typu bransoletką, dlatego zastanawiam się, czy nie zamówić sobie na próbę jakiejś imitacji z Allegro?
Jeśli tak, to czy mogłabym ładnie się uśmiechnąć o linki do sprawdzonych miejsc, gdzie można kupić jakąś srebrną bransoletkę i koraliki niewydając na początek małej fortuny?
Myślę, że na początek to nienajgorszy pomysł, zwłaszcza że jeśli tego typu bransoletka pozytywnie zdała by egzamin, to z czystym sumieniem mogłabym później poświęcić się kolejnemu, jeszcze bardziej uzależnieniu inwestując już w oryginał

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:03   #1736
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

lepsze fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenHunter_15 Dec. 03 12.00.jpg (15,5 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenHunter_16 Dec. 03 12.01.jpg (45,3 KB, 40 załadowań)
Stary 2010-12-03, 11:03   #1737
magdadro
Rozeznanie

Ennkaa a z Trollbeads to masz 2 bransoletki, srebrną i skórzaną ???

Stary 2010-12-03, 11:06   #1738
aako
Zakorzenienie

czy ktoś widział tego koralika czerwonego ze światecznej kolekcji za 200 zł ?
ON jest taki bardziej czerwony czy bardziej różowy ? :P

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 11:07   #1739
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przyjmiecie w swoje progi z powrotem kolejną uzależnioną?

Po mojej wakacyjnej fascynacji charmsami, miałam krótką przerwę na nacieszenie się moją małą kolekcją i podreperowanie stanu konta
Cały czas po cichu Was jednak podczytywałam i z wypiekami na twarzy śledziłam nowości
Mam już małą listę wish nowych charmsów (głównie z Apart, bo Yes się za bardzo niestety nie popisał ), ale ostatnio pod wpływem zamieszczanych przez Was zdjęć coraz bardziej podoba mi się Pandora i Trollbeads , o który bym się zupełnie wcześniej nie podejrzewała
Wciąż nie jestem jednak w 100% przekonana, czy dobrze czułabym się z tego typu bransoletką, dlatego zastanawiam się, czy nie zamówić sobie na próbę jakiejś imitacji z Allegro?
Jeśli tak, to czy mogłabym ładnie się uśmiechnąć o linki do sprawdzonych miejsc, gdzie można kupić jakąś srebrną bransoletkę i koraliki niewydając na początek małej fortuny?
Myślę, że na początek to nienajgorszy pomysł, zwłaszcza że jeśli tego typu bransoletka pozytywnie zdała by egzamin, to z czystym sumieniem mogłabym później poświęcić się kolejnemu, jeszcze bardziej uzależnieniu inwestując już w oryginał
ooo wlasnie- dobry pomysl z imitacja, zeby zobaczyc czy to pasuje...... ja wystartowalam na allegro w aukcji do pandory- zobaczymy...
ja wlasnie wystartowalam ze swoim uzaleznieniem
Stary 2010-12-03, 11:08   #1740
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
Ennkaa a z Trollbeads to masz 2 bransoletki, srebrną i skórzaną ???
nieee...mam dwie srebrne
ale jedną własnie wystawiam na allegro..zobaczymy czy pójdzie i wtedy kupię następną z koralikami i zapięciem frei ale może wtedy skórzaną..nie wiem jeszcze

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości