|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Bound, skoro tak mówisz to może nie warto sobie głowę nim zawracać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zakorzenienie
|
Kara wiem, nie warto, ale sentyment i wgl, taki ideał wręcz, gdyby nie ten zarost to może bym sobie go darowała
![]() takich wysokich mało ![]() ciesz się że tyle ma! jak ja bym chciała wspinać się na palcach aby go pocałować, przytulić się, no magia...
#1713 |
Zakorzenienie
|
Zapytałam T. ile ma wzrostu i ma 190. <lol2>
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Bound, o taaak magia! magia, magia, magia. czary mary. chciałabym być Harrym Potterem. A zarost jest pfe. kuje..;d na szczęście mój nie ma.;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
kto co lubi, ja uwielbiam ;-)
ach, wiem, że mojego ideału, chociaż nie dużo wymagam, nie znajdę ![]()
#1715 |
Zakorzenienie
|
Jaki jest Twój ideał?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
wysoki, taki jak Twój T., zarost.. ładnie wyrzeźbione łydki, tors jak u Beckhama
![]() w zasadzie to już, to jest to, co mnie kręci.. a no i ładne perfumy, bo ja lubie te meskie ![]() genialnie byłoby gdyby słuchał rocka, nie palił i nie pił ![]()
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-01-07 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Bound, to masz ideał podobny do mojego.. tylko te łydki. lol2 nie zwracam na nie uwagi. hahaha. no i ten zarost, którego nie lubię. ^^
a męskie perfumy.. są takie sexy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
ja lubię te detale, lubię jak chłopak ma zarośnięte nogi, albo tors, po prostu to lubię ;-)
dobrze, że mam brata i moge nimi się psikać ![]()
#1719 |
Zakorzenienie
|
Bound, psikasz się meskimi perfumami? hahahaha. ja jeszcze takiej fazy nie miałam. Jedynie mój miś pachniał perfumami D. ale to stara historia. ^^
Co Ty takich włochatych wolisz?;d |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
nie włochatych... jej, dlaczego nikt tego nie moze uszanowac ;-d
tak psikam, kocham ten zapach ;p
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-01-07 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zadomowienie
|
Nierealna - No jakby nie bylo to chyba kazdy jednak narzeka
z roznych przyczyn ;-p Nie, nie zakladam nic, po co mam sie ludzic? Ale na treningi bede jak najchetniej chodzic ;d. Dziekuje bardzo ;* Ah zgadzam sie w 100 %, ale ta ostatnia jego mmm cud miod malina <3 To dokad masz te wlosy ![]() o czym innym pomyslalam ![]() Mari - Ja nie raz widzialam ze leci w TV ale jakos nigdy nie przelaczylam zeby zobaczyc co to jest tak dokladniej.. Moze sprobuje ![]() Haha, zobaczymy, nie nastawiam sie na nic ![]() Anita - No dokladnie, nie mozna tylko po opakowaniu stwierdzac ale nie mam nadziei anie nie wkrecam sobie zadnych schematow zeby potem placzu nie bylo ;-d. Can - No tak, wydawac sie moze, ale ja nie mam takich sprawdzianow jak w polsce, klasowek, tylko normalne egzaminy ktore trwaja po 2 - 2,5 godziny i licza sie jak cholera, bo skladaja sie na koncowa ocene. No ang. to chyba najlepiej znac bo jakby nie bylo to dogadasz sie wszedzie ![]() Znow narzekalas dzisiaj ? Ja tez ;< Bound - To ci zycze zebys miala taki prze mega cudowny czas tam, i pozdrow wszystkie gory ode mnie i powiedz ze sie za nimi stesknilam ![]() O tak, jest uroczy i ten glos mm <3 To jedz,smacznego ;d. Sorbet - Zamien sie plis ![]() dala za starsza siostre, mozemy zrobic ze ja ci dam brata a ty mi siore co ?Znajdzie sie ktos, tylko na pewno to bedzie w najmniej oczekiwanym momencie, zawsze tak jest ![]() jejku, az tyle tego przepisywania ? Ahh meskie perfumy ![]() Uczylam sie dzisiaj na turystyke i o dziwo zapamietalam tyle ze szok ;O. Ogarnelam lazienke, trzeba jeszcze pokoj posprzatac i tak ogolnie padam na pysk .. A, no i caly czas slucham Bruno <3 Jak ja bym chciala zeby moj chlopak ladnie spiewal, jeszcze na gitarze gral, bysmy mieli ognisko a ten nagle zaczyna brzdakac na gitarce i spiewa mi cos oh ah <3 Ale mega notka ;O
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2011-01-07 o 20:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Ahhh, no dobra. już się nie czepiam!. Każdy ma swój gust. Tak jak ja mam słabość do dreadów. <3
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Just - Ale my przestajemy narzekać! A przynajmniej nie mówimy o tym nikomu! ![]() No to czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Kiedy następny trening?:P Włosy mam do zakończenia zapięcia stanika..;p I jak mogłaś pomyśleć ,że co on niby ma 185cm? hahahaha. i ma 190.<3 Chłopak z gitarą byłby dla mnie parą, nanana.;d |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Just ja normalnie.... szczena opada, że Ty masz siłe na to wszystko i chęci i się starasz
masakra, powinnam Ci stopy całować, wszystko na pewno pięknie zdasz! TAK facet z gitarą, Chryste, nie wypuściłabym go z ramion ![]()
#1724 |
Zakorzenienie
|
Major - o niej, dla niej.
wspaniałaaa piosenka! |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Kara - O tak, cichutko narzekamy sobie w glowie ;d.
Za 2 tygodnie dopiero, nie wytrzymam ;d. O to ja tez mam takie,chociaz jak wyprostuje to sa takie mega dlugasne <3. Nie wiem, to moja wyobraznia nie ja ![]() Bound - ![]() Rosmieszylas mnie tym :d. Ale sie ucze bo mam w srode i czwartek egzaminy, ale takie co w sumie mozna nazwac koncowymi, ale nie wiem czemu sa w styczniu oO. O tak ja tez bym nie wypuscila takiego ![]()
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
Ale narzekanie w głowie jeszcze nikogo nie zabiło, więc spoczi. ^^
Trening raz na dwa tygodnie mają?o.o A ja moich nie prostuje, nie chcę ich katować.. i tak są już zniszczone..;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
|
Nie, ale i tak nie chce narzekac, nawet w glowie.
Musze jakos sie zabrac za siebie no. Nie, maja raz na tydzien ale w przyszly czwartek sa w calej Anglii egzaminy (m.in. ja tez mam) i sala gimnastyczna w tamtej szkole bedzie nie czynna ; <
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
Just Ty się nie śmiej, ja Cię podziwiam
![]() dasz rade na egzaminach ;* nie narzekajmy ![]()
#1729 |
Zadomowienie
|
Oh dziekuje w takim razie <3
Ale chyba nie ma czego podziwiac szczerze mowiac, zostawialm wszystko na ostatnia chwile i teraz mam nauke po szkole codziennie do wieczora ;/ Uu ja tez mam.
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
Just, ahaaa. rozumiem. no dobra, to poczekamy te 2 tyg. I będę trzymać kciuki za egzaminy!<3 A ja Anglię podbijam w ostatnim tygodniu czerwca, o! ^^
I takk. bierzemy się za siebie i nie narzekamy! ![]() wgl.. uświadomiłam Panu od tego wierszyka ,że już kogoś mam i nie mogę się z nim spotykać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zadomowienie
|
Dziekuje, mam nadzieje ze dobrze pojda choc szczerze w
ta watpie bo za malo spedzilam na nauce ;<. Jak to ? Na wakacje sie wybierasz ![]() Nie narzekamy ![]() A wlasnie, jak to z tym gosciem drugim bylo ? Ile razy ie widzieliscie?
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Just, masz cały weekend, więc się pouczysz. Ja też muszę..;D
Wybieram się w odwiedziny tygodniowe do chrzestnej, miałam jechać już na ferie, ale ponoć zimą to lipa więc lepiej w czerwcu. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- http://forumarchiwum.gry-online.pl/S...asp?ID=1695524 przeczytajcie przed ostatni wpis o mojej historyczce.lol2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Raczkowanie
|
Kara jestem zakochana xD za chłopakiem tęsknię xD Ale nieważne
![]() oo wake bym z Tobą pośpiewała! ![]() jeej, jaka jesteś szczęśliwa! *.* Oby cały 2011 był taki! ![]() ostro z tą historyczką! o.O Sorbet pisaj, pisaj ![]() siedmiodnica xD rozśmieszyło mnie to słowo ![]() ![]() Bound nie chrzań ![]() Moja nauczycielka religii powtarza, że jak się tego bardzo pragni i jeśli to jest bardzo potrzebne to się to dostanie w przeciągu jakiegoś tam czasu, więc wyglądaj swoich 186cm ![]() też mam chcicę xD Just wolisz polski czy angielski system nauczania? xD w sumie to nie wiem jaki.. no bo ze względu na szkołę to przydałby się niemiecki. Ale ze względu na zainteresowania - francuski. Tak żebym w domu mogła ćwiczyć, pogadać z kimś - rosyjski. I bądź tu mądra. ![]() No to od jutra zaczynamy znowu wielkie odliczanie 21 dni.. ![]()
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Can, ojejku. Mi się już trochę pomieszało, kto jest z kimmm.
Więc Ty też zakochana? <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Raczkowanie
|
Kara tak xD nie szkodzi, nie oczekuję, że ktoś będzie pamiętał każdy szczegół xD ale nie do końca szczęśliwie, więc nie ma się czym chwalić.
![]() Ile lat ma T.? ![]()
#1736 |
Zakorzenienie
|
Can, jak to nie do końca szczęśliwie?
T. jest rok starszy. W marcu ma osiemnastkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Raczkowanie
|
Kara napisałam Ci na priv
![]() Kurczę, czytam, że rok starszy i potem, że 18 i tak się zastanawiam jakim cudem?! A potem sobie uświadomiłam, że przecież my już 17.. stare jesteśmy! ![]() ![]() ![]() ![]()
#1738 |
Zakorzenienie
|
Can, ja nie lubię liczby 17. Nie lubię żadnej nieparzystej oprócz mojej ukochanej 7. ^^
Alee. w sumie.. ja to z grudnia, to niedawno zaczęłam 16 hahaha. a 16 uwielbiam. <3 A co to za rok będzie, osiemnastki! masakra.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Raczkowanie
|
Wiecie co? Mam cudowny humor
![]() To forum to jest mój talizman! Dobranoc Wam, Kocham Was <3 ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Ja jeszcze nie byłam na żadnej 18 ![]() 16 też mi się cudowna wydawała, teraz nawet bardziej niż 17, im człowiek młodszy tym bardziej beztroski i naiwny xD ![]()
#1740 |
Zakorzenienie
|
Can, no dokładnie. Miejmy nadzieje ,że 17-stka też będzie dla nas wspaniała!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- A co do 18-stek. Ja byłam tylko na dwóch. Jedna brata druga kuzynki. Było spoczi, ale wiadomo.. to były imprezy dla rodziny, a nie te dla znajomych, które są sto razy lepsze.. W marcu szykuje się impreza T.<3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.